2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar peki meme ucunun kucuk olmasi bebegin emmesini zorlastirir mi? Bir onemi yok bebek emer diye duymustum ama internette meme ucu cikarici diye bir sey gordum demek ki onemli ve ihtiyac oluyor diye dusundum. Emziren bazi kadinlarda uluorta cikarip emzirdikleri icin goruyordum meme uclari buyuk oluyordu acaba cocuk emdikce mi o hale geliyor

akşam gitcem işte dedim kendi kendime başındayken iyileştiririm belki ama yok bu hastalıkta ilaçsız iyileşmiyor mecbur kullancam zaten boştan yere 2 gündür kendime eziyet ettim

Bende ondan muzdaribim ama düşünmek istemiyorum daha şimdiden benim gögsümün ucu hep içeri kaçık durur yani üşümediğim vs sürece çıkmaz. Ama hamileliğin başından beri ara ara kendiliğinden çıkıyor diyorum demekki büyüyecek heralde bu şekilde

Benimde öyleydi hamilelikte biraz çıktı bakalım nasıl olacak, olmayanlar genelde gördüğüm kadarıyla silikon uçla emziriyor aslında bebek emerken kahverengi kısmın hepsini alması gerekiyormuş ama nasıl oluyor tam bilmiyorum

Merhaba benim bir gögüsümün ucu içe kaçık, diğeri normal, ucu kaçık olanla bebek baya uğraştı ama emerek açtı, söyle o göğsüm yara da oldu, kremlerle falan toparladı, en fazla sütte o göğsündeydi aksi gibi

Selam kızlar bende bugün bel ağrısıyla uyandım ayağa kalkınca ve hareket edince inanılmaz ağrıyor belimin sağ tarafı yatarken sorun yok

Ayy kızlar bi şey oldu
2-3 gündür meme uçlarım çok kaşınıyordu hele sağ meme felaketti. Hafif kıyafet üstünden parmağımla kaşıyordum sadece tahriş etmedim.
Şimdi sağ meme ucum ıslak parmağım ıslandı herhangi bir renk gelmedi zaten yüzeysel bi ıslaklık, aşırı ellemedim de
Kolostrum mu oluyo bu

koyu bölgeyi hafif parmakların arasına alınca ucundan minicik damlacıklar çıktı aaaaa ben şok

Ay ikisinde de var tecrübeli annelerim yetişin bugün 18+0 bu kadar erken olması normal mi

Garip bi şekilde mutlu da oldum sütüm olmaz endişesi de vardı tabi sanmıyorum ki doğumdan sonraki süt bolluğu ile alakası olsun

Kızlar merhaba. Bu endişelerden ne zaman kurtulucaz acaba. Bayramda yolculuk yaptım. Bi de boş bulunup yerini değiştirmek için bavulu kaldırdım. Bayramın ilk iki günü minik kıpırtı hissettim sanki. Bir daha yok. Acaba bişey mi oldu diye içim içimi yedi. Ağlayıp duruyorum. Evde yalnızım bı de çok kötü oldum. İçimde bir korku var. Her yere bakıyorum. İlk gebelik kilo da var ama bilmiyorum...

Bilmiyorum ki. Bu kadar erken olur mu. Eğer öyleyse kocaman bir maşallah arkadaşım. Arkası bol bol gelsin bebişle birlikte.

Analık komple endişe anacım:)
Hiçbir şey olmamıştır henüz çok erken. Ben de 17+0 dan beri sadece sırtüstü yattığımda hafif tekmeler hissettim ilk hisler içeriden sadece bi dokunuş gibiydi.
Bugün 18+0 sabah uyanıp ayağa kalktığımda minik bi hareket hissettim ayaktaki ilkim de buydu :)
Mesela dün nerdeyse hiç hissetmedim yatsam da
Kendini strese sokma bir şey olmaz ama ağıra da zorlama bırak dağınık kalsın demişler

Aynen aslinda daha erken dusunmek icin dogurdum da emzirmesi kaldi sanki benim de oyle en basindan beri gogus uclarim cok aciyor biraz da cikti ama sanki bebek icin kucuk gibi geliyor

Demekki emebiliyor bebisler ordan da sorun yok o zaman

Selam kızlar bende bugün bel ağrısıyla uyandım ayağa kalkınca ve hareket edince inanılmaz ağrıyor belimin sağ tarafı yatarken sorun yok

Bugun bende de bel agrisi var hatta bel degil de tam kuyruk sokumu sanki kilitlenmis gibi degisik bir agri. Daha once doktora belimin agridigini soyledigimde yorma kendini demisti dun de biraz yoruldum acikcasi. Siz de yorulduysaniz ona bagli olabilir. Bazen gun icinde yoruldugumuzu anlamiyoruz ama acisi sonradan cikiyor

evet ya bende dün ev temizledim acısı şimdi çıkıyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…