Amin inşallah Allah herkesin kalbine göre versin canimInanilmaz bir aile ne ayıp kendi için rahat canım boşver bende hiç ısrar etmedim kimseyi üzmedim bizimkiler iyi şükür insan çıkmayınca çıkmıyor malesef allah ıslah etsin
Canım her şey Allahtan hepimizin başına gelebilir. Hemen hamile kalıcaksın ve bize burdan hamileyim diye haber verceksin ve ekim annesi olarak hep kalıcaksın. Nasipten ötesi olmuyor biz ne yaparsak yapalım yiyecek ekmeği yoksa olmuyor bukadar güçlü olmana çok sevindim sende kendine çok iyi bak doktorun söylediği an eminim ilk ayında hamile kalcaksınMerhaba hepinize,
Aslında sizinle vedalaşmaya geldim geçen haftaki sorunlarımı hatırlarsınız bebeğimin böbrekleri ve idrar kesesi gözükmemiş suyu bitmişti. Bugün üniversite hastanesine geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kendimi en kötü sonuca alıştırdığım için çabuk toparlandım inşallah bundan sonraki süreçte benim için kolay olur ve size gebelik müjdemi yazmaya gelirim.
Şuan hastanedeyim doğum yapmayı bekliyorum. Hepinize çok güzel ve sağlıklı gebelik dilerim lütfen kendinizi sıkmadan, hiç bişeyi kafaya takmadan çok güzel bi gebelik süreci geçirin. Kendinize çok iyi bakın
Sorma bende kendime kızıyorum valla. Benimde huyum susarım susarım sonra bi patlarım kıyamet koparırım. O laf sokuyorsa sen de sok dimi biriktirme niye biriktiriyorsun. Çok kızıyorum bende kendime zatenDilos6342 okuduça delirdim delirdikçe okudum ya nasıl halen hiçbir şey demiyorsun o çocuk hareketler yaparken anne pardonda bu çocuk bitek bana karşı böyle dolduruyorlar ben yokken herhalde derdim hiçbir şey demesem bile o istedikleri lafları söylerken elalemi düşünmüyor sen niye kalabalık diye düşünüyorsun? Demişsin anneme torun var toruncuk korkma toruncuğu çok görmeyeceksin der susardım hamilesin sen bukadar içinde biriktirme hoş olmasanda biriktirme hayata bikere geliyorsun kendinden başkası önemli değil doğunca bir de çocuğun önemli olcak koca bir yere kadar hele hele kv kim
Ya benim plasenta en başından beri aşağıda. Böyle olanların yukarı çıkma ihtimali çok daha düşükmüş.Çok birikmiş sen niye bukadar ümitsizliğe kapıldın pardonda? Birincisi bir hafta önde geride çıkması hiçbir şey ifade etmez ikincisi nedemek iki büklüm ben 10 gün önce gittiğimde dedim neden tamamen görmüyorum eee büyüdü tek kareye sığmıyor dedi ayrıca yukarı çıkar o bebek sen stres yapmazsan hemen kendini toparla bakim aaa-Sunshine herkese umut varken sende tükenmiş sanırsam kanaman yok ağrın yok sadece senin hamileliğin zorlu geçecek bu iyice belli oldu. Abinde evlencekse biraz ertelesin 28. Haftada evlenceğine 3 ay daha beklesin doğurunca evlensin o fedakarlık yapamıcaksa sende üzülme seninde çocuğun sözkonusu
Gelişmemiş olarak düşünme bir bakmışşın bir dahaki ölçümde iki gün ileri çıkmış. Doktorlar da önemsemiyorlar. Ben de geri olduğu için doktora sormuştum tamamen ölçüme bağlı olduğunu ideal bir aralık olduğunu o aralığın içindeyse problem olmayacağını söylemişti. Ayrıca sen 10 kilo alsam bebeğin çok mu gelişecekti hayır öyle düşünme hamilelikte diyetle kilo veren ama dört kilo çocuğu olan tanıdıklarım var. İçini ferah tut iyi düşünmeye çalış.Daha erken alınacağı kesin de en azından bebek kendiliğinden Eylül ayını bekler inşallah. Modum çok düştü ya yatmak problem değil de sıkıntılar bitmeyecek gibi görünüyor ve canım çok darlandı bebek son kontrolde 3 gün ileriyken şimdi 1 hafta geri kalmış gelişmemiş resmen.
Bir de ne bileyim saçma ama bebek iki büklüm içerde sığmıyor gibi de sanki iyice kötü hissettim zaten kilo da almıyorum bebek de gelişmedi yeterince, doktor suyu iyi dedi ama sanki küçücük. Başını da dayamış rahim ağzına doğum pozisyonunda duruyor. Of neyse ya.
