2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim 11+ da oldu kanamam o korkuyu anımsamak bile çok korkutuyor. Regl kanamasından kat kat fazlaydı titreyerek ağlıyordum korkudandı sanırım.
9. Hafta 10. Hafta gibi doktorum plasentam rahim ağzına oturmuş çok istediğimiz bir durum değil bu gibi bir söylemde bulunmuştu ben de bilmedigimden çok onemsememistim, ilişki yasak, ağır kaldırma, bir yerlere uzanıp yorma kendini dedi. Ama bana kötü hiçbir şey ya da tehlikeden bahsetmedi sadece laf arasında kanaman olabilir gibi birsey dedi ama üstünde durmadan söylediği için durumun ne olduğunu anlayamadim
Zaten 1 2 hafta sonra kanamam olunca acil gittim, iğne ve progestan başladık. Kanamam 3. Gün kesildi. Ama 2 gün arayla 4 gün arayla gitmeye başladım. Kanama sürekli tekrarlıyordu rahim ağzından itibaren kesenin yarısının diş çevresi kanama alanı gösterdi hep pihtilasan eski kanama bölgen de var taze kanama alanları da oluşmuş dedi. Su an 16. Hafta içindeyim. Kanama dün bitti gerçi bitti demeye de korkuyorum ne zaman bitti desem yeniden başlıyor. Hafif akıntı şeklinde pihtili kan geliyor leke gibi bugün. Hiç sezaryenim yok, daha önceki doğumlarımda böyle bir durum olmadi. Bebeğim 1 yaşında doğum arası çok yakın ondan mi oldu bilemiyorum evde bebek olunca çok zor geçiyor. Ama Allahın izniyle sağlıkla geçirip kavusuruz nsallah miniklerimize.
Size de çok geçmiş olsun gerçekten yaşaması çok zor bir gebelik

Kuzum zor şeyler yaşamışsın sen de.
Ben de o büyük kanama sonrası bayılmıştım tansiyon düşmüştü. Eşimin evde olmadığı bi zaman olsa ne olurdu bilmiyorum. Zor şeyler ya..
Allah yardımcın olsun minik bir bebeğin de var. Allah evladın da hayırlısını versin duaları sende kabul olmuş herhalde maşallah kızların da varmış Aile olmak böyle bi şey onlar da ellerinden geldiği kadar annelerine destek olacaklar elbet. Üzülme bu günler sayılı :)
Sayılı günlerimiz inşallah çabucak geçecek sağlıkla kolaylıkla alacağız minikleri.
Progestanlara başlamışsın zaten ben de günde 2 fitil haftada 1 proluton ile devam ediyorum. gerçekten fayda sağladığını düşünüyorum.
Sen bu ara dinlenmeye bak vicdan yapma sakın neden oldu gibi. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Allah güzelliklerle karşılaştırsın inşallah. Benim kanamalardan anladığım şey en önemli çaresi istirahat. Başka türlü geçmiyor.
Sezaryen korkutmasın ben tüp mide ameliyatı oldum sadece ilk 6 saat bi ne oldu anlayamadım anestezi ve gaz sancısı dolayısıyla ama gerisi çorap söküğü gibi geldi.
Doğum sonrası Eşin yanında 1 hafta kalsa bile yeterli olur tek başımayım diye strese sokma şimdiden kendini.
Allah dayanma gücünü de veriyor. Dağına göre kar misali. Yüklerimizi öyle bi sırtlanıyoruz ki pehlivan gibi.
Basamak basamak ilerleyelim kanaman bi dursun. 28 leri bi görelim hayırlısıyla
Rabbim sağlıklı ve kolay eylesin inşallah.
Haftan da ilerlemiş bebeğini de hissetmeye başlarsın yakında ben ilk gebeliğe rağmen 17+0 dan sonra net şekilde hissetmeye başladım.
Kendim için konuşuyorum iki gündür umutsuzluğa kapılmamın etkisiyle bugünleri görmüş olmanın bile mucize olduğunu unuttuğumu farkettim. Hiç hayalini bile kuramamıştım halbuki yaşadıklarımdan sonra. 5. Ayımın içine girmişim bile.
Bol bol Şükür edelim Dua edelim canım

Ne kadar güzel yazmışsın sanki haftalardır yaşadıklarımı kafamdan geçenleri biliyor gibi. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Inşallah geçsin bugünler. Sağlıkla kavuşalım o minik bebeklerimize. Sezaryen korkum var çünkü hem çocuklar var kimse yok yardımcı olabilecek altından kalkamamaktan korkuyorum.ama bunun da gücünü verecektir Rabbim diye düşünüyorum bol dua ile geçiriyorum günlerimi.
Sen de tekrar yaşama kötü bir tecrübe inşallah. Ne güzel bitmiş kanaman darısı bana olsun inşallah. Pazartesi günü ben de hayırlı haberler alırım inşallah.

