2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben ilk youtube den baktim , insanlar cat cut buluyor . sonra kendi kendime “ bunlar video kizim , kim bilir ne kadr ugrastirlar kayittan once bulmak icin “ dedim

Canım benim ben bu mesajı şimdi gördüm, plesantanın yerleşim yeri çok farklı pozisyonlarda olabiliyor.

evet senin bir tık fazla dikkat etmen gerekecek belki ama bu şekliyle sağlıklı gebelik süreçleri geçiren çok sayıda arkadaşımız var.
Bir de ‘olacak olan olacaktır’ hep bu motto ile devam etmek bizim akıl ve ruh sağlığımız İçin sanırım daha doğru. Her ne kadar çoğu zaman ben de başaramasam da burda teselli bulacağız birbirimizden
Allah yüreğine gönül ferahlığı versin arkadaşım, bu kadar Büyük bir aşamada olmasa da 2 kayıp da ben yaşadım.
Yeniden çiçek açacaksın çünkü sen hamile kalabiliyorsun.
Ben 2. Kürtajımdan sonraki 2. Ay bu gebeliğime hamile kalmıştım arada aylar yıllar yoktu..
Dualarımız seninle, bazı insanların sınavı da böyle oluyor içine ferahlık diliyorum

Canım korkma bende şuan aynı durumdayım şimdi doktora gidecem buyuk ihtimalle hala da aynıdır. Rahimi kapatmiyosa sorun olmaz inşallah sezaryen dogum oluyor .Ben birde kan sulandırıcı igne aspirin alıyorum. Yinede inşallah düzelir düzelme ihtimali varmış Allah yüzümüze baksın

Merhaba ,
Kan sulandiriciyi ne icin kullaniyorsunuz ? plesenta icin mi ?

Cihazlar ortalamayı gösteriyorlar canım arkadaşım, kendini rahat bırak akışa doğru. Bebişin o zor dönemleri geçirdi bile. Bundan sonrası da nasipse gelip geçecek. Bebeğin her tekmelediğinde anne ben iyiyim, biz iyiyiz diyor aslında. Bunlar hep sana en moral olması gereken şeyler. Sen evin prensesisin, yat bol bol keyfine bak oh.

tadini cikar ya bosver, cok guzel anne bebek videolari var youtube da , netflix de var bebek belgeli , bunlardan tamamen bagimsiz ben bu aralar en hamarat benim e sardim sayip sovunce rahatliyorum
Ben de kendimi artık bebek videolarından aldım makyaj videoları izliyorum canım sıkılınca makyaj yapıyorum
Kendimize moral motivasyon işte.

Yok canım kan pıhtılaşmasi var maalesef ondan
Bende de tansiyon var . tansiyon ilaclari yaninda aspirin de kullaniyorum . plesanta ve benim vucudum arasinda kan akisi saglansin diye.
cok gecmis olsun canim hayirlisiyla atlatacagiz bu gunleri
Ben de kendimi artık bebek videolarından aldım makyaj videoları izliyorum canım sıkılınca makyaj yapıyorum
Kendimize moral motivasyon işte.
Ay ben gecen cinsiyet partim icin makyaj yaptim uzun bir aradan sonra , cok hosuma gittim kendi kendimin arada gercekten gerekiyormus onu anladim

Amin canım bende çok zorlanıyorum bulantı bu igne ilaç kanama gerçekten bazı insanların hamileliği zor geçiyor .umarım bu günler geçer ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza aliriz

Ay ben gecen cinsiyet partim icin makyaj yaptim uzun bir aradan sonra , cok hosuma gittim kendi kendimin arada gercekten gerekiyormus onu anladim
Ne güzel olmuş :) Görsel paylaştıysan görmedim ama merak ettim ortamı :)
İnsana büyük moral oluyor sorma, benim de yüz çevremde tüylenme baya çoğaldı. Bir yere gittiğimde makyaj yapıp kamufle ediyorum. Parlak pudralara sardım millet de kendi cildimin ışıltısı diye iltifat ediyor hamilelik yaramış diye ama yarayan tek yer maşallah tüyler

İnşallah bebeyi vakitlice kucağımıza alınca yüzümüz gülecek umarım
Valla gerçekten burda hep beraber omuz omuza dayanmışız da şu ayları atlatmaya çalışıyoruz gibi hissediyorum ben de

Çok geçmiş olsun Rahmi kapatmak derken. Rahim ağzını diyorsanız o komple kapanmış maalesef iyice inceledim. 3 hafta kadar önce de aşağıdaydı iyice yerleşmiş oraya galiba. Doktor Bebenin pozisyonuna da vertex yazmış raporda. Baş aşağı dönmüş kafayı dayamış rahim ağzına.
Aspirin ben de kullanıyorum ya konulmuş bir tanı yok önlem amaçlı kullanıyorum.
İnşallah siz güzel haberler alırsınız
Rabbim hepimizin gebeliğini sağlıklı ve kolay eylersin inşallah.
Ah diyorum zaten yani o kanamalarda tutunmayı başardı yavrum. O riskli Yolun yarısını geçtim bile diyorum. Bi 12-13 hafta daha dayanır anasıyla, dayanamaz mı sanki diyorum. Şu 28 i geçip 30 u bi görseydik hayırlısıyla.

Bende de gidikda cogaldi tuyler .
Video yu burada paylasamiyorum uzun diye ama instagram linki atayim . profilim acik zaten herkese . Arkadasim evinde ufak capli birsey yapti ama genede heycanliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…