Selamlar. Ben 3 kilo aldım. 66 ile hamile kaldım, 69um şu an. Günde 2 bardak süt, 1 bardak kefir ya da yoğurt yiyorum muhakkak, peynir tüketiyorum. Günde 1 tane de yumurta.Merhaba kizlar bu zamana kadar toplamda kac kilo aldiniz. Ozel bir b3slenme duzeni uyguluyor musunuz
20 ye 8 günüm var ama nasıl hesaplıyorsunuz siz? Yani normalde 17+2 mesela doktorum 18. Hafta diyor eğer öyleyse 2 gün sonra 20. Hafta demem lazımEvet 20yi bekliyorum daha 15 günüm var inşallah sağlıklıdırlar
Benim de ilk bebeğim kullanınca anlayacağım iyi mi yaptım kötü mü yaptım ama ben set halinde aldım hepsini. Yanımızda yatması için sepet beşiklerden, ayrıca odası için de montessöri çocuk odası aldım. İnşallah memnun kalırım :)Kızlar beşik olarak park yatak düşünüyorum hem ilk zamanlar yanımızda yatar. Odası için sizce montessori çocuk odası mı yoksa yüksek beşiklerden mi? Hiç deneyimleyen oldu mu acaba?
Hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın. Bana montessori daha güvenli geliyor. Düşme riskine karşı. Sanırım pak yatak alacağım. Gardrop ve şifonyer. Yatağı sonradan da yaptırabilirim. Ya da alırım valla ben de karar vermedim. Ama çocuğun kendi boyutlarında ve uzanabileceği tarzda ürünler daha mantıklı bence de iyi yapmışsın. Biz de bi haftasonu eşimle gezelim istiyoruz. Fikir edinirim.Benim de ilk bebeğim kullanınca anlayacağım iyi mi yaptım kötü mü yaptım ama ben set halinde aldım hepsini. Yanımızda yatması için sepet beşiklerden, ayrıca odası için de montessöri çocuk odası aldım. İnşallah memnun kalırım :)
Çok sağol amin inşallah. İlk bebeklerde ihtiyaçlar ne kadar araştırarak alsakta biraz deneme yanılma gibi oluyor. Ben şöyle düşündüm. Bir yaşına kadar yanımdaki beşikte yatsa, daha sonra odasınadaki büyük yatağına alıştırmak niyetim. Tabi süreç nasıl işler daha onun araştırmasını yapmadım, yada bebek nasıl bir huya sahip olacak bilmiyoruz sonuçta. Birde durmadan oda düzeceğime en azından ortaokula kadar kullanabileceği bir odası olsun dedim tam takım. Sonuçta maddi açıdan çok rahat bir aile değiliz, o yüzden biraz da ileriye dönük düşündüm yani. Yayıp döşeyince de çok güzel oldu. Benim fikrim bu yöndeydi. Biraz kritik yapmak gerekiyor insanın kafası çok karışıyor ama :) Evlenirken mobilyalarımı bu kadar araştırmamıştım :)Hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın. Bana montessori daha güvenli geliyor. Düşme riskine karşı. Sanırım pak yatak alacağım. Gardrop ve şifonyer. Yatağı sonradan da yaptırabilirim. Ya da alırım valla ben de karar vermedim. Ama çocuğun kendi boyutlarında ve uzanabileceği tarzda ürünler daha mantıklı bence de iyi yapmışsın. Biz de bi haftasonu eşimle gezelim istiyoruz. Fikir edinirim.
Bir de eğer İstanbuldaysanız Babyci bebe var ona bir bakın. Ben Balıkesirde olmama rağmen internetten araştırırken buldum bu firmayı, biraz riske atıp sipariş verdim. Ama ürünler gerçekten güzel tam da istediğim gibi geldi. Fiyatlar makul, ürünleri de güzel yaniHayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın. Bana montessori daha güvenli geliyor. Düşme riskine karşı. Sanırım pak yatak alacağım. Gardrop ve şifonyer. Yatağı sonradan da yaptırabilirim. Ya da alırım valla ben de karar vermedim. Ama çocuğun kendi boyutlarında ve uzanabileceği tarzda ürünler daha mantıklı bence de iyi yapmışsın. Biz de bi haftasonu eşimle gezelim istiyoruz. Fikir edinirim.
ay ikiz sandımKızlar bugün kontrolüm vardı Allaha şükür herşey yolundaymış 330 gram olmuş minnoşum :)19+2 olmasına rağmen 21 haftalık bebeğin ağırlığındaymış neredeyse. Bir aydır görüşmüyorduk kendisiyle özlem giderdik azıcık. Erkek olduğu da kesinleşti artık. Maşallah o kadar büyümüş ki hayret ediyo insan
ekstra oda yapılabilir bence de. zaten orantısız bi fiyat artışı oluyor ne yaparsanız kâr şimdiden.Kızlar beşik olarak park yatak düşünüyorum hem ilk zamanlar yanımızda yatar. Odası için sizce montessori çocuk odası mı yoksa yüksek beşiklerden mi? Hiç deneyimleyen oldu mu acaba?
