- 27 Nisan 2022
- 606
- 1.013
- 63
Git antibiyotik verirse de iç bir şey olmuyor ben içmiştim bu sefer boğazım şişti gtmedim farenjite çevirdi sürekli öksürüyorum karnım acıyo öksürmekten bal ve karabiber yiyorum zencefil çayı vs havalar bi ısınmadı içim yanıyodu dolaptan soğuk şeyler yiyodum ondan oluyor :/
Kizlar peki meme ucunun kucuk olmasi bebegin emmesini zorlastirir mi? Bir onemi yok bebek emer diye duymustum ama internette meme ucu cikarici diye bir sey gordum demek ki onemli ve ihtiyac oluyor diye dusundum. Emziren bazi kadinlarda uluorta cikarip emzirdikleri icin goruyordummeme uclari buyuk oluyordu acaba cocuk emdikce mi o hale geliyor
Ya benimde öyle mide daha büyük olunca daha bi komik geliyor bana
Aynen hadi insallah diyelimHala hamile karnımız yok ama bakalım ben 25. Haftları filan bekliyorum bence o zaman birleşir bunlar
Benimde öyleydi hamilelikte biraz çıktı bakalım nasıl olacak, olmayanlar genelde gördüğüm kadarıyla silikon uçla emziriyor aslında bebek emerken kahverengi kısmın hepsini alması gerekiyormuş ama nasıl oluyor tam bilmiyorumKizlar peki meme ucunun kucuk olmasi bebegin emmesini zorlastirir mi? Bir onemi yok bebek emer diye duymustum ama internette meme ucu cikarici diye bir sey gordum demek ki onemli ve ihtiyac oluyor diye dusundum. Emziren bazi kadinlarda uluorta cikarip emzirdikleri icin goruyordummeme uclari buyuk oluyordu acaba cocuk emdikce mi o hale geliyor
Hasta mı oldun canım geçmiş olsunnakşam gitcem işte dedim kendi kendime başındayken iyileştiririm belki ama yok bu hastalıkta ilaçsız iyileşmiyor mecbur kullancam zaten boştan yere 2 gündür kendime eziyet ettim
Aynen hadi insallah diyelimhamile taytı giyiyorum ama göbüs pek yok
Hasta mı oldun canım geçmiş olsunn
Merhaba benim bir gögüsümün ucu içe kaçık, diğeri normal, ucu kaçık olanla bebek baya uğraştı ama emerek açtı, söyle o göğsüm yara da oldu, kremlerle falan toparladı, en fazla sütte o göğsündeydi aksi gibiKizlar peki meme ucunun kucuk olmasi bebegin emmesini zorlastirir mi? Bir onemi yok bebek emer diye duymustum ama internette meme ucu cikarici diye bir sey gordum demek ki onemli ve ihtiyac oluyor diye dusundum. Emziren bazi kadinlarda uluorta cikarip emzirdikleri icin goruyordummeme uclari buyuk oluyordu acaba cocuk emdikce mi o hale geliyor
Normal pantolonlarda olmayınca napalim belini küçülterek kullaniyorumBende hamile pantolonuama sorsan belki 3 cm filan alt karnım genişlemiştir
Geçmiş olsun canım enfeksiyonu ihmal etme doktora gittin mi bir an önce geçer insallahhKulak boğaz enfeksiyonu geçiriyorum canım
Bilmiyorum ki. Bu kadar erken olur mu. Eğer öyleyse kocaman bir maşallah arkadaşım. Arkası bol bol gelsin bebişle birlikte.Ay ikisinde de var tecrübeli annelerim yetişin bugün 18+0 bu kadar erken olması normal mi
Garip bi şekilde mutlu da oldum sütüm olmaz endişesi de vardıtabi sanmıyorum ki doğumdan sonraki süt bolluğu ile alakası olsun
Analık komple endişe anacım:)Kızlar merhaba. Bu endişelerden ne zaman kurtulucaz acaba. Bayramda yolculuk yaptım. Bi de boş bulunup yerini değiştirmek için bavulu kaldırdım. Bayramın ilk iki günü minik kıpırtı hissettim sanki. Bir daha yok. Acaba bişey mi oldu diye içim içimi yedi. Ağlayıp duruyorum. Evde yalnızım bı de çok kötü oldum. İçimde bir korku var. Her yere bakıyorum. İlk gebelik kilo da var ama bilmiyorum...
Bende ondan muzdaribim ama düşünmek istemiyorum daha şimdidenbenim gögsümün ucu hep içeri kaçık durur yani üşümediğim vs sürece çıkmaz. Ama hamileliğin başından beri ara ara kendiliğinden çıkıyor diyorum demekki büyüyecek heralde bu şekilde
Merhaba benim bir gögüsümün ucu içe kaçık, diğeri normal, ucu kaçık olanla bebek baya uğraştı ama emerek açtı, söyle o göğsüm yara da oldu, kremlerle falan toparladı, en fazla sütte o göğsündeydi aksi gibi
Selam kızlar bende bugün bel ağrısıyla uyandım ayağa kalkınca ve hareket edince inanılmaz ağrıyor belimin sağ tarafı yatarken sorun yok
evet ya bende dün ev temizledim acısı şimdi çıkıyor demek kiBugun bende de bel agrisi var hatta bel degil de tam kuyruk sokumu sanki kilitlenmis gibi degisik bir agri. Daha once doktora belimin agridigini soyledigimde yorma kendini demisti dun de biraz yoruldum acikcasi. Siz de yorulduysaniz ona bagli olabilir. Bazen gun icinde yoruldugumuzu anlamiyoruz ama acisi sonradan cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?