Çok mu uzak peki canım hastane?Eşimin çok beynini yediim tabi bu süreçtebu haftada iznini ayarlayamasaydı onsuz gidecektim
Bebeğin yapısı o kadar belirleyici olacak ki standart bir sayının üstüne çıkmamak en iyisi, benim kızım popo kısmı çok tombikti o yüzden 3 ten 4 e bir pakette geçtim, 4 te çok kalmadım 5-6 aylıkken 5 numaraya geçmek zorunda kalmıştım, 3 numarada yaşına kadar kullanan bebekler de var, kısaca hepsinden olsun ama çok fazla stok yapmak riskli gibi, indirimler bi şekilde oluyor her zamanBence de eksik kalırsa ufak paket alınır da fazla geleni ya birine vercen ya da satmaya uğraşacaksın.
Ben daha önce yazmıştım
2 numaradan da 120 Li aldım 60 daha almayı düşünüyorum
3 numara 288 adet aldım
Duruma göre 3 e ekleme yapacağım. Şimdiden de yapabilirim çocuğumun çok iri olacağını sanmıyorum çünkü
4 ten de 400 filan alabilirim en çok o gidiyor diye biliyorum.
Ama ben çocuğu tuvalete tutmayı da düşünüyorum belki 4 ten o kadar açılmam
2 tane yıkanabilir alt açma aldım. Evde kullanmalık.
Ama tek kullanımlık Alt açma bezi de şoktu sanırım 2 ya da 3 paket aldım şimdilik. genelde dışarda kullanacağım ve ilk zamanlar evde en alta kazalara karşı serebilirim
Geçmiş olsun canım.Kizlar gunaydin, belki daha once basina gelen olmustur burada konusulmustur ama bulamadimbenim 2 gundur burnumda ve bogazimda hafif bir yanma vardi, dun doktoruma pastil kullanabilir miyim diye sordum izin verdi ama suda eriyen c vitaminine izin vermedi, dun aksamda pastil alip ihlamur falan icip yattim ama bu sabah bogazim sis uyandim, bademciklerim aciyor. Yine ihlamur ictim ve pastil aldim. Bunun haricinde halsizlik, oksuruk, agri vs cok sukur simdilik yok ama daha once basina gelen, gebelikte guvenli bitkisel takviye yapan vs varsa paylasabilirseniz cok sevinirim
Aynen öyle bebek yapısı çok çok önemli :) maşallah koca totoluyaBebeğin yapısı o kadar belirleyici olacak ki standart bir sayının üstüne çıkmamak en iyisi, benim kızım popo kısmı çok tombikti o yüzden 3 ten 4 e bir pakette geçtim, 4 te çok kalmadım 5-6 aylıkken 5 numaraya geçmek zorunda kalmıştım, 3 numarada yaşına kadar kullanan bebekler de var, kısaca hepsinden olsun ama çok fazla stok yapmak riskli gibi, indirimler bi şekilde oluyor her zaman
Bezden bırakma konusunda da günümüz bebeleri 3-3.5 yaşa kadar bezli kalması artık normal karşılanıyor tartışmaya açık bir konu ama bebek ne zaman isterse o zaman bırakıyorevde kardeşi olan daha erken bırakıyor diyebilirim yoksa 2 yaşta bırakan artık çok çok az
Alerjik ve pişiği hiç bitmeyen çocuk annesi olarak premium care tartışmasız iyi, diğerleri bırakın pişik yapmayı maalesef kocaman sivilceler yaptı, benim kızın yapısı tabi,
Kullanım sayısı tamamen size bağlı benim kızım kabızdı hep ama yine de bezinin az da olsa dolması beni rahatsız ederdi 6 ay ve sonrasında bile max 6 saatte bir değiştirdim, yani cildi hep kuruydu ama onu rahatsız ettiğini düşünürdüm, geceleri bile değiştiriyordum sadece bebeği değil kendinizi de hesaba katın
Cok tesekkur ederim canim❤Geçmiş olsun canım.
Elma portakal kes büyük büyük su doldur, kaynamaya başlayınca kekik nane at limon ve bal takviyesi ile iç.
