2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin oğluşun sana çeker inşallah
Kendi derdimizle mi uğraşcaz bi de onlarla mı bilemiyorum bazen
Cansın sen can

Valla öyle yaşamadığım belirti kalmadı zaten
Artık iş durumunu bebeğe göre ilerde düşüncez

Katılıyorum canım bazen duamızı edip yolumuza bakmakta fayda var. Geçen gün bir akrabam doğum yaptı bebiş 40. Haftasını tamamları 4.100 kilosu buldu. Sezeryanla aldılar cocugun ciğerini su kaçmıs 2 hafta küvezde kaldı. Şimdi çok şükür iyi olan işe annenin strese süt kesilme süreçlerine vs oldu. Her şey yolunda giden bir hamileliğide vardır. Bazen biz ne dersek boş o yüzden evet ortada bir sorun varsa tedbirimizi alalım takdiri Rabbime bırakalım yoksa gerçekten psikoloji çok kötü etkileniyor

Doktor suda eriyen vitaminleri içebilirsiniz dedi mi peki? Sorun olur diye hiçbir takviye kullanmıyorum.
Tek yaptığım limonlu çay içmek ve meyve yemek.

Ben sordum gripindir c vitamini taylort tarzı suda eriyen vitaminkerden kullanayım mı diye yok demişti

Ben sordum gripindir c vitamini taylort tarzı suda eriyen vitaminkerden kullanayım mı diye yok demişti
Teşekkür ederim canım bilgi için, zaten bu tarz hastalıklar ilaçlı 7 gün, ilaçsız 1 haftada geçer diye boşuna dememişler. Bugün daha iyiyim.

Teşekkür ederim canım bilgi için, zaten bu tarz hastalıklar ilaçlı 7 gün, ilaçsız 1 haftada geçer diye boşuna dememişler. Bugün daha iyiyim.

İlaçlı 7 gün ilaçsız 1 hafta Ay bende doktora gidip iyi ki antibiyotik almısım cünkü boğaz kulak enfeksiyonu antibiyotiksiz atlatılmıyor. Bekleyip geçer diye ilerleyip gitsem daha kötüydü. Ya bebek olunca insan hastalanmaya bile korkuyor

Normalde asla umursamayacağımız durumları dert ediyoruz analık işte Antibiyotik nasıl içebildin yasak değil mi?

Kızlar selamlar, umarım herkes iyidir :) kanama alanı için sizlere sormuştum içimi rahatlatmıştınız bugün kontrolde çok azaldığını söyledi doktor, dedikleriniz çıktı
sizlere başka bir sorum olacak :) nifty testi yaptıracağım invitae firmasına, burda da yaptıranların olduğunu gördüm. Yaptıranların kaç günde çıkmıştı acaba?

Normalde asla umursamayacağımız durumları dert ediyoruz analık işte Antibiyotik nasıl içebildin yasak değil mi?

Kbb doktoru verdi canım bu ilac b grubu olarak geçiyormuş idrar yolu enfeksiyonunada veriliyormuş. Emziren mastit olan anneler vs de veriyoruz içim rahat kullanabilirsin dedi bende güvendim kullanıyorum

Kbb doktoru verdi canım bu ilac b grubu olarak geçiyormuş idrar yolu enfeksiyonunada veriliyormuş. Emziren mastit olan anneler vs de veriyoruz içim rahat kullanabilirsin dedi bende güvendim kullanıyorum
Tamam canım inan bu dönemde korkar olduk o sakıncalı bu sakıncalı diye diye.
Çok geçmiş olsun.

çok çok sevindim :) allah tekrarını göstermesin inş
10 günde çıkmıştı benim başka yere yaptırmıştım ama genelde maksimum 15-20 gün süre veriyorlar zaten

Bu ara alışveriş yapan pek yok heralde :) benim de elim hep geri gidiyor bazen bakıyorum sonra daha erken diyorum sanırım 30dan önce alamıcam

Bu ara alışveriş yapan pek yok heralde :) benim de elim hep geri gidiyor bazen bakıyorum sonra daha erken diyorum sanırım 30dan önce alamıcam
Ben cok istiyorum alisveris yapmayi ama cinsiyetini gostermiyor bebek :) yine de bence buyuk parcalar alinabilir cunku her seye zam geliyor. Biberon pompa falan bakiyordum hepsinin fiyati artmis avent pompa 200-300₺ zamlanmis mesela.

Bir de isten gelip yatinca karnimin altinda goz seyirmesi gibi bir sey hissediyorum bebegin hareketi boyle mi oluyor acaba yoksa yoruldum da yatinca kaslarim mi hareket ediyor heyecanlandim insallah bebegin hareketidir

Sizede çok geçmiş olsun. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin bebislerini bize bağışlasın inşaallah sağlıkla atlatalım bu dönemi

Amin inşallah. Benimkide cok azdı kanama değil leke şeklinde aslınd. Devamıda gelmedi zaten. Rabbim bebislerimizi bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalim inşaallah

Çok sağol canım bugün gittim doktora çünkü ağrı ve batmalar arttı ultrasonda bı şey gözükmedi çok şükür. Kanla idrar testi yaptı idrar temiz ama kanda pek anlayamadım riske atmayalım düşük önleyici ilaç yazicam dedi progestan yazdı. Ağrılar artarsa gel yine bakalım dedi

çok geçmiş olsun her şeyin yolunda olmasına çok sevindimm
kanda neye göre riske baktıki acaba. progestan güzel bi ilaç ben de kullanıyorum kasılmalara da iyi geliyor diye biliyorum. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…