2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cnm çok geçmiş olsun hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak kasılman nasıl oluyor ?

Bende ondan soruyorum benim midem üst kısmı taş gibi
Midede değil benimki bebeğim, bebeğin olduğu kısım, alt karnımda. Çoğu zaman bir taraf sertleşiyor bir süre sonra geçiyor ama çok oluyor işte. Dayanamayıp giderim ben birkaç güne.

Bir haftadır ben de yaşıyorum bunu, bir taraf taş gibi oluyor. Tedirgin oluyorum.
Doktoruna soyledin mi ilach verir korkma bence cunku rahim her ay masiliyor biz hissetmesekte 20ci haftadan sonra hissediliyor bazende boyle erken hissediliyor kanaman yoksa korkma cnm

Doktoruna soyledin mi ilach verir korkma bence cunku rahim her ay masiliyor biz hissetmesekte 20ci haftadan sonra hissediliyor bazende boyle erken hissediliyor kanaman yoksa korkma cnm
Söylemedim yarın bir mesaj atayım en iyisi, başlarda bana da normal gelmişti ama kasılma falan diyince… Her şey yolundadır umarım.

Sen de inşallah hayırlı haberlerle gel bir dahaki muayeneden.

Söylemedim yarın bir mesaj atayım en iyisi, başlarda bana da normal gelmişti ama kasılma falan diyince… Her şey yolundadır umarım.

Sen de inşallah hayırlı haberlerle gel bir dahaki muayeneden.
Amin canim insallah umarim ciddi bir sey deildir seninkide

Canım içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah

kızlar bu kasılma dedigniz nası bise benim yatarken hissediyorum bole gobek deliğmin asagsına dogru baskı gibi oluyo otururken yada ayakta degilde sırt ustu yatarken oluyo bazen yan yatarken falan tam ortada baskı gibi oyle bise mi yoksa yatıs seklimden dolayimi ben oyle hissediyorum kafama takldı 18 haftalık oldu tam insan herseyden tedirgin oluyo

Nasil anlatsam ki anlasilir olsun bu kasilma pozisyonada bakiyor ama genelde kasilacaksa otururkende yatarkende cok bir fark vermiyor
Karnina dokun su an yumusaktir buyuk ihtimal alt karinin sertlesip bir yumruk veya kucuk bir top oldugunu varsay geriliyor karin sertlesiyor bazen bu agrida yapabilir bazen yapmaz zaten erken kasilmalar duzensiz gunde anca 4 defa olur bilemedin 6 defa 10 saniye surer fazla deil dogum kasilmalari duzenlidir ilk once 1 saatta bir defa 50 saniye surer sonra yarim saatte bir sonra 15 dakika 10 dk. 5 dk. Ama agrida bu sure gibi hep artar onceleri hafif sonra siddetli agrilar
Olmaz ama olurda kasilmalarin olursa korkma ayirt edebil diye anlatiyorum

Maşallah burada 16-17 haftalık olanlar hep hareketleri hissetmeye başlamış sanırım hatta daha erken haftalarda bile pıt pıt ediyor diyenler var. 17+4 ne hareket hissediyorum ne de karnım çıktı. Acaba zaten göbekliyim diye mi böyle oluyor var mı başka hissetmeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…