Ben ilk youtube den baktim , insanlar cat cut buluyor . sonra kendi kendime “ bunlar video kizim , kim bilir ne kadr ugrastirlar kayittan once bulmak icin “ dedimHenüz çok ufak annesi:) anladığım kadarıyla büyüyünce de bulmak zorlaşıyor kalbi ne tarafta aramak gerekiyorama ufak ufak kalbinin uğultusunu alıyorsun genellikle
Doppler alarak İyi yapmışsın içini ferahlatır
iyi olacağız canım inşallah
Canım benim ben bu mesajı şimdi gördüm, plesantanın yerleşim yeri çok farklı pozisyonlarda olabiliyor.Kızlar bir de bende plesanta previa varmış yaa
Daha önce çıkar diye beklemiştim yukarı ama yarısı nerdeyse rahim ağzında.
Doktor serin konuştu çıkabilir bekleyeceğiz dedi endişelendirmedi de konuşma şeklini biliyorum 17 gün önceye göre daha temkinliydi.
Ama iyi bi şey olmadığını biliyorum. Hala kanama riskim yüksek devam ediyormuş. Moralim de bozuldu.
Abimin evlenme durumları var 28. Haftama denk geliyor düğün. Böyle giderse ona da gidemeyeceğim. Bi yandan diyorum o günleri görebilecek miyim.
Bugün baya keyifsiz bi gün oluyor
Allah yüreğine gönül ferahlığı versin arkadaşım, bu kadar Büyük bir aşamada olmasa da 2 kayıp da ben yaşadım.Merhaba hepinize,
Aslında sizinle vedalaşmaya geldim geçen haftaki sorunlarımı hatırlarsınız bebeğimin böbrekleri ve idrar kesesi gözükmemiş suyu bitmişti. Bugün üniversite hastanesine geldim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kendimi en kötü sonuca alıştırdığım için çabuk toparlandım inşallah bundan sonraki süreçte benim için kolay olur ve size gebelik müjdemi yazmaya gelirim.
Şuan hastanedeyim doğum yapmayı bekliyorum. Hepinize çok güzel ve sağlıklı gebelik dilerim lütfen kendinizi sıkmadan, hiç bişeyi kafaya takmadan çok güzel bi gebelik süreci geçirin. Kendinize çok iyi bakın
Canım korkma bende şuan aynı durumdayım şimdi doktora gidecem buyuk ihtimalle hala da aynıdır. Rahimi kapatmiyosa sorun olmaz inşallah sezaryen dogum oluyor .Ben birde kan sulandırıcı igne aspirin alıyorum. Yinede inşallah düzelir düzelme ihtimali varmış Allah yüzümüze baksınKızlar bir de bende plesanta previa varmış yaa
Daha önce çıkar diye beklemiştim yukarı ama yarısı nerdeyse rahim ağzında.
Doktor serin konuştu çıkabilir bekleyeceğiz dedi endişelendirmedi de konuşma şeklini biliyorum 17 gün önceye göre daha temkinliydi.
Ama iyi bi şey olmadığını biliyorum. Hala kanama riskim yüksek devam ediyormuş. Moralim de bozuldu.
Abimin evlenme durumları var 28. Haftama denk geliyor düğün. Böyle giderse ona da gidemeyeceğim. Bi yandan diyorum o günleri görebilecek miyim.
Bugün baya keyifsiz bi gün oluyor
Merhaba ,Canım korkma bende şuan aynı durumdayım şimdi doktora gidecem buyuk ihtimalle hala da aynıdır. Rahimi kapatmiyosa sorun olmaz inşallah sezaryen dogum oluyor .Ben birde kan sulandırıcı igne aspirin alıyorum. Yinede inşallah düzelir düzelme ihtimali varmış Allah yüzümüze baksın
Cihazlar ortalamayı gösteriyorlar canım arkadaşım, kendini rahat bırak akışa doğru. Bebişin o zor dönemleri geçirdi bile. Bundan sonrası da nasipse gelip geçecek. Bebeğin her tekmelediğinde anne ben iyiyim, biz iyiyiz diyor aslında. Bunlar hep sana en moral olması gereken şeyler. Sen evin prensesisin, yat bol bol keyfine bak oh.:):) delisin yaa
Allah da seni güldürsün canım.
Ne diyeyim rabbim hakkımızda güzel olanı hayırlı eylesin
Artık bol dua, iyi niyet, bolca telkin, sağlıklı beslenme filan derken geçireceğiz süreci inşallah
Cansın valla
Dediklerini yapacağım :)
Hep herkesin modunu yükseltmeye çalıştım ama kendi düşüşüm sert oldu
Anam pehlivan mıyız be diyorum bazen
Ah yatalım bakalım napalım
Sende durumlar nasıl bakalım ?
Yok canım kan pıhtılaşmasi var maalesef ondanMerhaba ,
Kan sulandiriciyi ne icin kullaniyorsunuz ? plesenta icin mi ?
