- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.484
- 548
Öncelikle akıntıdan korkma canım belki enfeksiyon belki mantar ilaçla düzenliyorlar ki bende sürekli enfeksiyon atlatan biriyim .Yok sarı beyaz yeşil karışım
Tek tesellim en azından kan görmemiş olmak.
Ne zaman rahat bi nefes alıcam normal bi günüm geçicek bilmiyorum
psikolojim gittikçe zayıflamaya başladı. Çocuk zaten baş aşağı doğum pozisyonunda. göbek deliğimden canımı yakacak kadar tekmeleyip ittirdiğini hissettim 2 defa.
Sakin kalmaya çalışıyorum ama Millet yaşadığım sıkıntıları son haftalarında yaşıyor ya.
Ayy süper benimki toblerone yeyince falan göstermedi maximus a açtı kocamanKızlaar çıktım şimdi yürüyüş arası verdiik. Sağlığı iyi dedi doktor çok şükür duymak istediğim buyduu kocaman olmuş sıpaa görseniztabi hepimize poposunu döndü o yüzden bi doktor yürü çikolata ye gel dedi onu yapıyorum bir daha gircem ultrasona gösterirse eğer cinsiyeti bakalım
Ayyyy çok güzelll maşallah bayıldım çok net herşeySelam kızlar bugun ayrıntılıya gıttım 20.
+1 de cok sukur hersey yolundA 360 gram olmus ama boyunu soylemedı cok hareketlıydi prenses yatay sekılde duruyor
Allah nazardan korusunSelam kızlar bugun ayrıntılıya gıttım 20.
+1 de cok sukur hersey yolundA 360 gram olmus ama boyunu soylemedı cok hareketlıydi prenses yatay sekılde duruyor
Ah biraz daha sakinledim çok şükürÖncelikle akıntıdan korkma canım belki enfeksiyon belki mantar ilaçla düzenliyorlar ki bende sürekli enfeksiyon atlatan biriyim .
Bebeğin pozisyonunun da garantisi yok biliyorum o kadar zor oluyor ki bazen insan kaygı ve korku yaşıyor sürekli tesbihin varsa ben kaç gündür Ya Şafi diyorum ve beni çok rahatlattı . Sende çek için ferahlar aklı dolu oluyor insanın
Kız kızKızlaar çıktım şimdi yürüyüş arası verdiik. Sağlığı iyi dedi doktor çok şükür duymak istediğim buyduu kocaman olmuş sıpaa görseniztabi hepimize poposunu döndü o yüzden bi doktor yürü çikolata ye gel dedi onu yapıyorum bir daha gircem ultrasona gösterirse eğer cinsiyeti bakalım
Canım evet bende suyu az içtiğim günlerde ağrılarım oluyor böyle nasıl diyeyim sarı akıntım hep var hiç geçmedi o yüzden canını sıkma . Evet bol bol cek Ya Şafi insanin ruhu da sakinlesiyorAh biraz daha sakinledim çok şükür
Çok su süt içtim gerçekten iyi geldiler. Dr da boşuna su iç su iç demiyo sanırım
Çekeceğim kuzum teşekkür ederim ha bire içimden okuyorum zaten sakinlemek için.. içim başka türlü hafiflemiyor
Bakalım neler olduğu yarın çıkacak ortaya
Her şey iyi çıkarsa daha da benzer durumda endişelenmem hayırlısıyla
idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım. yeşil renk genelde enfeksiyon belirtisi oluyor. nişan yerleşme kanaması gibi kahverengi oluyorYok sarı beyaz yeşil karışım
Tek tesellim en azından kan görmemiş olmak.
Sorma zaten onlar imkansız biseyi söyleyip daha sonra saldıranlardan. Çok sevindim senin adına darısı bekleyenlere olsun insallahNe saçma bir laf. İnsanlar birbirinin anneliğini sorgulamayı geçtim, annelik hissiyatını bile didikliyorlar.
Ben de erken hissedenlerdenim, annemin yönlendirmesi ile anlamaya başladım. Fakat anlamasaydım da bu beni daha az anne yapmaz.
Hepimizin hikayesi farklı farklı, annelik hamilelikten itibaren kolay değil. En kolay görünen hamilelik bile çetrefilli.
Hissedeceğiz, bu yolculukta bütün hamileler birbirimize destek olacağız. Boş boş konuşanları da önemsemeyeceğiz.
Bu beybisi, 1 tl. Alışveriş yaparken atıver sepete.Cnm bu e bebeğin hangi ajandası bende alayım
Ya acaba bendede mi taşikardi var değişik kalbimde bazen çarpıntı boşalma oluyır. Kaç gram boyu kaç olmuş bamyalınınGeldim bebeklerim çok yoruldum önce dahiliye randevum vardı, gebelik taşıkadrim varmış bir de. Nabız uçuyor dedi doktor. tsh çıkmadı sorun varmış yarın arayacakmış beni. İdrar kültürü de üç güne çıkacak.
