Doktor suda eriyen vitaminleri içebilirsiniz dedi mi peki? Sorun olur diye hiçbir takviye kullanmıyorum.Evet havalar çok soğuk bi gün iyi olsa ertesi gün soğukbir de çevremdeki herkes hasta bende biraz rahatsızlandim hemen c vitamini içmeye başladım hala burnum tıkanıyor. Çok çok zor hamile kalmamla başıma gelmeyen kalmamıştı zaten önce enfeksiyon sonra korona.
Zaten hala bitmiş değil ama herkes çok rahat maskemizi takalım sonrası Allah kerim
Geçmiş olsun vallahi sanada aklında bulunsun ben suda eritilen c vitaminlerinden kullanıyorum ilaç kullanamayinca iyi geliyor yine de
Canım soysalım, günaydın öncelikle.Allah nasip eder inşallah yaa
Eşim evdeki kasvetli hava sebebiyle o kadar 28 leri göremeyeceğimizi sanmışki bana hiç umudum kalmadı bebeğe dair bile dedi. Konuştukça nasıl ya vakitli doğma ihtimali var mı diye soruyor :))
3 doğum yapan arkadaşıma sordum çevrenizde previa yaşayan oldu mu diye ne olduğundan haberleri bile yok. Bazen gücüme gidiyor İnsanlar prenses gibi hamilelikler doğumlar yaşıyorlar bizde dertler bitmiyor bi türlü
Allah yüzümüze Gülsün ve bu günden sonramız daha rahat sorunsuz geçsin inşallah canım.Hicbir hamileligim kolay değildi ben de hep imrendim 9 ay çalışıp, gezip tozan arkadaşlarıma. Hepsi 1 çocukta kaldı aman başka almayım modunda hepsi. Hayır ben 3 hamileligimde de bambaşka sorunlarla mücadele ederek doğum yaptım (hastanelerde yatmalar, kasılma önleyiciler, diğer geliştirici iğneler...) Ama bu sefer pik noktasındayım. Geldi buldu beni ve evde bebek var. Sadece kızımın 23 nisan gösterisine gittim ve bitmeyen kanamam var. Insan çok ürküyor ama neleri atlattın bu da geçecek diyorum kendime. Pandemide karantinada doğum yaptım o yüzden herşey allahtan bakalım hayırlısı. Sağlıkla doğurdum doğurduk diyeceğimiz günler gelsin inşallah
Güzel haberlerle geleceksin inşallah2. Bebeğim erkenden gelmeye kalktı hastanede yattım kasılma önleyiciler serumlar iğneler. 38 e kadar tutabildik ve dünyaya geldi.
3 te de 2. Öyle olunca sık kontrollerle bogustum şükür o da 38+6 da dogdu
Kanama olmasa daha dirayetli olabilirdim kan görmeye dayanamayan biriyim zaten evde bebekte olunca her kan gördüğümde panik atak yaşıyorum. Çok kötü hikayeler ile yüzleşince de insan ürperiyor. Ama inşallah 36 yi devirmeyi istiyorum. Yatıyorum zaten eşim ve büyük kızımdan allah razı olsun onlar sayesinde gunlerim daha rahat geçiyor. Ben iyi oldukça ufak tefek işler yapabiliyorum.
Serklaj demissiniz evet neler yaşıyor anneler anne adayları ama işte sürekli kanama bölgesi oluşuyor rahim ağzında plasentam orada çünkü. Doktorum da bu kanamaların plasentayi artırmasından endişeleniyorum bu yüzden birkaç günde bir buradasın diyor. Her kontrole gittiğimde ilk once kalp atışını dinletiyor bana bebeğin seninle diyorher kontrolün ilk 3 dakikası gözyaşlarımı tutmakla geçiyor. Korku ve şükür bir arada bugün yine kontrolüm var kalbim pır pır inşallah güzel haberler ile gelirim
İnşallah kuzum2-3 kisi ilerleyen zamanlarda plesantanin yukseldigini yazmis ama doktorlari bile cok sasirmis.