Ben de kendimi artık bebek videolarından aldım makyaj videoları izliyorum canım sıkılınca makyaj yapıyorumtadini cikar ya bosver, cok guzel anne bebek videolari var youtube da , netflix de var bebek belgeli , bunlardan tamamen bagimsiz ben bu aralar en hamarat benim e sardimsayip sovunce rahatliyorum
Hayırlı olsun canım bir kızımız daha olduGunaydin kizlar, cinsiyetimiz belli oldu
Minik bir prenses geliyor
Bende de tansiyon var . tansiyon ilaclari yaninda aspirin de kullaniyorum . plesanta ve benim vucudum arasinda kan akisi saglansin diye.Yok canım kan pıhtılaşmasi var maalesef ondan
Ay ben gecen cinsiyet partim icin makyaj yaptim uzun bir aradan sonra , cok hosuma gittim kendi kendiminBen de kendimi artık bebek videolarından aldım makyaj videoları izliyorum canım sıkılınca makyaj yapıyorum
Kendimize moral motivasyon işte.
Amin canım bende çok zorlanıyorum bulantı bu igne ilaç kanamaBende de tansiyon var . tansiyon ilaclari yaninda aspirin de kullaniyorum . plesanta ve benim vucudum arasinda kan akisi saglansin diye.
cok gecmis olsun canimhayirlisiyla atlatacagiz bu gunleri
Ay ben gecen cinsiyet partim icin makyaj yaptim uzun bir aradan sonra , cok hosuma gittim kendi kendiminarada gercekten gerekiyormus onu anladim
Televizyon dizileri disinda hamileligi kolay gecen yok bence .Amin canım bende çok zorlanıyorum bulantı bu igne ilaç kanamagerçekten bazı insanların hamileliği zor geçiyor .umarım bu günler geçer ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza aliriz
Cok tesekkur ederim canim❤Hayırlı olsun canım bir kızımız daha oldu
Ne güzel olmuş :) Görsel paylaştıysan görmedim ama merak ettim ortamı :)Ay ben gecen cinsiyet partim icin makyaj yaptim uzun bir aradan sonra , cok hosuma gittim kendi kendiminarada gercekten gerekiyormus onu anladim
İnşallah bebeyi vakitlice kucağımıza alınca yüzümüz gülecek umarımCanım benim ben bu mesajı şimdi gördüm, plesantanın yerleşim yeri çok farklı pozisyonlarda olabiliyor.
evet senin bir tık fazla dikkat etmen gerekecek belki ama bu şekliyle sağlıklı gebelik süreçleri geçiren çok sayıda arkadaşımız var.
Bir de ‘olacak olan olacaktır’ hep bu motto ile devam etmek bizim akıl ve ruh sağlığımız İçin sanırım daha doğru. Her ne kadar çoğu zaman ben de başaramasam da burda teselli bulacağız birbirimizden
Çok geçmiş olsun Rahmi kapatmak derken. Rahim ağzını diyorsanız o komple kapanmış maalesef iyice inceledim. 3 hafta kadar önce de aşağıdaydı iyice yerleşmiş oraya galiba. Doktor Bebenin pozisyonuna da vertex yazmış raporda. Baş aşağı dönmüş kafayı dayamış rahim ağzına.Canım korkma bende şuan aynı durumdayım şimdi doktora gidecem buyuk ihtimalle hala da aynıdır. Rahimi kapatmiyosa sorun olmaz inşallah sezaryen dogum oluyor .Ben birde kan sulandırıcı igne aspirin alıyorum. Yinede inşallah düzelir düzelme ihtimali varmış Allah yüzümüze baksın
Ah diyorum zaten yani o kanamalarda tutunmayı başardı yavrum. O riskli Yolun yarısını geçtim bile diyorum. Bi 12-13 hafta daha dayanır anasıyla, dayanamaz mı sanki diyorum. Şu 28 i geçip 30 u bi görseydik hayırlısıyla.Cihazlar ortalamayı gösteriyorlar canım arkadaşım, kendini rahat bırak akışa doğru. Bebişin o zor dönemleri geçirdi bile. Bundan sonrası da nasipse gelip geçecek. Bebeğin her tekmelediğinde anne ben iyiyim, biz iyiyiz diyor aslında. Bunlar hep sana en moral olması gereken şeyler. Sen evin prensesisin, yat bol bol keyfine bak oh.
Bende de gidikda cogaldi tuyler .Ne güzel olmuş :) Görsel paylaştıysan görmedim ama merak ettim ortamı :)
İnsana büyük moral oluyor sorma, benim de yüz çevremde tüylenme baya çoğaldı. Bir yere gittiğimde makyaj yapıp kamufle ediyorum. Parlak pudralara sardım millet de kendi cildimin ışıltısı diye iltifat ediyor hamilelik yaramış diye ama yarayan tek yer maşallah tüyler
Benimki artık vazgeçmezsem Doruk olacak.Kizlar bebislerinizin isimleri belli mi ?
Ay maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsinBende de gidikda cogaldi tuyler .
Video yu burada paylasamiyorum uzun diye ama instagram linki atayim . profilim acik zaten herkese . Arkadasim evinde ufak capli birsey yapti ama genede heycanliydi
Amin canim benim hepimizin insallahAy maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?