2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah bir an önce toparlanıp sağlıklı gebelik haberiyle gelirsin, kendine çok çok iyi bak bu günlerde geçecek inşallah

Canım benim Allah razı olsun rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ben de senden haber bekliyordum. Allahım yüreğini hafifletsin.
Yakında burda Çok çok güzel haberler verirsin umarım bizlere.
Allahım kolay etsin bu günlerini canım benim.

O kadar karamsar olma aksi bir şey olsa doktor söylerdi eminim. Biz sıkıntı çektik konuştuk ettik güldük derken baksana 20. Haftalara ne kaldı şurda. İyi olacaklar Allahın izniyle bence sıkmayalım canımızı. Kilo meselesini de bilmiyorum ki canım senin kilo almanla bebeğin beslenmesinin alakası yok gibi geliyor bana ki baslarda kusma vs yaşadın. Şimdi doktorum bana kilo verdiriyor 4 kilo verdim bile 3 hafta olacak diyetisyene başlayalı. Şimdi iyi mi bir şey kötü mü bilmiyorum. Sen almadın ama bebeğin senin değerlerden vitaminlerinden depolarından besleniyor zaten. Şu detaylıya kadar sağlıkla beslen bakalım gerekirse bi tüp mide doktorunla görüşme imkanın varsa onunla konuş gebelikte nasıl beslenmeyi tavsiye ediyormus diye

Aynen öyle ya zaten bizden uzak dursunlar modunu iyice benimsedim. Nasipse kurban bayramından sonra hazırlıklara başlıycam odasını vs almaya. O dakikadan sonra zaten kimseyi görmem sonrada doğum hazırlıkları derken bakmısım doğum zamanı gelmiş. Bebeklerimizle eşimizle mutlu huzurlu yaşamaya devam edeceğiz inşallah

Kızlarrrr benim de prensesim geliyormuş

Bu arada özendim a101 den bir şeyler aldım. Kaç aylık alıyordunuz siz?

Ben 0-3 pek almıycam Allahtan bir şey gelmezse eğer. O yüzden son 1,5 aya bırakmayı düşünüyorum kıyafet olayını. 0-3 hemen kücülüyormus ya kimi kıyafetini 2. Kez bile giydiremedim diyor kuzenlerim arkadaslarım

Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah. En yakın zamanda hem beden olarak hemde ruhen toparlanıp yeni mucizenin sağlıkla haberini alırsın insallah

Ben buralardayım ya mecbur yüz göz oluyorum bazen. Diyorum evim uzakta bi de eşim yanımda olsa zaten hiç şey yapmam. Doğumda da burda olucam önceden gelicem nasil olacak bakalım.
Eşin arkanda durduktan sonra en önemlisi o hiç koymaz. Yeter ki onlardan da bisey görmeyelim

Öyle tabi canım doğum zamanı özellikle dikkat et kendine sakın kimsenin stresini hissetme bebeğinede hissetirme. Eşler geç anlıyor bence biraz benim eşim bu hamilelik sürecinde anladı. Benim kanamam varken evde kendi yemek yapıyordu ama kardeşinin eşinin midesi bulanırken her gün annesi yemek yapıp götürünce yada evine çağırınca kendi de anladı neyin ne oldugunu. Son 1 aydır hareketleri bile değişti evliliğin başından beri anne baba kardeş moduyla takılan adam şimdi hiç umursamıyor herkesin kendi hayatı modunda takılıyor

Inanilmaz bir aile ne ayıp kendi için rahat canım boşver bende hiç ısrar etmedim kimseyi üzmedim bizimkiler iyi şükür insan çıkmayınca çıkmıyor malesef allah ıslah etsin

Cennette beklesin seni yavrun inşallah kayıp çok zor yaşadım bende biliyorum yüreğine ferahlık versin Allahım çok çok üzüldüm canım benim

Cennette beklesin seni yavrun inşallah kayıp çok zor yaşadım bende biliyorum yüreğine ferahlık versin Allahım çok çok üzüldüm canım benim
Gerçekten çok zormuş ama buda bizim sınavımızmış herşeyde vardır bi hayır diye kendimi teselli ediyorum. Amin canım benim

İnşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur canım benim. Aynı şeyi yaşayan biri olarak, yürekten diliyorum, hakkında hayırlısı olsun inşallah

Gerçekten çok zormuş ama buda bizim sınavımızmış herşeyde vardır bi hayır diye kendimi teselli ediyorum. Amin canım benim

Çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Canım bende ilk gebelikten sonra bir düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorum Şuanda çok üzgünsün biliyorum ama inan yaralar sarılıyor sonrasında eminim güzel bir gebelik geçireceksin bana doktorum sağlıksız bir gebelikti vücut kendi kendine sonlandırdı demişti o zamanlar kabullenememiştim ama mantıklı düşününce belki de hakkımızda hayırlısı buymuş dedim.Sana tavsiyem kafanı dağıtmaya çalış çok yalnız kalıp düşünmemeye çalış bir şeylerle meşgul ol.En kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalman dileğiyle

Ne güzel valla canım anlamasına çok sevindim benimki sinir olurda pek küs kalamaz kimseyle, ama arayıp sormazda. Önemli olan laf söylendiğinde cevabını veriyor mu koruyor mu işte.
Ne güzel siz kendi evinizde mutlu olunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…