2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allah görüyo, biliyo hepsini. Kesinlikle dediğini yapmalısın, yoksa uslanmıyorlar. Sen bana sor. Yarın birgün çocuğunun da aklı ermeye başladığında onu da üzer. Bu tipler böyle oluyo.

Allah görüyo, biliyo hepsini. Kesinlikle dediğini yapmalısın, yoksa uslanmıyorlar. Sen bana sor. Yarın birgün çocuğunun da aklı ermeye başladığında onu da üzer. Bu tipler böyle oluyo.
Yapar mı yapar. Benim çocukta inadına herkesin üstüne giden uzaklık bilmeyen çocuk olur kesin

Kız terbiyesizden çok ne var piyasada. Yarın görürüm ben onun torununu bakalım adam yerine koyar mı büyüdüğü zaman döner dolaşır toruncuğa muhtaç kalır. Aman bunlar insanlıktan nasibini almamış ya gerçekten. Aman senin hesap işte sessiz kaldıkca biz üstümüze üstümüze oynuyorlar biz onların burnundan getiren gelinleri gibi olsaydık el üstünde tutarlardı kanamam oldu düşük tehtidim oldu 3 aydır ben yatmaktan ne evi temizledim ne doğru dürüst yemek yaptım bir kere kapım çalınmadı ne yiyip ne içiyorsunuz siz diye. Diğer gelininin hamileliğin başından beri midesi bulanıyor diye utanmasa eliyle yemek yedirecekler. Ben çok şükür kimseye muhtaç değilim ama insanın zoruna gidiyor. Birde beni arayıp yazık yemek yapamıyor yiyemiyor diye dram yapıuorlar. Ev meselesinden tutta her konuda zorluk çıkaran insan yaranıyor da anlayışla yaklaşan kötü biliniyor

Dikkat edeceksin o zaman canım bebiş doğana kadar. Kızımız nazlılığını şimdiden yapıyoor işte senin üzerinden bol bol babaya nazlanın birlikte

Canım kendini üzme lütfen. Bu tarz sıkıntı yaşayıpta sağlıkla doğum yapan çok insan var. Kendini ve bebeğini bence yıpratma bunları düşünerek. Yatarak geçireceksin bu süreci evet birazcık sıkıcı olacak ama zaman hızla geçiyor. Tahmini 7 Ekim senin ama sezeryan vs durumunda daha erken alır doktorun

Daha erken alınacağı kesin de en azından bebek kendiliğinden Eylül ayını bekler inşallah. Modum çok düştü ya yatmak problem değil de sıkıntılar bitmeyecek gibi görünüyor ve canım çok darlandı bebek son kontrolde 3 gün ileriyken şimdi 1 hafta geri kalmış gelişmemiş resmen.
Bir de ne bileyim saçma ama bebek iki büklüm içerde sığmıyor gibi de sanki iyice kötü hissettim zaten kilo da almıyorum bebek de gelişmedi yeterince, doktor suyu iyi dedi ama sanki küçücük. Başını da dayamış rahim ağzına doğum pozisyonunda duruyor. Of neyse ya.

Bayram günü aç aç dolaştım bi açmısın diyen olmadı ben onları düşünemiyorum bile artık. Hiç yardım ederler mi, kimden korkuları varsa onun yanına giderler ya da kızlarının. Hep aynı olay hiç değişmiyor. Sustukça degersizleşiyorsun hep
Ağızlarının payını vereceksin için rahatlayacak işte

selam kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda merak ediyorum hissetmeye başlayan var mı var ise kaçıncı haftada? bugün 16+5 im 18 20.haftada başlıyor diye biliyorum ben ama.
Haftamız aynı sayılır canım ben kıpırtı hissediyorum özellikle gece yattğımda ama bebek midir bilmiyorum

Kıyamam ya büyür annesi o sen üzülme kendine dikkat et biz ne yaşarsak onlarda hissediyor sev konuş beslenmene dikkat et herşey yoluna girer allahın izniyle

Bizide babannem hep ayırırdı diloş şimdi annem bakıyor kaç torunu içinde sadece kardeşim ve ben yanına gidiyoruz allah işte gösteriyor eninde sonunda çok özledim kaç gün yoktun diyor bayramda, babamda sen diğerlerini özlemişsindir uydurma anne dedi inşallah senin eşinde böyle savunur sana hiçbir zorluk kalmaz canım

Benim yanımda dese
Bende bayram günü tatsızlık çıkmasın dedim ama hata bende, susmak bazen hiç iyi değil
Susma arkadaşım. Önce büyük büyüklüğünü yapacak ki küçük de ondan gördüğü saygıyı ona gösterebilsin. Ne ekerse onu biçer insan. Boşver o dusunmuyorsa sen hiç düşünme. Tatsızlık olacaksa olsun. Ne demek annene öyle laflar etmek. Herkes haddini sınırını bilmeli. Çok kızdım yine yav..

Merhaba hepinize,
Aslında sizinle vedalaşmaya geldim geçen haftaki sorunlarımı hatırlarsınız bebeğimin böbrekleri ve idrar kesesi gözükmemiş suyu bitmişti. Bugün üniversite hastanesine geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kendimi en kötü sonuca alıştırdığım için çabuk toparlandım inşallah bundan sonraki süreçte benim için kolay olur ve size gebelik müjdemi yazmaya gelirim.
Şuan hastanedeyim doğum yapmayı bekliyorum. Hepinize çok güzel ve sağlıklı gebelik dilerim lütfen kendinizi sıkmadan, hiç bişeyi kafaya takmadan çok güzel bi gebelik süreci geçirin. Kendinize çok iyi bakın

Hep aklım sendeydi ve şimdi bir an yine aklıma düştün perşembe günü hastaneye gidecektin yazmıştın, Rabbim kolaylıklar versin çok üzüldüm, geçen yıl bende bir kayıp verdim, ne demek olduğunu biliyorum inşallah öncelikle kolay bir doğum diliyorum, sonrasında toparlanıp yeniden sağlıkla bir gebelik diliyorum, Allahım gönlüne ferahlık versin

Allah razı olsun canım benim, o da farketti artik ben sustuğum halde böyleyse konuşsam ne olur bilmiyorum. Bazen diyorum bu insanlara rahatlık batıyor anlaşmak istemiyorlar. Çünkü emin ol ağzımı açıp bisey demedim bi zararım olmadı düğün zamanı kendim koşturdum hep, pahalı olmasın diye uygunlarını bulmaya çalıştım. Bizde hersey ortak yapılır düğünde iki taraf içinde hiç zora sokmadim sıkışığız diyorlardı. Sonra düğünden bir ay önce öğrendim ki kendine adam sıfır araba almış gizlemisler onun borcunu ödüyormuş meğer yine bi laf sokayım edeyim demedim. Sonra bana diyorlar ki sen çoğu şeyi yanlış anlıyorsun hangini yanlış anlıyorum acaba?

Anneme söylüyor ki benim kulağım duysun. Allaha havale edip geçiyordum ama insanın üstüne üstüne geliyorlar. Susmak en büyük hata ya. Nasıl olsa her türlü suçlu ben oluyorum bişey yapmasamda bari susmayayim da içim rahatlasın
Yüzüme karşı da daha neler neler söyleniyor da ben surat asınca bu sefer sen yanlış anlıyorsun oluyor. Şakayla karışık laf sokmanın ciddiyeti yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…