2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doktor suda eriyen vitaminleri içebilirsiniz dedi mi peki? Sorun olur diye hiçbir takviye kullanmıyorum.
Tek yaptığım limonlu çay içmek ve meyve yemek.

Canım soysalım, günaydın öncelikle.
Her gecenin sonrası aydınlıktır biliyorum züğürt tesellisi gibi görünse de bazen bu inanç bizleri ayakta tutuyor.
Allah korusun tabii inşallah vakitli doğarlar bebişlerimiz ama küvezde bile erken doğan bebeklerin maşallahı oluyor artık eskisi gibi değil hiçbirşey.
Şu an yaşadığımız durumların hiçbirisini çevremizde yaşamamış insanlar olabiliyor ama bak hepimiz burada kader ortağıyız.
İlla var senin durumunu birebir yaşayan hiç olmadı kk da detaylı arama yapıp bebeklerini sağlıkla kucağına almış insanları okusan onlarla yazışsan bunun pozitif enerjisi dahi iyi gelecektir.
Moralini yüksek tut bebeğinin sadece sana ve bu enerjine ihtiyacı var.

Allah yüzümüze Gülsün ve bu günden sonramız daha rahat sorunsuz geçsin inşallah canım.
Kanamaların lekelenmeye dönmedi mi bu arada ?
Güzel haberlerle geleceksin inşallah
İnşallah kuzum
Kullanamıyorum yavru ya bebek alışveriş listesi hazırlayacağım bir sürü favori mesajım var liste yapmaya bile geçemedim
Çalışan arkadaşları tebrik ediyorum valla ben yemeği yiyip tabağın kalanını sehpaya koyup yatışa devam ediyorum sızım sızım sızlıyor
cansın
O yüzden kendimi 28leri görsem bile yeter diye teselli ediyorum allahım daha fazlasıyla sınamasın inşallah. Kaldı 10 hafta
Var var burada da olmaz mı neler yaşamış insanlar sağlıklı doğan da olmuş, plasentası yukarı çıkan da olmuş. okudum.
Ama şimdi kimseye mesaj atıp da kötü hatıralarını hatırlatmak da istemiyorum bir yandan. 28 mayısta tekrar kontrolümüz var o güne kadar daha sakin bi hayat yaşama gayem var. Bakalım an azından biraz kıpırdandıysa plasenta yukarı doğru bu beni biraz daha motive eder. Kıpırdanmazsa da artık 7 hafta daha saymaya devam ederiz

En çok moralimi yükselten şey bebeğin dışarıdan hissedilmeyen içerdeki hareketlerini bile hissetmeye başladım. Kasılmalarım azaldı. Ve İlk defa rahmimi ve bebeği sağ tarafta hissettim. Minnoşum 2 günde bile büyümüş herhalde teyzesi
Allah daim etsin.

Aaa teyzesi demişim sana da annesi diyebiliriz sanırım kaynana olcan sonuçta

İyi düşünelim iyi olalım inşallah hepimiz bende de son zamanlarda yürüdükçe bebeği hissettiğim sol kasığımda ağrı oluyor akşam biraz sinirlendim iyice kasıklarıma ağrı girdi 6-7 sene geçmiş hatırlamıyorum da oğlumda oluyor muydu böyle diye ilk hamilelikte çok daha rahattım kafama hiçbir şey takmıyordum bilmemenin verdiği bir mutluluk vardı bazen çok okumak çok bilmek iyi olmuyor

Bir de arkadaşlar nasipte ne varsa onu yaşıyorsunuz benim oğlum hamilelik boyunca çok sağlıklı önde giden bir çocuktu 40. Haftada 4 kilo üzeri doğdu çok kolay doğum yaptım herşey harikaydı ama küveze girdi sağlık sorunları yaşadı aylarca kanaması olan düşük tehlikesi olan arkadaşım zamanında doğum yaptı bebeği hiç küveze girmedi yani bazen yaşayacağınız varsa yaşıyorsunuz olmaz dediğiniz oluyor yani .