bide siizn soyle bir sansiniz erken ogrendiniz. bu kadinlarin hepsi 20. hafta da ki ikinci ultroson da ogrenmisler .( burada ilk ultroson 9. haftada , ikinci 20, ucuncu 33. haftadan sonra oluyor. )
gec ogrenmeerine ragmen saglikla dogmus bebekleri.
eminimki sizin bebeklerinizde saglikla dunyaya gelicekler
Kullanamıyorum yavru ya bebek alışveriş listesi hazırlayacağım bir sürü favori mesajım var liste yapmaya bile geçemedimAy yok yok kalsın o zamanoturarak blgisayar kullanamıyorsan eğer. Telefonu vs de böyle karnımıza yakın yada cebimizde de taşıma işine dikkat edeliim. Zaten radyosyonla bol bol yaşıyoruz ne kadar uzak tutsak o kadar iyi
Canım soysalım, günaydın öncelikle.
Her gecenin sonrası aydınlıktır biliyorum züğürt tesellisi gibi görünse de bazen bu inanç bizleri ayakta tutuyor.
Allah korusun tabii inşallah vakitli doğarlar bebişlerimiz ama küvezde bile erken doğan bebeklerin maşallahı oluyor artık eskisi gibi değil hiçbirşey.
Şu an yaşadığımız durumların hiçbirisini çevremizde yaşamamış insanlar olabiliyor ama bak hepimiz burada kader ortağıyız.
İlla var senin durumunu birebir yaşayan hiç olmadı kk da detaylı arama yapıp bebeklerini sağlıkla kucağına almış insanları okusan onlarla yazışsan bunun pozitif enerjisi dahi iyi gelecektir.
Moralini yüksek tut bebeğinin sadece sana ve bu enerjine ihtiyacı var.
Tedirgin olmakta haklısın çünkü geçmişin varmış dilerim bir an evvel yukarı çıksın plasentalarınız içiniz rahat etsin her şey normal giderken dahi muayene ürkütüyor ya kötü bir şey duyarsam diye2. Bebeğim erkenden gelmeye kalktı hastanede yattım kasılma önleyiciler serumlar iğneler. 38 e kadar tutabildik ve dünyaya geldi.
3 te de 2. Öyle olunca sık kontrollerle bogustum şükür o da 38+6 da dogdu
Kanama olmasa daha dirayetli olabilirdim kan görmeye dayanamayan biriyim zaten evde bebekte olunca her kan gördüğümde panik atak yaşıyorum. Çok kötü hikayeler ile yüzleşince de insan ürperiyor. Ama inşallah 36 yi devirmeyi istiyorum. Yatıyorum zaten eşim ve büyük kızımdan allah razı olsun onlar sayesinde gunlerim daha rahat geçiyor. Ben iyi oldukça ufak tefek işler yapabiliyorum.
Serklaj demissiniz evet neler yaşıyor anneler anne adayları ama işte sürekli kanama bölgesi oluşuyor rahim ağzında plasentam orada çünkü. Doktorum da bu kanamaların plasentayi artırmasından endişeleniyorum bu yüzden birkaç günde bir buradasın diyor. Her kontrole gittiğimde ilk once kalp atışını dinletiyor bana bebeğin seninle diyorher kontrolün ilk 3 dakikası gözyaşlarımı tutmakla geçiyor. Korku ve şükür bir arada bugün yine kontrolüm var kalbim pır pır inşallah güzel haberler ile gelirim
Bana yaşadığım eski süreçlerde ben büyük destek benim durumumdaki insanları okumak ve vuslata erdiklerini görmekti.cansın
O yüzden kendimi 28leri görsem bile yeter diye teselli ediyorum allahım daha fazlasıyla sınamasın inşallah. Kaldı 10 hafta
Var var burada da olmaz mı neler yaşamış insanlar sağlıklı doğan da olmuş, plasentası yukarı çıkan da olmuş. okudum.
