2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende de gidikda cogaldi tuyler .
Video yu burada paylasamiyorum uzun diye ama instagram linki atayim . profilim acik zaten herkese . Arkadasim evinde ufak capli birsey yapti ama genede heycanliydi
O kadar güzel olmuş ki :)
O pozitif enerjiniz ekrandan bile nasıl güzel yansımış :) Sağlıkla gelsin kızınız maşallah :)
Zaten bilir gibi, pembeli giyinmişsin

O kadar güzel olmuş ki :)
O pozitif enerjiniz ekrandan bile nasıl güzel yansımış :) Sağlıkla gelsin kızınız maşallah :)
Zaten bilir gibi, pembeli giyinmişsin
Tesekkur ederim canim
Ben su hani rahimde yerlestigi yere gore olan teori ve kalp atisi hizindan dolayi hep kiz dedim . ortamda geri kalan herkes erkek takimindaydi

Canım sen asıl riskli dönemi atlattın, bundan sonrasında doktorda tüm kontrol, o söyleyecek sen dikkat edeceksin. Kaç tane insan var böyle çevremizde yatarak hamileliğini geçirip topaç çocuklar doğuran. Görürsün inşallah olmaması için hiç sebep yok. Kötü gibi görünen hiçbirşeye kanalize olmamamız lazım. Hepsi gelip geçici basamaklar.

Tesekkur ederim canim
Ben su hani rahimde yerlestigi yere gore olan teori ve kalp atisi hizindan dolayi hep kiz dedim . ortamda geri kalan herkes erkek takimindaydi
Allah analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın inşallah, sen ne isim düşündün?
Anneler hisseder diyeceğim ama ben baştan beri yanlış hissettim kendime de çevremdeki hamilelere de

Allah analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın inşallah, sen ne isim düşündün?
Anneler hisseder diyeceğim ama ben baştan beri yanlış hissettim kendime de çevremdeki hamilelere de
Amin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi
bende tamamen teorilere guvendim yoksa birsey hissettigimden degil

Mercan ismini istiyorum basindan beri ama burada onu “merkan “ diye okuyorlar . Eger Merjan diye yazdirirsak kimlige , istedigimiz gibi mercan diye okunuyor . sanirim boyle yapacagiz :)

Çok güzel ismi maşallah. Bu ismi çok beğenirim.

Bende de gidikda cogaldi tuyler .
Video yu burada paylasamiyorum uzun diye ama instagram linki atayim . profilim acik zaten herkese . Arkadasim evinde ufak capli birsey yapti ama genede heycanliydi
Ayyy çok güzel bende heyecanla bekliyorum 8 günümüz kaldı bizimde nasıl paylaştığını anlatırsın videoyu bende atarım

Son düzenleme:
Ah zaten dün muayene uzun sürse de resmen Hüseyin hocanın modu düştü. anlamadım bi an çok hazırlıksız yakalandım sordum filan ama yani yine belirsizlikler binince aldığım hiçbir cevap benim içimi rahatlatmadı maalesef.
Beklemiyordum hiç adapte olamadım güne sonrasında. Hala daha olabilmiş değilim toparlayacağım inşallah

Bir de hanımlar açıkçası burda pek yazmadım ama dün muayeneye giderken kasılmalarım konusunda çok endişeliydim. Rahim ağzı kısalmasından korkuyordum.
Muayenede çok şükür plasentaya rağmen 40 mm üzerinde çıktı.
Çok sık ve uzun süreli kasılmalar, ağrılı sertleşmeler oluyordu çünkü.

Doktor önce magnezyumu sordu kullanıyorum diyince bol bol su dedi.
Burda ileri gebelik haftasında olan hanımlarda da çok okudum bunu.
Su su su.
Ağrılar sancılar kasılmalar için bol bol su için. Yeterince su içiyor musunuz bi bakın bakalım. Ben içmiyorum şahsen.
Doktor da tarif ettiğim ağrılarda bi sorun görmedi ve zamanla bebek büyüdükçe bu durumların artacağını söyledi

Su konusunda o kadar doğru kii. Bebeğin bulunduğu kesede ki su zaman zaman annenin vücudun da ki su ile yer değiştiryormuş. 2,5- 3 lt su tüketimi tavsiye ediliyor. Karnımızda da bir canlının olduğu onunda yeme içme ihtiyacı olduğunu göz önüne alırsak dikkatli davranmakta fayda var tabi

Acaba diyorum biraz da yüzündeki ifadelerden fazlaca anlam çıkarmış olabilir misin?
Bazen zaten endişeli olan yapımız o ifadelerden daha çok etkileniyor.
Bir sonraki randevu perinatolog için değil mi?

