Çok sağol canım teşekkürlerdene canım, sana da çok çok geçmiş olsun
Bu ara salgın var galiba, maskeler de kalktı ya bide.
Ondan sormuştum bende canım, herhalde taksiyle de gitsen baya ücret çıkacak. Olsun artık yolun sonuna geldin yarın kavuşacaksın minnoşuna
Farklı farklı yerlerde almadılar içeri bi sinir oldu ben çocuğun babası değilim herhalde bende merak ediyorum falan diye hakta veriyorum yani
Sana da cok gecmis olsun canim, cok sagol. Bende bugun pastil ihlamur vs deniyorum hic rahatlama olmazsa gidecegim doktora. Normalde bademciklerim sisse gorunur ama baktigimda gorunurde hicbir sey yok fakat yutkunurken zorlanma ve yanma var. Benimde boyle cok nadir olur bogaz iltihabi ama oluncada tam olur ve antibiyotiksiz asla gecmez. Bakalim gidisata gore kullanacagim gerekirse antibiyotik sonucta enfeksiyon varsa o sekilde durmak bebege cok daha zararli..
Sağ Kasık ağrısı gibi mi? Bende dr iki gündür var. Gaz sancısıdır dedim geçmedi. İdrarımı biraz geç yapsam hemen artıyor. Nerden çıktı bu ağrı anlamadımDünden beri sağ boşluğumda ağrı oluyor kızımdanda ses yok canım çok sıkıldı
Çok endişelendiysen yarın bi kontrole mi gitsen acaba? Bebek hareketleri bu dönemde farklı olabiliyormuş 1 gün hissedip 3 gün hissetmemek bile hani o düzensizlik normal diyorlar. Ki biliyorsun ben hiç hissetmiyor gibi biseyim o yönden hiç endiselenmeHalen yok idrar enfeksiyonu yapabilirmiş bu ağrıyı antibiotik içiyorum yok geçmiyor 5 günlük kaldı delircem kızımda hareket etmiyor
Yok kasık değil canım kasığın çok üstünde boşluğumuz hani çok koşunca ağrı girer ya orası bende aynı idrarım çok sıklaştı tutunca artıyor kızım hareket etti şimdiiiiiSağ Kasık ağrısı gibi mi? Bende dr iki gündür var. Gaz sancısıdır dedim geçmedi. İdrarımı biraz geç yapsam hemen artıyor. Nerden çıktı bu ağrı anlamadım
Sagol canim, zencefil cayini deneyeyimBenim 2 hafta önce oldu zencefil çayı bala karabiber döküp yiyodum boğazıma dışardan zeytinyagı sürüp tülbent baglayıp uyuyodum suyu dahi ısıtıp içtim geçiyo ama zor geçiyo
Aynen okudum yenidoğan gibi sürekli uyumaya başlıyormuşlar bu haftalar ama şimdi hareket etti hissettim çok şükürÇok endişelendiysen yarın bi kontrole mi gitsen acaba? Bebek hareketleri bu dönemde farklı olabiliyormuş 1 gün hissedip 3 gün hissetmemek bile hani o düzensizlik normal diyorlar. Ki biliyorsun ben hiç hissetmiyor gibi biseyim o yönden hiç endiselenme
Aynen oyle canim, bende doktora geldim sehir hastanesine, doktor muayene etti antibiyotiklik bir durumun yok suanlik bosu bosuna kullanma dedi her ihtimale karsi covid testi yapti, bakalim insallah negatif cikarda rahatlarimBende çok sık geçiririm boğz enfeksiyonu çocuklugumda beri vardır hatt temmuzun ağustosun sıcağında hasta oldugumu bilirim. Ve antibiyotik kesmez hiç birinde penisilinlik oluyorum. Baktıgında iltihap gözüküyor bende o yüzden kullandım başında işe yarasın diye. Geçer inşallah ya bebekler olunca hap içerkende korkuyor insan
