- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Normalde tiroidin yok değil mi benim de yoktu çünkü halsizliğim de çok akşam 9 da uyuyorum sabaha kadarGebelik öncesi de çarpıntı problemim vardı, levotiron ile beraber o kadar arttı ki yattığım yerde vücudum sarsılıyor kalp atışlarımdan. Doktorum da bu ilaçtan kaynaklandığını, bununla birlikte halsizliğimin de artacağını söylemişti.
Troid kuzum bu arada senin cinsiyet ne zaman belli olcak kız bi sen kaldın :)Ne için kullanıyorsunuz o ilacı. Geçmiş olsun
Yoktu. Gebelikle beraber yükseldi benimki de.Normalde tiroidin yok değil mi benim de yoktu çünkü halsizliğim de çok akşam 9 da uyuyorum sabaha kadar
Troid kuzum bu arada senin cinsiyet ne zaman belli olcak kız bi sen kaldın :)
Ben de çok korkuyorum maskeler çıktığı için. Sizler aşı oldunuz mu? Benim 2 biontech var ama 3. dozu yaptıramadım. Şimdi yaptır diyor doktorum.
Bazı kişilerin meme ucu içerde oluyo canım dışa doğru olmuyo onlar için o aparatKizlar peki meme ucunun kucuk olmasi bebegin emmesini zorlastirir mi? Bir onemi yok bebek emer diye duymustum ama internette meme ucu cikarici diye bir sey gordum demek ki onemli ve ihtiyac oluyor diye dusundum. Emziren bazi kadinlarda uluorta cikarip emzirdikleri icin goruyordummeme uclari buyuk oluyordu acaba cocuk emdikce mi o hale geliyor
Ah diloşcum ah… şu an tam hastalık havası. Güya Mayıs ama baya soğuk hava. Ben de dün ince giyinmiştim rüzgar bir esti sabah kalktım gene burnum akıyor gene halsizimKuzum valla şuan etrafımdaki herkes hasta tabi maskeler de çıktı insan korkuyor, benimde burunlarim tıkalı grip hali var biraz c vitamini alıyorum artık dikkat etmemiz lazım kendimize havalarda ısınıyor herkes disarda maskesiz
Olan bize oluyo maalesef inşallah ciddi şeyler yaşamayalım ilaçlar şifa olsun inşallah
Evet havalar çok soğuk bi gün iyi olsa ertesi gün soğukAh diloşcum ah… şu an tam hastalık havası. Güya Mayıs ama baya soğuk hava. Ben de dün ince giyinmiştim rüzgar bir esti sabah kalktım gene burnum akıyor gene halsizim
Zaten salgın varmış dikkat edelim gerçekten hamile halde hastalık geçirmek zormuş
Artık kafaya takmayip bisey olduğunda laf söyleyip geçsem en iyisi aslında.
Normal canım insan arada gezintiye bile çıksa ruhu açılıyor. Akşam falan çıkıyor musunuz? Bi de insanın arkadaşı olsa iki sohbet edeceği çıkacağı iyi olur
Normalde tiroidin yok değil mi benim de yoktu çünkü halsizliğim de çok akşam 9 da uyuyorum sabaha kadar
Troid kuzum bu arada senin cinsiyet ne zaman belli olcak kız bi sen kaldın :)
Artık kafaya takmayip bisey olduğunda laf söyleyip geçsem en iyisi aslında.
Normal canım insan arada gezintiye bile çıksa ruhu açılıyor. Akşam falan çıkıyor musunuz? Bi de insanın arkadaşı olsa iki sohbet edeceği çıkacağı iyi olur
Ne güzel bir haber bizim de o günlerimiz gelir inşallah. Su an o kadar uzak görünüyor ki her gün düşünüyorum 16 haftaligim 20 hafta daha durur mu durabilir mi? Mucize gibi geliyor. Teşekkür ederim ferahlatıcı mesajın için-Sunshine ve dils3 kizlar ,
takip ettigim burada yasayan bir anne grubu var facebookta. Orada konustular sizin plesanta durumunu yasayan anneler .
