2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok canım onları kafama takmıyorum zaten onlar en masumları

Oyy maşallahh canimm darısı bizlere insallah
Bende de bazen oluyor ama çok hafif şekilde belki bebek belki bağırsak hareketi diye tam emin olamıyorum inş bebiştir
Ben kalabalık vs. Derken giremedim inşallah iyisindir sende canım kontrol ne zaman

Ooo 350 gramı almakta ne var :)
En kolayı
Ah o evhamlar insanı mahvediyor. Canını sıkma kuzum iyisiniz iyi :)

İnşallah :))
Yok yok bağırsak hareketi farklı oluyor. Bu zaten kasıklara yakın bir yerde oluyor. Hafif et seğirmesi gibi bir başladı mı da arka arkaya yapıp duruyor. Özellikle tatlı bir şeyler yedikten sonra oluyor. Kesin seninkini de bebiş yapıyor
Sorma bayram yoğunluğu bizi de vurdu, eşimin köyüne falan gittik geldik derken tatil nasıl geçti anlamadım. Üzerine de mesai hiç iyi gelmedi
Çok şükür iyiyiz ikimizde randevumuz 12 sinde az kaldı. Çok heyecanlıyım şimdiden... Seninki ne zamandı ? Detaylı için gün aldım falan diyordun galiba kaçıncı hafta gireceksin detaylıya. En çok da onun için heyecanlanıyorum

Bende pıt pıt var ama hissedince acıyor aynı zamanda uyutmayacak derecede o durunca uyuyorum ancak sizde acılı mı ?

Ayy bizde aynı eşimin köyüne gittik yol uzak bugünde işe geri döndüm ölüyorum gün bitse diye bekliyorum resmen

Bende pıt pıt var ama hissedince acıyor aynı zamanda uyutmayacak derecede o durunca uyuyorum ancak sizde acılı mı ?
Yaaa o kadar belirgin bir acı veriyor mu ? Aksine benimki gıdık gibi oluyor istemsiz gülmeye başlıyorum. Hiç ufacık bir acı dahi hissetmedim. Doktorunuza bir danışın isterseniz. İçiniz rahat eder en azından

Ayy bizde aynı eşimin köyüne gittik yol uzak bugünde işe geri döndüm ölüyorum gün bitse diye bekliyorum resmen
Bayramlar evlendikten sonra yorgunlukmuş bende onu anladım malesef
Neyseki bizim 40 dakikalık bir yolda birinci günü gidip ikinci günü geri döndük. 3. Günü de dinlendim yoksa daha zor olurdu. Şu iki günü tatil yapıvermediler yaa sabahtan beri bende içten içe söylenipduruyorum

Teyzemde öyle söyledi gıdıklıyormuş ama benim acıdı dün randevuma 10 gün var doktoruma sorayım

Çok hafif kasıklarda oluyor canım bazen yukarıda da oluyorda bebiş hiç değildir diye üstüne düşmüyorum.
Baya yorulmuşsundur canım bende bi kaç yere gittim akşamına mahvoldum sanki 9 köyü gezdirdiler bana
Evde bol bol dinlenmeye çalış insan vallahi yoruluyor inşallah toparlarsin bi an önce, hafta sonu falan bol bol dinlen
Benim ayın 25inde detaylı için gün vermişti canım 21. Haftaya denk geliyor, senin az kalmış kendi doktoruna mi yaptıracaksin? Şimdi gittiğinde zaten doktor yönlendirir seni kendi bakıyorsa ya da bakmıyorsa. Aynı zamanlarda gideriz diye düşünüyorum iki üç gün var çünkü aramızda

İnsan ayırt edene kadar göbeği çatlıyor valla desene :)) Zaten ayırt ettin mi bir kere anlıyorsun. Ama bir iki kıpırdadı mı insanın içini bir ferahlık sarıyor yaa biliyorsun ya orada ve sağlıklı diye. Bundan sonra muayene bekleme daha az stresli olur kendilerini belli ediyorlar ya :))
Yoruldum yaa sorma eşimin annesi de vefat etmiş benim kayınpederim tek yaşıyor. Eee oraya da gidince yemek vs. herşey bana bakıyor mecbur. Kendi evinde insan canı isterse yapıyor ama orada öyle olmuyor. Allahtan hamileliğim rahat geçiyor. Rahatsızlansam gitmem :)) Haftasonunu iple çekiyorum dinlenicem bol bol inşallah çok sağol...
Bende 21-22. haftalarda gitmeyi düşünüyorum, evet önlü arkalıyız ya ondan sordum.
Ben devlete gidiyorum ya kendisi yapmıyormuş. Farklı bir göz iyi olur hem dedi. Geçen ayki muayenede bana yeşil liste açtı şehir hastanesinden orayı takip ediyorum ama koca şehir hastanesinde bir tane perinatolog varmış. Sıra buldum ama 19. haftaya denk geliyor şuanda o da erken oluyor. Eğer sıra denk getiremezsem burada bir tane özel perinatolog varmış ondan randevu alıcam 600 lira dedi geçen ay muayene ücretini tabi zamlanmadıysa halledivercem napiyim.

