İnşallah bir an önce toparlanıp sağlıklı gebelik haberiyle gelirsin, kendine çok çok iyi bak bu günlerde geçecek inşallahMerhaba hepinize,
Aslında sizinle vedalaşmaya geldim geçen haftaki sorunlarımı hatırlarsınız bebeğimin böbrekleri ve idrar kesesi gözükmemiş suyu bitmişti. Bugün üniversite hastanesine geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kendimi en kötü sonuca alıştırdığım için çabuk toparlandım inşallah bundan sonraki süreçte benim için kolay olur ve size gebelik müjdemi yazmaya gelirim.
Şuan hastanedeyim doğum yapmayı bekliyorum. Hepinize çok güzel ve sağlıklı gebelik dilerim lütfen kendinizi sıkmadan, hiç bişeyi kafaya takmadan çok güzel bi gebelik süreci geçirin. Kendinize çok iyi bakın
Canım benim Allah razı olsun rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHep aklım sendeydi ve şimdi bir an yine aklıma düştün perşembe günü hastaneye gidecektin yazmıştın, Rabbim kolaylıklar versin çok üzüldüm, geçen yıl bende bir kayıp verdim, ne demek olduğunu biliyoruminşallah öncelikle kolay bir doğum diliyorum, sonrasında toparlanıp yeniden sağlıkla bir gebelik diliyorum, Allahım gönlüne ferahlık versin
Ben de senden haber bekliyordum. Allahım yüreğini hafifletsin.Merhaba hepinize,
Aslında sizinle vedalaşmaya geldim geçen haftaki sorunlarımı hatırlarsınız bebeğimin böbrekleri ve idrar kesesi gözükmemiş suyu bitmişti. Bugün üniversite hastanesine geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kendimi en kötü sonuca alıştırdığım için çabuk toparlandım inşallah bundan sonraki süreçte benim için kolay olur ve size gebelik müjdemi yazmaya gelirim.
Şuan hastanedeyim doğum yapmayı bekliyorum. Hepinize çok güzel ve sağlıklı gebelik dilerim lütfen kendinizi sıkmadan, hiç bişeyi kafaya takmadan çok güzel bi gebelik süreci geçirin. Kendinize çok iyi bakın
Aminn inşallah çok teşekkür ederim sizde çok iyi bakınİnşallah bir an önce toparlanıp sağlıklı gebelik haberiyle gelirsin, kendine çok çok iyi bak bu günlerde geçecek inşallah
Amin inşallah canım benim, inanıyorum yazıcam size güzel haberleriniBen de senden haber bekliyordum. Allahım yüreğini hafifletsin.
Yakında burda Çok çok güzel haberler verirsin umarım bizlere.
Allahım kolay etsin bu günlerini canım benim.
Amiiiiiiiiin canim benim cumlemize insallahİnsallah canım insallah Rabbim herkese kolaylık versiin sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Daha erken alınacağı kesin de en azından bebek kendiliğinden Eylül ayını bekler inşallah. Modum çok düştü ya yatmak problem değil de sıkıntılar bitmeyecek gibi görünüyor ve canım çok darlandı bebek son kontrolde 3 gün ileriyken şimdi 1 hafta geri kalmış gelişmemiş resmen.
Bir de ne bileyim saçma ama bebek iki büklüm içerde sığmıyor gibi de sanki iyice kötü hissettim zaten kilo da almıyorum bebek de gelişmedi yeterince, doktor suyu iyi dedi ama sanki küçücük. Başını da dayamış rahim ağzına doğum pozisyonunda duruyor. Of neyse ya.
Bayram günü aç aç dolaştım bi açmısın diyen olmadıben onları düşünemiyorum bile artık. Hiç yardım ederler mi, kimden korkuları varsa onun yanına giderler ya da kızlarının. Hep aynı olay hiç değişmiyor. Sustukça degersizleşiyorsun hep
Ağızlarının payını vereceksin için rahatlayacak işte
Kızlarrrr benim de prensesim geliyormuş
Bu arada özendim a101 den bir şeyler aldım. Kaç aylık alıyordunuz siz?
