Sagol canim, bende normalde balli sut yaparim hemen ama mide bulantilarim oldugu icin sut tuketemiyorum
Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın kuzum, dua etmekten başka elimizden bisey gelmiyor. Seninle aynı kilolardaydik sanki değil mi ? İnşallah sen benim gibi geç kalmazsın da hemen hissedersinnn
En net hissettiğim zamandı allahim dedim keşke uyanık olsaydım ki uykumdan uyandırdı zaten herhalde bu da bağırsak hareketi değildir ya dimi
Evet, doktorlar 15 kasim olarak baz aliyorlar .
Zaten burada oyle bana bhcg bakmadilar defalarca. bir ilk gittigimde birde acil de baktilar .
bhcg araliklari cok degiskenmis ilk 3 ay o yuzden direk ultroson u baz aliyorlar . zaten ilk ultrosona tam haftasini belirlemek icin yolluyorlar .
Bende bu kisilerin arasindayim 4 gundur cok fena bogazim agriyor kasiniyor oksurme ohtiyaci duyuyorum cay iciyorum meyve fln yiyorum vitamin olsun diye hala ayni bir duzelme yokallah sifa versin hepimize insallah
Ben kizima bir kitaplik ve ana kucagi aldim
KİZLAR MERHABA DOKTOR PROGESTAN VERDİ AMA KASIK AĞRISI VAR DİYE YANİ TEDBİR AMACLİ SİZDEN KULLANAN VAR Mİ? BU İLACİN BİR YAN ETKİSİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ ACABA BENDE SANKİ OLUYOR GİBİ
ayy bu neeharikasin
bende ekran goruntusu aldim canim , ellerine saglik
Ben ilkte iptalim valla4. geliyor yani. hay maşallah ben 3. de döküldüm
Ben 22.haftadayım hala kullanıyorum. Yan etki olarak vajinal aldığımda su gibi akıntı oluyor, acaba bebeğin suyu mu diye çok endişelendiğim zamanlar olmuştu doktor değil dedi ama gel de anlat analık duygusunaKİZLAR MERHABA DOKTOR PROGESTAN VERDİ AMA KASIK AĞRISI VAR DİYE YANİ TEDBİR AMACLİ SİZDEN KULLANAN VAR Mİ? BU İLACİN BİR YAN ETKİSİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ ACABA BENDE SANKİ OLUYOR GİBİ
ben vallahi arkadaslardan topluyorumeksiği bile çok kuzum kendine göre arttırıp azaltırsın listeyi yapması kolay da alması asıl büyük dert
Ben ilkte iptalim valla
ben vallahi arkadaslardan topluyorum
hatta gecen bir arkadas 2. cocuk yaparim diye kizinin 3 koca kutu kiyafetini saklamis . ilk kutuyu aldikdiger ikisinide bu hafta alicaz insallah
yalniz bende ilk cocukta iptalimhele bende de plasenta ayrilma riski olabilir diye sevismiyoruz da , eskiden 2. cocugu 1 seneye yapariz diyen adam , bugun 5 sene sonra 2. cocugu yapariz dedi
Çok güzel bence ya çevreden destek almak. Zaten ne kadar kullanıyorlar ki kıyafetleri eşyaları vs hemen büyüyorlar. 2. Konusunda bizde öyleydik 1,5 yaşına gelince calısmalara baslarız diye ama yok biraz ara vermekte fayda var
Ayyyy orda bi esmer güzeli gördüm onu yerime yer misiiiin offfben vallahi arkadaslardan topluyorum
hatta gecen bir arkadas 2. cocuk yaparim diye kizinin 3 koca kutu kiyafetini saklamis . ilk kutuyu aldikdiger ikisinide bu hafta alicaz insallah
yalniz bende ilk cocukta iptalimhele bende de plasenta ayrilma riski olabilir diye sevismiyoruz da , eskiden 2. cocugu 1 seneye yapariz diyen adam , bugun 5 sene sonra 2. cocugu yapariz dedi
yerim tabiiAyyyy orda bi esmer güzeli gördüm onu yerime yer misiiiin offf
Kutuya Bayıldım mis gibi valla içeriği
Çocuk konusunda aynı durumdayız seninle. Bizde de Yasaklar var
normalde kısa sürede 2. Yaparız diyorduk sonra ben de işime gücüme bakarım diyeama şimdilerde 40 ımın çıkışına kadar gün saymakla meşgul
Kendisine lohusa kadın olmaktan bahsettim de hayal kırıklığına uğradı
yerim tabii
ayy ben zaten hep bir nazlanma durumundayim . az kaldi 6 ay var daha diyor esim , ben hep 9 ay var diyorum . tabi lohusaligida ekliyorsun demi diyor
o kadar dökülmüşüm ki 2 yazacağıma 3 yazmışım düşün. o kadar fazla gelmişeksiği bile çok kuzum kendine göre arttırıp azaltırsın listeyi yapması kolay da alması asıl büyük dert
Ben ilkte iptalim valla
o kadar dökülmüşüm ki 2 yazacağıma 3 yazmışım düşün. o kadar fazla gelmiş
evet farklı hepsi birbirinden zorvalla patır patır çocuk doğurmak herkesin harcı değilmi. Benim değil en azından
Allah nasip eder de 2.yi Düşünürsem kolay bir gebeliğim olsun diye şimdiden dualarımın arasına dua ekliyorum
Neyseki herkes her gebeliğinin birbirinden farklı olduğunu söylüyor da biraz umutlanmama neden oluyor
Ben de görmek istiyordum
Kim bilir kim bilir kim bilirrrr kim bilir demiş ünlü şair arkadaşım.valla patır patır çocuk doğurmak herkesin harcı değilmi. Benim değil en azından
Allah nasip eder de 2.yi Düşünürsem kolay bir gebeliğim olsun diye şimdiden dualarımın arasına dua ekliyorum
Neyseki herkes her gebeliğinin birbirinden farklı olduğunu söylüyor da biraz umutlanmama neden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?