2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Aynen kuzum aynı kilolardayıız. Yok yok değildir int cok duymustum ben onu yüz üstü yatışlarda hissettirip uyandırıyor diye kendide sıkısıyordur cocugun orda

Doğrudur canım yurt dısının sistemini biliyorum hiç. Sadece 1 ay fark olunca merak ettim

KİZLAR MERHABA DOKTOR PROGESTAN VERDİ AMA KASIK AĞRISI VAR DİYE YANİ TEDBİR AMACLİ SİZDEN KULLANAN VAR Mİ? BU İLACİN BİR YAN ETKİSİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ ACABA BENDE SANKİ OLUYOR GİBİ

Kimi onu doğuma kadar kullanıyor canım. Bende başlarda aşırı uyku ve şişkinlik yapmıstı ama bırakınca geçti 12. Haftamda bıraktırdı. Az biraz lekelenmem vardı oda tamamen 13. te geçti çok şükür

KİZLAR MERHABA DOKTOR PROGESTAN VERDİ AMA KASIK AĞRISI VAR DİYE YANİ TEDBİR AMACLİ SİZDEN KULLANAN VAR Mİ? BU İLACİN BİR YAN ETKİSİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ ACABA BENDE SANKİ OLUYOR GİBİ
Ben 22.haftadayım hala kullanıyorum. Yan etki olarak vajinal aldığımda su gibi akıntı oluyor, acaba bebeğin suyu mu diye çok endişelendiğim zamanlar olmuştu doktor değil dedi ama gel de anlat analık duygusunabi süredir ağızdan alıyorum o da halsizlik uyku yapıyor akıntı durumu yok

eksiği bile çok kuzum kendine göre arttırıp azaltırsın listeyi yapması kolay da alması asıl büyük dert

Ben ilkte iptalim valla
ben vallahi arkadaslardan topluyorum
hatta gecen bir arkadas 2. cocuk yaparim diye kizinin 3 koca kutu kiyafetini saklamis . ilk kutuyu aldik diger ikisinide bu hafta alicaz insallah

yalniz bende ilk cocukta iptalim hele bende de plasenta ayrilma riski olabilir diye sevismiyoruz da , eskiden 2. cocugu 1 seneye yapariz diyen adam , bugun 5 sene sonra 2. cocugu yapariz dedi

Eklentiler

• 311A8F71-5777-4B4C-B3F3-7D1F5E7E662A.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 69

Çok güzel bence ya çevreden destek almak. Zaten ne kadar kullanıyorlar ki kıyafetleri eşyaları vs hemen büyüyorlar. 2. Konusunda bizde öyleydik 1,5 yaşına gelince calısmalara baslarız diye ama yok biraz ara vermekte fayda var

aynen canim , ilk 2 yas kiyafetler cok az kullaniliyor. Hatta muhabbetini yaptik , benim ki 2-3 olunca , onun kizinin 4-5 yas kiyafetlerini alirim die ama 4 den sonra kosup oynadiklari icin cok yirtiliyormus uzuldum biraz devami gelmeyecek diyeartik indirim kovalayacagim napim

Ayyyy orda bi esmer güzeli gördüm onu yerime yer misiiiin offf

Kutuya Bayıldım mis gibi valla içeriği

Çocuk konusunda aynı durumdayız seninle. Bizde de Yasaklar var
normalde kısa sürede 2. Yaparız diyorduk sonra ben de işime gücüme bakarım diye ama şimdilerde 40 ımın çıkışına kadar gün saymakla meşgul
Kendisine lohusa kadın olmaktan bahsettim de hayal kırıklığına uğradı

yerim tabii

ayy ben zaten hep bir nazlanma durumundayim . az kaldi 6 ay var daha diyor esim , ben hep 9 ay var diyorum . tabi lohusaligida ekliyorsun demi diyor

o kadar dökülmüşüm ki 2 yazacağıma 3 yazmışım düşün. o kadar fazla gelmiş
valla patır patır çocuk doğurmak herkesin harcı değilmi. Benim değil en azından
Allah nasip eder de 2.yi Düşünürsem kolay bir gebeliğim olsun diye şimdiden dualarımın arasına dua ekliyorum
Neyseki herkes her gebeliğinin birbirinden farklı olduğunu söylüyor da biraz umutlanmama neden oluyor

evet farklı hepsi birbirinden zor ay yok ya patır patır doğuranlara saygılar. ben sapır sapır döküldüm

Kim bilir kim bilir kim bilirrrr kim bilir demiş ünlü şair arkadaşım.
Bir süre sonra bebişinin rahat olacağını düşün, sana en kolayından gelecek minnoşun. Az sabır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…