Geçer canım ben inanıyorum ne güzel kullanabiliyorsun bak benim ehliyetim var ama kullanmayı unuttum araba olmayınca simdi denemem bile. Sende korkunu yenmek için arada eşinle çıkıp pratik yapabilirsin veya giderken sen sürersin.Taksi pahalıı olur ya aslında araba kullanıyorum uzun yola vs de çıkıyorum ama hamile kaldıgımdan beri bir köpeklerden ikinciside araba kullanmaktan korkmaya başladım. Köpekleri cok severim normalde ama yanımdan geçerken ya saldırırda ben o arada kaçarken çocuguma bir şey olur korkusu oldu. Arabada da öyle uzak mesafe gidemiyorum sadece evin ihtiyacı için markete vs anca gidiyorum. Kaza yaparsam korkusu var ondada. İnsallah ikiside geçer saçma bir korkular başladı
Bak ben dün gece uyurken yüzüstü dönmüşüm sert iktirme gibi bi hisle uyandım ondan başka bisey hissetmedim, hepsine normal deniyor bir de şuan uyanık oldukları saat çok azmış sanırımAynen okudum yenidoğan gibi sürekli uyumaya başlıyormuşlar bu haftalar ama şimdi hareket etti hissettim çok şükür
ayy bu neeBen şöyle bi liste yaptım dün İşte durdukça giren çıkan oluyor henüz taslak canım.
1 ay sonra alışverişe başlayacağız anca toparlarım :)
4. geliyor yani. hay maşallah ben 3. de döküldüm1 normal 2 sezeryanim var bu gelecek pasada sezeryan olacak
Bundan taaam 9 yıl önce ogluma hamileydim ve beklenen dogum tarihi seninle aynıydı. O 14 ekimde normal dogumla dunyaya geldi. Gorunce tuaf oldum. Hepinize hayırlı saglıklı dogumlar diliyorum..ayy bu neeharikasin
bende ekran goruntusu aldim canim , ellerine saglik
Evet bende boşuna stres yaptım şimdi hissediyorum bide çikolata yedim coştuBak ben dün gece uyurken yüzüstü dönmüşüm sert iktirme gibi bi hisle uyandım ondan başka bisey hissetmedim, hepsine normal deniyor bir de şuan uyanık oldukları saat çok azmış sanırım
Geçer canım ben inanıyorum ne güzel kullanabiliyorsun bak benim ehliyetim var ama kullanmayı unuttum araba olmayınca simdi denemem bile. Sende korkunu yenmek için arada eşinle çıkıp pratik yapabilirsin veya giderken sen sürersin.
Ben taksiyle gidiyordum ama 40 tl falan tutuyordu otobüse binsen illa dolaştırıyor. Hem doktor bi sorun görmeyince bile 4 5 hafta bekletiyor öyle beklemiş gibi oldun canım
Aynen oyle canim, bende doktora geldim sehir hastanesine, doktor muayene etti antibiyotiklik bir durumun yok suanlik bosu bosuna kullanma dedi her ihtimale karsi covid testi yapti, bakalim insallah negatif cikarda rahatlarim
Bak ben dün gece uyurken yüzüstü dönmüşüm sert iktirme gibi bi hisle uyandım ondan başka bisey hissetmedim, hepsine normal deniyor bir de şuan uyanık oldukları saat çok azmış sanırım
amin canim hepimiz saglikla alalim kucagimizaBundan taaam 9 yıl önce ogluma hamileydim ve beklenen dogum tarihi seninle aynıydı. O 14 ekimde normal dogumla dunyaya geldi. Gorunce tuaf oldum. Hepinize hayırlı saglıklı dogumlar diliyorum..
Aynen canim bende ayni sekilde soguk iceceklere baslamistim arkasindan da oldu zaten. Baska da hicbir belirtim yok ne halsizlik ne agri cok sukur. Ama bogazim fena aciyorÇıkmazsın insallah canım covid değil ya başka bir boğazla ilgili salgın mı var yoksa biz havalara aldanıp soğuk içeceklere vs geçtik ondan mı bilmiyorum. Kime sorsam boğaz ağrısı ses bozulması yaşıyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?