2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bugün ilk defa eşim de kıpırtıyı eliyle hissetti. Normalde denk getiremiyordu, bastırmaktan korkup elini çekiyordu. Hissettiğinde baktım ki ağlıyor.
Ay bir de gün boyu olmak üzere göbek deliğimin oralarda ittirip kaktırdı minnoş
28 yıllık hayatım boyunca böyle bir şey hissedebileceğimi tahmin edemezdim.

benimde gündüz oluyor canım o taş gibilik.. bakalm yarın gitmeye çalışacağım doktora bende alamadım randevu sabah arayın dediler.. benimki stres yorgunluk biliyorum aslında.. bol dinlenmek lazım
Aynı şeyler bende de başladı cankm bugün akşam üzerinden beri oluyo sürekli göbek deliğimden yukarıda ve genelde sol tarafta inş normal bişeydir

Ay okadar net hissettin mi bende daha net hissediyorum artık ay çok mutlu oldum

Kızlar günlerdir idrar yolu enfeksiyonunla uğraşıyorum biliyorsunuz antibiotik ishal yaptı bıraktırdı doktorum üstüne probiyotiğe başlattı 2-3 gün vitaminlerimide bıraktırdı dinlensin vucudum ishal oldum ya sonra bana bir bitkisel hap söledi aldık içtiğimden beri iç çamaşırım ıslak resmen sarı enfeksiyon geliyor ağrım azaldı ekliyorum doktorunuza sorun ama kesinlikle çok iyi geldi bana en sonunda doktorum verdi sorun olmaz

Eklentiler

• AA7F69E7-615C-4F26-BBDA-AB38E663500C.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 49
Canım tam olarak karnınjn neresınde o sertleşme kasılmalar kadık bölgesinde mi göbek deliğinden yukarıdamı benimde var aynı şikayetler ve çok sık olmaya başladı endişeleniyorum artık

Gözün aydın canımm insallah en yakın zamanda tamamen kurtulursun Ağrın azalınca rahat etmişsindir

Kızlar peki bebeğe aşı konusundaki düşünceleriniz nedir? Ben yaptırma taraftarıyım sonuçta yıllardır yapılan kanıtlanmış aşılar ama internette okuduğum bazı şeyler de kafamı karıştırıyor. Çocuklarda artan otizm vb. vakaların aşılara bağlı olduğunu aşıların içeriği açıklanmadığını içinde civa olduğunu vs söylüyorlar. Çevremde de çok aşı karşıtı var kafam karışıyor çok bilgim de yok açıkçası fikirlerinizi merak ediyorum

Canım tam olarak karnınjn neresınde o sertleşme kasılmalar kadık bölgesinde mi göbek deliğinden yukarıdamı benimde var aynı şikayetler ve çok sık olmaya başladı endişeleniyorum artık
Alt karnımda, göbek deliğinin altında. Bazen sağa bazen sola geçiyor beni de tedirgin ediyor sıpa. Senin bebek iyice yukarı çıktı demek ki.

Kasılmalar normalmiş beybisi, kontrolde görünce rahatlayacağız artık.

Ay okadar net hissettin mi bende daha net hissediyorum artık ay çok mutlu oldum
Kuzum resmen günden güne güçleniyor hissediyorum. ben elimi koyunca hissediyordum eşim denk getiremiyordu bi türlü o anlara. Şimdi kısmet oldu
Bugünlerimize Bin şükür be canım

Bu arada şifanı bulmana sevindim allahım daha iyi etsin inşallah

Tamamen aşı yanlısıyım hepsini de çocuğuma yaptırmayı düşünüyorum.
Artık internet çöplüğe döndü buna doktorlar da çanak tutuyor.
Ülke sınırları kevgire döndü aşısızlar yüzünden yıllardır ülkede görülmemiş hastalıklar görülmeye başlandı çocuklarımız kimlerle aynı sıralarda oturacak kimlere maruz kalacak belli değil. Bazı şeylerin çözümü bu kadar basitken çağımızın nimetlerinden faydalanmak gerektiğini düşünüyorum.

aşı yaptirmamak bile bile lades demek bence.
bizde olduk ve bir sorun yasamadik. aksine benim bobrek hastaligim vardi onu tetiklememek icin hersene farkli asilar olurdum , yoksa kurtulmama sansim bile vardi.

cevrende ki karsit insanlar midye ve dip baligi yiyorsa , zaten yeterli miktarta agir metali vucutlarina aliyorlardir.

civa ya gelene kadar , yedigimiz sebze meyvelerde ki o tarim ilaclarina baksinlar . dogal tarim diye birsey kalmadi. asil vucutta tutunup hasta yapanda onlar . Soludugumuz havadan yedigimiz yemege kadar hicbirsey masum degil .

Keske sorun sadece kordon olsaydi bu sabah kahve renkte bir akintim oldu simdi yok doktor igne verdi haplar yazdi hayirlisi artik nasipte varsa dogacak yavrum yoksa hamd olsun rabbimin bir bildigi vardir
Canım benim Allah sağlıkla kavuştursun

Kızım 1 yaşındayken bir ay boyunca ishal geçirdi sebebi bulunamadı ama doktorların dediği iyi ki rotavirüs aşısını yaptırmışsınız, aksi takdirde durum bambaşka olurdu Allah korusun. Bizzat yaşadım bu durumu 7-8 ay önce. Mesela hepatit salgınının gelme ihtimalinden bahsediliyor ya, içim yine rahat çünkü o aşıyı da oldu. Ama bebeğimin aşılarını yaptırmasaydım ve çocuk hasta olsaydı o vicdan azabı beni hasta ederdi.

Aşı karşıtlarına davulun sesi uzaktan hoş geliyor, oturduğun yerden ahkam kesmek kolay peki ya menenjit mikrobunu kapsa küçük bebek? Veya kızamık geçiren bir çocuktan mikrop bulaşsa ne olacak? Zamanında önlemini almadığın için bebeğini hasta etmiş olacaksın.

Bebeğime yaptığım en ekstrem şey doğum sonrası yıkatmamak oldu, göbek bağı düşünce evde kendim yıkamıştım. Ama aşı karşıtlığını doğru bulmuyorum, faydasını zararının çok ötesinde bulduğum için yaptırdım ve inşallah yine yaptıracağım. Tavsiye ederim

Aşı karşıtlığı toplum katilliğidir üç beş kendini akıllı zanneden insanın uydurduğu şeyler yüzünden aşı yaptırmayanlar arttıkça tüm çocuklarımız tehlikeye girecek aşı karşıtları doktora da gitmesin her zaman bilimden yanayım

1 hafta içinde top gibi karnım çıktı dediğin gibi yukarı çıktı galiba geçmezse bir iki gün daha takip edeyim geçmezse bi doktora goruneyim bari

Kesinlikle aşı yaptırılmalı kızım 2 ysşında kızamık geçirdi aşılı olduğu için o kadar rahat atlattı ki anlatamam sadece iki gün biraz ateşlendi vucudunda kırmızı lekeler ve doküntüler başlayonca anladık kızamık olduğunu rotavirüs aşısı yaptırmamıştık gerek var mı falan demiştik o zamanlar maddi olarakta çok sıkışıktık gerek varmış 10 kızım neler çekti o rotavirüsten oğlum doğunca yaptırmayı düşünüyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…