Acilden cıktım simdi canım biraz daha arttı ağrım ateşimde çıktı agumentin b grubu antibiyotiği varmıs gebelikte enfeksiyonlarda emziren annelerde mastitlerde vs veriliyormus ondan yazdım onu kullancam işte bakalım şifa olur umarım
Bebekleriniz sizin gibi anneleri olduğu için çok şanslı Rab teala sağlıkla kucağımıza almayı seneye bugünü onlarla dışarda gezerek kutlamayı nasip etsin inşallah
Kuzum valla şuan etrafımdaki herkes hasta tabi maskeler de çıktı insan korkuyor, benimde burunlarim tıkalı grip hali var biraz c vitamini alıyorum artık dikkat etmemiz lazım kendimize havalarda ısınıyor herkes disarda maskesiz
Olan bize oluyo maalesef inşallah ciddi şeyler yaşamayalım ilaçlar şifa olsun inşallah
Kuzum valla şuan etrafımdaki herkes hasta tabi maskeler de çıktı insan korkuyor, benimde burunlarim tıkalı grip hali var biraz c vitamini alıyorum artık dikkat etmemiz lazım kendimize havalarda ısınıyor herkes disarda maskesiz
Olan bize oluyo maalesef inşallah ciddi şeyler yaşamayalım ilaçlar şifa olsun inşallah
Hadi ya gerçekten mi benim görümcem kullanıyordu onda bi sorun olduğunu görmemiştim o zaman, tabi benim tecrübe yok hamilelikle birlikte biraz çıktı inşallah bu şekilde de tutar diyorum eskisi gibi değil çünkü
Benimde 2 aşım vardı. 2. Aşının üstünden 2 ay falan geçmişti hamileliğin 6. Haftasında korona oldum maalesef. Bol c vitaminiyle atlattım. 3 doktora sordum birisi 2 aşın var birde korona geçirmişsin 3.ye gerek yok dedi, diğer ikisi de koronanin üstünden 3 ay gecmesi lazım attıracaksan dedi bende bilemedim
Kızlar levotiron kullanıp çarpıntısı olan var mı bu sabah kahvaltı hazırlarken başım döndü gözüm karardı bayılacağımı anlayınca uzandım ilacın dozunu artırmaya bağladım gerçi karnım da açtı tansiyonum düşüyo da
Gün içinde de çarpıntım oluyor
Stressiz geçse aslında senin için daha iyi de arada stresli zamanlar geçiriyorsun. 20 haftalık oldun bile çok şükür. Ben bu 2 hafta o kadar hızlı geçti ki hasta vs oldum ama genede kalabalık bayram hazırlığı bayramdı derken güzel vakit geçti. Eşim evden çalısıyor ama odaya geçiyor mesaisi bitene kadar odadan yemek dısında cıkmıyor tek başıma evde yapacak iş bulamayınca sıkılıyorum
Kızlar levotiron kullanıp çarpıntısı olan var mı bu sabah kahvaltı hazırlarken başım döndü gözüm karardı bayılacağımı anlayınca uzandım ilacın dozunu artırmaya bağladım gerçi karnım da açtı tansiyonum düşüyo da
Ben gebelik öncesi de şimdi de levotiron kullanıyorum herhangi bir şikayetim yoktu. gebelikte sabahları baş dönmesi halsizliği akşamdan sabaha uzun süre aç olduğumda yaşıyorum çoğunlukla, doktorum bir seyler atıştırarak yataktan kalk demişti,yine de doktorunuza danışmanızda fayda var
Gebelik öncesi de çarpıntı problemim vardı, levotiron ile beraber o kadar arttı ki yattığım yerde vücudum sarsılıyor kalp atışlarımdan. Doktorum da bu ilaçtan kaynaklandığını, bununla birlikte halsizliğimin de artacağını söylemişti.
Stressiz geçse aslında senin için daha iyi de arada stresli zamanlar geçiriyorsun. 20 haftalık oldun bile çok şükür. Ben bu 2 hafta o kadar hızlı geçti ki hasta vs oldum ama genede kalabalık bayram hazırlığı bayramdı derken güzel vakit geçti. Eşim evden çalısıyor ama odaya geçiyor mesaisi bitene kadar odadan yemek dısında cıkmıyor tek başıma evde yapacak iş bulamayınca sıkılıyorum
Artık kafaya takmayip bisey olduğunda laf söyleyip geçsem en iyisi aslında.
Normal canım insan arada gezintiye bile çıksa ruhu açılıyor. Akşam falan çıkıyor musunuz? Bi de insanın arkadaşı olsa iki sohbet edeceği çıkacağı iyi olur