Sağolasın canım. Biliyorum bunları aslında da. İşte ne bileyim güzel hiçbir şey duyamadım gibi oldu. Bir de çok sıkıntılar haftalarca kanamalar yaşamıştım biraz olsun yoluna girecek her şey umuduyla gitmiştim. Plesantanın da yukarı çıkmadığını ekstra duyunca baya düştüm ağladım filan. Hastaneden çıktım basamağı görmedim eczanede tökezledim karnım acıdı moralim bozuldu tansiyonum düştü bi anda, ekstra kötüleştim. Zaten yapayalnızım şehirde.Gelişmemiş olarak düşünme bir bakmışşın bir dahaki ölçümde iki gün ileri çıkmış. Doktorlar da önemsemiyorlar. Ben de geri olduğu için doktora sormuştum tamamen ölçüme bağlı olduğunu ideal bir aralık olduğunu o aralığın içindeyse problem olmayacağını söylemişti. Ayrıca sen 10 kilo alsam bebeğin çok mu gelişecekti hayır öyle düşünme hamilelikte diyetle kilo veren ama dört kilo çocuğu olan tanıdıklarım var. İçini ferah tut iyi düşünmeye çalış.
Olmaz ama kendine patlasan eşine patlasan ne olcak bir daha lütfen aklına şunu getir benim önemli olan kendimiSorma bende kendime kızıyorum valla. Benimde huyum susarım susarım sonra bi patlarım kıyamet koparırım. O laf sokuyorsa sen de sok dimi biriktirme niye biriktiriyorsun. Çok kızıyorum bende kendime zaten
Geldim eve sonra kendi kendime patladım sinirden saygı gösterilecek insan sanki.
Çok haklısın valla olan bana oluyor işte
Demekki 3-5 gün öndeydi 17 gün sonra gittin 1 hafta geride çıktı eee 5 gün önde giderken sorun değil geridede gitmesi sorun değil ben çook okudum geride ilerde olması hiçbir şey ifade etmiyor eli ayağı düzgün sağlıklı kız o en kötü 7 aylık doğurcan abimde ablamda öle benim biri 1.87 boy diğeri 1.76 al ben 9 ay 20 günlüğüm 1.60 boyum varYa benim plasenta en başından beri aşağıda. Böyle olanların yukarı çıkma ihtimali çok daha düşükmüş.
İleri geri mevzusu da bebek 3-5 gün öndeyken şimdi 1 hafta geri kalmış. bu geçen 17 günde bebeğin ancak 7 gün geliştiğini gösteriyor. Doktorun Ölçümlerini de özellikle takip ediyorum çok titiz davranıyor zaten. Güveniyorum da.
Gelin zaten paragöz çıktı bu 3 haftadır mevzular sinirimi çok bozdu. yani bebeğim çok şükür hayatta bu kadar moralim bozulunca kendimi de kötü hissettim şükürsüz gibi. Bu günlere gelmek mucize ama ekstra yeniden kaybetme korkusu girdi sanırım. Erken doğum kanama riskleri filan bir sürü şeyler yazıyor.
Düğün de umrumda değil ben söyledim zaten kasım gibi yapın ne olacak ben de kasımda evlendim evleniliyor yani.. kız tarafı istemiyormuş o kadar geç. Neyse herkes seçtiği hayatı yaşıyor İşte.
Herkese de yazamadım burada moralim çok bozuldu teşekkür ederim herkese
Rabbim gebeliklerimizi sağlıklı ve kolay eylesin inşallah.
Daha erken alınacağı kesin de en azından bebek kendiliğinden Eylül ayını bekler inşallah. Modum çok düştü ya yatmak problem değil de sıkıntılar bitmeyecek gibi görünüyor ve canım çok darlandı bebek son kontrolde 3 gün ileriyken şimdi 1 hafta geri kalmış gelişmemiş resmen.
Bir de ne bileyim saçma ama bebek iki büklüm içerde sığmıyor gibi de sanki iyice kötü hissettim zaten kilo da almıyorum bebek de gelişmedi yeterince, doktor suyu iyi dedi ama sanki küçücük. Başını da dayamış rahim ağzına doğum pozisyonunda duruyor. Of neyse ya.
