Amin insallahCanım benim Allah sağlıkla kavuştursun
Canım öncelikle mesajını yeni gördümKaçtı ikili testiniz? Benim 1/6760 idi. Kendi doktorum nifty üçlü dörtlü vs gerek yok dedi. Ancak arada kontrole gittiğim doktor üçlü yaptırmalısın dedi ve sonuç 1/8 aşırı yüksek risk. Öğrendiğimden beri ağlıyorum ve şoktayım. Nasıl bu kadar farklı çıktı anlamıyorum
Hadi ya bunu duydum daha korktum şu dönemleri hastalıksız geçirip bir yaza atsaydık kendimizi tamam :)Aman dikkat et bu ara garip bir salgın varmış. Göz nezlesi burun nezlesi ateş öksürk derken saçma bir karma olmuş resmenGeçmiş olsuun hem sana hemde amcaya
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?Kızlar nasılsınız hersey yolundadır inşaAllah
Uzun zamandır giremedim nasıl gidiyor napiyorsunuz.
Ben 18+5 oldum daha bebisten ses seda yok
Sizler napiyorsunuz mesajların hepsine bakamam sanırım, geçmiş bayramınız mübarek olsun güzel anneler insallah hersey yolundadır
Öncelikle bu 2li testte doğru sonuç alan kesim sayısı oldukça az. Kafana takılıyorsa üçlü test elbette yaptır ama böyle oranlarla uğraşmak istemezsen acilen fetal DNA baktır. Artık yurtdışında 2li falan filan bakmıyorlar çünkü oranla hastalık olasılığı belirlemek biraz çağdışı gibi kaldı, elbette yaptırana sonsuz saygım var ama yanlışlık oranı çok fazla. Keşke devlet fetal DNA testini desteklese hatta teşvik verse.Kaçtı ikili testiniz? Benim 1/6760 idi. Kendi doktorum nifty üçlü dörtlü vs gerek yok dedi. Ancak arada kontrole gittiğim doktor üçlü yaptırmalısın dedi ve sonuç 1/8 aşırı yüksek risk. Öğrendiğimden beri ağlıyorum ve şoktayım. Nasıl bu kadar farklı çıktı anlamıyorum
Hoşbulduk şükür bende iyi olmaya çalışıyorum diyelim. Doktor en erken 19. Hafta onu da yatıp dinlenirken demişti, kilomada bağlıyorum ama hiç hamilelik göbeğim yok. Gelen geçen göbeğimi açıp bakıyor sen nasıl 5 aylık hamilesin bisey yok hiç diyeHoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
Bebişlerin bazısı çok erken hissettirmiyor kendini, doktorlar da 21. haftadan sonra net hissedersiniz diyorlar moralini bozma.
Çok heyecanlı
Güzel usg fotoğrafları gelsin o zaman
Çok heyecanlı en sevdiğim an gör bakalım minnak kızı neler yapıyor
Çok geçmiş olsun çiçeğim. Dikkat et kendine.İyi şu an canım stent takıldı, ayaklandı. Hatta 2. operasyon olması lazım bakalım.
Ben de iyiyim bugün işe geldim ya iyileştim :) Gözlerim sulanıyordu, midem kötüydü gittikçe toparladım. Şifayı tam kapsaydım yataklıktım.
Ay güzel kızdan güzel haberler bekliyoruuz bakalım Güneş hanım bugün seni kendine ne yaparak hayran bırakacak
Hoşbulduk şükür bende iyi olmaya çalışıyorum diyelim. Doktor en erken 19. Hafta onu da yatıp dinlenirken demişti, kilomada bağlıyorum ama hiç hamilelik göbeğim yok. Gelen geçen göbeğimi açıp bakıyor sen nasıl 5 aylık hamilesin bisey yok hiç diye
Sizler nasılsınız göbüsler çıktı mı hareket hisseden var mi
Özledim hepinizi
Hiç canını sıkma canım biraz kilo olunca tabi normal gebelik göbeği çıkmıyor demekki. Hem iç karnımız da geniş olabilir hem böylesi daha iyi hem erkenden agirlasmamis oluruz hemde çatlama konusu varBana da aynılarını diyip moral bozdular bayram bayram. Benim de kilom var karnım belli olmuyor hissetmiyorum da. Ama normalmiş göbiş de olunca bebişler daha geç hissedilirmiş1-2 haftaya hissederiz bence
Canım bebek kilo alıyorsa sorun yapma, benim de kilo almamama takmıştı doktor ama bebek kilo alıyorsa ben neden ayrıca yükleneyim boşver, bazen eserekli davranıyorlar. Protein ağırlıklı beslen gerisini önemseme. Hadi inşallah şimdi tüm kalpler detaylı ultrason için atacak. Hareketleri kısıtlansa da o uzuvlarını keşfetmek çok romantik çok duygusal.Hanımlar her şey yolunda görünüyor çok şükür. Benim bebe biraz ufak olacak herhalde zaten kilo da alamıyorum bi kaç günlük gerilik var. Ama yakalayadabilir5 er gün geri karın çevresi hariç Doktora göre zaten sorun yok ama kilo Alman lazım en azından 8 kilo dedi.
186 gr görünüyor bebişko.
Bana yürüyüşler yorulmalar gebelik boyu yasakmış. Anca evdeyiz anlaşılan. Rahim ağzı uzunluğuna vajinal baktı sorun yok çok şükür.
Kasılmaları sordum. Tüm sıkıntıları tarif ettim. Sancılar sıklıklar filan tarif ettiklerinde sıkıntı yok dedi. Dinlenince geçiyorsa önemli. Yorulmaya bağlı artıp azalabilir dedi.
Dinlenince geçmeyen ağrılar önemli dedi.