Ama şimdi kimseye mesaj atıp da kötü hatıralarını hatırlatmak da istemiyorum bir yandan. 28 mayısta tekrar kontrolümüz var o güne kadar daha sakin bi hayat yaşama gayem var. Bakalım an azından biraz kıpırdandıysa plasenta yukarı doğru bu beni biraz daha motive eder. Kıpırdanmazsa da artık 7 hafta daha saymaya devam ederiz
En çok moralimi yükselten şey bebeğin dışarıdan hissedilmeyen içerdeki hareketlerini bile hissetmeye başladım. Kasılmalarım azaldı. Ve İlk defa rahmimi ve bebeği sağ tarafta hissettim. Minnoşum 2 günde bile büyümüş herhalde teyzesi
Allah daim etsin.
Aaa teyzesi demişim sana da annesi diyebiliriz sanırım kaynana olcan sonuçta
Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin inşallah canımBir de arkadaşlar nasipte ne varsa onu yaşıyorsunuz benim oğlum hamilelik boyunca çok sağlıklı önde giden bir çocuktu 40. Haftada 4 kilo üzeri doğdu çok kolay doğum yaptım herşey harikaydı ama küveze girdi sağlık sorunları yaşadı aylarca kanaması olan düşük tehlikesi olan arkadaşım zamanında doğum yaptı bebeği hiç küveze girmedi yani bazen yaşayacağınız varsa yaşıyorsunuz olmaz dediğiniz oluyor yani .
Öyle ya bu zamana kadar danıştığım çok insan oldu ama ne bileyim biraz da yoruldum sanki:) ama belli olmaz bana fikir değiştirebilirim de moralim yavaştan toparlanacak inşallah :))Bana yaşadığım eski süreçlerde ben büyük destek benim durumumdaki insanları okumak ve vuslata erdiklerini görmekti.
Sağolsunlar kime yazdıysam da hepsi çok güzel döndüler bana. O yüzden demiştim, elbette senin tercihin canım arkadaşım benim... İnşallah Allah'ım o güzel kalbine göre verecek ben inanıyorum.
O kadar hızlı büyüyecekler ki sen ben inanamayacağız, dün de annem karnımın büyüdüğünü söyledi. Halbuki bana hiç öyle gelmiyordu.
Ne güzel canım, erkenden bu hareketleri hissetmek, o hareketler işte bizlerin en büyük desteği.
Kaynanayım ben kaynana :)
Bende önlük giymiyorum artık okulda cebime atıyordum direk çok riskliAy yok yok kalsın o zamanoturarak blgisayar kullanamıyorsan eğer. Telefonu vs de böyle karnımıza yakın yada cebimizde de taşıma işine dikkat edeliim. Zaten radyosyonla bol bol yaşıyoruz ne kadar uzak tutsak o kadar iyi
Normal zamanında doğsun diye dua edelim canım 28 üzerinde durursak o zaman gelebilir en güzel zamanda gelişimini tamamlamış halde olsun inşallahAllah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin inşallah canım
Öyle ya bu zamana kadar danıştığım çok insan oldu ama ne bileyim biraz da yoruldum sanki:) ama belli olmaz bana fikir değiştirebilirim de moralim yavaştan toparlanacak inşallah :))
Ya artık büyümez mi karnın amaaabenim kıyafetten bile belli olmaya başladı eke streç gibi saran bir şey varsa üzerimde fena çıkıyor kendime yukardan bakınca var gibi gelmiyor hiç bazen
Diye diye yapıyomuşum seni kaynana
Ah inşallah öyle olur umarım canım benimNormal zamanında doğsun diye dua edelim canım 28 üzerinde durursak o zaman gelebilir en güzel zamanda gelişimini tamamlamış halde olsun inşallah
Oyy aramıza hoş geldin kız anası olarakSelam kızlar bende bugün cinsiyeti öğrendim 15/4 de kız dedi İnşallah değişmezse kızım olacak
fetal dna testinde çıkan cinsiyet lesin sonuçtur dimi kızlar ?Yaa senin aslında biraz daha ilerideymis haftan değiştiğinde. Valla az önce bisey okudum kadının detayliya kadar erkek denmiş detaylıda da erkek sonra kız demisler böyle de zor
4 doktorun yanlış görmesi inanamıyorumbence de bekle bende az önce detaylı da testislerine kadar göstermişler kadına sonra da kız demişler onu okumuştum. Nasıl oluyor böyle bilmiyorum baya da büyük aslında
Bende erkek dendiği için erkek kıyafetleri aldım ama detaylıda falan değişirse yapacak bisey yok giyecek artıkdoğana kadar emin olamıcaz
Canım kesin sonuçfetal dna testinde çıkan cinsiyet lesin sonuçtur dimi kızlar ?
