Aa hem de 2 kedi. Sana şu kadar söyleyeyim yanında bi de kurutma makinesi aldır ve hayatın keyfini süreşim süpürmeye devam etsin robot süpürge alana kadaraslında lazım gerçekten evde iki tane de kedimiz var
Benimde 13.haftada oldu canim 1 kez akintimda kan geldi ve kahverengi akinti oldu.Arkadaşlar merhaba bende 18+3 günlük hamileyim. Aranıza yeni katıldım. Geçen hafta yani 17 haftalikken çok az bir kanamam oldu hemen doktora koştum ultrason muayenesinde bebeğin eşi rahim ağzına yakın dedi ama öyle çok telaşlandırmadı. İlaç yazdı kanama için. Yukarı çıkar zamanla dinlenmene bak dedi. Kanamalarim o günden sonra devam etmedi. Var mı aranızda benzer durum yaşayan?
İyi bari canim sonuçta temiz herhalde çok sevindimAynen canim fetal dna yaptirdim.
malesef eger kiz bebekse , aldirirz yada anne krninda oldurururz diye bizim ulkelerimize 5-6 aya kadar soylemiyorlar cinsiyeti.
Olsun kuzum, sizde daha sonra baska kutlamalar yaparsiniz birlikte
Kızlar merhaba ben de 15+3 bugün karnımin alt taraflarında değişik bir seyler hissettim sanki aşağıya doğru inmiş gibi rahmin altına doğru bir ağırlık yani normalden farklı bir durum korkmaya başladım bir sıkıntı var mıdır acabaBenimde 13.haftada oldu canim 1 kez akintimda kan geldi ve kahverengi akinti oldu.
Doktoruma henuz gidemedim sehirdisindayim ama dinlendim bolbol bakalim doktorum ne yorum yapacak merak ediyorum..adet donrmlerinde de olabiliyormus diye okudum birkwc yerde umarim tekrar yasamayiz
Canım kaç gündür çok kötüydüm, şimdi gördüm. İnan bana bebeğine hiç bir şey olmayacak. İçimden çok güzel şeyler geçiyorDaha erken alınacağı kesin de en azından bebek kendiliğinden Eylül ayını bekler inşallah. Modum çok düştü ya yatmak problem değil de sıkıntılar bitmeyecek gibi görünüyor ve canım çok darlandı bebek son kontrolde 3 gün ileriyken şimdi 1 hafta geri kalmış gelişmemiş resmen.
Bir de ne bileyim saçma ama bebek iki büklüm içerde sığmıyor gibi de sanki iyice kötü hissettim zaten kilo da almıyorum bebek de gelişmedi yeterince, doktor suyu iyi dedi ama sanki küçücük. Başını da dayamış rahim ağzına doğum pozisyonunda duruyor. Of neyse ya.
Evet evet dusuk risk cikti hepsiİyi bari canim sonuçta temiz herhalde çok sevindim
Sağlıkla gelsin minik hanım
Öyle olacak artık sağlık olsun yeter
Merhaba mesajınızı okudum da cinsiyet değişimi nasil oldu hangi haftalarda? Aynı doktor mu farklı doktorlar mi farklı cinsiyet söyledi? Bana 2 farklı görüş söylendi de kafam çok karıştı.12. Haftadasin ama canim ben bayadır giremiyorum fetal dna falan mı yaptırmıştın? Cinsiyet erken belli olmuş ya ondan dedim benim kızdan erkeğe döndü ya
Bende aile arasında istiyordum ama eşim yok olmadı maalesef
Çok güzel olmuş ama
Ya cansınCanım kaç gündür çok kötüydüm, şimdi gördüm. İnan bana bebeğine hiç bir şey olmayacak. İçimden çok güzel şeyler geçiyorAma senin modun düşmüş sadece, haklısın sürekli kanama vs ile dolu bir kaç ay seni de bunaltmış. Düğünü de içten içe dert ediyorsun belli ki. Annesi en kötüsü erken doğumsa şunu bil en akıllı, en hareketli ve en sevdiğim öğrencim 7 aylık :)) Her hamilelikte mutlaka kötü deneyimler yaşanıyor ama ilk 3 aydan sonra hepsi sağlıkla geliyor, sakın korkma. Bol bol dua edeceğim sana
İlk kasılmalarını yaşamış olabilir misin :) hafif sertleşme şişkinlik gibi bi his miydi :) haftalarımız arttıkça bu hisler de artacak :)Kızlar merhaba 15+3 haftaligim bugün karnımin alt bölgesinde tuhaf şeyler hissettim sanki aşağıya doğru inmiş gibi bir ağrı mi desem sancı mi anlam veremiyorum rahmin altına doğru böyle acaba karnım büyümeye başladığı için mi oluyor endişelenecek bı durum var mıdır?
