2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah ya artık herkes hissediyorum diyince kendimi çok geç kalmış hissediyorum
Yok yok korkma burda tekme falan diyince bende şaşırıyorum benim öyle tekmeler yok daha çok kuvvetli bide günde 1 kez oluyo olsada hissetmem dün 1 kez hissettim o kadar bugün daha yok bakalım yavaş yavaş artar insallah

Ben daha çok happymom uygulamasında görüyorum 20. Haftalarda dönüyor tekme atıyor yok öyle böyle yazıyorlar
Hissedicez inşallah aynen dediğin gibi günde bir kere hissedersem anca o da yeni başladı

Ben daha çok happymom uygulamasında görüyorum 20. Haftalarda dönüyor tekme atıyor yok öyle böyle yazıyorlar
Hissedicez inşallah aynen dediğin gibi günde bir kere hissedersem anca o da yeni başladı
normal ya bende 17+5 te bir kez hissettim kelebek gibi pır pır etti bir daha tık yok doktora sordum normal ben 21.haftada hissetmiştim dedi ki onun ikizmiş birde

Kızlaar çıktım şimdi yürüyüş arası verdiik. Sağlığı iyi dedi doktor çok şükür duymak istediğim buyduu kocaman olmuş sıpaa görseniz tabi hepimize poposunu döndü o yüzden bi doktor yürü çikolata ye gel dedi onu yapıyorum bir daha gircem ultrasona gösterirse eğer cinsiyeti bakalım

bende bugün kontrole gittim kızlar çok şükür iyi kızçem 1 hazirana da detaylı ultrason randevusu aldım 20+4 oluyor
çok şükür
çok şükür
üzerimize foto at tamam mı

normal ya bende 17+5 te bir kez hissettim kelebek gibi pır pır etti bir daha tık yok doktora sordum normal ben 21.haftada hissetmiştim dedi ki onun ikizmiş birde
Benimde o aralar pıt pıt oldu anlamadım tabi sonra 1 hafta bisey hissetmedim yine pit dedi kaçtı şu 4 5 gündür günde bi kere iktirme gibi hissedersem anca oluyor. İlk gebelik için normalmiş zaten doktor bile kendisi 21. Haftada hissettiyse ikizleri çok normaldir
Yok canım ya öyle kendini şartlama, hareketleri ultrasonda normalse varsın 1-2 hafta geç hisset. Boşver
12 13 14. Haftalarda hissedip olamaz diyenlere de sizin annelik hissiyatınız yok yazmislardi insanların moralini bozmaktan başka yaptıkları bisey yok
Ultrasona en son 16. Haftada girdim 1 ay oldu daha 9 gün var muayeneye ondan biraz endiselenmistim ama 4 5 gündür şükür bi kaç bisey hissettim

Ne saçma bir laf. İnsanlar birbirinin anneliğini sorgulamayı geçtim, annelik hissiyatını bile didikliyorlar.
Ben de erken hissedenlerdenim, annemin yönlendirmesi ile anlamaya başladım. Fakat anlamasaydım da bu beni daha az anne yapmaz.
Hepimizin hikayesi farklı farklı, annelik hamilelikten itibaren kolay değil. En kolay görünen hamilelik bile çetrefilli.
Hissedeceğiz, bu yolculukta bütün hamileler birbirimize destek olacağız. Boş boş konuşanları da önemsemeyeceğiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…