2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Peki doktor kendi sisteminde 15 kasıma göre mi baz alıyor
Evet, doktorlar 15 kasim olarak baz aliyorlar .
Zaten burada oyle bana bhcg bakmadilar defalarca. bir ilk gittigimde birde acil de baktilar .
bhcg araliklari cok degiskenmis ilk 3 ay o yuzden direk ultroson u baz aliyorlar . zaten ilk ultrosona tam haftasini belirlemek icin yolluyorlar .

Bende bu kisilerin arasindayim 4 gundur cok fena bogazim agriyor kasiniyor oksurme ohtiyaci duyuyorum cay iciyorum meyve fln yiyorum vitamin olsun diye hala ayni bir duzelme yok allah sifa versin hepimize insallah

KİZLAR MERHABA DOKTOR PROGESTAN VERDİ AMA KASIK AĞRISI VAR DİYE YANİ TEDBİR AMACLİ SİZDEN KULLANAN VAR Mİ? BU İLACİN BİR YAN ETKİSİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ ACABA BENDE SANKİ OLUYOR GİBİ

Nasil oyle 1 ay geriledi anlayamadim
benim sat ocak 24 ama yumurtlama. 18 subat yada 22 subat yuzde yuz emin degilim yumurtlamadan. dongum 40 gun. yani kafadan zaten cihazlar 28 gunluk dongulere gore ayarli.
benim gbi dongusu uzun olanlarda oluyor boyle.

mesela ben sat i 7 subat desem tam oluyor kasim 15 e gore :)

zaten 3 kere ultroson a giderek teyit ettik , bebek saglikla buyuyor ve buyuklugu haftasiyla ayni diye

Kafam cok karisti 40gunde bir adet olmak nasil bir sey acaba ilk defa duydum bunu insallah dogumdan sonra duzelir sende 28 ile 30 gun arasi adet gorursun
Bebis saglicakla gelsin insallah

KİZLAR MERHABA DOKTOR PROGESTAN VERDİ AMA KASIK AĞRISI VAR DİYE YANİ TEDBİR AMACLİ SİZDEN KULLANAN VAR Mİ? BU İLACİN BİR YAN ETKİSİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ ACABA BENDE SANKİ OLUYOR GİBİ
Hamile kaldigimdan beri kullaniyorum tedbir amacli 20ci haftaya kadar icicem sadece daha fazlasi kiz bebeklerde hormon bozlukluguna yol aciyormus... Bende ilk baslarda cok uyku yapiyordu acikcasi sonralari gecti simdi hic etkisi yok uzerimde

Hamile kaldigimdan beri kullaniyorum tedbir amacli 20ci haftaya kadar icicem sadece daha fazlasi kiz bebeklerde hormon bozlukluguna yol aciyormus... Bende ilk baslarda cok uyku yapiyordu acikcasi sonralari gecti simdi hic etkisi yok uzerimde
Peki neden verdi doktor akıntı veya kanama mi vardı canim

Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın kuzum, dua etmekten başka elimizden bisey gelmiyor. Seninle aynı kilolardaydik sanki değil mi ? İnşallah sen benim gibi geç kalmazsın da hemen hissedersinnn
Yaa miniğii rahatsız etmişsiin oda uyarı yapmışş
En net hissettiğim zamandı allahim dedim keşke uyanık olsaydım ki uykumdan uyandırdı zaten herhalde bu da bağırsak hareketi değildir ya dimi

Bende ben yanlis biliyorum sandim ses etmiyim dedim ayyy senin kizin mi olacakmis cok sanslisin canim benim cennettir kiz evlat cennet rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin canim hepimizin
Olurda cesaret edip ikinciyi yaparsak , erkek olsa guzel olur , bir kiz bir erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…