Allah kolaylık versin oğluşun sana çeker inşallahMaalesef erkekler böyle, hemen enerjileri düşüyor. Sürekli gazlamak moral vermek, ittirmek gerekiyor çoğu zaman.
Biz ise sürekli kendimize yetmek zorundayız.
Bir pipi daha gelecek hayatıma, 2 erkek ile hayat nasıl olacak merak ediyorum özellikle bu bakımdan.
Senin yerin bende de ayrı biliyorsun bunu, gönül bağı var aramızda.
Valla öyle yaşamadığım belirti kalmadı zatenAy valla çalışan arkadaşlarım Rabbim yardımcısı olsun tez vakitte idari izin zamanına getirsin gerçekten. Bende işi bıraktım ama bazen sıkılıyorum ediyorum ama yok hem ev hem iş hem bu stresli süreçler vs zorlanırmışım
Bir de arkadaşlar nasipte ne varsa onu yaşıyorsunuz benim oğlum hamilelik boyunca çok sağlıklı önde giden bir çocuktu 40. Haftada 4 kilo üzeri doğdu çok kolay doğum yaptım herşey harikaydı ama küveze girdi sağlık sorunları yaşadı aylarca kanaması olan düşük tehlikesi olan arkadaşım zamanında doğum yaptı bebeği hiç küveze girmedi yani bazen yaşayacağınız varsa yaşıyorsunuz olmaz dediğiniz oluyor yani .
Doktor suda eriyen vitaminleri içebilirsiniz dedi mi peki? Sorun olur diye hiçbir takviye kullanmıyorum.
Tek yaptığım limonlu çay içmek ve meyve yemek.
Teşekkür ederim canım bilgi için, zaten bu tarz hastalıklar ilaçlı 7 gün, ilaçsız 1 haftada geçer diye boşuna dememişler. Bugün daha iyiyim.Ben sordum gripindir c vitamini taylort tarzı suda eriyen vitaminkerden kullanayım mı diye yok demişti
Teşekkür ederim canım bilgi için, zaten bu tarz hastalıklar ilaçlı 7 gün, ilaçsız 1 haftada geçer diye boşuna dememişler. Bugün daha iyiyim.
Normalde asla umursamayacağımız durumları dert ediyoruz analık işteİlaçlı 7 gün ilaçsız 1 haftaAy bende doktora gidip iyi ki antibiyotik almısım cünkü boğaz kulak enfeksiyonu antibiyotiksiz atlatılmıyor. Bekleyip geçer diye ilerleyip gitsem daha kötüydü. Ya bebek olunca insan hastalanmaya bile korkuyor
Normalde asla umursamayacağımız durumları dert ediyoruz analık işteAntibiyotik nasıl içebildin yasak değil mi?
Tamam canım inan bu dönemde korkar olduk o sakıncalı bu sakıncalı diye diye.Kbb doktoru verdi canım bu ilac b grubu olarak geçiyormuş idrar yolu enfeksiyonunada veriliyormuş. Emziren mastit olan anneler vs de veriyoruz içim rahat kullanabilirsin dedi bende güvendim kullanıyorum
İnşallah canım hepimiz yavrusu sağlıkla doğsunOyy aramıza hoş geldin kız anası olaraksağlıkla vaktiyle doğsun Bebiş inşallah canım
çok çok sevindim :) allah tekrarını göstermesin inşKızlar selamlar, umarım herkes iyidir :) kanama alanı için sizlere sormuştum içimi rahatlatmıştınızbugün kontrolde çok azaldığını söyledi doktor, dedikleriniz çıktı
sizlere başka bir sorum olacak :) nifty testi yaptıracağım invitae firmasına, burda da yaptıranların olduğunu gördüm. Yaptıranların kaç günde çıkmıştı acaba?
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinçok çok sevindim :) allah tekrarını göstermesin inş
10 günde çıkmıştı benim başka yere yaptırmıştım ama genelde maksimum 15-20 gün süre veriyorlar zaten
Ben cok istiyorum alisveris yapmayi ama cinsiyetini gostermiyor bebek :) yine de bence buyuk parcalar alinabilir cunku her seye zam geliyor. Biberon pompa falan bakiyordum hepsinin fiyati artmis avent pompa 200-300₺ zamlanmis mesela.Bu ara alışveriş yapan pek yok heralde :) benim de elim hep geri gidiyor bazen bakıyorum sonra daha erken diyorum sanırım 30dan önce alamıcam
Sizede çok geçmiş olsun. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin bebislerini bize bağışlasın inşaallah sağlıkla atlatalım bu dönemiHayırlı olsun. Ben de bugün 17+5.
