Kocaman olmuştur minnoşum şimdi.17+0 dı ben gittiğimde 17 cm 195 gramdı ama beklenen doğum tarihi 1 hafta öne geçmişti 19+12deyim ben
Oyy canım benim hayırlı uğurlu olsunnBir pipili haberide benden gelsiin o zamanvalla süpriz oldu 17 haftadır bebişimi minik kızım diye seviyordum
Yine tutturdum valla.Bir pipili haberide benden gelsiin o zamanvalla süpriz oldu 17 haftadır bebişimi minik kızım diye seviyordum
ayyy hayirli olsun canimmBir pipili haberide benden gelsiin o zamanvalla süpriz oldu 17 haftadır bebişimi minik kızım diye seviyordum
Merhaba, benim bir tanidigim buna benzer bir sey yapiyordu tam olarak tuvalet iletisimi degil ama bebegi ik mik etmeye baslayinca alip tuvalete goturup çişşş diyordu ve cocuk da cisini yapiyordu. Ben ilk gordugumde cok gulmustum sacmalik vs demistim. Bebegi 8-9 aylikken bir daha gordugumde cisini degil ama kakasini soyleyebiliyordu kakasi gelince ihhh diye bagiriyordu ama ikinir gibi degil seslenir sekilde. O an yaninda kim varsa ihh diyordu annesi de kosup tutuyordu orada yapiyordu kakasini ama cisini bezine yapiyordu. Gecen yine gordum 1.5 yaslarinda simdi cisini de ogrenmis.Sosyalcim hatırlarsan hamileliklerimizin başında Rus bir kadın paylaşmıştım. Elemination communication deniliyor bu tekniğe yurtdışında baya populermiş. İlk günden başlayanlar var. Ben de araştırıyorum. yapabilmek zor gibi görünüyor. Bir de onlara göre bebek yaradılışı gereği kendini temiz tutmak ister diyorlar. Ama Freud u düşününce oral anal dönem bebek onu kavrayamaz henüz. Alında bebeği şartlayarak belirli sesler çıkararak verilen bir eğitim. Acaba doğru bişi mi değil mi? Aramızda bilgi sahibi olanlar yazsın lütfen :)
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahBir pipili haberide benden gelsiin o zamanvalla süpriz oldu 17 haftadır bebişimi minik kızım diye seviyordum
Alışman için 3-5 bilemedin 12 saat veriyorumBir pipili haberide benden gelsiin o zamanvalla süpriz oldu 17 haftadır bebişimi minik kızım diye seviyordum
Oyy canım benim hayırlı uğurlu olsunnbu sene gerçekten erkek senesi kızlar az sağlıkla gelsin insallahhh
Yine tutturdum valla.Gözünüz aydın minnoş, sağlıkla gelsin oğluşun.
ayyy hayirli olsun canimm
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah
Alışman için 3-5 bilemedin 12 saat veriyorumsürmez Bile o kadar
Hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıkla vaktiyle kolaylıkla gelsin oğluşun inşallah
Hayırlı olsun canım yakışıklınBir pipili haberide benden gelsiin o zamanvalla süpriz oldu 17 haftadır bebişimi minik kızım diye seviyordum
Hayırlı olsun canım yakışıklınSağlıkla gelsin annesi
Aynen canım sabırsızlıkla bekliyoruz. Sağlıkla, hayır ve bereketle gelsinler inşallah aminAA evet ben de izledim sen paylaşmıştın hatta o şekilde denk geldim.
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum herkesin kendi kararı zaten çocuğunu herkes istediği gibi yetiştirir:)
Bebeğin özellikle her seferinde altını açtıktan sonra tuvaletini yapması vs bence refleks hareketler zaten.
Ben de bu sekildeymişim, yapmazmışım altım açılmadan. annem sonra farketmiş tuvalete tutmaya başlamış.
Bakalım anne bebek frekansı neler bekliyor bizleri
Cimere yaz cimere bu konuda ciddiyim fotoğraflarıyla yolla
Yazdıklarının Hepsi o kadar normal geliyor ki maalesef. İlk 2 ay bebişi ekstra koruyacağız canım
Bayram gezmeleri sonrası hastalanan bi sürü Bebiş okudum zamanımız kötü artık
Hastalık kol geziyor aramızda
Bebişler desen çok minikkıyamam
Ara ara çok giriyor kuzum. Bakalım sakinleştim biraz yarına kadar tekrarlamazsa güzel olacak. Karnımı doyuramadım daha süt yoğurt ancak yiyorum. kalkıcam şimdi inşallah
Ben de hissedemiyorum henüz ama bazen bebek bir yerde toplanıyor. Karnımın bi tarafı daha şişik diğer tarafı daha inik oluyor. Diyorum herhalde burda. Hissetmeye başlasak artık yaaa acaba napıyo içerde oğluşumSağdan ittirince bende anladım çok az kaldı artık tam hissederiz
Uğraşmaya değer bence de. İlk günden yapamam belki ama bebeğe alıştıktan sonra denemelere başlıcam. İnşallah o gücü kendimizde buluruz kızlar :)Merhaba, benim bir tanidigim buna benzer bir sey yapiyordu tam olarak tuvalet iletisimi degil ama bebegi ik mik etmeye baslayinca alip tuvalete goturup çişşş diyordu ve cocuk da cisini yapiyordu. Ben ilk gordugumde cok gulmustum sacmalik vs demistim. Bebegi 8-9 aylikken bir daha gordugumde cisini degil ama kakasini soyleyebiliyordu kakasi gelince ihhh diye bagiriyordu ama ikinir gibi degil seslenir sekilde. O an yaninda kim varsa ihh diyordu annesi de kosup tutuyordu orada yapiyordu kakasini ama cisini bezine yapiyordu. Gecen yine gordum 1.5 yaslarinda simdi cisini de ogrenmis.
Yani kisacasi bence baslarda ugras isteyen bir sey ama uzun vadede konforlu gibi duruyor.
Sosyalcim hatırlarsan hamileliklerimizin başında Rus bir kadın paylaşmıştım. Elemination communication deniliyor bu tekniğe yurtdışında baya populermiş. İlk günden başlayanlar var. Ben de araştırıyorum. yapabilmek zor gibi görünüyor. Bir de onlara göre bebek yaradılışı gereği kendini temiz tutmak ister diyorlar. Ama Freud u düşününce oral anal dönem bebek onu kavrayamaz henüz. Alında bebeği şartlayarak belirli sesler çıkararak verilen bir eğitim. Acaba doğru bişi mi değil mi? Aramızda bilgi sahibi olanlar yazsın lütfen :)
Evet eşimin kuzenide bebeği dogduktan sonra bunu yaptı. Şuan 5 aylık hala devam ediyorlar ancak bebek beze kakasını yapmıyor alıştığı için. Sürekli dışarıda olmayı planlayanlar, yada sürekli yolculukta durumu olanlarda biraz sorun yaratabilir. Çalışanlar içinde bebeği bakacak kişi yapamazsa da sorun olabilir.Sosyalcim hatırlarsan hamileliklerimizin başında Rus bir kadın paylaşmıştım. