2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gerçek bir akrep geliyor yani her hâlükârda

Hanımlar bugün randevularınız vardı güzel haberler bekliyoruz
hope2022 sabah erkenden uyanmış ama Birbasak cım henüz uykusunun en tatlı yerindedir herhalde

Bide eşim gece mesaisindeydii sabah 9 da mesaiden cıktı mecbur tek başıma bekliyoruum ama adamı uyandırmamak içinde zor duruyorum sanki erkenden gidersem erkenden bakacak doktor saat 13:30 da az kaldı az

Canım bundan sonra bol bol hisseceksin :)

Mecbuur azıcık büyütelim yürüme kısmına gelelim ondan sonra hep bir büyük boyu moduna geçeriz seneye de giysinler diye ayy 9-10 yaşlarına da gelince bizim aldıklarımızıda beğenmezler bu ne anne hiç tarzın değil diye söylenirler

Kızlar pizza, hamburger yiyen var mı Ben çok sağlıksız besleniyorum sanırım bu aralar. Evde yemek pişirmek işkence gibi geliyor kokudan. Eşim de gelirken fast food alıyor. Kolayıma geliyor yiyorum. Çok mu zararlı yaptığım

Bir komşumuz demişti sakın kendini kasma neyden korkarsan o başına gelir her şeyden ye her şeyden tüket yok onu yeme böyle olur yok bunu yeme böyle olur diyenlere de bakma demişti bende yiyorum valla ayda 2 3 kez abur cubur da tüketiyorum çok olmasa da

Tamamen kısıtlamayın kendinizi tabi ama çok da yüklenmeyin, özellikle şeker vs takibi yapanlar yemelerine daha da dikkat ediyorlar.
Kağan Kocatepe haftada 1 olmasında sakınca yok diyordu videolarında yanlış hatırlamıyorsam.
Bulantınız geçer umarım hemencecik :)

Selam kızlar. 17+5den bildiriyorum. Bulantılarım çok çok azaldı. Gündüz hiç yok akşam 7den sonra azıcık bulantı oluyor. zaten bu zamana kadar kusma hiç olmadı. 7.haftadan beri gece aç karnına uyumadan önce 2 tane prilam içiyorum. Bulantım azalmasına rağmen hala bırakmaya cesaret edemedim. Koku hassasiyeti, tiksinme devam ediyor ama bu bence hamilelik boyunca sürecek. sağlıklı ve düzenli beslenemedim pek. Bu ara iyi olduğumdan biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama et yiyemiyorum. 17 haftada sadece 1 kilo aldım. Boyum uzun fakat kilom var o nedenle bir 5 kilo alsam doğuma kadar yeter yoksa sağlığım açısından doğum açısından zorlaşır her şey. 1 ay sonra diyetisyene başlamayı düşünüyorum. listeyi sizinle paylaşırım. 17+5 ile birlikte sanki daha iyiyim daha huzurluyum midem iyi. Hamileliğin balayı dönemi dedikleri zamana geçtim sanırım :)

Gözün Aydın diyelim o zaman Allah her gün daha iyi etsin :)

Ben de doktor muayenemi erkene almak zorunda kaldım
Yarın 11 de hastanede olacağız doktor doğumdan çıkınca araya alacakmış.
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
Canım hayırdır bi sorun yok dimi? Randevu tarihini erkene çekince bi sormak istedim.

Canım hayırdır bi sorun yok dimi? Randevu tarihini erkene çekince bi sormak istedim.
Bebiş hareketlerinde sorun yok çok hareketli ama ağrılı sancılı kasılmaların yanına yoğun miktarda akıntım geldi. Nişana çok benzettim annem bile yorum yapamadı doktorumla görüştüm o da izne ayrılmış tam yarın görüşeceğiz
İstirahat dedi su süt magnezyum takılıyorum şu an işte.

Arada bir ben de yiyorum hatta geçen hafta baya abur cuburla geçti. Et ve tavuk kızartma gibi şeyler yapan bir yer varsa pişirtebilirseniz süper olur bence en azından fast food yememiş olursunuz.

Canım iyi misin? Akıntı dediğin kızıl renklerde mi? Güzel haberlerle gel inşallah yarın.

İçin nasıl rahat edecekse öyle olsun canım. Benim 1 hafta olmadan 2. Doktora gitmişliğim var insan bazen temkinli olmak ve gidip görmek istiyor

Canım iyi misin? Akıntı dediğin kızıl renklerde mi? Güzel haberlerle gel inşallah yarın.
Yok sarı beyaz yeşil karışım
Tek tesellim en azından kan görmemiş olmak.
İçin nasıl rahat edecekse öyle olsun canım. Benim 1 hafta olmadan 2. Doktora gitmişliğim var insan bazen temkinli olmak ve gidip görmek istiyor
Ne zaman rahat bi nefes alıcam normal bi günüm geçicek bilmiyorum
psikolojim gittikçe zayıflamaya başladı. Çocuk zaten baş aşağı doğum pozisyonunda. göbek deliğimden canımı yakacak kadar tekmeleyip ittirdiğini hissettim 2 defa.
Sakin kalmaya çalışıyorum ama Millet yaşadığım sıkıntıları son haftalarında yaşıyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…