benimde gündüz oluyor canım o taş gibilik.. bakalm yarın gitmeye çalışacağım doktora bende alamadım randevu sabah arayın dediler.. benimki stres yorgunluk biliyorum aslında.. bol dinlenmek lazım
Evet benim de Gündüz de oluyor canım ya ama gece olunca uyuyamıyorum hiç. Hatta şuanda da var sık oluyor uzun sürüyor sanki bende biraz. Dün sandalyede 3 saat filan oturdum sanırım kasıldı baya onun da sancısı oldu gece.
Yarın 11 de doktor randevum var bakalım güzel haberler alırım inşallah kasılmaları da sorucam yazarım detaylı bilgi alabilirsem takip edin
Kasılmalar hamileliğin en sevimsiz yanı benim bi defa oldu top gibi büzüştü dağıldı zararsız olsa da insanın canını sıkıyor daha da sıklaşıyor sonra :/ aslında baktığımızda hamileliğin yarısına geldik sayılır tabi normal olacak ama onlar hala gözümüzde minicik :
Kızlar selam, midesi ağrıyan var mı? Sabahtan beri geçmeyen mide ağrım var. Mide koruyucu ve bulantı ilacımk aldım ama kıvranıyorum resmen. Kahvaltıda patates kızartması yedim ama daha önce de yemiştim bir şey olmamıştı. Sizce tehlikeli mi bu ağrı? Yataktan kalkamıyorum
Amin ama erecek gibi deiliz galiba bu sabah kahve renkte bir akintim oldu doktoruma gittim bebek iyi kanama alani yok dahada lekelenme kanama bir sey olmadi ama diyer iki gebeligimdede aynini yasadigim icin hic umudum kalmadi kabus gibi yasadiklarim
Canım bu haftalarda kordonu tak çıkar yapar bebekler, 5 dk bekleyip tekrar girseydin belki çıkarmış bile olurdu. Henüz çok küçük boyunları, vücutları o yüzden oyuncak gibi oynuyorlar. Bizler görmüyoruz ama her gün kimbilir kaç kere takıp çıkarıyorlar kordonlarını, korkacak bir şey değil bu, kasma
Keske sorun sadece kordon olsaydi bu sabah kahve renkte bir akintim oldu simdi yok doktor igne verdi haplar yazdi hayirlisi artik nasipte varsa dogacak yavrum yoksa hamd olsun rabbimin bir bildigi vardir
Ben ilk defa çektiğim için çok korktum. Mide ağrısı yaşayan birini bulamadım hamilelikte bu forumda, senin de oluyorsa içim rahatladı 6 saat oldu geçmedi
Ben ilk defa çektiğim için çok korktum. Mide ağrısı yaşayan birini bulamadım hamilelikte bu forumda, senin de oluyorsa içim rahatladı 6 saat oldu geçmedi
Kasılmalar hamileliğin en sevimsiz yanı benim bi defa oldu top gibi büzüştü dağıldı zararsız olsa da insanın canını sıkıyor daha da sıklaşıyor sonra :/ aslında baktığımızda hamileliğin yarısına geldik sayılır tabi normal olacak ama onlar hala gözümüzde minicik :
Keske sorun sadece kordon olsaydi bu sabah kahve renkte bir akintim oldu simdi yok doktor igne verdi haplar yazdi hayirlisi artik nasipte varsa dogacak yavrum yoksa hamd olsun rabbimin bir bildigi vardir
Kızlar selam, midesi ağrıyan var mı? Sabahtan beri geçmeyen mide ağrım var. Mide koruyucu ve bulantı ilacımk aldım ama kıvranıyorum resmen. Kahvaltıda patates kızartması yedim ama daha önce de yemiştim bir şey olmamıştı. Sizce tehlikeli mi bu ağrı? Yataktan kalkamıyorum
Ben midemi üşütünce de çok ağrı çekerim şekerli sıcak süt ve sıcak su torbası denediniz mi?
Bir de bende de geçenlerde ayvayı çok yemişim öldüm 24 saat sürdü ağrı.