Oyy yaa büyüyorlar Allah'ın izniyle yer ediyorlar iyiceEvet benim de Gündüz de oluyor canım ya ama gece olunca uyuyamıyorum hiç. Hatta şuanda da var sık oluyor uzun sürüyor sanki bende biraz. Dün sandalyede 3 saat filan oturdum sanırım kasıldı baya onun da sancısı oldu gece.
Yarın 11 de doktor randevum var bakalım güzel haberler alırım inşallah kasılmaları da sorucam yazarım detaylı bilgi alabilirsem takip edin
Bak normalmişşükür
Fazla mı geldi acaba? bende boğaz kısmım da yanma oldu pazar ve pazartesi eşim elma ye istersen o rahatlatabilir demişti ki öylede oldu şükür. bende mayalı birşeyler yemiştim fazla kaçırdım amaKızlar selam, midesi ağrıyan var mı? Sabahtan beri geçmeyen mide ağrım var. Mide koruyucu ve bulantı ilacımk aldım ama kıvranıyorum resmen. Kahvaltıda patates kızartması yedim ama daha önce de yemiştim bir şey olmamıştı. Sizce tehlikeli mi bu ağrı? Yataktan kalkamıyorum
beni çağırmadılar daha bugün kendim uğramayı planlıyordum bende ama 20. hafta tetanoz zamanıKızlar sağlık ocağı 17. Haftada beni kontrola 20. Haftada tetenoz için çağırdı kontrola gideniniz oldu mı
Sadece biraz sakinlik ve yorulmamak lazım canım da açıkçası bende şuan zor evimiz taşınıyor bugün ve ister istemez yoruldum bideüstüne burnum akmaya başladıAynı şeyler bende de başladı cankm bugün akşam üzerinden beri oluyo sürekli göbek deliğimden yukarıda ve genelde sol tarafta inş normal bişeydir
ben hatirliyorum cok net , okulda asi vurulurken bile eger ben kortizon tedavisindeysem bobrek icin , asi olamazdim . ilac tedavim bitince annem hemen beni o kacirdigim asilari olmaya gotururdu.Kesinlikle aşı yaptırılmalı kızım 2 ysşında kızamık geçirdi aşılı olduğu için o kadar rahat atlattı ki anlatamam sadece iki gün biraz ateşlendi vucudunda kırmızı lekeler ve doküntüler başlayonca anladık kızamık olduğunu rotavirüs aşısı yaptırmamıştık gerek var mı falan demiştik o zamanlar maddi olarakta çok sıkışıktık gerek varmış 10 kızım neler çekti o rotavirüsten oğlum doğunca yaptırmayı düşünüyorum inşallah
İnşallah canım evet dinlenmek lazım ama türlü türlü şeyler oluyo hayatta 1.5 aylık hamileyken aynı senin gibi ev taşıdık şehir değiltirdik hemde düşük tehlikem oldu yattım sürekli şimdi herşwy yoluna girdi bugünde uzjn yola çıkmam gerekiyo cenaze sebebiyle doktora gitcem oğlen izin verirse akşama yolcuyumOyy yaa büyüyorlar Allah'ın izniyle yer ediyorlar iyice3 saat çok uzun bir süre canım yaa hemde sandalye de bebiş napsın.. şuan uyandık bizde onu dinliyorum sessizce ben burdayım diyor Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın hep derim hamilelik kaç defa gelebilirki insanın başına.. Mucize
Fazla mı geldi acaba? bende boğaz kısmım da yanma oldu pazar ve pazartesi eşim elma ye istersen o rahatlatabilir demişti ki öylede oldu şükür. bende mayalı birşeyler yemiştim fazla kaçırdım ama
beni çağırmadılar daha bugün kendim uğramayı planlıyordum bende ama 20. hafta tetanoz zamanı
Sadece biraz sakinlik ve yorulmamak lazım canım da açıkçası bende şuan zor evimiz taşınıyor bugün ve ister istemez yoruldum bideüstüne burnum akmaya başladıbenim göbek kısmım komple sertleşiyor dün olmadı şükür öyle acıtacak şekilde ama bayramın ilk 2 günü kastı.. bugünü de atlatabilirsem rahatlıcam inşAllah. dua edin bitsin şu taşınma
Aynn bide bildiğim yanlış hatırlamıyorsam aşı olmayıp da bu salgın hastalıkları geçirenlerin tedavisinde hastaneler ve devlet sorumluluk almıyoben hatirliyorum cok net , okulda asi vurulurken bile eger ben kortizon tedavisindeysem bobrek icin , asi olamazdim . ilac tedavim bitince annem hemen beni o kacirdigim asilari olmaya gotururdu.
ben kizamikcik, kabakulak hic gecirmedim asi sayeisnde . ufak bir su cicegi oldum , onuda hafif atlattim .
bir de soyle bir sorun var , asi olunmasin tamm , ama cocukken bu hastaliklar gecirilmezse ve bagisiklik olusmazsa , 20 li yaslarda gecirince cok tehlikeli .
