2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Normalde tiroidin yok değil mi benim de yoktu çünkü halsizliğim de çok akşam 9 da uyuyorum sabaha kadar
Ne için kullanıyorsunuz o ilacı. Geçmiş olsun
Troid kuzum bu arada senin cinsiyet ne zaman belli olcak kız bi sen kaldın :)

Anneler gunumuz kutlu olsun canlarim

Ben de çok korkuyorum maskeler çıktığı için. Sizler aşı oldunuz mu? Benim 2 biontech var ama 3. dozu yaptıramadım. Şimdi yaptır diyor doktorum.

Ben hamile kalamdan once covid oldum , o yuzden 3. asiyi yaptirmadim ama hamile kalmadan once grip asisi yaptirmistim.

Bazı kişilerin meme ucu içerde oluyo canım dışa doğru olmuyo onlar için o aparat

Ah diloşcum ah… şu an tam hastalık havası. Güya Mayıs ama baya soğuk hava. Ben de dün ince giyinmiştim rüzgar bir esti sabah kalktım gene burnum akıyor gene halsizim
Zaten salgın varmış dikkat edelim gerçekten hamile halde hastalık geçirmek zormuş

Evet havalar çok soğuk bi gün iyi olsa ertesi gün soğuk bir de çevremdeki herkes hasta bende biraz rahatsızlandim hemen c vitamini içmeye başladım hala burnum tıkanıyor. Çok çok zor hamile kalmamla başıma gelmeyen kalmamıştı zaten önce enfeksiyon sonra korona.
Zaten hala bitmiş değil ama herkes çok rahat maskemizi takalım sonrası Allah kerim
Geçmiş olsun vallahi sanada aklında bulunsun ben suda eritilen c vitaminlerinden kullanıyorum ilaç kullanamayinca iyi geliyor yine de

Akşamları işte bir gün benim ailem bir gün eşimin ailesine gidiyoruz. Birde yürüyüşleri gündüz kendim yapıyordum onunda akşamlara aldım eşimle birlikte yapıyorum daha iyi oluyor

Normalde tiroidin yok değil mi benim de yoktu çünkü halsizliğim de çok akşam 9 da uyuyorum sabaha kadar

Troid kuzum bu arada senin cinsiyet ne zaman belli olcak kız bi sen kaldın :)

Geçmiş olsun canım insallah zorlamaz seni troid olayı daha fazla. sorma ya 9-13 mayıs arası gidecektik doktora eşime hafta içi izin düşmedi. Önümüzde ki haftayı bekliycez mecbuur izin günü hafta içi ne zaman olursa o zaman gidecez mecbur. Haftaya da hafta içine izin düşmezse tek gitcem artık daha fazla uzatamam cünkü en son miniğimi 12. Haftadayken gördüüm

Canını sıkma sen genede laf söyleyemesen bile takmamak bile en güzel cevap aslında. Ay bir kere konuşmuştuk ya seninle babasını büyümüş göbüşle karşılayacaktınız o zamana bile az kaldıı 1 ay filan yaklaşık resmen hamileliğin yarısını bitiriyorsun bizlerinde yarısını bitirmeye az kaldı

-Sunshine canım bu tabloyu düzenlemek uzun mu sürüyor. Böyle tahmini doğum tarihlerine göre sıralamaya alsak her tabloya baktıgımda diyorum da alt alta tarihler sıralı olsa diye (ön muhasebe işi yaptımda 3 yıldır tarih sıralama alışkanlığından)

-Sunshine ve dils3 kizlar ,
takip ettigim burada yasayan bir anne grubu var facebookta. Orada konustular sizin plesanta durumunu yasayan anneler .
Evet hepsi yatmislar ve sezeryan dogum yapmislar amaaaa 33 ile 38. haftalari gormus hepsii Ben hep kendim icin 28.hafta da artik rahatlarim diyorum 30 lu haftalari gormek muhtesem

30 kusur yorum vardi ve hepsi saglikla kavusmus bebeklerine

Ne güzel bir haber bizim de o günlerimiz gelir inşallah. Su an o kadar uzak görünüyor ki her gün düşünüyorum 16 haftaligim 20 hafta daha durur mu durabilir mi? Mucize gibi geliyor. Teşekkür ederim ferahlatıcı mesajın için
Inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz bunlar da anı olarak kalsın hepimize.