Sanki bebek aşağıya kaymış gibi korktum ben de bilmeyince tabi acaba dedim normal mi hafif sancı da var o yüzdenYa cansınhepimiz için dua edelim. Hepimizin bambaşka endişeleri var. Analıktaki endişeler daha gebelikte başlıyormuş anlaşılan :) sağlıklı olsun yaşayacağım şeyler mühim değil de kaybetme korkusu sardı iyice yeniden.
Aman düğün de umrumda değil bir şey de sormayacağım naparlarsa yapsınlar. Zaten bir başımayım eşimle, tek başımıza mücadele ediyoruz her şeyle. Şu 4 duvarın içinde neler yaşadık gerçekten kimse bilmiyor. Bir de onlar için kendimi bunaltmayacağım artık.
Baya bunalmışım ses tonum bile her şeye isyan modunda
Ah rabbim çocuklarımızı bizlere bağışlasın inşallah
İlk kasılmalarını yaşamış olabilir misin :) hafif sertleşme şişkinlik gibi bi his miydi :) haftalarımız arttıkça bu hisler de artacak :)
Kasılma diyince gözün korkmasın doğal bi süreç :)
Başınız sağolsun öncelikle dikkat edin kendinize.. taşınma başlı başına sorun zaten hamileyken daha da zor.. dün kramp girdi ayağıma geceİnşallah canım evet dinlenmek lazım ama türlü türlü şeyler oluyo hayatta 1.5 aylık hamileyken aynı senin gibi ev taşıdık şehir değiltirdik hemde düşük tehlikem oldu yattım sürekli şimdi herşwy yoluna girdi bugünde uzjn yola çıkmam gerekiyo cenaze sebebiyle doktora gitcem oğlen izin verirse akşama yolcuyum
Kızlar bir de bende plesanta previa varmış yaa
Daha önce çıkar diye beklemiştim yukarı ama yarısı nerdeyse rahim ağzında.
Doktor serin konuştu çıkabilir bekleyeceğiz dedi endişelendirmedi de konuşma şeklini biliyorum 17 gün önceye göre daha temkinliydi.
Ama iyi bi şey olmadığını biliyorum. Hala kanama riskim yüksek devam ediyormuş. Moralim de bozuldu.
Abimin evlenme durumları var 28. Haftama denk geliyor düğün. Böyle giderse ona da gidemeyeceğim. Bi yandan diyorum o günleri görebilecek miyim.
Bugün baya keyifsiz bi gün oluyor
Senin haftanda benim de alt karnımda uzun süreli sızlama ve bahsettiğim gibi kasılma oluyordu ben anlamamıştım tam olarak neydi. 1 haftaya hafif hafif pıtpıtlar hissetmeye başlamıştım. O sızlamalar da geçti bariz bebeğin toplandığı, kasılma benzeri şeylere yerini bıraktı.Sanki bebek aşağıya kaymış gibi korktum ben de bilmeyince tabi acaba dedim normal mi hafif sancı da var o yüzden
Doktor çok detay vermedi ki verseydi de biraz rahatlatsaydı keşkeDuymamıştım daha önce plesanta previa biliyor musun? Ama gönlünü rahat tut eğer bir durum olsa doktorlar direk en kötüsünü söylüyorlar zaten.. İnŞallah sağlıkla büyür gelişir annesi
Herşey olacağına varıyor canım yaa düğün içinde bazı şeyler kısmet işi.. 11.haftamdayken erkek kardeşim evlendi benimde o kadar yol gittim bulantılar çıkarmalar... düşük riskide vardı.. şükür iyiyiz ama işte.. durumun belli Rabbim sağlık versinde gerisi olur inşAllah
Doktor çok detay vermedi ki verseydi de biraz rahatlatsaydı keşkeserin davranıyor zaten en başından beri yatıcaz dikkat edicez diyordu son muayenede özellikle üstüne gitti senin gebeliğin yatarak geçecek yapacak bi şey yok dedi. Ah tüm sıkıntılar az hareketle evde yatmayla çözülsün Allah’ın izniyle sadece şükrederim :)
Boşver duyma bilme Allah hiçbirimizi sınamasın böyle şeylerle canım :)
Kendimize çok iyi bakalım biz iyi olalım bebeklerimiz de iyi olur inşallah
Merhaba aynı doktorda görüş farklılığı oldu. İlk 12+3te doktor baktı kız bence dedi, bende detaylı olarak bakıyordum bacak arası boştu bisey görünmüyordu. İnanmıştım hatta kız elbisesi aldım. 13+0da tekrar ikili test sonucu için gittim doktor erkeğe benziyor dedi pipi fotoğrafı verdi. 13+4te tekrar gittim çağırdı son kez bakalım diye orda da kesin erkek dedi.Merhaba mesajınızı okudum da cinsiyet değişimi nasil oldu hangi haftalarda? Aynı doktor mu farklı doktorlar mi farklı cinsiyet söyledi? Bana 2 farklı görüş söylendi de kafam çok karıştı.
