amin canim hepimiz saglikla alalim kucagimiza
Benim dogum tarihim 15 kasim a degisti ultrasona gore ama sat a gore hala 14 ekim . bakalim hanfendinin cani ne zaman gelmek isteyecek
Aynen canim bende ayni sekilde soguk iceceklere baslamistim arkasindan da oldu zaten. Baska da hicbir belirtim yok ne halsizlik ne agri cok sukur. Ama bogazim fena aciyor
Sagol canim, bende normalde balli sut yaparim hemen ama mide bulantilarim oldugu icin sut tuketemiyorumIlık pekmezli süt bana iyi geliyor canım aklında bulusun
Evet, doktorlar 15 kasim olarak baz aliyorlar .Peki doktor kendi sisteminde 15 kasıma göre mi baz alıyor
Bende bu kisilerin arasindayim 4 gundur cok fena bogazim agriyor kasiniyor oksurme ohtiyaci duyuyorum cay iciyorum meyve fln yiyorum vitamin olsun diye hala ayni bir duzelme yokÇıkmazsın insallah canım covid değil ya başka bir boğazla ilgili salgın mı var yoksa biz havalara aldanıp soğuk içeceklere vs geçtik ondan mı bilmiyorum. Kime sorsam boğaz ağrısı ses bozulması yaşıyorum diyor
Nasil oyle 1 ay geriledi anlayamadimamin canim hepimiz saglikla alalim kucagimiza
Benim dogum tarihim 15 kasim a degisti ultrasona gore ama sat a gore hala 14 ekim . bakalim hanfendinin cani ne zaman gelmek isteyecek
benim sat ocak 24 ama yumurtlama. 18 subat yada 22 subat yuzde yuz emin degilim yumurtlamadan. dongum 40 gun. yani kafadan zaten cihazlar 28 gunluk dongulere gore ayarli.Nasil oyle 1 ay geriledi anlayamadim
Kafam cok karistibenim sat ocak 24 ama yumurtlama. 18 subat yada 22 subat yuzde yuz emin degilim yumurtlamadan. dongum 40 gun. yani kafadan zaten cihazlar 28 gunluk dongulere gore ayarli.
benim gbi dongusu uzun olanlarda oluyor boyle.
mesela ben sat i 7 subat desem tam oluyor kasim 15 e gore :)
zaten 3 kere ultroson a giderek teyit ettik , bebek saglikla buyuyor ve buyuklugu haftasiyla ayni diye
benim hep oyleydi ya 35-40 gun arasi degisiyor :)Kafam cok karisti40gunde bir adet olmak nasil bir sey acaba ilk defa duydum bunu insallah dogumdan sonra duzelir sende 28 ile 30 gun arasi adet gorursun
Bebis saglicakla gelsin insallah
Hamile kaldigimdan beri kullaniyorum tedbir amacli 20ci haftaya kadar icicem sadece daha fazlasi kiz bebeklerde hormon bozlukluguna yol aciyormus... Bende ilk baslarda cok uyku yapiyordu acikcasi sonralari gecti simdi hic etkisi yok uzerimdeKİZLAR MERHABA DOKTOR PROGESTAN VERDİ AMA KASIK AĞRISI VAR DİYE YANİ TEDBİR AMACLİ SİZDEN KULLANAN VAR Mİ? BU İLACİN BİR YAN ETKİSİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ ACABA BENDE SANKİ OLUYOR GİBİ
Ben kizima bir kitaplik ve ana kucagi aldim
Peki neden verdi doktor akıntı veya kanama mi vardı canimHamile kaldigimdan beri kullaniyorum tedbir amacli 20ci haftaya kadar icicem sadece daha fazlasi kiz bebeklerde hormon bozlukluguna yol aciyormus... Bende ilk baslarda cok uyku yapiyordu acikcasi sonralari gecti simdi hic etkisi yok uzerimde
ayy dogru , ben hep ana kucagi ve kanguruyu birbirine karistiriyorumCok guzeller canim anakucagi dedigin bizim burada kenguru diye geciyor ona biraz sasirdim ama cok guzelmis insallah bebis saglikli gunlerde kullanir
Hyr tedbir amacli verdi son iki gebeligimde lekelenmelerim olmustu ilk aylarda doktorda gecmisime bakaraktan tedbir amacli baslatti haplaraPeki neden verdi doktor akıntı veya kanama mi vardı canim
Bende ben yanlis biliyorum sandim ses etmiyim dedimayy dogru , ben hep ana kucagi ve kanguruyu birbirine karistiriyorum
Hiç bi bilgim yok o konuda inşallah bir an önce geçer giderEvet bende boşuna stres yaptım şimdi hissediyorum bide çikolata yedim coştuidrar enfeksiyonu kaçıncı gün geçcek 4 tane antibiotiğim kaldı halen idrarırımı yaparken ağrıyor
Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın kuzum, dua etmekten başka elimizden bisey gelmiyor. Seninle aynı kilolardaydik sanki değil mi ? İnşallah sen benim gibi geç kalmazsın da hemen hissedersinnnBakalım yenmekte fayda var tabi kii. Bir sıkıntı yoktur çok şükür Allah’a sığınıyoruz ya böyle bide hissetme sanırım bende geç olacak gibi göbek çevresi yağlı olmasından dolayıı. Yarın için sabırsızlanıyorum bakalım insallah güzel haberlerle gelirim.
En net hissettiğim zamandı allahim dedim keşke uyanık olsaydım ki uykumdan uyandırdı zaten herhalde bu da bağırsak hareketi değildir ya dimiYaa miniğii rahatsız etmişsiin oda uyarı yapmışş
Amin canim hepimizinBende ben yanlis biliyorum sandim ses etmiyim dedimayyy senin kizin mi olacakmis cok sanslisin canim benim cennettir kiz evlat cennet rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?