2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Aman kötü bir şey olmasında zaten yazın sıcağına denk gelcez ev daha serin olur akşamlarıda eşinle kısa mesafe hava alır gelirsin. Kuzu yararlı şeyler ye sen bide tüp midelisin zaten miden küçücük kalmıstır. En azından etini yoğurdunu sebzeni ye de sende güçten düşme bebekte gerekli vitaminleri alsıın. Ben internette okumustum kız cocuklarının yumurta kalitesi bile anne karnında oluyormuş. Bebeğin gelecekte kii sağlığı için yemene özen göster

Aynen canım birde bazı devlet hastanelerinde 3 4 dk bakıp geçiştiriyorlarmış yakında da yok, hemde doktorları bilmiyorum riske atmak istemedim. Kendi gittiğim doktorda normal randevusu bile uzun sürünce yaptırayım burda dedim en azından içimiz rahat olur az paralar değil ama napalim.
Hadi yaa kıyamam işte kendi işini kendi yapmaya çalışıyor maşallah Allah sağlık sıhhat versin, yalnızlık daha çok koyuyordur adamcağıza sizin gelmeniz bile yeterlidir onun için, mutlu oluyordur.
Benim ekip hiç durur mu :)
Daha önceden konuşulan birseyi duydum tam bayramdan bi gün önce. Bir de anneme söylemiş işte annemde saklamış bu zamana kadar. Ben biseyleri çakıp iyice zorlayinca, söyledi artık. Çünkü annemde dayanamadı yapılan hareketlere.
Çocuk için tedavi oldugum dönemde bi laf söylemişti kv dalga geçerek, bizde tartışmıştık eşim de kızmıştı. Kv sonra anneme torun var toruncuk var sen hepsini aynı mı tutuyorsun demis. Tabi konuşma daha uzunda o kadarını söyliyim. Doğmadan çocuğumu da ayırmışlar :)
Bayram günü de yüzünü görünce nasıl içimin kaynadigini tahmin edersin. Üstüne de diğer torunu arabaya bindirtmedi beni, in in diyerek şeytanlarım tepeme geldi
Arkada kendinden geçmiştir artık hoşuna gitti diye

Oyy ne güzel inşallah bebiştir diyelim
Valla sizde hep aklımdasınız pek keyfim olmayınca girmek istemedim, inşallah sizler iyisinizdir dikkat edin kendinize
Olsun canım ne kadar az göbüş o kadar fazla rahatlık diyelim
Zaten ilerde çıkacak şimdi böyle olması daha iyi olur bizim için diye düşünüyorum

Aynen öyle valla ne kadar geç ağırlaşırsak o kadar iyi bizler için kimseye canını sıkmaa bebeğine odaklan sen bizler için hayatın en önemli parçası onlar olacak. Şimdiden bile oldular. Sen gergin olursan bebek doğdugunda bile gazlı ağlayan gergin bir bebek oluyormuş. Bende bayramda gereksiz muhabbetlere maruz kaldım çokca yemin ederiim konustukca birileri karnım kasılmaktan bir hal oldu dedim Allahım bebek bile hissediyor onun için takmamalıyım dedim baktım saçma sapan konusuyorlar hemen kalktım o ortamdan. Çok şükür Rabbim nasip etti bebeklerimize bize kim ne konusuyorsa konussun

Aaaa şaşılacak iş yeminle ne demek torun var toruncuk var yaa. Onun torunu olmayıversin senin çocuğun zaten. Yaa sen iyi görüşüyorsun onlarla. Nasıl bir zihniyetleri var anlamadım. İnsan dediğin sevinir yaa canından can sonuçta, ama dediğim gibi insan olan. İnsan değil demek ki.. Demek istediğim çok şey var da neyse. Onlarla görüşüp de kendine de bebeğine de haksızlık etme. Bırak kaynasınlar kendi pisliklerinde çirkef kadın

