2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım bol bol da sıvı almayı ihmal etme

Anneler günümüz kutlu olsuun güzel anneleriim Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin inşallah

Seneye anneler günü hayalleri kurulsun bakalım 7-8 aylık olacak minnoşlarımız Allahım o günleri görmemizi nasip etsiin

İnsallah Havalar dengesiz dikkat etmemiz lazım aslında kendimize de içsel sıcak basmaları yaşayınca dikkat edemedik
Kuzum valla şuan etrafımdaki herkes hasta tabi maskeler de çıktı insan korkuyor, benimde burunlarim tıkalı grip hali var biraz c vitamini alıyorum artık dikkat etmemiz lazım kendimize havalarda ısınıyor herkes disarda maskesiz
Olan bize oluyo maalesef inşallah ciddi şeyler yaşamayalım ilaçlar şifa olsun inşallah

Ben de çok korkuyorum maskeler çıktığı için. Sizler aşı oldunuz mu? Benim 2 biontech var ama 3. dozu yaptıramadım. Şimdi yaptır diyor doktorum.

İnsallah balım insallah Senin daha var demi evine yolculuk için

Tutarlar bu konuda sizinde biraz inatçı olmanız lazım birde şimdiden meme ucu kremi alıp sürmeye başlayın yumuşasın yara olmasın

Ben de çok korkuyorum maskeler çıktığı için. Sizler aşı oldunuz mu? Benim 2 biontech var ama 3. dozu yaptıramadım. Şimdi yaptır diyor doktorum.
Benimde 2 aşım vardı. 2. Aşının üstünden 2 ay falan geçmişti hamileliğin 6. Haftasında korona oldum maalesef. Bol c vitaminiyle atlattım. 3 doktora sordum birisi 2 aşın var birde korona geçirmişsin 3.ye gerek yok dedi, diğer ikisi de koronanin üstünden 3 ay gecmesi lazım attıracaksan dedi bende bilemedim

Tutarlar bu konuda sizinde biraz inatçı olmanız lazım birde şimdiden meme ucu kremi alıp sürmeye başlayın yumuşasın yara olmasın
İnşallah tutar ya, en büyük endişelerimden biri zaten sütümün olup bebeğimin tutması insallah sorunsuz atlatırız teşekkür ederim

Kızlar levotiron kullanıp çarpıntısı olan var mı bu sabah kahvaltı hazırlarken başım döndü gözüm karardı bayılacağımı anlayınca uzandım ilacın dozunu artırmaya bağladım gerçi karnım da açtı tansiyonum düşüyo da
Gün içinde de çarpıntım oluyor

Evet kuzum 1 ay daha burdayım diye düşünüyorum görev uzamazsa

Stressiz geçse aslında senin için daha iyi de arada stresli zamanlar geçiriyorsun. 20 haftalık oldun bile çok şükür. Ben bu 2 hafta o kadar hızlı geçti ki hasta vs oldum ama genede kalabalık bayram hazırlığı bayramdı derken güzel vakit geçti. Eşim evden çalısıyor ama odaya geçiyor mesaisi bitene kadar odadan yemek dısında cıkmıyor tek başıma evde yapacak iş bulamayınca sıkılıyorum

Ben gebelik öncesi de şimdi de levotiron kullanıyorum herhangi bir şikayetim yoktu. gebelikte sabahları baş dönmesi halsizliği akşamdan sabaha uzun süre aç olduğumda yaşıyorum çoğunlukla, doktorum bir seyler atıştırarak yataktan kalk demişti,yine de doktorunuza danışmanızda fayda var

Gebelik öncesi de çarpıntı problemim vardı, levotiron ile beraber o kadar arttı ki yattığım yerde vücudum sarsılıyor kalp atışlarımdan. Doktorum da bu ilaçtan kaynaklandığını, bununla birlikte halsizliğimin de artacağını söylemişti.

Ne için kullanıyorsunuz o ilacı. Geçmiş olsun

Artık kafaya takmayip bisey olduğunda laf söyleyip geçsem en iyisi aslında.
Normal canım insan arada gezintiye bile çıksa ruhu açılıyor. Akşam falan çıkıyor musunuz? Bi de insanın arkadaşı olsa iki sohbet edeceği çıkacağı iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…