Maşallah canım darısı bana hiç yok benim göbek hala dümdüz diyet yapsam kilo veremezdim :) sağlıkla gelsin kuzularGöbüş güncellemesi geldiHer ay aynı elbiseyle atmayı planlıyorum bakalım
Normal pantolonlarda olmayınca napalim belini küçülterek kullaniyorum
Geçmiş olsun canım enfeksiyonu ihmal etme doktora gittin mi bir an önce geçer insallahh
Ayy kızlar bi şey oldu
2-3 gündür meme uçlarım çok kaşınıyordu hele sağ meme felaketti. Hafif kıyafet üstünden parmağımla kaşıyordum sadece tahriş etmedim.
Şimdi sağ meme ucum ıslak parmağım ıslandıherhangi bir renk gelmedi zaten yüzeysel bi ıslaklık, aşırı ellemedim de
Kolostrum mu oluyo bu
koyu bölgeyi hafif parmakların arasına alınca ucundan minicik damlacıklar çıktı aaaaa ben şok
Benimde şekilsizdi top gibi oldu son iki haftadır seninde yakındır diloşAh benim göbeğim ne zaman böyle olacak şuan çok şekilsiz ya
5. Aya doğru çıkıyormuş bekleyelim biraz dahaMaşallah canım darısı bana hiç yok benim göbek hala dümdüz diyet yapsam kilo veremezdim :) sağlıkla gelsin kuzular
Cankm çocuğjn emmeside çıkmasını sağlıuo benim hep içe gomüktü hiç ucu yoktu kızımda çok yara oldu uçları eziyet çektim 3 ay goğüs ucunu çıkafmak çok kolay şu bildiğimiz iğne yapılan enjektörler var ya onjn tıpasını çıkarıp iğme takılan yerini makasla kesin tıpayı o taraftan geri takın diğer tarafını da meme ucunuza yapıştırın tıpayı çekin kendinize doğru direk uç çıkıyo hemen çıkatıp bebeği emzirin biz bu yontemle bi günde alıştık emme işine yoksa çok zorlu bi kızdı bizimki tam anlatamamış olabilirim YouTubedan da bakabilirsiniz var orda videolarKizlar peki meme ucunun kucuk olmasi bebegin emmesini zorlastirir mi? Bir onemi yok bebek emer diye duymustum ama internette meme ucu cikarici diye bir sey gordum demek ki onemli ve ihtiyac oluyor diye dusundum. Emziren bazi kadinlarda uluorta cikarip emzirdikleri icin goruyordummeme uclari buyuk oluyordu acaba cocuk emdikce mi o hale geliyor
Canım ben o silikon uç hatasını yaptım bi kere sakın yapmayın çok aşırı gaz yapıyo çocuklarda benim kız kolikti birde o silikon uçla tavan yaptı gazı normal bi şekilde emzirene kadar(3ay) bize zehir oldu yotubedan meme ucu çıkarma videoları var onlara bakın enjektörle yapılan çok basit ve maliyetsiz max 2 3 günde halledersiniz bu konuyuBenimde öyleydi hamilelikte biraz çıktı bakalım nasıl olacak, olmayanlar genelde gördüğüm kadarıyla silikon uçla emziriyor aslında bebek emerken kahverengi kısmın hepsini alması gerekiyormuş ama nasıl oluyor tam bilmiyorum
Ilk bebegimde hediye mavi hastane çıkışı setler vardıYaa senin aslında biraz daha ilerideymis haftan değiştiğinde. Valla az önce bisey okudum kadının detayliya kadar erkek denmiş detaylıda da erkek sonra kız demisler böyle de zor
4 doktorun yanlış görmesi inanamıyorumbence de bekle bende az önce detaylı da testislerine kadar göstermişler kadına sonra da kız demişler onu okumuştum. Nasıl oluyor böyle bilmiyorum baya da büyük aslında
Bende erkek dendiği için erkek kıyafetleri aldım ama detaylıda falan değişirse yapacak bisey yok giyecek artıkdoğana kadar emin olamıcaz
Geçmiş olsun canımKızlaar boğaz ve kulak enfeksiyonu yaşıyorum 2 gündür çok kötüyüm. Soğuklardan mı oldu yoksa soğuk su içmeye başlamıştık ondan mı bilmiyorum çok kötüyüm. Doktora da gidemedim daha boğazıma elma sarıyım ılık bir şeyler içiyim başındayken geçer diye. Mecbur gitcem kbb ye hamileyken daha zor oluyormuş bu enfeksiyon olayları
Canım iyisindir insallah şimdi gördüm mesajiAkşam gitcem canım. Aynen enfeksiyon sıkıntı dikkat etmek lazım
Atmıyorum bilerek gülersiniz heheheBenimde şekilsizdi top gibi oldu son iki haftadır seninde yakındır diloş
Hadi ya gerçekten mi benim görümcem kullanıyordu onda bi sorun olduğunu görmemiştim o zaman, tabi benim tecrübe yokCanım ben o silikon uç hatasını yaptım bi kere sakın yapmayın çok aşırı gaz yapıyo çocuklarda benim kız kolikti birde o silikon uçla tavan yaptı gazı normal bi şekilde emzirene kadar(3ay) bize zehir oldu yotubedan meme ucu çıkarma videoları var onlara bakın enjektörle yapılan çok basit ve maliyetsiz max 2 3 günde halledersiniz bu konuyu
Ay kıyamam aldik bi kaç bisey benimde tekrar dönerse artık giyer arabalı maviliIlk bebegimde hediye mavi hastane çıkışı setler vardıanı için sakladiklarimi çıkarmıştım 3. Bebek haberini alınca ilk kızım diyor anne niye hep yeşil turuncu senin kız olduğuna inanamadik ki dedim büyüdükçe herşey pembe olmuştu gerçekten insanın başına gelince inanamıyor bir de ben hiç 20 hafta öncesi pek öğrenemedim cinsiyetleri hiçbirinde. Bunda da erkenden bir öyle bir böyle denilince açıkçası ısrar etmekte şüpheliyim. Ayrıntılı en güvenli diyordum yazdığını okuyunca şok oldum. Allah büyük vakitlice ogrenmek nasip olsun insallah
Canım iyisindir insallah şimdi gördüm mesaji
Kullan bakalım canım biliyorum o antibiyotigi böyle enfeksiyon olunca kendi kendine geçmiyor maalesef senin ve bebeğin için en iyisi kullanmak olacak. İnşallah bi an önce faydası dokunur insallahhAcilden cıktım simdi canım biraz daha arttı ağrım ateşimde çıktı agumentin b grubu antibiyotiği varmıs gebelikte enfeksiyonlarda emziren annelerde mastitlerde vs veriliyormus ondan yazdım onu kullancam işte bakalım şifa olur umarım
Geçmiş olsun kuzum ya dikkat et kendine ilaçlarını aksatma tez zamanda atlatırsın inşAcilden cıktım simdi canım biraz daha arttı ağrım ateşimde çıktı agumentin b grubu antibiyotiği varmıs gebelikte enfeksiyonlarda emziren annelerde mastitlerde vs veriliyormus ondan yazdım onu kullancam işte bakalım şifa olur umarım
İnsallahKullan bakalım canım biliyorum o antibiyotigi böyle enfeksiyon olunca kendi kendine geçmiyor maalesef senin ve bebeğin için en iyisi kullanmak olacak. İnşallah bi an önce faydası dokunur insallahh
İnsallah canımm insallahGeçmiş olsun kuzum ya dikkat et kendine ilaçlarını aksatma tez zamanda atlatırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?