Annem senelerdir her grip olduğumuzda bu tarifi yapar çok iyi gelir bize
Alt açma bezini kullan at almak daha hijyenik oluyor kızlar o yastıklı olanlar en ufak bi leke gelse yıkamak lazım eziyetliBir tane yıkanabilir olandan aldım, 4 paket de tek kullanımlık aldım bebeğim, sleepy’ninkini aldım yorumları çok iyiydi, ikiye bölüp kullanıyorlarmış boyutu büyükmüş. Açıp bakmadım ama.
Canım bazen çekiyor ısıl işlem gördüğü için tavada kendi yağıyla çeviriyorum hemen pişiyor zaten sorun olmaz inşKızlar sucuk yiyor musunuz? İyice pişirsek de zararlı mı?
Çok mu uzak peki canım hastane?
Benimkini bi kaç kere içeri almadılar kendi triplenip gidelim diyordu
Kizlar gunaydin, belki daha once basina gelen olmustur burada konusulmustur ama bulamadimbenim 2 gundur burnumda ve bogazimda hafif bir yanma vardi, dun doktoruma pastil kullanabilir miyim diye sordum izin verdi ama suda eriyen c vitaminine izin vermedi, dun aksamda pastil alip ihlamur falan icip yattim ama bu sabah bogazim sis uyandim, bademciklerim aciyor. Yine ihlamur ictim ve pastil aldim. Bunun haricinde halsizlik, oksuruk, agri vs cok sukur simdilik yok ama daha once basina gelen, gebelikte guvenli bitkisel takviye yapan vs varsa paylasabilirseniz cok sevinirim
Çok mu uzak peki canım hastane?
Benimkini bi kaç kere içeri almadılar kendi triplenip gidelim diyordu
Size yurtdışında yapmıyorlar mı? Olmucak mısınız sizde?Ben yurt disinda dogup buyudugum icin bilmiyorum tetanoz niye vuruluyor hamilelikte?
Daha acik sorayim bizim burada asi olarak bir yas var bir kez vuruyorlar kucukken sonra tekrar etmek zorumlulugu yok surekli goruyorum 20ci haftada tetanoz asisi vuruluyormus diye neden acaba?
Ben şöyle bi liste yaptım dün İşte durdukça giren çıkan oluyor henüz taslak canım.Kızlar elinizde derli toplu bir ihtiyaç listesi var mı?
Detaylı ultrason geçene kadar bir şey almayacağım demiştim, şimdi yavaştan başlamak istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum.
Şöyle derli toplu listesi olan varsa alırım
Ben yemiyorum ya oda kafamı bulandırdı salam sosis pastırma sUcuk bide tonbalığı yemiyorumKızlar sucuk yiyor musunuz? İyice pişirsek de zararlı mı?
Ekran görüntüsü aldım canım helal etBen şöyle bi liste yaptım dün İşte durdukça giren çıkan oluyor henüz taslak canım.
1 ay sonra alışverişe başlayacağız anca toparlarım :)
Ay helal olsun daha önüme geleni yazdığım hali buEkran görüntüsü aldım canım helal et
Baya profesyonel olmuş bu harika, eline koluna sağlık.
Evet kuzu baya detaylı olmuş ama detaylı olmadı daha iyi, zaten ben minimalist şekilde en gerekli şeyleri almayı planlıyorum. Aldıkça listeden sileceğim.Ay helal olsun daha önüme geleni yazdığım hali bu
Baktım deftere not almak kâr etmiyor en sağlıklısı bu. Bi de aldıklarımı not ettiğim var kıyafetleri battaniyeleri beden beden kaçar adet aldım kaça aldım yazıyorum ki aynı bedenlerde yığılma olmasın
Tavsiye ederim
Arabayla 25 dk sürüyor canım aslında uzak değilde Sorun ters olması bulunduğum yerden oraya gitmek için toplu taşıma kullansam 2 saat sürer heralde. Birde hamile olduğumdan beri kısa mesafe için araba kullabiliyorum sadece
Ondan sormuştum bende canım, herhalde taksiyle de gitsen baya ücret çıkacak. Olsun artık yolun sonuna geldin yarın kavuşacaksın minnoşunaAy o ayrıca içeri almama durumuda çok şaçma. Bebeğin babası sonuçta oda görüp bilecek
Ben dün küçük bi liste hazırlamıştım ama kıyafet olarak pek yokKızlar elinizde derli toplu bir ihtiyaç listesi var mı?
Detaylı ultrason geçene kadar bir şey almayacağım demiştim, şimdi yavaştan başlamak istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum.
Şöyle derli toplu listesi olan varsa alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?