Tedirgin olmakta haklısın çünkü geçmişin varmış dilerim bir an evvel yukarı çıksın plasentalarınız içiniz rahat etsin her şey normal giderken dahi muayene ürkütüyor ya kötü bir şey duyarsam diye
Ben de ilknde çok kaygılı ve müdahildim olaya ondan sancılarım oluyordu 30da sertleşmeler artınca progestan istedim doktordan ama doktora kalsa bu sürece müdahale etmek istemiyordu doğarsa doğacak doğumu engellemesin diye vermek istemiyodu sanırım o da benim normal zamanda gelmesi gereken sancımı açılmamı engelledi

Bana yaşadığım eski süreçlerde ben büyük destek benim durumumdaki insanları okumak ve vuslata erdiklerini görmekti.
Sağolsunlar kime yazdıysam da hepsi çok güzel döndüler bana. O yüzden demiştim, elbette senin tercihin canım arkadaşım benim... İnşallah Allah'ım o güzel kalbine göre verecek ben inanıyorum.
O kadar hızlı büyüyecekler ki sen ben inanamayacağız, dün de annem karnımın büyüdüğünü söyledi. Halbuki bana hiç öyle gelmiyordu.
Ne güzel canım, erkenden bu hareketleri hissetmek, o hareketler işte bizlerin en büyük desteği.
Kaynanayım ben kaynana :)

Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin inşallah canım
Öyle ya bu zamana kadar danıştığım çok insan oldu ama ne bileyim biraz da yoruldum sanki:) ama belli olmaz bana fikir değiştirebilirim de moralim yavaştan toparlanacak inşallah :))
Ya artık büyümez mi karnın amaaa benim kıyafetten bile belli olmaya başladı eke streç gibi saran bir şey varsa üzerimde fena çıkıyor kendime yukardan bakınca var gibi gelmiyor hiç bazen
Diye diye yapıyomuşum seni kaynana

Bende önlük giymiyorum artık okulda cebime atıyordum direk çok riskli

Normal zamanında doğsun diye dua edelim canım 28 üzerinde durursak o zaman gelebilir en güzel zamanda gelişimini tamamlamış halde olsun inşallah

Normal zamanında doğsun diye dua edelim canım 28 üzerinde durursak o zaman gelebilir en güzel zamanda gelişimini tamamlamış halde olsun inşallah
Ah inşallah öyle olur umarım canım benim
Güneşim sağlıklı doğsun sağlıklı olsun da ömür boyu rabbime şükür sebebi olacak sadece bu

fetal dna testinde çıkan cinsiyet lesin sonuçtur dimi kızlar ?

Yorulman o kadar doğal ve normal ki.
Ama sürecin yarısına geldin, bir de bardağın dolu tarafından bakınca da bir o kadar umut verici.
Bence gayet iyisin, ilk doktordan çıktığında ve şimdi arasında öylesine fark var ben yazından bile o enerjiyi alıyorum. Az sabır arkadaşım az daha sabır. Allah sabredenle beraberdir.
Senden iyi dünür mü olur :)
Tabii senin kızçene kaynana olmak benim için şereftir.

Öyle yaaa kendimi sürekli motive etmeye çalışıyorum benden başka edebilecek yok. Zaten yalnızız eşim desen benden önce karalar bağlıyor böyle anlarda. Kendimle birlikte onu da motive etmem gerekiyor.
Toparlayacağız inşallah sayılı gün neyseki geçip gidecek bu günler

Yaa senin oğlandan önce benim kalbimi sen çaldın şu an

Maalesef erkekler böyle, hemen enerjileri düşüyor. Sürekli gazlamak moral vermek, ittirmek gerekiyor çoğu zaman.
Biz ise sürekli kendimize yetmek zorundayız.
Bir pipi daha gelecek hayatıma, 2 erkek ile hayat nasıl olacak merak ediyorum özellikle bu bakımdan.
Senin yerin bende de ayrı biliyorsun bunu, gönül bağı var aramızda.

Ay valla çalışan arkadaşlarım Rabbim yardımcısı olsun tez vakitte idari izin zamanına getirsin gerçekten. Bende işi bıraktım ama bazen sıkılıyorum ediyorum ama yok hem ev hem iş hem bu stresli süreçler vs zorlanırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…