Canım hamileliğimden bir kaç ay önce başlamıştı bende sarımsı yeşilimsi akıntı. çok koyu kıvamlı iç çamaşırıma geçmiyor. hala devam ediyor. idrar tahlilim temiz çıktı. Koku yok kaşıntı yok bu ne bende bilmiyorum. İçini ferah tut bence.Hahaha tam olarak benzer bir sohbet geçti bizde dekendi doktorlarımıza güvenmeye devam :)
Evet ama onunla bunun arasında dağlar kadar fark var o minicik bi şeydi tek seferlikti.
Hayır enfeksiyon da yok baktırıyorum sürekli. Bir de kıvam farkı da vardı. Bakalım hayırlı haberler alırız muayenelerimizden inşallah ya
Cimer bisey yapar mı bilmem aslında yollamak lazım, ama zaten sadece orda değil hatay yine suriyelilerin her yerde aynıAA evet ben de izledim sen paylaşmıştın hatta o şekilde denk geldim.
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum herkesin kendi kararı zaten çocuğunu herkes istediği gibi yetiştirir:)
Bebeğin özellikle her seferinde altını açtıktan sonra tuvaletini yapması vs bence refleks hareketler zaten.
Ben de bu sekildeymişim, yapmazmışım altım açılmadan. annem sonra farketmiş tuvalete tutmaya başlamış.
Bakalım anne bebek frekansı neler bekliyor bizleri
Cimere yaz cimere bu konuda ciddiyim fotoğraflarıyla yolla
Yazdıklarının Hepsi o kadar normal geliyor ki maalesef. İlk 2 ay bebişi ekstra koruyacağız canım
Bayram gezmeleri sonrası hastalanan bi sürü Bebiş okudum zamanımız kötü artık
Hastalık kol geziyor aramızda
Bebişler desen çok minikkıyamam
Ara ara çok giriyor kuzum. Bakalım sakinleştim biraz yarına kadar tekrarlamazsa güzel olacak. Karnımı doyuramadım daha süt yoğurt ancak yiyorum. kalkıcam şimdi inşallah
Benim hamilelikten önce pek üst karında bisey yoktu boy karsiliyordu kiloyu, şuan mide kısmı alt karna göre daha şiş ikisi de birleşmiyor çok komik duruyorKızlar anladığım kadarıyla sizde de kilo var. Sizin de alt karnınız mı büyüdü? Benim üstte halihazırda olan tombiş karnım var, çocuk alt göbekte büyüdüBirleşecek mi bunlar yoksa ben iki karınlı mı olacağım
Hesabı açık yapmam gerekiyor canım öğrenciler ekliyor öyle kapalı tutuyordum siz görüm diye açmıştım bir günlükBen de görmek istiyordumHiç görünmüyor bağlantı bozuk filan diyor ama hayırlı olsun :)
Canım benim de 3 gündür kahverengi, sarı karışımı akıntım geliyor. Hamileliğin başından beri bir kaç geldi. Onun dışında her gün şeffaf alıntım geliyor. Doktor yoğun kırmızı olmadıkça korkma dediği için kahverengileri söylemedim bile. Endişelenme canım, bebeğin sapasağlam doğacak inşallahHahaha tam olarak benzer bir sohbet geçti bizde dekendi doktorlarımıza güvenmeye devam :)
Evet ama onunla bunun arasında dağlar kadar fark var o minicik bi şeydi tek seferlikti.
