AyyyRahatlamaz olur muyum içim şişmişti artık.21 cm olmuuş, gözlerini bile gördüm.
Yarın bir de onun çıkmasını beklemezsiniz, iyi olur minnoşum. Temiz çıkar inşallah.
Gayet beklediğim hareketYok minnoşum açmadı. Bir ay sonra detaylıya çağırdı, perinatologtan randevu aldığımı söylemedim, fazla detaylı göz çıkarmaz.
Oh oh iyi olmuş yavrumYok minnoşum açmadı. Bir ay sonra detaylıya çağırdı, perinatologtan randevu aldığımı söylemedim, fazla detaylı göz çıkarmaz.
ayy ne guzellRahatlamaz olur muyum içim şişmişti artık.21 cm olmuuş, gözlerini bile gördüm.
Linki unutmuşum.Bu beybisi, 1 tl. Alışveriş yaparken atıver sepete.
Canım gözün aydın çok şükürGeldim bebeklerim çok yoruldum önce dahiliye randevum vardı, gebelik taşıkadrim varmış bir de. Nabız uçuyor dedi doktor. tsh çıkmadı sorun varmış yarın arayacakmış beni. İdrar kültürü de üç güne çıkacak.
Bebek iyi her şey yolunda çok şükür, her şeyini tek tek gösterdi, eşim bir ümit cinsiyeti tekrar sordu hala kız değil diye üzülüyor galiba.Yoo pipisi burda diye bamyayı da gösterdi. Ağrılarımın asla hafiflemediğini de söyledim, bu büyüdüğünü gösterir iyi bir şey dedi.
Bu arada-Sunshine daktır eskisi gibi karşıladı beni çok mutlu oldum. Ayrıca akıntı falan demişsn inşallah önemli bir şey değildir minnoşum, acile gidecek misin bugün?
Ayyyboyu 1 karışı geçmiş mi şimdi maşallah ya
Daha hoca enfeksiyonun e sini demeden yapıştıracağım cevabıbiliyorum ki temiz çıkacak tabi inşallah
Gayet beklediğim harekethelal
O beni çok heyecanlandırıyor, fotoğrafını da verir yüzünün.Oh oh iyi olmuş yavrumperinatolog da çok güzel görürsün bak yüzünü kesiiinn
Çok sevindim süper ferahlamışsındır artık 2 hafta görmeyince kurum kurum kuruyoruz hepimizGeldim bebeklerim çok yoruldum önce dahiliye randevum vardı, gebelik taşıkadrim varmış bir de. Nabız uçuyor dedi doktor. tsh çıkmadı sorun varmış yarın arayacakmış beni. İdrar kültürü de üç güne çıkacak.
Bebek iyi her şey yolunda çok şükür, her şeyini tek tek gösterdi, eşim bir ümit cinsiyeti tekrar sordu hala kız değil diye üzülüyor galiba.Yoo pipisi burda diye bamyayı da gösterdi. Ağrılarımın asla hafiflemediğini de söyledim, bu büyüdüğünü gösterir iyi bir şey dedi.
Bu arada-Sunshine daktır eskisi gibi karşıladı beni çok mutlu oldum. Ayrıca akıntı falan demişsn inşallah önemli bir şey değildir minnoşum, acile gidecek misin bugün?
Ya sık idrarı anlayabiliyorum ama ağrılı kısmını kesinlikle anlamıyorum
Bence de temiz çıkacak minnoşum, amin.
Dahiliye doktorum, ağrılı ve sık idrar şikayetlerimin bebeğim büyümesiyle de ilgili olabileceğini söylemişti, kültür temiz çıkarsa o yüzden demek ki.
Benimki duyar duymaz kulağıma fısıldadı; ‘Hadi diğerini iptal edelim.’
Hiç sorma, o sırada aklıma geldi acı acı güldüm zaten.ayy ne guzellmasallah kuzum
tostla buyudu yavrucak
Teşekkür ederim bebeğim.Canım gözün aydın çok şükür
Erkekler genelde erkek ister ama benim eşim de hep kız diyordu hayırdır inşallah :)
Ağzının tadını biliyor minikAyy süper benimki toblerone yeyince falan göstermedi maximus a açtı kocamanmerdiven in çık canım
İlk defa 1 ay bekledim bebeğim, ve son olmalı geçmek bilmiyor.Çok sevindim süper ferahlamışsındır artık 2 hafta görmeyince kurum kurum kuruyoruz hepimizumarım diğer sonuçlarda güzel çıkar
Kuzum gözün Aydın
Rahatladın mı biraz artık
Kaç cm olmuş minik tospik
Mutlu ayrılmana çok çok sevindim
Kuzum acile gideceğim ama kadın doğum için değil idrar tahlili vermeyi düşünüyorum yine. Yarın doktorun huzuruna hazırlıklı çıkayım dedim
Ay parti ne zamaaaaan
Ağrılı idrar bana da mantıklı gelmiyor enfeksiyonu çağrıştırıyor direkt.Ya sık idrarı anlayabiliyorum ama ağrılı kısmını kesinlikle anlamıyorumama neyse doktordan iyi bilecek halimiz yoktur herhalde
Ahaha kaçamazsın koçum deseydinbebişin boy boy renkli vesikalıkları a lı na cak
Tanidigim tek akrep , abimin esi. Oda hem cok guzel hemde tuttugnu kopadan ayaklari yere basan bir kadin. oyle olsun isterim kizim
Hic sormaaao bana esyalari veren arkadasin kiziyla esimin arasi muhtesemdi 3 ysina kadr ama simdi suratina bakmiyor esim diyor beni unuttu bende dedim buyuyene kdar guzeller sonra seni takmiuor zaten
ben pizza dukkani isletiyorumhaftada 3 gun bir dilim kesin yiyorum . evde de yapabilirsin , un su tuz biraz yag maya ve maya icin cok az seker . maya rahatsiz ediyorsa , mayasiz da yapabilirsin. ama ben usenirim sahsen evde ugrasmay annem eskiden firindan ekmek hamuru alir ona yapardi cok da guzel olurdu
kuzum cok gecmis olsun ama eminimki birsey yoktur, pempe yda kanli bir akinti degilmis . bende de mesala ilaxlarimdan dolayi daha sari sari bir akinti geliyor . doktorum fresh kan degilse hic onemli degil dedi .
ayy banada kiz gibi geldi
aynen ya sanki biz cok anliyoruz gordugumuzuUltrasonda doktorda gördüm demesiyle makineyi karnımdan cekmesi bir olduben cocugun neresi nerde anlayamadım için
Ayy bizde de benzer durumlarPartii gibi olmayacak tam kız sadece balon yaptırcak kardeşim annemlerde patlatcaz onu ortamı süslemeye bile vakit yokherkes birbirinden sabırsız benim ailemin ilk torun olacak nasipse dayanamıyorlar
Aynen testleri bekleyelim bakalım önceAğrılı idrar bana da mantıklı gelmiyor enfeksiyonu çağrıştırıyor direkt.Ama testler de öyle derse inanacağız hemen inanmayalım dur.
Aklı 1500 tl’de kaldı onun belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?