2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bebeğin yapısı o kadar belirleyici olacak ki standart bir sayının üstüne çıkmamak en iyisi, benim kızım popo kısmı çok tombikti o yüzden 3 ten 4 e bir pakette geçtim, 4 te çok kalmadım 5-6 aylıkken 5 numaraya geçmek zorunda kalmıştım, 3 numarada yaşına kadar kullanan bebekler de var, kısaca hepsinden olsun ama çok fazla stok yapmak riskli gibi, indirimler bi şekilde oluyor her zaman

Bezden bırakma konusunda da günümüz bebeleri 3-3.5 yaşa kadar bezli kalması artık normal karşılanıyor tartışmaya açık bir konu ama bebek ne zaman isterse o zaman bırakıyor evde kardeşi olan daha erken bırakıyor diyebilirim yoksa 2 yaşta bırakan artık çok çok az

Alerjik ve pişiği hiç bitmeyen çocuk annesi olarak premium care tartışmasız iyi, diğerleri bırakın pişik yapmayı maalesef kocaman sivilceler yaptı, benim kızın yapısı tabi,
Kullanım sayısı tamamen size bağlı benim kızım kabızdı hep ama yine de bezinin az da olsa dolması beni rahatsız ederdi 6 ay ve sonrasında bile max 6 saatte bir değiştirdim, yani cildi hep kuruydu ama onu rahatsız ettiğini düşünürdüm, geceleri bile değiştiriyordum sadece bebeği değil kendinizi de hesaba katın

Geçmiş olsun canım.
Elma portakal kes büyük büyük su doldur, kaynamaya başlayınca kekik nane at limon ve bal takviyesi ile iç.
Annem senelerdir her grip olduğumuzda bu tarifi yapar çok iyi gelir bize

Aynen öyle bebek yapısı çok çok önemli :) maşallah koca totoluya
Ben de ilerleyen dönemde en azından geceleri bez değiştirmek istemediğimden premium care düşündüm.
Benim kastettiğim tamamen bezden bıraktırma gibi değil zaten. Onu yapmak için çocuğun en azından 1 yaşını devirmesi gerektiğini, kendini biraz olsun kolay ifade etmesi gerektiğini düşünüyorum.
annem beni bebekken tuvaletimi tuvalete tutarak yaptırırmış ve bununla alakalı videolar da izledim. En azından evde olduğum süreçte çocuğun tuvaletinin geldiğini anladığım an açıp tuvalete tutmayı düşünüyorum bunu kastetmiştim daha çok bez masrafından böyle de kısma niyetlerim var

Alt açma bezini kullan at almak daha hijyenik oluyor kızlar o yastıklı olanlar en ufak bi leke gelse yıkamak lazım eziyetli
Kızlar sucuk yiyor musunuz? İyice pişirsek de zararlı mı?
Canım bazen çekiyor ısıl işlem gördüğü için tavada kendi yağıyla çeviriyorum hemen pişiyor zaten sorun olmaz inş

Kızlar elinizde derli toplu bir ihtiyaç listesi var mı?
Detaylı ultrason geçene kadar bir şey almayacağım demiştim, şimdi yavaştan başlamak istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum.

Şöyle derli toplu listesi olan varsa alırım

Çok mu uzak peki canım hastane?
Benimkini bi kaç kere içeri almadılar kendi triplenip gidelim diyordu

Arabayla 25 dk sürüyor canım aslında uzak değilde Sorun ters olması bulunduğum yerden oraya gitmek için toplu taşıma kullansam 2 saat sürer heralde. Birde hamile olduğumdan beri kısa mesafe için araba kullabiliyorum sadece

Geçmiş olsun canım bende nerdeyse 1,5 hafta olacak boğazlarım hala geçmedi hatta antibiyotik kullandım 5 gün geçirmedi sanırım hamilelerin kullanabileceği düşük doz olduğu için geçirmedi. hala iltihaplı boğazlarım nasıl geçecek bende bilmiyorum

Size yurtdışında yapmıyorlar mı? Olmucak mısınız sizde?
Bende Olmak istemiyorum doktorda olma dedi

Ben şöyle bi liste yaptım dün İşte durdukça giren çıkan oluyor henüz taslak canım.
1 ay sonra alışverişe başlayacağız anca toparlarım :)

Eklentiler

• 80F19F75-2713-4276-8F5D-1496CC22621D.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 111
Ekran görüntüsü aldım canım helal et

Baya profesyonel olmuş bu harika, eline koluna sağlık.
Ay helal olsun daha önüme geleni yazdığım hali bu
Baktım deftere not almak kâr etmiyor en sağlıklısı bu. Bi de aldıklarımı not ettiğim var kıyafetleri battaniyeleri beden beden kaçar adet aldım kaça aldım yazıyorum ki aynı bedenlerde yığılma olmasın
Tavsiye ederim

Evet kuzu baya detaylı olmuş ama detaylı olmadı daha iyi, zaten ben minimalist şekilde en gerekli şeyleri almayı planlıyorum. Aldıkça listeden sileceğim.
Bir kaç kiste daha buldum hepsini karıştırıp bir liste çıkarmayı planlıyorum ben de

Ay o ayrıca içeri almama durumuda çok şaçma. Bebeğin babası sonuçta oda görüp bilecek
Ondan sormuştum bende canım, herhalde taksiyle de gitsen baya ücret çıkacak. Olsun artık yolun sonuna geldin yarın kavuşacaksın minnoşuna
Farklı farklı yerlerde almadılar içeri bi sinir oldu ben çocuğun babası değilim herhalde bende merak ediyorum falan diye hakta veriyorum yani

Ben dün küçük bi liste hazırlamıştım ama kıyafet olarak pek yok
Eksik varsa diye eklemiştim aklıma da başka gelmedi ama -Sunshine baya a dan z ye yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…