Su çok önemli canım benim, herşey için ben de 2 lt kadar içiyorum ama bakıyorum yetersiz.
Bundan sonra suyu daha kolay içersin, havalar ısınınca daha kolay oluyor.
Şu an herşey kontrollü ilerliyor iyi düşün moralini yüksek tutmak için meditasyon filan yap inanıyorsan bu enerjiye, lütfen bebeğinin de senin de tek ihtiyacınız bu pozitif düşünce.

Bende az evvel gittim canım benimde kapanmaya 1 cm varmış. Dr sürekli yatman lazım otobüs ucak yolculuğu hersey yasak dedi .üzüldüm tabi ama ne diyim ki hayırlısı olsun artık

Aynen havalar ısınınca hemen farkediyor valla :) ben de böyle umuyorum ev zaten kuzey ısınmadı damacanadaki su hala buz gibi hiç içesim bile gelmiyor
Kendime pazara kadar süre verdim sonra toparlayacağım inşallah inanılmaz güçsüz hissediyorum şimdi :)

Ya haklı olabilirsin doktor konusunda. Ama hani hep olan o güzel enerji yoktu aramızda yani. Eşim de farketti bunu.
Perinatologtan önce bana gel detaylıca bakalım ondan 1 hafta sonra git dedi.
ben de 28 mayısa Hüseyin hocaya gideceğim. Sonra detaylı ultrason vakti geçmesin iyice diye 2 Haziranda da Ali ekize Gideceğim. Bana kalsa önce detaylıya giderdim de böyle dedi diye böyle yaptık artık

Bende az evvel gittim canım benimde kapanmaya 1 cm varmış. Dr sürekli yatman lazım otobüs ucak yolculuğu hersey yasak dedi .üzüldüm tabi ama ne diyim ki hayırlısı olsun artık
Senin durumunda olup yukarı çıkan çok fazla okudum forumda bugün.
Benim erken haftalarda da aşağı yerleşimliydi. İyice inmiş kapamış.
Seninki inşallah istirahat ile yukarı çıkar umut var
Bebişler iyi olsun yeter ki istirahat dert değil.

1. görüşmede ben de aynı şeyleri yaşadım inan bana.
O stres doktorun bir bakışı bitiriyor insanı. Ya onlar temkinli olmak zorunda.
Suyunu hafif ılıklaştır iç, içerken de suyu pozitif enerjinle yükle şifa niyetine.
İnan bana herşey yolunda gidecek.

Hepimiz için inşallah canım benim
Yollar bulmaya çalışacağım inşallah ben de

Merhabalar, Detaylı ultrasona girdiniz mi ? Birde ikili testten sonra üçlü testi gereksiz buluyormuş doktorum, bu konuda fikriniz var mı ?

Merhabalar, Detaylı ultrasona girdiniz mi ? Birde ikili testten sonra üçlü testi gereksiz buluyormuş doktorum, bu konuda fikriniz var mı ?
Merhaba, detaylı ultrasona 20.haftada gideceğim. Bende ikili test yaptırdım düşük risk çıktı. Sonra doktor 16.haftada 4lü test yaptırdı. Üçlünün konusu bile olmadı.

Merhaba, detaylı ultrasona 20.haftada gideceğim. Bende ikili test yaptırdım düşük risk çıktı. Sonra doktor 16.haftada 4lü test yaptırdı. Üçlünün konusu bile olmadı.
Teşekkür ederim bilgi için Bende detaylı ultrason ve 4lü test için araştırma yapıyordum bu yüzden fakat bazı bloglarda 3lü testinde önemli olduğunu yazmışlar bu yüzden kafamı karıştırmıştı. Birde detaylı ultrason ve 4lü için 18. hafta diye araştırmıştım ben sanırım yanlış araştırmışım bu konuda da ?

17+5 te dörtlü test değil de dörtlüde bakılan bi kan değerime(afp mom) bakılmak üzere kan alındı dün. Fetal DNA yapıldığı için direkt dörtlü teste gerek yok dedi doktorum.

Detaylı ultrason için de doktorum 22. Haftaya kadar dedi. Ben de 21+5 te gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…