2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Öncelikle akıntıdan korkma canım belki enfeksiyon belki mantar ilaçla düzenliyorlar ki bende sürekli enfeksiyon atlatan biriyim .

Bebeğin pozisyonunun da garantisi yok biliyorum o kadar zor oluyor ki bazen insan kaygı ve korku yaşıyor sürekli tesbihin varsa ben kaç gündür Ya Şafi diyorum ve beni çok rahatlattı . Sende çek için ferahlar aklı dolu oluyor insanın

Ayy süper benimki toblerone yeyince falan göstermedi maximus a açtı kocaman merdiven in çık canım

Selam kızlar bugun ayrıntılıya gıttım 20.
+1 de cok sukur hersey yolundA 360 gram olmus ama boyunu soylemedı cok hareketlıydi prenses yatay sekılde duruyor
Allah nazardan korusun maşallah kuzuya
Ah biraz daha sakinledim çok şükür
Çok su süt içtim gerçekten iyi geldiler. Dr da boşuna su iç su iç demiyo sanırım
Çekeceğim kuzum teşekkür ederim ha bire içimden okuyorum zaten sakinlemek için.. içim başka türlü hafiflemiyor
Bakalım neler olduğu yarın çıkacak ortaya
Her şey iyi çıkarsa daha da benzer durumda endişelenmem hayırlısıyla

Kız kız

Canım evet bende suyu az içtiğim günlerde ağrılarım oluyor böyle nasıl diyeyim sarı akıntım hep var hiç geçmedi o yüzden canını sıkma . Evet bol bol cek Ya Şafi insanin ruhu da sakinlesiyor

Sorma zaten onlar imkansız biseyi söyleyip daha sonra saldıranlardan. Çok sevindim senin adına darısı bekleyenlere olsun insallah
Uzun uzun yazmışsın sagolasin

Hanımlar bugün randevularınız vardı güzel haberler bekliyoruz
hope2022 sabah erkenden uyanmış ama Birbasak cım henüz uykusunun en tatlı yerindedir herhalde

Geldim bebeklerim çok yoruldum önce dahiliye randevum vardı, gebelik taşıkadrim varmış bir de. Nabız uçuyor dedi doktor. tsh çıkmadı sorun varmış yarın arayacakmış beni. İdrar kültürü de üç güne çıkacak.

Bebek iyi her şey yolunda çok şükür, her şeyini tek tek gösterdi, eşim bir ümit cinsiyeti tekrar sordu hala kız değil diye üzülüyor galiba. Yoo pipisi burda diye bamyayı da gösterdi. Ağrılarımın asla hafiflemediğini de söyledim, bu büyüdüğünü gösterir iyi bir şey dedi.

Bu arada -Sunshine daktır eskisi gibi karşıladı beni çok mutlu oldum. Ayrıca akıntı falan demişsn inşallah önemli bir şey değildir minnoşum, acile gidecek misin bugün?

Ya acaba bendede mi taşikardi var değişik kalbimde bazen çarpıntı boşalma oluyır. Kaç gram boyu kaç olmuş bamyalının

Kuzum gözün Aydın
Rahatladın mı biraz artık
Kaç cm olmuş minik tospik
Mutlu ayrılmana çok çok sevindim

Kuzum acile gideceğim ama kadın doğum için değil idrar tahlili vermeyi düşünüyorum yine. Yarın doktorun huzuruna hazırlıklı çıkayım dedim

Gösterdi canım gösterdi kardeşim öğrendi bakalım bize süpriz olcak
Ay parti ne zamaaaaan

Ya acaba bendede mi taşikardi var değişik kalbimde bazen çarpıntı boşalma oluyır. Kaç gram boyu kaç olmuş bamyalının
Nabız 110, dinlenirken bile sarsıyor beni kalp atışlarım. Sen de dikkat et bakalım bir.
Boy 21 ağırlığı 200 üstüydü hatırlayamıyorum tam bebeğim.

Nabız 110, dinlenirken bile sarsıyor beni kalp atışlarım. Sen de dikkat et bakalım bir.
Boy 21 ağırlığı 200 üstüydü hatırlayamıyorum tam bebeğim.
Bugün senin detaylı günün değildi dimi yavrum? Hadi gözün aydın renkli falan açtı mı yüzünü gördün mü

Rahatlamaz olur muyum içim şişmişti artık. 21 cm olmuuş, gözlerini bile gördüm.

Yarın bir de onun çıkmasını beklemezsiniz, iyi olur minnoşum. Temiz çıkar inşallah.

Gerçek bir akrep geliyor yani her hâlükârda
Tanidigim tek akrep , abimin esi. Oda hem cok guzel hemde tuttugnu kopadan ayaklari yere basan bir kadin. oyle olsun isterim kizim
Hic sormaaa o bana esyalari veren arkadasin kiziyla esimin arasi muhtesemdi 3 ysina kadr ama simdi suratina bakmiyor esim diyor beni unuttu bende dedim buyuyene kdar guzeller sonra seni takmiuor zaten
ben pizza dukkani isletiyorum haftada 3 gun bir dilim kesin yiyorum . evde de yapabilirsin , un su tuz biraz yag maya ve maya icin cok az seker . maya rahatsiz ediyorsa , mayasiz da yapabilirsin. ama ben usenirim sahsen evde ugrasmay annem eskiden firindan ekmek hamuru alir ona yapardi cok da guzel olurdu
kuzum cok gecmis olsun ama eminimki birsey yoktur, pempe yda kanli bir akinti degilmis . bende de mesala ilaxlarimdan dolayi daha sari sari bir akinti geliyor . doktorum fresh kan degilse hic onemli degil dedi .
Ay bakalım ne geleceek heycanla bekliyoruz öğrenmeyii gösterdi kendini kardeşime yazdı verdi doktor
ayy banada kiz gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…