Maşallah Allah hepimize sağ salim sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsinEvet evet dusuk risk cikti hepsi
aynen kuzum, saglikla sag salim kucagimiza alaim yeter
aynısnı yasiyorum bendeb suan bayramdan iki hafta once kız dedi bi hafta sonra erkek dedi emin olamadım bende ayrntlı ultrasonu bekliyorum ozaman emin olurum heraldeMerhaba aynı doktorda görüş farklılığı oldu. İlk 12+3te doktor baktı kız bence dedi, bende detaylı olarak bakıyordum bacak arası boştu bisey görünmüyordu. İnanmıştım hatta kız elbisesi aldım. 13+0da tekrar ikili test sonucu için gittim doktor erkeğe benziyor dedi pipi fotoğrafı verdi. 13+4te tekrar gittim çağırdı son kez bakalım diye orda da kesin erkek dedi.
Benim hersey 1 hafta içinde oldu diyebilirim yani. Hatta ilk bacak arasını boş gördüğüm için inanamadım pipi fotoğrafında da biseye benzetemedim
16+2de başka doktora gittim orda da direk doktor gösterdi erkek dedi bende iyice emin oldum çok belliydi çünkü. Sizin kaçıncı haftada değişti farklı de
Bana da once erkek gibi denildi ( plasenta previa durumum olduğu için kanama yüzünden çok sık doktora gidiyorum) 13+ da doktorum da bacak arası boş kız bebek dedi. Ancak araştırıyorum 15 hafta öncesi bacak arası boşluğu çeldiriciymis. Pazartesi doktoruma gideceğim sormaya korkar oldum. Direk ayrintiliyi beklesem mi diyorum. Ilk bebegim de de 22 ya da 24 aftaya kadar erkek denildi 4 farklı doktor tarafından sonra kız denildi kimse inanmadı haliyle bebek kız doğdu. Yine başıma geldi benzer durum. Ilk bebegim hep ara renk giydi bu yüzdenMerhaba aynı doktorda görüş farklılığı oldu. İlk 12+3te doktor baktı kız bence dedi, bende detaylı olarak bakıyordum bacak arası boştu bisey görünmüyordu. İnanmıştım hatta kız elbisesi aldım. 13+0da tekrar ikili test sonucu için gittim doktor erkeğe benziyor dedi pipi fotoğrafı verdi. 13+4te tekrar gittim çağırdı son kez bakalım diye orda da kesin erkek dedi.
Benim hersey 1 hafta içinde oldu diyebilirim yani. Hatta ilk bacak arasını boş gördüğüm için inanamadım pipi fotoğrafında da biseye benzetemedim
16+2de başka doktora gittim orda da direk doktor gösterdi erkek dedi bende iyice emin oldum çok belliydi çünkü. Sizin kaçıncı haftada değişti farklı dediler?
BenKızlar bir de bende plesanta previa varmış yaa
Daha önce çıkar diye beklemiştim yukarı ama yarısı nerdeyse rahim ağzında.
Doktor serin konuştu çıkabilir bekleyeceğiz dedi endişelendirmedi de konuşma şeklini biliyorum 17 gün önceye göre daha temkinliydi.
Ama iyi bi şey olmadığını biliyorum. Hala kanama riskim yüksek devam ediyormuş. Moralim de bozuldu.
Abimin evlenme durumları var 28. Haftama denk geliyor düğün. Böyle giderse ona da gidemeyeceğim. Bi yandan diyorum o günleri görebilecek miyim.
Bugün baya keyifsiz bi gün oluyor
Çok çok geçmiş olsun.Ben
Basından beri takipteyim plasenta previa varmış, sürekli kanamam oluyor ill kanamam çok kötüydü evde bebeginle yalnızdım ve korku ağlama titriyordum. Eşine mesaj attim doktorumu bilgilendirdim acil gel dedi. Bebegimin durumu iyiydi ama plasentamin alt bölgesi kanama alanı oluşmuş doktorum tamamen yasakladı herşeyi. Bir-kac gün tekrarlayan kanamaların oluyor. Son kanamam 5 6 gün sürdü. Doktorum hic endiselendirmeden konuşuyordu son kontrolde ben hep böyle olacak doğuma kadar dediğimde bunlar endiselendirmiyor asıl korkumuz plasentayi ayırabilir bu kanamalar ve bebeği kaybedebiliriz diye yüzüme direk gerçeği söyleyince bir daha ayağa kalkmadım. Hep yatıyorum. Pazartesi kontrolüm var ne durumdayız bilmiyorum inşallah o iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?