Tahmin edebiliyorum hislerini
Sezaryenden hiç korkma o günlere sağlıcakla ulaşalım yeterki

İnşallah tüm dualarına çok amin Mutlaka güzel haberlerini bekliyorum paylaş benimle.

Kızlar sabaha karşı 5 gibi sancıyla uyandım bıçak saplandı gibi sağ tarafıma birkaç gündür hafif sancılar giriyordu ayakta kalınca böyle şeyler yaşıyor musunuz ? Yoksa endişelenmeli miyim

Kızlar sabaha karşı 5 gibi sancıyla uyandım bıçak saplandı gibi sağ tarafıma birkaç gündür hafif sancılar giriyordu ayakta kalınca böyle şeyler yaşıyor musunuz ? Yoksa endişelenmeli miyim
Dinlenince geçmesi önemli canım. Bazı Garip sancılar oluyor bende de. Ayakta çok durma bi de üşütme sakın ayaklardan özellikle. Ben üşüdüğüm an ağrı sancı giriyor
Kötü bi şey yoktur muhtemelen muayene ne zaman ?

8 gün var canım uyuyordum 4-5 saattir yani o yüzden korktum bende uyurken girdiği için ve uykumdan uyandırdı öyle ağırdı

8 gün var canım uyuyordum 4-5 saattir yani o yüzden korktum bende uyurken girdiği için ve uykumdan uyandırdı öyle ağırdı
Gerinmiş olabilir misin ? Kaslar gerildiyse belki.
Yavaştan sırt üstü ve sağa dönük yatmayı da bırakmamız gerekiyor
Bu duruma şu an eşlik eden başka sıkıntılar yoksa bence bi şey yoktur canım
Ben de bacaklarımı toplamadan hapşırmaya çok korkuyorum içim yırtılıyor sanki

Lavaboya sıkışık olmaktan olabilir mi benim sıkışık kalktığımda sızılar oluyor hep şuan geçtiyse önemli değildir inş

Bugün hafta dönümümüz 17yi bitirdik muayeneye son 7 Bakalım bebek hayla kız mı
Onun dışında benim de korkularım başladı kasılmasıdır suyudur bu saatten sonra bu endişelerim olacak gibi muayeneden ondan biraz korkuyorum

Bende o hapşırma geçti sonunda ama sağa yatıyordum sanırım

Evet tuvalete gittim hemen ondan heralde

aynısnı yasiyorum bendeb suan bayramdan iki hafta once kız dedi bi hafta sonra erkek dedi emin olamadım bende ayrntlı ultrasonu bekliyorum ozaman emin olurum heralde
18 haftadayım 3hafta var daha
Yaa senin aslında biraz daha ilerideymis haftan değiştiğinde. Valla az önce bisey okudum kadının detayliya kadar erkek denmiş detaylıda da erkek sonra kız demisler böyle de zor
4 doktorun yanlış görmesi inanamıyorum bence de bekle bende az önce detaylı da testislerine kadar göstermişler kadına sonra da kız demişler onu okumuştum. Nasıl oluyor böyle bilmiyorum baya da büyük aslında
Bende erkek dendiği için erkek kıyafetleri aldım ama detaylıda falan değişirse yapacak bisey yok giyecek artık doğana kadar emin olamıcaz

Kızlaar boğaz ve kulak enfeksiyonu yaşıyorum 2 gündür çok kötüyüm. Soğuklardan mı oldu yoksa soğuk su içmeye başlamıştık ondan mı bilmiyorum çok kötüyüm. Doktora da gidemedim daha boğazıma elma sarıyım ılık bir şeyler içiyim başındayken geçer diye. Mecbur gitcem kbb ye hamileyken daha zor oluyormuş bu enfeksiyon olayları

Greyfurt portakal lımon sıkp için bende ve ılık su için

Git antibiyotik verirse de iç bir şey olmuyor ben içmiştim bu sefer boğazım şişti gtmedim farenjite çevirdi sürekli öksürüyorum karnım acıyo öksürmekten bal ve karabiber yiyorum zencefil çayı vs havalar bi ısınmadı içim yanıyodu dolaptan soğuk şeyler yiyodum ondan oluyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…