2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Rahatlamaz olur muyum içim şişmişti artık. 21 cm olmuuş, gözlerini bile gördüm.

Yarın bir de onun çıkmasını beklemezsiniz, iyi olur minnoşum. Temiz çıkar inşallah.
Ayyy boyu 1 karışı geçmiş mi şimdi maşallah ya

Daha hoca enfeksiyonun e sini demeden yapıştıracağım cevabı biliyorum ki temiz çıkacak tabi inşallah

Yok minnoşum açmadı. Bir ay sonra detaylıya çağırdı, perinatologtan randevu aldığımı söylemedim, fazla detaylı göz çıkarmaz.
Gayet beklediğim hareket helal

Canım gözün aydın çok şükür

Erkekler genelde erkek ister ama benim eşim de hep kız diyordu hayırdır inşallah :)

Ayyy boyu 1 karışı geçmiş mi şimdi maşallah ya

Daha hoca enfeksiyonun e sini demeden yapıştıracağım cevabı biliyorum ki temiz çıkacak tabi inşallah

Gayet beklediğim hareket helal

Bence de temiz çıkacak minnoşum, amin.

Dahiliye doktorum, ağrılı ve sık idrar şikayetlerimin bebeğim büyümesiyle de ilgili olabileceğini söylemişti, kültür temiz çıkarsa o yüzden demek ki.

Benimki duyar duymaz kulağıma fısıldadı; ‘Hadi diğerini iptal edelim.’

Çok sevindim süper ferahlamışsındır artık 2 hafta görmeyince kurum kurum kuruyoruz hepimiz umarım diğer sonuçlarda güzel çıkar

Ya sık idrarı anlayabiliyorum ama ağrılı kısmını kesinlikle anlamıyorum ama neyse doktordan iyi bilecek halimiz yoktur herhalde

Ahaha kaçamazsın koçum deseydin bebişin boy boy renkli vesikalıkları a lı na cak

Canım gözün aydın çok şükür

Erkekler genelde erkek ister ama benim eşim de hep kız diyordu hayırdır inşallah :)
Teşekkür ederim bebeğim.

Birkaç gün önce, tam uyumak üzereydim beni dürtüp ‘hep kız babası olmayı hayal etmiştim.’ dedi. Güleyim mi ağlayayım mı yazık çocuğum duyacak üzülecek.

Bakın kızlar fiyatları takip etmiyorum çok ben ama

Eklentiler

• EA6683B2-DCE1-489F-A047-710B4C3A523E.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 68

Partii gibi olmayacak tam kız sadece balon yaptırcak kardeşim annemlerde patlatcaz onu ortamı süslemeye bile vakit yok herkes birbirinden sabırsız benim ailemin ilk torun olacak nasipse dayanamıyorlar

Ağrılı idrar bana da mantıklı gelmiyor enfeksiyonu çağrıştırıyor direkt. Ama testler de öyle derse inanacağız hemen inanmayalım dur.

Aklı 1500 tl’de kaldı onun belli.

Ultrasonda doktorda gördüm demesiyle makineyi karnımdan cekmesi bir oldu ben cocugun neresi nerde anlayamadım için

Ultrasonda doktorda gördüm demesiyle makineyi karnımdan cekmesi bir oldu ben cocugun neresi nerde anlayamadım için
aynen ya sanki biz cok anliyoruz gordugumuzu kafa gobek kol bacak anca ayirt ediyoruz

gecen kiz da bana gosteriyor , plesantasi , omurgasi fln diye ama sor bakim ne kadrini anliyorum

Partii gibi olmayacak tam kız sadece balon yaptırcak kardeşim annemlerde patlatcaz onu ortamı süslemeye bile vakit yok herkes birbirinden sabırsız benim ailemin ilk torun olacak nasipse dayanamıyorlar
Ayy bizde de benzer durumlar babam yurtdışına kadar duyurmuştu 1 ay önce kız torunum olcak diye
Ay hadi patlatın artık kaçta patlatıyorsunuz

Ağrılı idrar bana da mantıklı gelmiyor enfeksiyonu çağrıştırıyor direkt. Ama testler de öyle derse inanacağız hemen inanmayalım dur.

Aklı 1500 tl’de kaldı onun belli.
Aynen testleri bekleyelim bakalım önce

bi çocuk anne karnında kolay pişmiyor derler ses etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…