2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Göbüş güncellemesi geldi Her ay aynı elbiseyle atmayı planlıyorum bakalım
Maşallah canım darısı bana hiç yok benim göbek hala dümdüz diyet yapsam kilo veremezdim :) sağlıkla gelsin kuzular

Kiminde erken geliyormuus canım olabilir

Cankm çocuğjn emmeside çıkmasını sağlıuo benim hep içe gomüktü hiç ucu yoktu kızımda çok yara oldu uçları eziyet çektim 3 ay goğüs ucunu çıkafmak çok kolay şu bildiğimiz iğne yapılan enjektörler var ya onjn tıpasını çıkarıp iğme takılan yerini makasla kesin tıpayı o taraftan geri takın diğer tarafını da meme ucunuza yapıştırın tıpayı çekin kendinize doğru direk uç çıkıyo hemen çıkatıp bebeği emzirin biz bu yontemle bi günde alıştık emme işine yoksa çok zorlu bi kızdı bizimki tam anlatamamış olabilirim YouTubedan da bakabilirsiniz var orda videolar

Canım ben o silikon uç hatasını yaptım bi kere sakın yapmayın çok aşırı gaz yapıyo çocuklarda benim kız kolikti birde o silikon uçla tavan yaptı gazı normal bi şekilde emzirene kadar(3ay) bize zehir oldu yotubedan meme ucu çıkarma videoları var onlara bakın enjektörle yapılan çok basit ve maliyetsiz max 2 3 günde halledersiniz bu konuyu

Ilk bebegimde hediye mavi hastane çıkışı setler vardı anı için sakladiklarimi çıkarmıştım 3. Bebek haberini alınca ilk kızım diyor anne niye hep yeşil turuncu senin kız olduğuna inanamadik ki dedim büyüdükçe herşey pembe olmuştu gerçekten insanın başına gelince inanamıyor bir de ben hiç 20 hafta öncesi pek öğrenemedim cinsiyetleri hiçbirinde. Bunda da erkenden bir öyle bir böyle denilince açıkçası ısrar etmekte şüpheliyim. Ayrıntılı en güvenli diyordum yazdığını okuyunca şok oldum. Allah büyük vakitlice ogrenmek nasip olsun insallah

Geçmiş olsun canım

Hadi ya gerçekten mi benim görümcem kullanıyordu onda bi sorun olduğunu görmemiştim o zaman, tabi benim tecrübe yok hamilelikle birlikte biraz çıktı inşallah bu şekilde de tutar diyorum eskisi gibi değil çünkü

Ay kıyamam aldik bi kaç bisey benimde tekrar dönerse artık giyer arabalı mavili
Valla sorma detaylida nasıl karıştırılıyor hiç anlamadım sonuçta bu testisi bu pipisi falan diye gosteriyorlarmis, birde organlarına bakıyorlar kızsa rahim gözükuyormus zaten nasıl oluyor bende anlamadım doguncaya kadar hep bi şüphe olacak sanırım içimizde ben daha fazla kıyafet almayayım en iyisi

Canım iyisindir insallah şimdi gördüm mesaji

Acilden cıktım simdi canım biraz daha arttı ağrım ateşimde çıktı agumentin b grubu antibiyotiği varmıs gebelikte enfeksiyonlarda emziren annelerde mastitlerde vs veriliyormus ondan yazdım onu kullancam işte bakalım şifa olur umarım

Kullan bakalım canım biliyorum o antibiyotigi böyle enfeksiyon olunca kendi kendine geçmiyor maalesef senin ve bebeğin için en iyisi kullanmak olacak. İnşallah bi an önce faydası dokunur insallahh

Geçmiş olsun kuzum ya dikkat et kendine ilaçlarını aksatma tez zamanda atlatırsın inş

Kullan bakalım canım biliyorum o antibiyotigi böyle enfeksiyon olunca kendi kendine geçmiyor maalesef senin ve bebeğin için en iyisi kullanmak olacak. İnşallah bi an önce faydası dokunur insallahh
İnsallah Havalar dengesiz dikkat etmemiz lazım aslında kendimize de içsel sıcak basmaları yaşayınca dikkat edemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…