Evet hepsi yatmislar ve sezeryan dogum yapmislar amaaaa 33 ile 38. haftalari gormus hepsiiBen hep kendim icin 28.hafta da artik rahatlarim diyorum 30 lu haftalari gormek muhtesem
30 kusur yorum vardi ve hepsi saglikla kavusmus bebeklerine
Durur kız niye durmasın miller serklajla duruyo plasenta o kadar erken doğurtmaz sizi kendinizi 28 diye de kodlamayın 38i görcem deyin ne kadar geç o kadar iyi benim de düzenli sancım bile çıkmıştı 30larda ama 30da insanın karnı küçük bebek daha az kiloda oluyor yine dursun istiyosun 38de geldi üstüne bi de suyu gelip sancı gelmedi açılma olmadı düşün o kadar 25li haftalarda kasılmalar yaşamaya günü gelince böyle yaptı :/Ne güzel bir haber bizim de o günlerimiz gelir inşallah. Su an o kadar uzak görünüyor ki her gün düşünüyorum 16 haftaligim 20 hafta daha durur mu durabilir mi? Mucize gibi geliyor. Teşekkür ederim ferahlatıcı mesajın için
Inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz bunlar da anı olarak kalsın hepimize.
Kuzu sorma ya topic 2 kere el değiştirdi ya kaymalar olmuş. Telefondan düzenlemesi zor uzun süre bilgisayar başında da oturamıyorum ağrım oluyor kucağımda da tutmak istemiyorum-Sunshine canım bu tabloyu düzenlemek uzun mu sürüyor. Böyle tahmini doğum tarihlerine göre sıralamaya alsak her tabloya baktıgımda diyorum da alt alta tarihler sıralı olsa diye (ön muhasebe işi yaptımda 3 yıldır tarih sıralama alışkanlığından)
Allah nasip eder inşallah yaa-Sunshine ve dils3 kizlar ,
takip ettigim burada yasayan bir anne grubu var facebookta. Orada konustular sizin plesanta durumunu yasayan anneler .
Evet hepsi yatmislar ve sezeryan dogum yapmislar amaaaa 33 ile 38. haftalari gormus hepsiiBen hep kendim icin 28.hafta da artik rahatlarim diyorum 30 lu haftalari gormek muhtesem
30 kusur yorum vardi ve hepsi saglikla kavusmus bebeklerine
İnşallah duracaklar kuzum vakitlice alalım kucağımıza hepimiz inşallahNe güzel bir haber bizim de o günlerimiz gelir inşallah. Su an o kadar uzak görünüyor ki her gün düşünüyorum 16 haftaligim 20 hafta daha durur mu durabilir mi? Mucize gibi geliyor. Teşekkür ederim ferahlatıcı mesajın için
Hicbir hamileligim kolay değildi ben de hep imrendim 9 ay çalışıp, gezip tozan arkadaşlarıma. Hepsi 1 çocukta kaldı aman başka almayım modunda hepsi. Hayır ben 3 hamileligimde de bambaşka sorunlarla mücadele ederek doğum yaptım (hastanelerde yatmalar, kasılma önleyiciler, diğer geliştirici iğneler...) Ama bu sefer pik noktasındayım. Geldi buldu beni ve evde bebek var. Sadece kızımın 23 nisan gösterisine gittim ve bitmeyen kanamam var. Insan çok ürküyor ama neleri atlattın bu da geçecek diyorum kendime. Pandemide karantinada doğum yaptım o yüzden herşey allahtan bakalım hayırlısı. Sağlıkla doğurdum doğurduk diyeceğimiz günler gelsin inşallahKuzu sorma ya topic 2 kere el değiştirdi ya kaymalar olmuş. Telefondan düzenlemesi zor uzun süre bilgisayar başında da oturamıyorum ağrım oluyor kucağımda da tutmak istemiyorum