AFP testi için kan verdim. 3 haft sonra kendi doktoruma kontrol var. Ardından 21+5 te de detaylı ultrason randevusu aldım Ali ekiz e yönlendirdi kendisi. 1000 TL nakit ücreti varmış.
Bebişko iki büklüm içerde uzatmış bacakları ayakları kafasına değiyorHaliyle eskisi kadar hareketli değiliz yeri daraldı taklalar atamıyor heheh
Çıkınca eczaneye yürüdük kısa mesafe tansiyonum düştü filan adam boşa kendini yormayacaksın demiyor herhalde anca çıkabildik hastaneden
Maşallah kuzum her şeyin yolunda olması çok güzel.Çok geçmiş olsun çiçeğim. Dikkat et kendine.
Hanımlar her şey yolunda görünüyor çok şükür. Benim bebe biraz ufak olacak herhalde zaten kilo da alamıyorum bi kaç günlük gerilik var. Ama yakalayadabilir5 er gün geri karın çevresi hariç Doktora göre zaten sorun yok ama kilo Alman lazım en azından 8 kilo dedi.
Bana yürüyüşler yorulmalar gebelik boyu yasakmış. Anca evdeyiz anlaşılan. Rahim ağzı uzunluğuna vajinal baktı sorun yok çok şükür.
Kasılmaları sordum. Tüm sıkıntıları tarif ettim. Sancılar sıklıklar filan tarif ettiklerinde sıkıntı yok dedi. Dinlenince geçiyorsa önemli. Yorulmaya bağlı artıp azalabilir dedi.
AFP testi için kan verdim. 3 haft sonra kendi doktoruma kontrol var. Ardından 21+5 te de detaylı ultrason randevusu aldım Ali ekiz e yönlendirdi kendisi. 1000 TL nakit ücreti varmış.
Bebişko iki büklüm içerde uzatmış bacakları ayakları kafasına değiyorHaliyle eskisi kadar hareketli değiliz yeri daraldı taklalar atamıyor heheh
Çıkınca eczaneye yürüdük kısa mesafe tansiyonum düştü filan adam boşa kendini yormayacaksın demiyor herhalde anca çıkabildik hastaneden
Gözün aydın kuzum, şükür sorun yokmuş kızçene benden öpücükler bol bolÇok geçmiş olsun çiçeğim. Dikkat et kendine.
Hanımlar her şey yolunda görünüyor çok şükür. Benim bebe biraz ufak olacak herhalde zaten kilo da alamıyorum bi kaç günlük gerilik var. Ama yakalayadabilir5 er gün geri karın çevresi hariç Doktora göre zaten sorun yok ama kilo Alman lazım en azından 8 kilo dedi.
Canım kilon varsa olur öyle şeyler hele ki iç karnın varsa. Millet de tuhaf. İnsanın canını sıkacaklar illa.Hoşbulduk şükür bende iyi olmaya çalışıyorum diyelim. Doktor en erken 19. Hafta onu da yatıp dinlenirken demişti, kilomada bağlıyorum ama hiç hamilelik göbeğim yok. Gelen geçen göbeğimi açıp bakıyor sen nasıl 5 aylık hamilesin bisey yok hiç diye
Sizler nasılsınız göbüsler çıktı mı hareket hisseden var mi
Özledim hepinizi
İnsanlara konuşacak şey olsun küçük olsa niye küçük büyük olsa niye büyükCanım kilon varsa olur öyle şeyler hele ki iç karnın varsa. Millet de tuhaf. İnsanın canını sıkacaklar illa.
Ben yemek yediğim zaman çıkıyor biraz karnım o kadar. Ben de öyle üstüne hafif bol giyinince hamile olduğu anlaşılmayanlardanım.
Öyle tabi farkındayım ama haftalardır geride benimkiler. Zaten mesela baş çevresi ölçerken görüyorum ufalıyor büyüyor sonra en büyük haliyle ölçtü filan. Bakayım bi beslenme konusuna bu 3 hafta ağırlık vereceğim inşallah.Maşallah kuzum her şeyin yolunda olması çok güzel.
Benim de her kontrolde birinden biri önde ya da geride çıkıyor o biraz ölçümle de alakalı. Doktor elini bi tık öteye koysa 7 gün de geri çıkabilir hiç dert etme.
Detaylı ultrason bekleyenler kervanına hoşgeldin
Gözün aydın kuzum, şükür sorun yokmuş kızçene benden öpücükler bol bol
Kendimi beslenme kampına sokacağım 3 hafta. Bakayım ne kadar gelişecekCanım bebek kilo alıyorsa sorun yapma, benim de kilo almamama takmıştı doktor ama bebek kilo alıyorsa ben neden ayrıca yükleneyim boşver, bazen eserekli davranıyorlar. Protein ağırlıklı beslen gerisini önemseme. Hadi inşallah şimdi tüm kalpler detaylı ultrason için atacak. Hareketleri kısıtlansa da o uzuvlarını keşfetmek çok romantik çok duygusal.
Maşallah
Diloşş gözlerim seni aradı benimde bugün sayfalar arasında. Bende giremiyorum eskisi kadar. Bizde bugün 18+2 olduk. ben 17+1 olduğu gün pıtpıt hissetmeye başladım alt karnımda. Çok güzel bir his. Giderek de sayıları artıyor pıtpıtların. İnşallah sende hissedersin biran önce, acele etme 20. haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş :)Kızlar nasılsınız hersey yolundadır inşaAllah
Uzun zamandır giremedim nasıl gidiyor napiyorsunuz.
Ben 18+5 oldum daha bebisten ses seda yok
Sizler napiyorsunuz mesajların hepsine bakamam sanırım, geçmiş bayramınız mübarek olsun güzel anneler insallah hersey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?