:):) delisin yaaDemekki 3-5 gün öndeydi 17 gün sonra gittin 1 hafta geride çıktı eee 5 gün önde giderken sorun değil geridede gitmesi sorun değil ben çook okudum geride ilerde olması hiçbir şey ifade etmiyor eli ayağı düzgün sağlıklı kız o en kötü 7 aylık doğurcan abimde ablamda öle benim biri 1.87 boy diğeri 1.76 al ben 9 ay 20 günlüğüm 1.60 boyum varerken doğurursun bi sıkıntı çıkarsada ay en son sen doğurursun şimdi bak görürsün
kuzum bir hafta ileri hep oluyor diyorlar normal diyorlar . Uzme kendini lutfen . banada sanki kese hep kucukmus gibi geliyor ama onlarin keyfi yerinde
Bizim kilo almamiz onemli degilki , bebek alsin yeter. zaten daha kocaman olucaklar , suan bile cok minnaklar bizim icin .
Sen gonlunu ferah tut. Bende yaticam buyuk ihtimalle , birlikte yatariz
Cansın valla-Sunshine bak bir de ben boyle umutsuzluga kapildigimda , bir elimi kalbime bir elimi bebegimin ustune koyuyorum , gozumu kapatip nefes calismasi yapiyorum ve her seferinde bebegim dogmus biz ailecek bir gun piknikte, bir gun besikte uyuturken , bir gun okula birakirken fln diye hayal kuruyorum.
Baslarken zor oluyor , cunku icimi umutsuzluk kapladigi icin ama gozumu actigimda butun modum degismis oluyor
Canım bayramda biriyle tanıştım 1 yaşında çocuğu vardı. uzaktan bir akraba. bebeğim hep 2,3 hafta geriden geldi dedi. Çok şükür bir sıkıntı olmadı dedi tosuncuk bir kızı var şuan :) Bende 4 aydır hiç kilo almadım sağlıklı beslenemedim bile bulantıdan ama bir sıkıntı olmadı vitaminlerimiz var zaten. O nedenle onu düşünme son üç ay daha önemli beslenmemiz.Daha erken alınacağı kesin de en azından bebek kendiliğinden Eylül ayını bekler inşallah. Modum çok düştü ya yatmak problem değil de sıkıntılar bitmeyecek gibi görünüyor ve canım çok darlandı bebek son kontrolde 3 gün ileriyken şimdi 1 hafta geri kalmış gelişmemiş resmen.
Arada oyle oluyor tabikide , zaten her seferinde bastirip icimize atsak bu sefer bir anda kendimize cok yuklenmis oluruz. Ara ara desarj olmak lazimCansın valla
Dediklerini yapacağım :)
Hep herkesin modunu yükseltmeye çalıştım ama kendi düşüşüm sert oldu
Anam pehlivan mıyız be diyorum bazen
Ah yatalım bakalım napalım
Sende durumlar nasıl bakalım ?
Maşallah onaCanım bayramda biriyle tanıştım 1 yaşında çocuğu vardı. uzaktan bir akraba. bebeğim hep 2,3 hafta geriden geldi dedi. Çok şükür bir sıkıntı olmadı dedi tosuncuk bir kızı var şuan :) Bende 4 aydır hiç kilo almadım sağlıklı beslenemedim bile bulantıdan ama bir sıkıntı olmadı vitaminlerimiz var zaten. O nedenle onu düşünme son üç ay daha önemli beslenmemiz.
Henüz çok ufak annesi:) anladığım kadarıyla büyüyünce de bulmak zorlaşıyor kalbi ne tarafta aramak gerekiyorArada oyle oluyor tabikide , zaten her seferinde bastirip icimize atsak bu sefer bir anda kendimize cok yuklenmis oluruz. Ara ara desarj olmak lazim
tadini cikar ya bosver, cok guzel anne bebek videolari var youtube da , netflix de var bebek belgeli , bunlardan tamamen bagimsiz ben bu aralar en hamarat benim e sardimsayip sovunce rahatliyorum
Ben iyim kuzum , bende yatiyorum, kalkiyorum , ayin ortasinda ultroson randevum var onu bekliyorum heycanla :) kalp atisi eve alet aldim ama bulamadim . sadece bir kere bir kac saniyeligine denk geldim daha tabi 12. hafta bitmedi kucuk .
Maşallah rabbim tamamına erdirsinGunaydin kizlar, cinsiyetimiz belli oldu
Minik bir prenses geliyor
Amin canim insallah, cok tesekkur ederim❤Maşallah ona
Biliyorum bilmem miBakalım günden güne hepimiz iyi oluruz inşallah canım
Henüz çok ufak annesi:) anladığım kadarıyla büyüyünce de bulmak zorlaşıyor kalbi ne tarafta aramak gerekiyorama ufak ufak kalbinin uğultusunu alıyorsun genellikle
Doppler alarak İyi yapmışsın içini ferahlatır
iyi olacağız canım inşallah
Maşallah rabbim tamamına erdirsinGözünüz Aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?