Bebek iyi her şey yolunda çok şükür, her şeyini tek tek gösterdi, eşim bir ümit cinsiyeti tekrar sordu hala kız değil diye üzülüyor galiba.Yoo pipisi burda diye bamyayı da gösterdi. Ağrılarımın asla hafiflemediğini de söyledim, bu büyüdüğünü gösterir iyi bir şey dedi.
Bu arada-Sunshine daktır eskisi gibi karşıladı beni çok mutlu oldum. Ayrıca akıntı falan demişsn inşallah önemli bir şey değildir minnoşum, acile gidecek misin bugün?
Ayy süper benimki toblerone yeyince falan göstermedi maximus a açtı kocamanmerdiven in çık canım
Kız kız
Kuzum gözün AydınGeldim bebeklerim çok yoruldum önce dahiliye randevum vardı, gebelik taşıkadrim varmış bir de. Nabız uçuyor dedi doktor. tsh çıkmadı sorun varmış yarın arayacakmış beni. İdrar kültürü de üç güne çıkacak.
Bebek iyi her şey yolunda çok şükür, her şeyini tek tek gösterdi, eşim bir ümit cinsiyeti tekrar sordu hala kız değil diye üzülüyor galiba.Yoo pipisi burda diye bamyayı da gösterdi. Ağrılarımın asla hafiflemediğini de söyledim, bu büyüdüğünü gösterir iyi bir şey dedi.
Bu arada-Sunshine daktır eskisi gibi karşıladı beni çok mutlu oldum. Ayrıca akıntı falan demişsn inşallah önemli bir şey değildir minnoşum, acile gidecek misin bugün?
Ay parti ne zamaaaaanGösterdi canım gösterdi kardeşim öğrendi bakalım bize süpriz olcak
Nabız 110, dinlenirken bile sarsıyor beni kalp atışlarım. Sen de dikkat et bakalım bir.Ya acaba bendede mi taşikardi var değişik kalbimde bazen çarpıntı boşalma oluyır. Kaç gram boyu kaç olmuş bamyalının
Bugün senin detaylı günün değildi dimi yavrum? Hadi gözün aydın renkli falan açtı mı yüzünü gördün müNabız 110, dinlenirken bile sarsıyor beni kalp atışlarım. Sen de dikkat et bakalım bir.
Boy 21 ağırlığı 200 üstüydü hatırlayamıyorum tam bebeğim.
Rahatlamaz olur muyum içim şişmişti artık.Kuzum gözün Aydın
Rahatladın mı biraz artık
Kaç cm olmuş minik tospik
Mutlu ayrılmana çok çok sevindim
Kuzum acile gideceğim ama kadın doğum için değil idrar tahlili vermeyi düşünüyorum yine. Yarın doktorun huzuruna hazırlıklı çıkayım dedim
Yok minnoşum açmadı. Bir ay sonra detaylıya çağırdı, perinatologtan randevu aldığımı söylemedim, fazla detaylı göz çıkarmaz.Bugün senin detaylı günün değildi dimi yavrum? Hadi gözün aydın renkli falan açtı mı yüzünü gördün mü
Tanidigim tek akrep , abimin esi. Oda hem cok guzel hemde tuttugnu kopadan ayaklari yere basan bir kadin. oyle olsun isterim kizimGerçek bir akrep geliyor yani her hâlükârda
Hic sormaaaMecbuur azıcık büyütelim yürüme kısmına gelelim ondan sonra hep bir büyük boyu moduna geçeriz seneye de giysinler diyeayy 9-10 yaşlarına da gelince bizim aldıklarımızıda beğenmezler bu ne anne hiç tarzın değil diye söylenirler
ben pizza dukkani isletiyorumKızlar pizza, hamburger yiyen var mıBen çok sağlıksız besleniyorum sanırım bu aralar. Evde yemek pişirmek işkence gibi geliyor kokudan. Eşim de gelirken fast food alıyor. Kolayıma geliyor yiyorum. Çok mu zararlı yaptığım
kuzum cok gecmis olsun ama eminimki birsey yokturBebiş hareketlerinde sorun yok çok hareketli ama ağrılı sancılı kasılmaların yanına yoğun miktarda akıntım geldi. Nişana çok benzettim annem bile yorum yapamadı doktorumla görüştüm o da izne ayrılmış tam yarın görüşeceğiz
İstirahat dedi su süt magnezyum takılıyorum şu an işte.
ayy banada kiz gibi geldiAy bakalım ne geleceek heycanla bekliyoruz öğrenmeyii gösterdi kendini kardeşime yazdı verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?