Sana kim ne dedi canım?
Sorma benim de başıma karnıma ağrılar girdi kasıldı sinirden, ha patladım ha patlıcam o kadar zoruma gitti ki. Annem öksüz yeğenimi büyütüyor onu örnek vererek sen hepsini bir mi tutuyorsun torun var toruncuk var diyormuş, terbiyesiz. Doğmamış çocuğum ne yaptı acaba kendi kendine konuşup duran kendisi, yüzümü görmez etmez, ağzımı açıp bisey demem ondan mı böyle oluyor bilmiyorum. Zaten kulağım duysun diye söylemiş bunu belli yani hareketleriyle de çok belli ediyor.
Üstüne bi de o ayırdığı torunu beni arabadan kovalayınca nasıl içime oturdu düşün. Laf ağzıma ağzıma geldi gitti kalabalık olmasak söyleyecektim.
Allahim sabir versin ben kendi kendime duruyorum habire dürtüyorlar insanı

Sorma vallahi benim yerime başkası olsa çoktan kıyameti koparmıştı. Bir de üstüne o ayirdigi torunu beni kovalayınca sinirimi düşün. Çocuk beni görüyor kapıyı suratıma çarpıyor, arabadan kovalıyor. Bindim sonra arkasına dönüyor yüzüme hiç bakmıyor.
Önceden üstümden ayrılmayan çocuk bu kim bilir yanında daha neler neler denildi de böyle tepki veriyor.
Şeytan diyor git çocuğun yüzünü bile göremesinler zaten umrunda değilde Allah söylenilen lafı da pişman etmesini bilir ya

tabiki çocuklar yanlarında konuşulandan etkilenir. Sürekli senin muhabbetin oluyorsa yanında o da cephe almıştır. Ama ne yalan söyleyeyim seni kışkırtmak istemem ama ben ona dar ederdim orayı. Senin memlekete gitmen iyi olmadı stres oldun sürekli bir yerlerden laf geliyo en azından Hatayda kendi başınaydın. Ama insan yalnız da geçirmek istemiyor hamileliğini. Vallahi ne bileyim sen yazdıkça ben sinir oluyorum görmediğim insanlara. Gösterme yüzünü ne göstercen baksana baştan koymuş tepskisini zaten. Hoş sonra da göstermiyo diye seni kötüler orda burda. Ayy ne diyeyim Allah yardımcın olsun canım benim. Ama hiç hakkı yok bunları yapmaya. Allahından bulsun

Kızlar bir de bende plesanta previa varmış yaa

Daha önce çıkar diye beklemiştim yukarı ama yarısı nerdeyse rahim ağzında.
Doktor serin konuştu çıkabilir bekleyeceğiz dedi endişelendirmedi de konuşma şeklini biliyorum 17 gün önceye göre daha temkinliydi.
Ama iyi bi şey olmadığını biliyorum. Hala kanama riskim yüksek devam ediyormuş. Moralim de bozuldu.
Abimin evlenme durumları var 28. Haftama denk geliyor düğün. Böyle giderse ona da gidemeyeceğim. Bi yandan diyorum o günleri görebilecek miyim.
Bugün baya keyifsiz bi gün oluyor

Gecmis olsun canim benim insallah bundan sonra sikinti yasamadanca 9cu ayi bitirirsin evladini kucagina alirsin rabbim buyuktur

Hayırlı olsun. Ben de bugün 17+5.
Benim 7 hafta sürdü 13+0 da kesildi kanamalar lekelenmeler.
Çok geçmiş olsun.
Ben de bugün kontrolden geldim plesantanın yarısı rahim ağzında. Bu konumdayken kanamalar yaşanabiliyor sanırım.
Benim gebeliğim temkinli geçiyor 2 ay full yatmıştım zaten. Siz de istirahat edin bol bol.
Doktorum gebeliğim boyunca dikkat edeceğimi yürüyüşe bile çıkamayacağımı söyledi. Arada araçla 15-20 dk markete çıkıyoruz dedim bi ona okey dedi.
Önemli olan kanamaların çabuk kesilmesi ve dayanılmaz ağrı sancı yapmaması.
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.