geçmiş olsun soğuk algınlığı gibi bi şey mi yaşıyorsunuz ? bu tipse c vitamini alın bol bol meyve ve su.Hayırlı günler hanımlar,boğazımda lokma takılmışda kalmis hissi var doktorum normal bol su iç dedi ,ama gerçekten çok zorluyor ögürmelere de sebep oluyor, bazen geçiyor bazen aynı , bu durumu yaşayıp da tavsiyesi olan var mı acaba15 haftalığım bu arada. (Su da içiyorum bol bol)
ay ikiz sandımmaşallah kocaman olmuş miniğiinn
artık ultrasona tek parça sığamamalar başladıilk bakışta ben de anlamadım benimkinin neresine bakıyorum
ekstra oda yapılabilir bence de. zaten orantısız bi fiyat artışı oluyor ne yaparsanız kâr şimdiden.
ama yine de anne yanı muhakkak lazım oluyor, o yüzden park yatak gibi bi şey de şart.
ben de anne yanı park yatak aldım.
bir de küçük odamıza büyük bi gardrop alıp kurduk, hem kiradayız hem de kendi ihtiyacımız oluyor diye.
bir de ekstra tek kişilik yatak var misafir için. ileride oraya geçirirsek de koruyucu kenarlardan takarız dedim.
ev almayı başarırsak odayı düşünürüz artık
geçmiş olsun soğuk algınlığı gibi bi şey mi yaşıyorsunuz ? bu tipse c vitamini alın bol bol meyve ve su.
Teşekkür ederim çok sağol :))ay ikiz sandımmaşallah kocaman olmuş miniğiinn
artık ultrasona tek parça sığamamalar başladıilk bakışta ben de anlamadım benimkinin neresine bakıyorum
Merhaba, 48 kiloydum dün tartıldım 54 kilo olmuşum, ben normalde de yemeği çok severim fakat asla kilo almazdım. Şu an almam gerekenden fazla kilo almışım bu yüzden doktorum diyetisyene yönlendireceğini söyledi. Umarım uygulayabilirim çünkü hiç doymuyorum canım sürekli hamur işi ve fast food istiyor
Bende 48 bucukla başladım 55imBen de 48le kaldım başta almadım 51 olmuşum bugün itibariyle aslında çok değil ama iki kilosunu resmen iki haftada aldım ve sürekli acıkıp doymamaya başladım böyle giderse 20yi görürüm
aynısı bende de oluyordu bir iki hafta önce kendiliğinden geçiyor bazen tüm gün sürüyor neden bende anlamadımHayırlı günler hanımlar,boğazımda lokma takılmışda kalmis hissi var doktorum normal bol su iç dedi ,ama gerçekten çok zorluyor ögürmelere de sebep oluyor, bazen geçiyor bazen aynı , bu durumu yaşayıp da tavsiyesi olan var mı acaba15 haftalığım bu arada. (Su da içiyorum bol bol)
Bende 48 kiloyken yani şundan 4 ay önce :)) Zayıf hissederdim ama şimdi birden 6 kilo alınca ürktüm açıkcasıBende 48 bucukla başladım 55imne ara bu kadar aldım bilmiyorum tatlı yok kızartma yok fast food paketli gıda asla yok daha napim bilmiyorum
48de zayıftım o yüzden bi umut diyorum en azından fazla kilom yoktu 20 alsamda sıkıntı olmaz heralde kilolularda 9 12 max öneriyorlar ben heralde 66 faaln olucam 4 ay var daha
46 ile başladım 53 üm yok açım yani yiyorum doymuyorum ne olacak bilmemBende 48 bucukla başladım 55imne ara bu kadar aldım bilmiyorum tatlı yok kızartma yok fast food paketli gıda asla yok daha napim bilmiyorum
48de zayıftım o yüzden bi umut diyorum en azından fazla kilom yoktu 20 alsamda sıkıntı olmaz heralde kilolularda 9 12 max öneriyorlar ben heralde 66 faaln olucam 4 ay var daha
Sol atta direkt elimi koyuyorum zaten sanırım ayakları orda nadiren göbek deliğinin orda oluyo o da eli heraldekızlar bebek hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz ?
17+ da başlarında sol atta aynı noktada pıtpıtlıyordukızlar bebek hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz ?
Sol atta direkt elimi koyuyorum zaten sanırım ayakları orda nadiren göbek deliğinin orda oluyo o da eli heralde
oyy maşallah17+ da başlarında sol atta aynı noktada pıtpıtlıyordu
18+0 dan beri her yerdeyiz kıpır kıpır
Ve benim Bebiş baş geliş duruyor altta yumrukları yukarda da ayakları vuruyo göbek deliğime
Ben de bu kadar erken hissetmeyi hiç beklemiyordumoyy maşallahbende dün 17+4 te sola yatarken soldan pıt pıt pıt baloncuk patlaması hissetmiştim bugün ise düz yatarken göbek deliğimin altında kelebek gibi soldan sağa doğru kanat çırpışları oldu neredeyse bi 5-10 saniye daha hissetmem 20.haftada falan hissederim sanıyordum ama çok şaşkın ve mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?