2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım hamileliğimden bir kaç ay önce başlamıştı bende sarımsı yeşilimsi akıntı. çok koyu kıvamlı iç çamaşırıma geçmiyor. hala devam ediyor. idrar tahlilim temiz çıktı. Koku yok kaşıntı yok bu ne bende bilmiyorum. İçini ferah tut bence.

Cimer bisey yapar mı bilmem aslında yollamak lazım, ama zaten sadece orda değil hatay yine suriyelilerin her yerde aynı
Normalde yatınca geçen veya ağrı kesici içince geçen ağrılar normal deniyor ama sen içme bi Takip et bakalım agrini nasıl olacak bi de akıntı geldiği için
Insallah devamı olmaz kuzum ya

Benim hamilelikten önce pek üst karında bisey yoktu boy karsiliyordu kiloyu, şuan mide kısmı alt karna göre daha şiş ikisi de birleşmiyor çok komik duruyor ama gören hiç 5 aylik değilsin hic yok diyorlar. Hakiketen bakiyorum benle ayni haftalarda olanlar hamile gobegi var yani biraz kilonun ekmegini yiyorum herhalde

Canım benim de 3 gündür kahverengi, sarı karışımı akıntım geliyor. Hamileliğin başından beri bir kaç geldi. Onun dışında her gün şeffaf alıntım geliyor. Doktor yoğun kırmızı olmadıkça korkma dediği için kahverengileri söylemedim bile. Endişelenme canım, bebeğin sapasağlam doğacak inşallah İlk başlarda benim de gözüm akıntıdaydı sürekli,o yüzden bir sürü farklı akıntı görüp foto çekiyordum. Artık renkli kilot giyiyorum, aklım rahat

Benide gece çok uyandırıyor sağda duruyor sağ yattım mı ittiriyor diloş

Yüzüstü yatınca evet fena sıkışıyorlar hemen bir tepki. Zamanla hissedilecek hatta uykular haram moduna da girebiliriz :)

Abartı olmadan ayda 2-3 kez yiyorum ben ya 1 hamburger döner falan kızartma çok seviyorum her an yiyebilirim o derece cipste yiyorum haftada 1 kola nadir içiyorum

Çok geçmiş olsun inşallah birşey yoktur -Sunshine cım

Kuzuum benim alt karnımla mide kısmı ayrı bir dünyaydıı ama birleşti çok şükür şuan tek karınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…