Benim 7 hafta sürdü 13+0 da kesildi kanamalar lekelenmeler.
Çok geçmiş olsun.
Ben de bugün kontrolden geldim plesantanın yarısı rahim ağzında. Bu konumdayken kanamalar yaşanabiliyor sanırım.
Benim gebeliğim temkinli geçiyor 2 ay full yatmıştım zaten. Siz de istirahat edin bol bol.
Doktorum gebeliğim boyunca dikkat edeceğimi yürüyüşe bile çıkamayacağımı söyledi. Arada araçla 15-20 dk markete çıkıyoruz dedim bi ona okey dedi.
Önemli olan kanamaların çabuk kesilmesi ve dayanılmaz ağrı sancı yapmaması.
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.
Bakalım üstüne gideceğim bu yemek mevzusunun canım. Yürüyüşe karşı çıkıyor doktor ya anca evin içinde kendi işimi görmeye okey var İşte. Yorulmak ağır kaldırmak yok dedi.
Amin inşallah. Benimkide cok azdı kanama değil leke şeklinde aslınd. Devamıda gelmedi zaten. Rabbim bebislerimizi bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalim inşaallahBenimde 13.haftada oldu canim 1 kez akintimda kan geldi ve kahverengi akinti oldu.
Doktoruma henuz gidemedim sehirdisindayim ama dinlendim bolbol bakalim doktorum ne yorum yapacak merak ediyorum..adet donrmlerinde de olabiliyormus diye okudum birkwc yerde umarim tekrar yasamayiz
Senin haftanda benim de alt karnımda uzun süreli sızlama ve bahsettiğim gibi kasılma oluyordu ben anlamamıştım tam olarak neydi. 1 haftaya hafif hafif pıtpıtlar hissetmeye başlamıştım. O sızlamalar da geçti bariz bebeğin toplandığı, kasılma benzeri şeylere yerini bıraktı.
Kendini gün içinde çok yorma, sandalye tepesinde çok oturmak bile bende alt karında çok ağrı yapıyor canım.
Bayram atlattık yorulmuş olabilir misin ?
Ben doktorumla konuştuğumda sorun olmadığını söyledi muayenede de buna dair bi sıkıntı görünmedi hatta bebek büyüdükçe ağırlaştıkça ağrı gibi şeylerin artacağından bahsetti . Sen de yok yere telaşlanma yoktur bi şey Allah’ın izniyle
Çok sağol canım bugün gittim doktora çünkü ağrı ve batmalar arttı ultrasonda bı şey gözükmedi çok şükür. Kanla idrar testi yaptı idrar temiz ama kanda pek anlayamadım riske atmayalım düşük önleyici ilaç yazicam dedi progestan yazdı. Ağrılar artarsa gel yine bakalım dediSenin haftanda benim de alt karnımda uzun süreli sızlama ve bahsettiğim gibi kasılma oluyordu ben anlamamıştım tam olarak neydi. 1 haftaya hafif hafif pıtpıtlar hissetmeye başlamıştım. O sızlamalar da geçti bariz bebeğin toplandığı, kasılma benzeri şeylere yerini bıraktı.
Kendini gün içinde çok yorma, sandalye tepesinde çok oturmak bile bende alt karında çok ağrı yapıyor canım.
Bayram atlattık yorulmuş olabilir misin ?
Ben doktorumla konuştuğumda sorun olmadığını söyledi muayenede de buna dair bi sıkıntı görünmedi hatta bebek büyüdükçe ağırlaştıkça ağrı gibi şeylerin artacağından bahsetti . Sen de yok yere telaşlanma yoktur bi şey Allah’ın izniyle
çok geçmiş olsun her şeyin yolunda olmasına çok sevindimmÇok sağol canım bugün gittim doktora çünkü ağrı ve batmalar arttı ultrasonda bı şey gözükmedi çok şükür. Kanla idrar testi yaptı idrar temiz ama kanda pek anlayamadım riske atmayalım düşük önleyici ilaç yazicam dedi progestan yazdı. Ağrılar artarsa gel yine bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?