Hayır enfeksiyon da yok baktırıyorum sürekli. Bir de kıvam farkı da vardı. Bakalım hayırlı haberler alırız muayenelerimizden inşallah ya
Ah yavrumm ahaha bende ezdim çocuğu diye bi uyku arasında panikledimBen de öyle, gece gerilmeyle uyanıyorum, bi bakıyorum çocuğun pestili çıkmış göbişimin altında
Benide gece çok uyandırıyor sağda duruyor sağ yattım mı ittiriyor diloşAllah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın kuzum, dua etmekten başka elimizden bisey gelmiyor. Seninle aynı kilolardaydik sanki değil mi ? İnşallah sen benim gibi geç kalmazsın da hemen hissedersinnn
En net hissettiğim zamandı allahim dedim keşke uyanık olsaydım ki uykumdan uyandırdı zaten herhalde bu da bağırsak hareketi değildir ya dimi
Ben nerde olduğunu anlamıyorum ki dahaBenide gece çok uyandırıyor sağda duruyor sağ yattım mı ittiriyor diloş
Yüzüstü yatınca evet fena sıkışıyorlar hemen bir tepki. Zamanla hissedilecek hatta uykular haram moduna da girebiliriz :)Benim kilom etkiliyor büyük ihtimal çünkü bende hissettiğimde aslında kuvvetli hissediyorum. Arada minik kipirdamalar oluyorsa mesela onları hissetmiyor olabilirim. Bi kaç kere pıt pıt hissettim o kadar çünkü. Benim asil hissettim dediğim hareketler 2 günde bir o kuvvetli iktirmeler
Mesela yüz üstü yatmisim uykumda çok sert hareketle uykumdan uyandım şaşırdım hatta. Bi kaç kere de ayaklarımı düz uzatınca veya otururken karnım sıkışırsa hissettim. Onun haricinde herhalde iç karnım baya geniş pek bisey hissetmiyorum
Abartı olmadan ayda 2-3 kez yiyorum ben ya 1 hamburger döner falan kızartma çok seviyorum her an yiyebilirim o derece cipste yiyorum haftada 1 kola nadir içiyorumKızlar pizza, hamburger yiyen var mıBen çok sağlıksız besleniyorum sanırım bu aralar. Evde yemek pişirmek işkence gibi geliyor kokudan. Eşim de gelirken fast food alıyor. Kolayıma geliyor yiyorum. Çok mu zararlı yaptığım
Sağdan ittirince bende anladım çok az kaldı artık tam hissederizBen nerde olduğunu anlamıyorum ki daha
İşte bi kaç kere göbek altından iktirdi derinden öyle hissettim birde yüzüstü yatınca hissettim. Beklemedeyim bakalım
Çok geçmiş olsun inşallah birşey yokturİnşallah canım arkadaşım ya.
Telaş yapmayayım derdindeyim sürekli ama bir yerden sonra boşa düşüyorum
İnşallah canım benim
Çaresizlikle karışık teslimiyet içindeyim zaten
yani müdehale edilebilecek bir noktayı kaçırırım diye çok korkuyorum.
Yarın gideceğim kuzum. Kansız gelenler de oluyormuş arkadaşım yeni doğum yaptı onun da öyleydi.
İnşallah kuzucum
Ben de doktor muayenemi erkene almak zorunda kaldım
Yarın 11 de hastanede olacağız doktor doğumdan çıkınca araya alacakmış.
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
Çocuğu hem yaglarimla hem yüzüstü yatarak sıkıştırdım ah yazık yavrum
Olsun hissetmiş olduk
Kızlar anladığım kadarıyla sizde de kilo var. Sizin de alt karnınız mı büyüdü? Benim üstte halihazırda olan tombiş karnım var, çocuk alt göbekte büyüdüBirleşecek mi bunlar yoksa ben iki karınlı mı olacağım
hope2022 girip çıktın mı canım randevun 13.30 du dimi?
Ayy çok heyecanlı en sevdiğim anCanım sıra bekliyoruz dahayolda trafik vardı geç kaldık birazcık. Girerim ama snaırım 10-15 dk ya
Hadi gelsin cinsiyet:)Canım sıra bekliyoruz dahayolda trafik vardı geç kaldık birazcık. Girerim ama snaırım 10-15 dk ya
İnşallah ya artık herkes hissediyorum diyince kendimi çok geç kalmış hissediyorumYüzüstü yatınca evet fena sıkışıyorlar hemen bir tepki. Zamanla hissedilecek hatta uykular haram moduna da girebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?