Ben de çok rahatsızım son kısımdan ara ara birer birer yukarı taşıyorum kişileri deama halledicez
Allah nasip eder inşallah yaa
Eşim evdeki kasvetli hava sebebiyle o kadar 28 leri göremeyeceğimizi sanmışki bana hiç umudum kalmadı bebeğe dair bile dedi. Konuştukça nasıl ya vakitli doğma ihtimali var mı diye soruyor :))
3 doğum yapan arkadaşıma sordum çevrenizde previa yaşayan oldu mu diye ne olduğundan haberleri bile yok. Bazen gücüme gidiyor İnsanlar prenses gibi hamilelikler doğumlar yaşıyorlar bizde dertler bitmiyor bi türlü
2. Bebeğim erkenden gelmeye kalktı hastanede yattım kasılma önleyiciler serumlar iğneler. 38 e kadar tutabildik ve dünyaya geldi.Durur kız niye durmasın miller serklajla duruyo plasenta o kadar erken doğurtmaz sizi kendinizi 28 diye de kodlamayın 38i görcem deyin ne kadar geç o kadar iyi benim de düzenli sancım bile çıkmıştı 30larda ama 30da insanın karnı küçük bebek daha az kiloda oluyor yine dursun istiyosun 38de geldi üstüne bi de suyu gelip sancı gelmedi açılma olmadı düşün o kadar 25li haftalarda kasılmalar yaşamaya günü gelince böyle yaptı :/
Ne güzel bir haber bizim de o günlerimiz gelir inşallah. Su an o kadar uzak görünüyor ki her gün düşünüyorum 16 haftaligim 20 hafta daha durur mu durabilir mi? Mucize gibi geliyor. Teşekkür ederim ferahlatıcı mesajın için
Eşim evdeki kasvetli hava sebebiyle o kadar 28 leri göremeyeceğimizi sanmışki bana hiç umudum kalmadı bebeğe dair bile dedi. Konuştukça nasıl ya vakitli doğma ihtimali var mı diye soruyor :))
3 doğum yapan arkadaşıma sordum çevrenizde previa yaşayan oldu mu diye ne olduğundan haberleri bile yok. Bazen gücüme gidiyor İnsanlar prenses gibi hamilelikler doğumlar yaşıyorlar bizde dertler bitmiyor bi türlü
Doktorum bahsetti benzer bir durum olabileceğinden rahim ağzını kapattığı için 26. Haftadan once birsey diyemeyiz diyor gidişata bakacağız diyor, bu kanamalar plasenta yukarı çekildiği için de olabilirmiş ama işte o da başka bir tehlike her bir harekette oradaki damarlar deforme oluyor ve kanama alanı olsuuyor büyük bir kanama tehlikesinde hayati riskte varmış inşallah doktorumun bahsettiği ve sizin de belirttiğiniz durum gelisiyordur ya da gelişir bende de.2-3 kisi ilerleyen zamanlarda plesantanin yukseldigini yazmis ama doktorlari bile cok sasirmis.
bide siizn soyle bir sansiniz erken ogrendiniz. bu kadinlarin hepsi 20. hafta da ki ikinci ultroson da ogrenmisler .( burada ilk ultroson 9. haftada , ikinci 20, ucuncu 33. haftadan sonra oluyor. )
gec ogrenmeerine ragmen saglikla dogmus bebekleri.
eminimki sizin bebeklerinizde saglikla dunyaya gelicekler
Kuzu sorma ya topic 2 kere el değiştirdi ya kaymalar olmuş. Telefondan düzenlemesi zor uzun süre bilgisayar başında da oturamıyorum ağrım oluyor kucağımda da tutmak istemiyorum
Ben de çok rahatsızım son kısımdan ara ara birer birer yukarı taşıyorum kişileri deama halledicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?