Yorulman o kadar doğal ve normal ki.Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin inşallah canım
Öyle ya bu zamana kadar danıştığım çok insan oldu ama ne bileyim biraz da yoruldum sanki:) ama belli olmaz bana fikir değiştirebilirim de moralim yavaştan toparlanacak inşallah :))
Ya artık büyümez mi karnın amaaabenim kıyafetten bile belli olmaya başladı eke streç gibi saran bir şey varsa üzerimde fena çıkıyor kendime yukardan bakınca var gibi gelmiyor hiç bazen
Diye diye yapıyomuşum seni kaynana
Öyle yaaa kendimi sürekli motive etmeye çalışıyorum benden başka edebilecek yok. Zaten yalnızız eşim desen benden önce karalar bağlıyor böyle anlarda. Kendimle birlikte onu da motive etmem gerekiyor.Yorulman o kadar doğal ve normal ki.
Ama sürecin yarısına geldin, bir de bardağın dolu tarafından bakınca da bir o kadar umut verici.
Bence gayet iyisin, ilk doktordan çıktığında ve şimdi arasında öylesine fark var ben yazından bile o enerjiyi alıyorum. Az sabır arkadaşım az daha sabır. Allah sabredenle beraberdir.
Senden iyi dünür mü olur :)
Tabii senin kızçene kaynana olmak benim için şereftir.
Maalesef erkekler böyle, hemen enerjileri düşüyor. Sürekli gazlamak moral vermek, ittirmek gerekiyor çoğu zaman.Öyle yaaa kendimi sürekli motive etmeye çalışıyorum benden başka edebilecek yok. Zaten yalnızız eşim desen benden önce karalar bağlıyor böyle anlarda. Kendimle birlikte onu da motive etmem gerekiyor.
Toparlayacağız inşallah sayılı gün neyseki geçip gidecek bu günler
Yaa senin oğlandan önce benim kalbimi sen çaldın şu an
Allah yüzümüze Gülsün ve bu günden sonramız daha rahat sorunsuz geçsin inşallah canım.
Kanamaların lekelenmeye dönmedi mi bu arada ?
Güzel haberlerle geleceksin inşallah
İnşallah kuzum
Kullanamıyorum yavru ya bebek alışveriş listesi hazırlayacağım bir sürü favori mesajım var liste yapmaya bile geçemedim
Çalışan arkadaşları tebrik ediyorum valla ben yemeği yiyip tabağın kalanını sehpaya koyup yatışa devam ediyorumsızım sızım sızlıyor
cansın
O yüzden kendimi 28leri görsem bile yeter diye teselli ediyorum allahım daha fazlasıyla sınamasın inşallah. Kaldı 10 hafta
Var var burada da olmaz mı neler yaşamış insanlar sağlıklı doğan da olmuş, plasentası yukarı çıkan da olmuş. okudum.
Ama şimdi kimseye mesaj atıp da kötü hatıralarını hatırlatmak da istemiyorum bir yandan. 28 mayısta tekrar kontrolümüz var o güne kadar daha sakin bi hayat yaşama gayem var. Bakalım an azından biraz kıpırdandıysa plasenta yukarı doğru bu beni biraz daha motive eder. Kıpırdanmazsa da artık 7 hafta daha saymaya devam ederiz
En çok moralimi yükselten şey bebeğin dışarıdan hissedilmeyen içerdeki hareketlerini bile hissetmeye başladım. Kasılmalarım azaldı. Ve İlk defa rahmimi ve bebeği sağ tarafta hissettim. Minnoşum 2 günde bile büyümüş herhalde teyzesi
Allah daim etsin.
Aaa teyzesi demişim sana da annesi diyebiliriz sanırım kaynana olcan sonuçta
Bende önlük giymiyorum artık okulda cebime atıyordum direk çok riskli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?