2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Detaylı için 20.hafta daha iyi olur dedi doktor. Kendi yapmayacakmış bende istanbulda olacağım için o tarihte perinatolog Recep Has'a randevu aldım. 4lüden benim hiç haberim yoktu cinsiyeti öğrenmek için gittiğimde bebek 15+2 iken 16.haftada çıkmıştı doktorda 4lü test için kan ver dedi öyle oldu. bir kaç güne sonucu çıkar onunda bakalım.

Olmaz ama kendine patlasan eşine patlasan ne olcak bir daha lütfen aklına şunu getir benim önemli olan kendimi
Yiceğime zehirim onları yesin at zehirini onlar düşünsün
Ilk baştan eşim hiç bisey demediği için belki bu duruma geldim. Artık o da biraz biseylerin farkında, doğru söylüyorsun laf söylüyorlar kendim üzülüyorum susuyorum yine ben üzülüyorum

Merhabalar, Detaylı ultrasona girdiniz mi ? Birde ikili testten sonra üçlü testi gereksiz buluyormuş doktorum, bu konuda fikriniz var mı ?
Merhaba detayliya 21. Haftada gidicem doktor o şekilde çağırdı, ikili test sonucu düşük çıktığı için digerlerine gerek yok dedi. Bu konuda her doktorun görüşü farklı olabiliyor

Merhabalar, Detaylı ultrasona girdiniz mi ? Birde ikili testten sonra üçlü testi gereksiz buluyormuş doktorum, bu konuda fikriniz var mı ?
Risk olmayınca banada yapmadı 3lü test 3 hafta önce gitmiştim daha 2 ayımız var organ taramasına dedi 6. Ay gibi isteyecek sanırım

Merhaba, detaylı ultrasona 20.haftada gideceğim. Bende ikili test yaptırdım düşük risk çıktı. Sonra doktor 16.haftada 4lü test yaptırdı. Üçlünün konusu bile olmadı.
Benim 2li testimde düşük risk çıkmıştı o nedenle gerek duymadılar demekki. Bazı doktorlar da özellikle 3lü test önermiş o yüzden sormak istedim Ben direk 4lü test için görüşeyim doktorla o halde.

En başta Fetal DNA yaptırmadığım için çok pişmanım açıkcası. Çok fazla testle uğraşmak durumunda kaldım ve doktorumda yeterince bilgi vermiyormuş gibi hissediyorum. İlk başlarda çok önemsemiyordum da zaman geçtikçe hassaslaşmaya başladım sanırım bu konuda. Detaylı ultrason için 18. hafta diye araştırmıştım da bende 21. hafta için randevu alayım o zaman

Sonuçlarınız güzel çıkar inşallah Banada çok insan Recep Has'ı tavsiye etti, büyük ihtimalle ona gideceğim detaylı ultrason için. 4lü testi kendi doktorunuz mu yaptı yoksa perinatologa mı yönlendirdi sizi ?

Risk olmayınca banada yapmadı 3lü test 3 hafta önce gitmiştim daha 2 ayımız var organ taramasına dedi 6. Ay gibi isteyecek sanırım
Detaylı için bende daha zaman var sanıyordum fakat 18. ve 20. haftalarda gidilir diye araştırdım o yüzden kafam karıştı bir anda. Herkes 3lü testi es geçmiş anladığım kadarıyla bende direk detaylı ve 4lü yaptırayım o zaman.

Ah ben de 15+ da yaptırdım fetal dna yı çok pişmanım daha önce yaptırmadığım için insanın içi rahat etmiyormuş.
21. Hafta çok çok ideal bence de. Benim doktorum Ali ekiz e yönlendirdi ondan randevu aldım. Ama Recep has da çok memnuniyeti yüksek bi doktor İnşallah gittiğimizde şu kulaklarımız hep güzel şeyler duyar :)

21. Hafta derken kuzum bu 21+ olan hafta değil mi. 20+ olan değil

4lü testi kendi doktorum yaptı. ikili testle benzer zaten. Doktor ultrasonda bazı ölçümler yapıyor sonra kan tahliline gönderiyor. Detaylı için Recep Has'a randevu bulmak çok zor ben 10 gün önce zar zor buldum. Şimdiden arayın bence.

selam kızlar hamile kaldığımdan beri ilk defa süpürge yaptım normalde eşim yapıyordu malum halıları süpürürken yapışıyor güç gerektiriyor itmek için halıyı süpürürken biraz karnımın içi acıdı bir ara düşük riskim falan yok çok şükür bir sorun olur mu acaba sizlerde de oluyor mu

Olmaz ya bir şey korkmayalım o kadar da doktorlar 12. Haftaya kadar düşük riski diyorlar ya. Ama süpürge cok yapılması tavsiye edilmiyor. Hem eğilme hem itme çekme hemde karından güç alıyorsun farkında olmadan ya. Doktorum yürüyüş yap va diyorda süpürge yapma dedi

Cevap soruda gizli aslında hiç yapmadığın için kaslar zayıfladı ve ağrı oldu:) bir şey olmamıştır ama riske girme yine de. Ben de eczaneye girdim bi basamak düşükmüş görmedim karnımın içi yırtıldı sandım. Öyle bi acıma. Ama olmadı bi şey şükür.
Sen Robot süpürge aldır bebek olunca da çok ihtiyaç olacak halıları benden iyi süpürüyor

eşim süpürmeye devam etsin robot süpürge alana kadar aslında lazım gerçekten evde iki tane de kedimiz var

Çok güzel ismi maşallah. Bu ismi çok beğenirim.
tesekkur ederim
Ayyy çok güzel bende heyecanla bekliyorum 8 günümüz kaldı bizimde nasıl paylaştığını anlatırsın videoyu bende atarım
sen cok iyi dayaniyorsun vallahi Kadin bana soylemedi ama kagidi acik verdi , hemen gormeden katlayip yanimda zarf getirmistim icine koydum . aybi gun aksami yaptik zaten

Ben instagramda reels olarak paylasmistim , onun linkini attim buraya.
Maşallah kizce sağlıkla gelsin inşallah
Ben hiç bisey yapamadım ya
Amin kuzum hepimiz saglikla alalim kucagimiza
Banada arkadasim cok israr etti yoksa ben cok sabirsizim zaten

eşim süpürmeye devam etsin robot süpürge alana kadar aslında lazım gerçekten evde iki tane de kedimiz var
Ben bir bucuk sene once almistim taksitle , onun taksiti bitince bir de paspas yapani aldim . cok rahatladik. biz evde yokken , temizliyor keratalar birde toz alani yapilsa suanlarin harika olacak

12. Haftadasin ama canim ben bayadır giremiyorum fetal dna falan mı yaptırmıştın? Cinsiyet erken belli olmuş ya ondan dedim benim kızdan erkeğe döndü ya
Bende aile arasında istiyordum ama eşim yok olmadı maalesef
Çok güzel olmuş ama

Bende yapıyorum artık süpürge ama sadece kendime doğru cektiriyorum süpürgeyi ileri geri sert hareket yapmıyorum sonuçta çok riskli haftaları geçtik

Aynen canim fetal dna yaptirdim.
malesef eger kiz bebekse , aldirirz yada anne krninda oldurururz diye bizim ulkelerimize 5-6 aya kadar soylemiyorlar cinsiyeti.

Olsun kuzum, sizde daha sonra baska kutlamalar yaparsiniz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…