2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Buraya çok giremiyorum şimdi tesadüfen gördüm mesajını ama umarım hayırlı haberlerle gelirsin, Allah güzel kalbine göre versin.
Yarınki randevundan güzel haberlerini dört gözle bekliyor olacağım.

Hadi inşallah diyelim
Ben birkaç gündür bildiğin çok net şekilde hissediyorum, bu ay hızlı büyüyecekler dediklerinde bu kadar hızlı olacağını bilmiyordum. Özellikle sabah saatlerinde dinlenmiş olarak uyandığında o tekmeyi net güzel hissediyorsun.
Karnımı açıp baktım hatta, deri üstünü titretiyor şimdiden.

Merhaba kızlar bugün tetanoz ilk doz aşımı oldum.
Benim adresim Hatayda kayıtlı olduğu için burda ebe bi yapmak istemedi, o sağlık ocağını ara haberleri var mı falan diye
Siz dedim oradaki sağlık ocağını görseniz sıra bile yok tek göz oda, hastayi arayan da yok diye şok oldu Allahtan elime oradaki ebe kağıt vermişti de aşı için, eskiden de burada kaydım olduğu için eski kaydım çıktı biraz zorla aşıyı yaptırdım.
Kalp atışına da baktı 140 çıktı güp güp atiyor
Bir de kiloya baktı sorarlarsa söylersin diyor hala
Bi yandan tahlilleri de yaptırdım, aşı için aslında korkmuştum biraz çok acıyor falan dedikleri için ilk ilacı verirken bi ağrı hissettim eve gelince direk parol içtim şuan hiç biseyim yok. İnşallah böyle devam eder ikinci doz için 1 ay sonra dediler
Benim gibi korkmayın bisey yokmuş

Böyle zamanlarda teslimiyet çok önemli canım.
Bazen bazı şeyler bizlerin elinde olmaz çünkü.
Elinden geleni yapıyorsun kontrolse kontrol, dinlenmeyse dinlenme..
başka elden ne gelir ki?
Her şeyin güzel olacağına inanıyorum

Canım geçmiş olsun şimdi gördüm yazdığını, nişan benim duyduğum kadarıyla pembeli oluyormuş sanırım kanama yok değil mi? İnşallah sıkıntılı bi durum değildir inşallah doktoruna gitmeyi düşünüyor musun

Benim kilom etkiliyor büyük ihtimal çünkü bende hissettiğimde aslında kuvvetli hissediyorum. Arada minik kipirdamalar oluyorsa mesela onları hissetmiyor olabilirim. Bi kaç kere pıt pıt hissettim o kadar çünkü. Benim asil hissettim dediğim hareketler 2 günde bir o kuvvetli iktirmeler
Mesela yüz üstü yatmisim uykumda çok sert hareketle uykumdan uyandım şaşırdım hatta. Bi kaç kere de ayaklarımı düz uzatınca veya otururken karnım sıkışırsa hissettim. Onun haricinde herhalde iç karnım baya geniş pek bisey hissetmiyorum

Buraya çok giremiyorum şimdi tesadüfen gördüm mesajını ama umarım hayırlı haberlerle gelirsin, Allah güzel kalbine göre versin.
Yarınki randevundan güzel haberlerini dört gözle bekliyor olacağım.
İnşallah canım arkadaşım ya.
Telaş yapmayayım derdindeyim sürekli ama bir yerden sonra boşa düşüyorum
İnşallah canım benim
Çaresizlikle karışık teslimiyet içindeyim zaten
yani müdehale edilebilecek bir noktayı kaçırırım diye çok korkuyorum.

Yarın gideceğim kuzum. Kansız gelenler de oluyormuş arkadaşım yeni doğum yaptı onun da öyleydi.
İnşallah kuzucum

Ben de haftaya salı gideceğim. Bugün aradı ebe. Ebecim Sözde 12 mayısa kan tahlili için muayene yazmış gelmediniz diyo. Dedim haberim yok ki aradın mı. Allah allah diyo bi de haha
Baya ısrar etti gelmeyecem dedim niye habire kan vereyim. Yaptırıyorum zaten sık sık. Hepsine de bakmıyorlar sağlıkocağında zaten. En son ikna oldu tamam dedi

Neyse tetanoz için de sözleştik haftaya gideceğim. Hangi tetanoz aşısı yaptıklarını da bilmiyor boğmacadan zaten haberi yok

Onu bu sabah tetanoz yaptırırken ben de sordum, o kadar haberi yok ki biz saf katkısız tetanoz yapıyoruz dedi
Ok dedim de diyeyim.
İçler acısı ya sağlık ocağı.