Tahlil verdim troidim 3.30 a çıkmış 25lik bana yetmezdi zaten 50 yaptılar bir de ferritinin değerim artmamış gyno ferro kullanıyorum ama hala 18 nasıl artar acaba

Tam o ferahlığa erişemedim ama 1 2 haftaya emin olurum gibi geliyor. Ondan sonra cidden beklemesi daha iyi olur randevuları
Bende burda Akhisar da gittigim doktora yaptırıcam canım, şimdi devlette bi yere gitsem anca yakında manisada işte Balıkesir de falan vardır onun için de vasıta yok. Olduğum yerden Akhisar'a gitmesi kolay oluyor yine. Bende artık yaptırayım dedim. Zaten bu benim ikinci doktor biliyorsun, muayene ücreti içinde 800 lira dedi bana da.
19. Hafta erken olabilir 20-24 arası yapıyorlarmış çünkü sen yine randevuları kontrol et iptal eden falan biri olursa onun yerine denk gelir belki canım.
Kayınpederin köyde herhalde başka yardım eden biri falan yok mu? Çok yormadiysan kendini hayır olur kıyamam kim yapivercek işte zor vallahi.
Benim bayram üzgün geçti ya keşke sadece normal yorgunluk olsaydı:)

Tahlil verdim troidim 3.30 a çıkmış 25lik bana yetmezdi zaten 50 yaptılar bir de ferritinin değerim artmamış gyno ferro kullanıyorum ama hala 18 nasıl artar acaba
Benimde 11e düşmüş dahiliye doktoru iğne kullanmaya gerek yok suanlik ilaca devam dedi 20lerden daha da düşmüş
Yiyeceklerden biraz arttırması zor daha önceden de yaşadığım için diyorum sadece aç karnına içiyorsanız sonrasında çay falan içmeyin etkiliyor çünkü aslında portakal suyuyla tüketmemiz gerekiyormuş etkisini iyice göstermesi icin

Ben troid ilacı alıyorum diye sabah beşte ona kalkıp içiyorum ikisiinin arasında 4 saat olmalıymış diye kahvaltıdan iki saat sonra gyno alıyorum bi saat daha yemek yemiyorum ilaç içccem diye aç kalıyorum resmen buna rağmen düşmüş anlamadım

Doğru söylüyorsun olsun sen doktorunu da sevdin ee kendisi de yapıyormuş ne gerek var daha iyi olur. Hiç düzenini bozmamış olursun. Evet erken bende hiç uğraşmayacağım gidicem özele stres oluyor insan, randevu denk geldi denk gelmedi falan diye.
Evet köyde yalnız yaşıyor. Kimsesi yok bizden başka. Eşimin kardeşi falan da yok tek çocuk. Senelerdir alışmış artık bizlerden güzel yemekler yapar, evleri falan tertemiz 78 yaşında bir de biliyormusun.. Tabii zor olmaz mı hiç, biz o yaşları görürsek ne durumda olucaz kim bilir..
Hayr olsun senin ekip yine boş durmadı galiba

Dilooş daha sabah siteye girerken aklımdaydıın nerelerde acaba diyee. Kız benimde bir tık alt karnım cıktı hani toplasan 2-3 cm bir şeydir o etkide. Göbüşünde haricinde belki iç karınlarımızda geniştir ondandır. Harekete de bakıyorum bir kere sanki içimde bir balık varmısta o çırpınmıs hissiyatında bir şey hissettim ama sanırım değildi bebiş o. Hissedecez hissedecez az kaldıı

Anladım canım demir ilacını içerken portakal suyuyla iç, emilimini arttırıyormuş
Benim hamilelikten önce 7 değere düşmüştü iğne kullanmıştım bir hafta direk 120 oldu değerim hamilelikte yapıyorlar mı bilmiyorum, bir dahaki randevumda bende doktora sorucam. Zaten 20. Haftada sağlık ocağında tahlil yapacaklarmış ona göre sorayım diyorum
İğnenin bi zararı olmazsa gerçekten en iyisi
En son 2 hafta önce 11 çıktı 20lerden düşmüş ama halsizim belli ediyor kendini çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…