Merhaba hepinize,
Ben buralardayım ya mecbur yüz göz oluyorum bazen. Diyorum evim uzakta bi de eşim yanımda olsa zaten hiç şey yapmam. Doğumda da burda olucam önceden gelicem nasil olacak bakalım.Aynen öyle ya zaten bizden uzak dursunlar modunu iyice benimsedim. Nasipse kurban bayramından sonra hazırlıklara başlıycam odasını vs almaya. O dakikadan sonra zaten kimseyi görmem sonrada doğum hazırlıkları derken bakmısım doğum zamanı gelmiş. Bebeklerimizle eşimizle mutlu huzurlu yaşamaya devam edeceğiz inşallah
Ben buralardayım ya mecbur yüz göz oluyorum bazen. Diyorum evim uzakta bi de eşim yanımda olsa zaten hiç şey yapmam. Doğumda da burda olucam önceden gelicem nasil olacak bakalım.
Eşin arkanda durduktan sonra en önemlisi o hiç koymaz. Yeter ki onlardan da bisey görmeyelim
Inanilmaz bir aile ne ayıp kendi için rahat canım boşver bende hiç ısrar etmedim kimseyi üzmedim bizimkiler iyi şükür insan çıkmayınca çıkmıyor malesef allah ıslah etsinAllah razı olsun canım benim, o da farketti artik ben sustuğum halde böyleyse konuşsam ne olur bilmiyorum. Bazen diyorum bu insanlara rahatlık batıyor anlaşmak istemiyorlar. Çünkü emin ol ağzımı açıp bisey demedim bi zararım olmadı düğün zamanı kendim koşturdum hep, pahalı olmasın diye uygunlarını bulmaya çalıştım. Bizde hersey ortak yapılır düğünde iki taraf içinde hiç zora sokmadim sıkışığız diyorlardı. Sonra düğünden bir ay önce öğrendim ki kendine adam sıfır araba almış gizlemisler onun borcunu ödüyormuş meğeryine bi laf sokayım edeyim demedim. Sonra bana diyorlar ki sen çoğu şeyi yanlış anlıyorsun hangini yanlış anlıyorum acaba?
Cennette beklesin seni yavrun inşallah kayıp çok zor yaşadım bende biliyorum yüreğine ferahlık versin Allahım çok çok üzüldüm canım benimMerhaba hepinize,
Amin inşallah çok teşekkür ederimRabbim yüreğine ferahlık versin inşallah. En yakın zamanda hem beden olarak hemde ruhen toparlanıp yeni mucizenin sağlıkla haberini alırsın insallah
Gerçekten çok zormuş ama buda bizim sınavımızmış herşeyde vardır bi hayır diye kendimi teselli ediyorum. Amin canım benimCennette beklesin seni yavrun inşallah kayıp çok zor yaşadım bende biliyorum yüreğine ferahlık versin Allahım çok çok üzüldüm canım benim
İnşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur canım benim. Aynı şeyi yaşayan biri olarak, yürekten diliyorum, hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba hepinize,
Gerçekten çok zormuş ama buda bizim sınavımızmış herşeyde vardır bi hayır diye kendimi teselli ediyorum. Amin canım benim
Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallahMerhaba hepinize,
Canım bende ilk gebelikten sonra bir düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorumMerhaba hepinize,
Ne güzel valla canım anlamasına çok sevindim benimki sinir olurda pek küs kalamaz kimseyle, ama arayıp sormazda. Önemli olan laf söylendiğinde cevabını veriyor mu koruyor mu işte.Öyle tabi canım doğum zamanı özellikle dikkat et kendine sakın kimsenin stresini hissetme bebeğinede hissetirme. Eşler geç anlıyor bence biraz benim eşim bu hamilelik sürecinde anladı. Benim kanamam varken evde kendi yemek yapıyordu ama kardeşinin eşinin midesi bulanırken her gün annesi yemek yapıp götürünce yada evine çağırınca kendi de anladı neyin ne oldugunu. Son 1 aydır hareketleri bile değişti evliliğin başından beri anne baba kardeş moduyla takılan adam şimdi hiç umursamıyor herkesin kendi hayatı modunda takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?