Kızlar peki bebeğe aşı konusundaki düşünceleriniz nedir? Ben yaptırma taraftarıyım sonuçta yıllardır yapılan kanıtlanmış aşılar ama internette okuduğum bazı şeyler de kafamı karıştırıyor. Çocuklarda artan otizm vb. vakaların aşılara bağlı olduğunu aşıların içeriği açıklanmadığını içinde civa olduğunu vs söylüyorlar. Çevremde de çok aşı karşıtı var kafam karışıyor çok bilgim de yok açıkçası fikirlerinizi merak ediyorum
İnsanları aşı konusjnda paranoyak yaptılar ya yeterki yemek yesin yaramazlık yapmasın susssun diye çocukların eline verilen telefonlar tabletler otizm yapmıyo aşı yapıyo aşıya gelene kadar o kadar tehlike var ki çevremizde en basitinde yediğimiz kuru ekmekte bile binbir türlü katkı var
Bende aynı şekilde tüm aşılarım tamdı bir arkadaşım çok feci halde geçirirken ben yalnızca su çiçeği geçirdim hafif bir şekildeben hatirliyorum cok net , okulda asi vurulurken bile eger ben kortizon tedavisindeysem bobrek icin , asi olamazdim . ilac tedavim bitince annem hemen beni o kacirdigim asilari olmaya gotururdu.
ben kizamikcik, kabakulak hic gecirmedim asi sayeisnde . ufak bir su cicegi oldum , onuda hafif atlattim .
bir de soyle bir sorun var , asi olunmasin tamm , ama cocukken bu hastaliklar gecirilmezse ve bagisiklik olusmazsa , 20 li yaslarda gecirince cok tehlikeli .
Kuzucuk maşallah ona.Bugün ilk defa eşim de kıpırtıyı eliyle hissetti. Normalde denk getiremiyordu, bastırmaktan korkup elini çekiyordu. Hissettiğinde baktım ki ağlıyor.
Ay bir de gün boyu olmak üzere göbek deliğimin oralarda ittirip kaktırdı minnoş
28 yıllık hayatım boyunca böyle bir şey hissedebileceğimi tahmin edemezdim.
Çok geçmiş olsun güzellik yaa amca iyi mi? Sen nasılsın ?Herkese hayırlı sabahlar. Foruma pek giremedim, akraba ziyaretleri üstüne eşimin amcasının kalp krizi, üstüne benim grip atakları geçirmem sonucu toparlandım ve işte buradayım :)
-Sunshine cım randevun hayırlı geçsin inşallah.
Çok heyecanlıÇok geçmiş olsun güzellik yaa amca iyi mi? Sen nasılsın ?
Ben de suan odasının önünde bekliyorum
Çok heyecanlı en sevdiğim an gör bakalım minnak kızı neler yapıyorÇok geçmiş olsun güzellik yaa amca iyi mi? Sen nasılsın ?
Geçmiş olsunHerkese hayırlı sabahlar. Foruma pek giremedim, akraba ziyaretleri üstüne eşimin amcasının kalp krizi, üstüne benim grip atakları geçirmem sonucu toparlandım ve işte buradayım :)
-Sunshine cım randevun hayırlı geçsin inşallah.
İyi şu an canım stent takıldı, ayaklandı. Hatta 2. operasyon olması lazım bakalım.Çok geçmiş olsun güzellik yaa amca iyi mi? Sen nasılsın ?
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsunhoşgeldin tekrar
İyi şu an canım stent takıldı, ayaklandı. Hatta 2. operasyon olması lazım bakalım.
Ben de iyiyim bugün işe geldim ya iyileştim :) Gözlerim sulanıyordu, midem kötüydü gittikçe toparladım. Şifayı tam kapsaydım yataklıktım.
Ay güzel kızdan güzel haberler bekliyoruuz bakalım Güneş hanım bugün seni kendine ne yaparak hayran bırakacakÇok geçmiş olsun güzellik yaa amca iyi mi? Sen nasılsın ?
Dun sabahti sadece gelmedi derken bu sabah yine cok acik renkte bir akinti oldu cok az miktar insallah bir sey olmadan atlatiriz bu durumuDevamı gelmedi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?