Bi kere daha yeşil akintin gelmişti değil mi doktor önemsiz demişti, yine inşallah öyle biseydir canım ya sen canını sıkma Allah evladını sana bagislasin

Onu bu sabah tetanoz yaptırırken ben de sordum, o kadar haberi yok ki biz saf katkısız tetanoz yapıyoruz dedi
Ok dedim de diyeyim.
İçler acısı ya sağlık ocağı.
Hahaha tam olarak benzer bir sohbet geçti bizde de kendi doktorlarımıza güvenmeye devam :)
Bi kere daha yeşil akintin gelmişti değil mi doktor önemsiz demişti, yine inşallah öyle biseydir canım ya sen canını sıkma Allah evladını sana bagislasin
Evet ama onunla bunun arasında dağlar kadar fark var o minicik bi şeydi tek seferlikti.
Hayır enfeksiyon da yok baktırıyorum sürekli. Bir de kıvam farkı da vardı. Bakalım hayırlı haberler alırız muayenelerimizden inşallah ya

Sosyalcim hatırlarsan hamileliklerimizin başında Rus bir kadın paylaşmıştım. Elemination communication deniliyor bu tekniğe yurtdışında baya populermiş. İlk günden başlayanlar var. Ben de araştırıyorum. yapabilmek zor gibi görünüyor. Bir de onlara göre bebek yaradılışı gereği kendini temiz tutmak ister diyorlar. Ama Freud u düşününce oral anal dönem bebek onu kavrayamaz henüz. Alında bebeği şartlayarak belirli sesler çıkararak verilen bir eğitim. Acaba doğru bişi mi değil mi? Aramızda bilgi sahibi olanlar yazsın lütfen :)

Kendi kendine yazmış senin haberin yok o da iyiymiş
Ben hiç boğmacalı olanı sormadım yavrum zaten küçük ilçedeyim hayatta bulamam Hatayda da bulacağımı hiç zannetmiyorum orda suriyelilerden sıra gelmiyor zaten beni ararlar mi hiç
9. Haftada gittiğimde elime 16 mayıs diye tarih verdi o gün sabah erken gel tahlil yapılacak aşı olacak diye bak hiç arayan yok, korona olduğumda bile aramadilar. Sağlık ocağını bi görseniz yemin ederim virane tek göz oda başka hiç bisey yok. Bi sıra sistemi bile yok herkes kafasına göre
Pisliğine hiç bisey demiyorum eğer gidersem size fotoğrafını aticam

Kuzum benim tek bildiğim ağrıyla bir devam ederse bakılması gerektiği acil olarak. Eğer öyle biseyin olursa akşam gidersin inşallah devamı gelmez de

AA evet ben de izledim sen paylaşmıştın hatta o şekilde denk geldim.
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum herkesin kendi kararı zaten çocuğunu herkes istediği gibi yetiştirir:)
Bebeğin özellikle her seferinde altını açtıktan sonra tuvaletini yapması vs bence refleks hareketler zaten.
Ben de bu sekildeymişim, yapmazmışım altım açılmadan. annem sonra farketmiş tuvalete tutmaya başlamış.
Bakalım anne bebek frekansı neler bekliyor bizleri
Cimere yaz cimere bu konuda ciddiyim fotoğraflarıyla yolla
Yazdıklarının Hepsi o kadar normal geliyor ki maalesef. İlk 2 ay bebişi ekstra koruyacağız canım
Bayram gezmeleri sonrası hastalanan bi sürü Bebiş okudum zamanımız kötü artık
Hastalık kol geziyor aramızda
Bebişler desen çok minik kıyamam

Kuzum benim tek bildiğim ağrıyla bir devam ederse bakılması gerektiği acil olarak. Eğer öyle biseyin olursa akşam gidersin inşallah devamı gelmez de
Ara ara çok giriyor kuzum. Bakalım sakinleştim biraz yarına kadar tekrarlamazsa güzel olacak. Karnımı doyuramadım daha süt yoğurt ancak yiyorum. kalkıcam şimdi inşallah

Aynen kuzum aynı kilolardayıız. Yok yok değildir int cok duymustum ben onu yüz üstü yatışlarda hissettirip uyandırıyor diye kendide sıkısıyordur cocugun orda
Kızlar anladığım kadarıyla sizde de kilo var. Sizin de alt karnınız mı büyüdü? Benim üstte halihazırda olan tombiş karnım var, çocuk alt göbekte büyüdü Birleşecek mi bunlar yoksa ben iki karınlı mı olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…