Cnm çok geçmiş olsun hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak kasılman nasıl oluyor ?Guzel haberde var kotu gibi bir haberde kafam bayagi karisik canim sikiliyor bebegim iyim 160g dan fazla heryeri guzelce olusmus buyuyordoktor kese ikiye ayrilmis dedi ve bende gordum su ikizi ilk defa duydum acikcasi kotu birsey deilmis ama bebegimin boynuna kordonu dolanmis kalp atislari guzel ritmik harekette ediyor masallah ama kordon canimi sikti acikcasi takib edicez dedi doktor bklm hayirlisi cinsiyetimiz erkek simdilik en net bidahaki ay soylerim dedi doktorum hayirlisi saglikli olsunda varsin erkek olsun veya kiz hic onemi yok icim sikiliyor su kordon meselesine buda yetmez gibi kasilmalarim var bebek bir yere toplaniyor surekli olmasada bir kac gundur hissediyordum doktorumda kasilman var su an deyince aklima ister istemez kotu seyler geldi ne biliyim ilac verdi kasilma icin multivitaminleri deistirdi ve genetik test yaptiricam yarin dawn eduars fln bklm duga ediyorum insallah hersey yolunda su 9 ayi bitirip evladima kavusayim bu sefer diye
Allah razi olsun canimİnsallah bir sorun çıkmaz kendini strese sokma bebek etkilenmesin iyiceSağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Bebek bir yerde toplaniyor sertlesiyor boyle top gibi ilachlara basladim insallahCnm çok geçmiş olsun hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak kasılman nasıl oluyor ?
Peki nasıl hissediyorsun bir yerde toplandığını ?Bebek bir yerde toplaniyor sertlesiyor boyle top gibi ilachlara basladim insallahallahin izniyle cabucak gecer
Hadi ya ben de baktım boştu ama hala herkes inanmıyor erkek sen bekle diyorlar 16. Haftaya kadar deme cinsiyeti bişe alma diyorlar valla bekliyim ben o zamanBenim değişti canım erkek bebeğim
Bir haftadır ben de yaşıyorum bunu, bir taraf taş gibi oluyor. Tedirgin oluyorum.Bebek bir yerde toplaniyor sertlesiyor boyle top gibi ilachlara basladim insallahallahin izniyle cabucak gecer
Bende ondan soruyorum benim midem üst kısmı taş gibiBir haftadır ben de yaşıyorum bunu, bir taraf taş gibi oluyor. Tedirgin oluyorum.
Midede değil benimki bebeğim, bebeğin olduğu kısım, alt karnımda. Çoğu zaman bir taraf sertleşiyor bir süre sonra geçiyor ama çok oluyor işte. Dayanamayıp giderim ben birkaç güne.Bende ondan soruyorum benim midem üst kısmı taş gibi
Baski gibi nasil anlatayim sertlesip gerginlesiyor karnim agri gibi deisik bsy bilmem anlatabildim mi amaPeki nasıl hissediyorsun bir yerde toplandığını ?
Doktoruna soyledin mi ilach verir korkma bence cunku rahim her ay masiliyor biz hissetmesekte 20ci haftadan sonra hissediliyor bazende boyle erken hissediliyor kanaman yoksa korkma cnmBir haftadır ben de yaşıyorum bunu, bir taraf taş gibi oluyor. Tedirgin oluyorum.
Söylemedim yarın bir mesaj atayım en iyisi, başlarda bana da normal gelmişti ama kasılma falan diyince… Her şey yolundadır umarım.Doktoruna soyledin mi ilach verir korkma bence cunku rahim her ay masiliyor biz hissetmesekte 20ci haftadan sonra hissediliyor bazende boyle erken hissediliyor kanaman yoksa korkma cnm
Amin canim insallahSöylemedim yarın bir mesaj atayım en iyisi, başlarda bana da normal gelmişti ama kasılma falan diyince… Her şey yolundadır umarım.
Sen de inşallah hayırlı haberlerle gel bir dahaki muayeneden.
Bencede 16. haftayı bekle çünkü 12. haftada benimkide boştuHadi ya ben de baktım boştu ama hala herkes inanmıyor erkek sen bekle diyorlar 16. Haftaya kadar deme cinsiyeti bişe alma diyorlar valla bekliyim ben o zaman
Canım içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz inşallahGuzel haberde var kotu gibi bir haberde kafam bayagi karisik canim sikiliyor bebegim iyim 160g dan fazla heryeri guzelce olusmus buyuyordoktor kese ikiye ayrilmis dedi ve bende gordum su ikizi ilk defa duydum acikcasi kotu birsey deilmis ama bebegimin boynuna kordonu dolanmis kalp atislari guzel ritmik harekette ediyor masallah ama kordon canimi sikti acikcasi takib edicez dedi doktor bklm hayirlisi cinsiyetimiz erkek simdilik en net bidahaki ay soylerim dedi doktorum hayirlisi saglikli olsunda varsin erkek olsun veya kiz hic onemi yok icim sikiliyor su kordon meselesine buda yetmez gibi kasilmalarim var bebek bir yere toplaniyor surekli olmasada bir kac gundur hissediyordum doktorumda kasilman var su an deyince aklima ister istemez kotu seyler geldi ne biliyim ilac verdi kasilma icin multivitaminleri deistirdi ve genetik test yaptiricam yarin dawn eduars fln bklm duga ediyorum insallah hersey yolunda su 9 ayi bitirip evladima kavusayim bu sefer diye
kızlar bu kasılma dedigniz nası bise benim yatarken hissediyorum bole gobek deliğmin asagsına dogru baskı gibi oluyo otururken yada ayakta degilde sırt ustu yatarken oluyo bazen yan yatarken falan tam ortada baskı gibi oyle bise mi yoksa yatıs seklimden dolayimi ben oyle hissediyorum kafama takldı 18 haftalık oldu tam insan herseyden tedirgin oluyoDoktoruna soyledin mi ilach verir korkma bence cunku rahim her ay masiliyor biz hissetmesekte 20ci haftadan sonra hissediliyor bazende boyle erken hissediliyor kanaman yoksa korkma cnm
Ayy hadi baklm bekleyim ben en iyisiBencede 16. haftayı bekle çünkü 12. haftada benimkide boştuSonraki kontrolde bir baktım pipi var
Canım içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah
Nasil anlatsam ki anlasilir olsun bu kasilma pozisyonada bakiyor ama genelde kasilacaksa otururkende yatarkende cok bir fark vermiyorkızlar bu kasılma dedigniz nası bise benim yatarken hissediyorum bole gobek deliğmin asagsına dogru baskı gibi oluyo otururken yada ayakta degilde sırt ustu yatarken oluyo bazen yan yatarken falan tam ortada baskı gibi oyle bise mi yoksa yatıs seklimden dolayimi ben oyle hissediyorum kafama takldı 18 haftalık oldu tam insan herseyden tedirgin oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?