Bakalım üstüne gideceğim bu yemek mevzusunun canım. Yürüyüşe karşı çıkıyor doktor ya anca evin içinde kendi işimi görmeye okey var İşte. Yorulmak ağır kaldırmak yok dedi.

Canım geçmiş olsun gene de şu an kanaman yok iyi düşün, dinlene dinlene bitireceksin inşallah bu dönemi. Düğünü filan düşünme şimdi, kendini düşün stres olma. O günler gelsin de hele. Bakarsın neler neler değişir o zamana.

Tabi canım birden nasıl cephe alacak yoksa böyle hiç görmeyen çocuk. Ben tam laf diyecektim çocuk üstünden tabi sen değerlisin oğlum sen otur sadece falan diye. Kapıda insanlarda vardı dibimizde şimdi hiç bilmeyen insan da çocuğa mı laf söylüyorsun diyecek aradaki muhabbeti bilmediği için. Aslında daha da ağır konuştu diye düşünüyorum annem saklıyor. Ağzının payını verdim diyip geçiştiriyor. Ama kesinlikle var daha fazlası. Biz her izne geldiğimizde kızının yanına kaçıyordu başka şehirde o, sonra da arkamdan konuşuyormuş hiç gelmiyorlar ki diye. Ee sen evde yoksun ki? 1 buçuk senede izinlerde hep geldik hep yoktu bir değil iki değil. Sonra o dalga geçme mevzusu oldu iyice patladı. Lafı yiyince de suçlu yine biz olduk. Aynen göstermeyeceksin Aslında ama yine suçlar :) bende dayanamadım eşime söyledim o da farkındaydı zaten yüzünü bile göstermek istemiyor

Canım düğünü düşünme o zamana kadar daha cook var 10 hafta nerdeyse. Zaten yarısı rahim ağzında diyorsun bence yukarı çıkar o zamana kadar hiç canını sıkma kanaman da yoksa. Sen o zamana bol bol dinlen

Hay Allah yaa işi gücü politika desene. Eşin Allahtan illaki annem de annem diyen tiplerden değil demek ki seninle aynı tarafta olmasına sevindim. Kimisi görse de annesinin hatasını görmek istemez. Benim babam öyleydi hep annesini saydırmak isterdi. Bu durumda ikinizde aynı fikirdesiniz hiç bir şekilde arayıp sorma. Annene de söyle muhatap olmasın. O zaman kalıversin bi köşede bak nasıl oluyo. Annen senden daha çok üzülüyordur o kadının yaptıklarına. Ondan sonra sizi bulsun da uğraşsın bakalım.

O kadar politikacı ki eşimle ikimiz yanyanayken allahim hareketleri gör bana karşı, nasıl iyi sözde. Hele bi yalnız görsün alttan alttan dalga geçerek laf sokmalar. Öyle bi iki yüzlü ki insan ilk basta ayırt edemez. Esim de tabi biraz geç oldu ama anladı gördü artık.
Birde bayram günü oğluşuma bunu örücem yapicam diye annemle ikimize gösteriyor sanki o lafları söyleyen kendisi değil
Istemiyorsa kendi bilir kalsın kenarda elbet pişman olunur
Ne diyim bana bulaşmasınlar diyorum ama üstüme üstüme geliyor
En iyisi komple muhabbeti kesmek işte

Hiiiç canını sıkma hep iyi düşün her şey güzel olacak böyle sıkıntılar yaşayıp bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alan o kadar çok insan var ki bak kaçıncı haftaya geldik bundan sonrası da su gibi geçecek

Ay kadına bak ya ben buradan kudurdum sende insan var insancık var haklısın deseydin hadsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…