2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
L Lalalala1 benimki minnak liste olmuş

Dünden beri sağ boşluğumda ağrı oluyor kızımdanda ses yok canım çok sıkıldı
Geçmiş olsun acaba üşüttün mü? Tabi bende işe yaramıyor da tatlı bisey yiyip sola uzanın 1 2 saat diyorlar denedin mi hiç ? Ilık duş alınca da iyi geliyormuş sanirim hareket için

Geçmiş olsun canım.
Elma portakal kes büyük büyük su doldur, kaynamaya başlayınca kekik nane at limon ve bal takviyesi ile iç.
Annem senelerdir her grip olduğumuzda bu tarifi yapar çok iyi gelir bize
Bende deneyeceğim 2 gündür sürünüyorum sabah özellikle boğazım burnum dayanılmaz oluyor

Size yurtdışında yapmıyorlar mı? Olmucak mısınız sizde?
Bende Olmak istemiyorum doktorda olma dedi
Ben ilk gebeligimdede ikincisinde ve ucuncusundede asi olmadim hic simdiki gebeligimdede olmayacagim doktoruma sordum boyle boyle bir durum var turkiyede diye oda bizde olmamasinin sebebi kucukken asi vurulmamizmis diye acikladi bilemiyorum artik dogrusu hangisi vurulmasin diyorsa vurdurmam bende ama gerek gorseydi asi olurdum buyuk ihtimal cunku bebegimin sagligi soz konusu olunca akan sular duruyor bende

E bizde oluyoruz küçücükken normal mi oldu hepsi sezeryan mı peki?

Geçmiş olsun acaba üşüttün mü? Tabi bende işe yaramıyor da tatlı bisey yiyip sola uzanın 1 2 saat diyorlar denedin mi hiç ? Ilık duş alınca da iyi geliyormuş sanirim hareket için
Çok hareketliydi bugün yok bekliyorum ya bende üşüttüğümden şüphelendim cicibebe süt yaptım bakalım inşallah beğenir

Sana da cok gecmis olsun canim, cok sagol. Bende bugun pastil ihlamur vs deniyorum hic rahatlama olmazsa gidecegim doktora. Normalde bademciklerim sisse gorunur ama baktigimda gorunurde hicbir sey yok fakat yutkunurken zorlanma ve yanma var. Benimde boyle cok nadir olur bogaz iltihabi ama oluncada tam olur ve antibiyotiksiz asla gecmez. Bakalim gidisata gore kullanacagim gerekirse antibiyotik sonucta enfeksiyon varsa o sekilde durmak bebege cok daha zararli..

Benim 2 hafta önce oldu zencefil çayı bala karabiber döküp yiyodum boğazıma dışardan zeytinyagı sürüp tülbent baglayıp uyuyodum suyu dahi ısıtıp içtim geçiyo ama zor geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…