Durur kız niye durmasın miller serklajla duruyo plasenta o kadar erken doğurtmaz sizi kendinizi 28 diye de kodlamayın 38i görcem deyin ne kadar geç o kadar iyi benim de düzenli sancım bile çıkmıştı 30larda ama 30da insanın karnı küçük bebek daha az kiloda oluyor yine dursun istiyosun 38de geldi üstüne bi de suyu gelip sancı gelmedi açılma olmadı düşün o kadar 25li haftalarda kasılmalar yaşamaya günü gelince böyle yaptı :/

Kuzu sorma ya topic 2 kere el değiştirdi ya kaymalar olmuş. Telefondan düzenlemesi zor uzun süre bilgisayar başında da oturamıyorum ağrım oluyor kucağımda da tutmak istemiyorum
Ben de çok rahatsızım son kısımdan ara ara birer birer yukarı taşıyorum kişileri de ama halledicez
Allah nasip eder inşallah yaa
Eşim evdeki kasvetli hava sebebiyle o kadar 28 leri göremeyeceğimizi sanmışki bana hiç umudum kalmadı bebeğe dair bile dedi. Konuştukça nasıl ya vakitli doğma ihtimali var mı diye soruyor :))

3 doğum yapan arkadaşıma sordum çevrenizde previa yaşayan oldu mu diye ne olduğundan haberleri bile yok. Bazen gücüme gidiyor İnsanlar prenses gibi hamilelikler doğumlar yaşıyorlar bizde dertler bitmiyor bi türlü

İnşallah duracaklar kuzum vakitlice alalım kucağımıza hepimiz inşallah
Bazen engelli koşu parkurunda gibi hissediyorum kendimi bunu da atlarız inşallah

Hicbir hamileligim kolay değildi ben de hep imrendim 9 ay çalışıp, gezip tozan arkadaşlarıma. Hepsi 1 çocukta kaldı aman başka almayım modunda hepsi. Hayır ben 3 hamileligimde de bambaşka sorunlarla mücadele ederek doğum yaptım (hastanelerde yatmalar, kasılma önleyiciler, diğer geliştirici iğneler...) Ama bu sefer pik noktasındayım. Geldi buldu beni ve evde bebek var. Sadece kızımın 23 nisan gösterisine gittim ve bitmeyen kanamam var. Insan çok ürküyor ama neleri atlattın bu da geçecek diyorum kendime. Pandemide karantinada doğum yaptım o yüzden herşey allahtan bakalım hayırlısı. Sağlıkla doğurdum doğurduk diyeceğimiz günler gelsin inşallah

2. Bebeğim erkenden gelmeye kalktı hastanede yattım kasılma önleyiciler serumlar iğneler. 38 e kadar tutabildik ve dünyaya geldi.
3 te de 2. Öyle olunca sık kontrollerle bogustum şükür o da 38+6 da dogdu
Kanama olmasa daha dirayetli olabilirdim kan görmeye dayanamayan biriyim zaten evde bebekte olunca her kan gördüğümde panik atak yaşıyorum. Çok kötü hikayeler ile yüzleşince de insan ürperiyor. Ama inşallah 36 yi devirmeyi istiyorum. Yatıyorum zaten eşim ve büyük kızımdan allah razı olsun onlar sayesinde gunlerim daha rahat geçiyor. Ben iyi oldukça ufak tefek işler yapabiliyorum.
Serklaj demissiniz evet neler yaşıyor anneler anne adayları ama işte sürekli kanama bölgesi oluşuyor rahim ağzında plasentam orada çünkü. Doktorum da bu kanamaların plasentayi artırmasından endişeleniyorum bu yüzden birkaç günde bir buradasın diyor. Her kontrole gittiğimde ilk once kalp atışını dinletiyor bana bebeğin seninle diyor her kontrolün ilk 3 dakikası gözyaşlarımı tutmakla geçiyor. Korku ve şükür bir arada bugün yine kontrolüm var kalbim pır pır inşallah güzel haberler ile gelirim

2-3 kisi ilerleyen zamanlarda plesantanin yukseldigini yazmis ama doktorlari bile cok sasirmis.

bide siizn soyle bir sansiniz erken ogrendiniz. bu kadinlarin hepsi 20. hafta da ki ikinci ultroson da ogrenmisler .( burada ilk ultroson 9. haftada , ikinci 20, ucuncu 33. haftadan sonra oluyor. )
gec ogrenmeerine ragmen saglikla dogmus bebekleri.

eminimki sizin bebeklerinizde saglikla dunyaya gelicekler

Doktorum bahsetti benzer bir durum olabileceğinden rahim ağzını kapattığı için 26. Haftadan once birsey diyemeyiz diyor gidişata bakacağız diyor, bu kanamalar plasenta yukarı çekildiği için de olabilirmiş ama işte o da başka bir tehlike her bir harekette oradaki damarlar deforme oluyor ve kanama alanı olsuuyor büyük bir kanama tehlikesinde hayati riskte varmış inşallah doktorumun bahsettiği ve sizin de belirttiğiniz durum gelisiyordur ya da gelişir bende de.
Allahın ol dediğinin önünde ne durabilir.
Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum

Ay yok yok kalsın o zaman oturarak blgisayar kullanamıyorsan eğer. Telefonu vs de böyle karnımıza yakın yada cebimizde de taşıma işine dikkat edeliim. Zaten radyosyonla bol bol yaşıyoruz ne kadar uzak tutsak o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…