Gerçek bir akrep geliyor yani her hâlükârdaEvet, doktorlar 15 kasim olarak baz aliyorlar .
Zaten burada oyle bana bhcg bakmadilar defalarca. bir ilk gittigimde birde acil de baktilar .
bhcg araliklari cok degiskenmis ilk 3 ay o yuzden direk ultroson u baz aliyorlar . zaten ilk ultrosona tam haftasini belirlemek icin yolluyorlar .
Canım bundan sonra bol bol hisseceksin :)Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın kuzum, dua etmekten başka elimizden bisey gelmiyor. Seninle aynı kilolardaydik sanki değil mi ? İnşallah sen benim gibi geç kalmazsın da hemen hissedersinnn
En net hissettiğim zamandı allahim dedim keşke uyanık olsaydım ki uykumdan uyandırdı zaten herhalde bu da bağırsak hareketi değildir ya dimi
aynen canim , ilk 2 yas kiyafetler cok az kullaniliyor. Hatta muhabbetini yaptik , benim ki 2-3 olunca , onun kizinin 4-5 yas kiyafetlerini alirim die ama 4 den sonra kosup oynadiklari icin cok yirtiliyormusuzuldum biraz devami gelmeyecek diye artik indirim kovalayacagim napim
Bir komşumuz demişti sakın kendini kasma neyden korkarsan o başına gelir her şeyden ye her şeyden tüket yok onu yeme böyle olur yok bunu yeme böyle olur diyenlere de bakma demişti bende yiyorum valla ayda 2 3 kez abur cubur da tüketiyorum çok olmasa daKızlar pizza, hamburger yiyen var mıBen çok sağlıksız besleniyorum sanırım bu aralar. Evde yemek pişirmek işkence gibi geliyor kokudan. Eşim de gelirken fast food alıyor. Kolayıma geliyor yiyorum. Çok mu zararlı yaptığım
Tamamen kısıtlamayın kendinizi tabi ama çok da yüklenmeyin, özellikle şeker vs takibi yapanlar yemelerine daha da dikkat ediyorlar.Kızlar pizza, hamburger yiyen var mıBen çok sağlıksız besleniyorum sanırım bu aralar. Evde yemek pişirmek işkence gibi geliyor kokudan. Eşim de gelirken fast food alıyor. Kolayıma geliyor yiyorum. Çok mu zararlı yaptığım
Cnm bu e bebeğin hangi ajandası bende alayımL Lalalala1 Bu da ebebek ajandasından bebeğim.
Eki Görüntüle 3066279 Eki Görüntüle 3066280 Eki Görüntüle 3066281
Gözün Aydın diyelim o zaman Allah her gün daha iyi etsin :)Selam kızlar. 17+5den bildiriyorum. Bulantılarım çok çok azaldı. Gündüz hiç yok akşam 7den sonra azıcık bulantı oluyor. zaten bu zamana kadar kusma hiç olmadı. 7.haftadan beri gece aç karnına uyumadan önce 2 tane prilam içiyorum. Bulantım azalmasına rağmen hala bırakmaya cesaret edemedim. Koku hassasiyeti, tiksinme devam ediyor ama bu bence hamilelik boyunca sürecek. sağlıklı ve düzenli beslenemedim pek. Bu ara iyi olduğumdan biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama et yiyemiyorum. 17 haftada sadece 1 kilo aldım. Boyum uzun fakat kilom var o nedenle bir 5 kilo alsam doğuma kadar yeter yoksa sağlığım açısından doğum açısından zorlaşır her şey. 1 ay sonra diyetisyene başlamayı düşünüyorum. listeyi sizinle paylaşırım. 17+5 ile birlikte sanki daha iyiyim daha huzurluyum midem iyi. Hamileliğin balayı dönemi dedikleri zamana geçtim sanırım :)
Canım hayırdır bi sorun yok dimi? Randevu tarihini erkene çekince bi sormak istedim.Ben de doktor muayenemi erkene almak zorunda kaldım
Yarın 11 de hastanede olacağız doktor doğumdan çıkınca araya alacakmış.
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
Bebiş hareketlerinde sorun yok çok hareketli ama ağrılı sancılı kasılmaların yanına yoğun miktarda akıntım geldi. Nişana çok benzettim annem bile yorum yapamadı doktorumla görüştüm o da izne ayrılmış tam yarın görüşeceğizCanım hayırdır bi sorun yok dimi? Randevu tarihini erkene çekince bi sormak istedim.
Arada bir ben de yiyorum hatta geçen hafta baya abur cuburla geçti. Et ve tavuk kızartma gibi şeyler yapan bir yer varsa pişirtebilirseniz süper olur bence en azından fast food yememiş olursunuz.Kızlar pizza, hamburger yiyen var mıBen çok sağlıksız besleniyorum sanırım bu aralar. Evde yemek pişirmek işkence gibi geliyor kokudan. Eşim de gelirken fast food alıyor. Kolayıma geliyor yiyorum. Çok mu zararlı yaptığım
Canım iyi misin? Akıntı dediğin kızıl renklerde mi? Güzel haberlerle gel inşallah yarın.Bebiş hareketlerinde sorun yok çok hareketli ama ağrılı sancılı kasılmaların yanına yoğun miktarda akıntım geldi. Nişana çok benzettim annem bile yorum yapamadı doktorumla görüştüm o da izne ayrılmış tam yarın görüşeceğiz
İstirahat dedi su süt magnezyum takılıyorum şu an işte.
İçin nasıl rahat edecekse öyle olsun canım. Benim 1 hafta olmadan 2. Doktora gitmişliğim var insan bazen temkinli olmak ve gidip görmek istiyorBebiş hareketlerinde sorun yok çok hareketli ama ağrılı sancılı kasılmaların yanına yoğun miktarda akıntım geldi. Nişana çok benzettim annem bile yorum yapamadı doktorumla görüştüm o da izne ayrılmış tam yarın görüşeceğiz
İstirahat dedi su süt magnezyum takılıyorum şu an işte.
Yok sarı beyaz yeşil karışımCanım iyi misin? Akıntı dediğin kızıl renklerde mi? Güzel haberlerle gel inşallah yarın.
Ne zaman rahat bi nefes alıcam normal bi günüm geçicek bilmiyorumİçin nasıl rahat edecekse öyle olsun canım. Benim 1 hafta olmadan 2. Doktora gitmişliğim var insan bazen temkinli olmak ve gidip görmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?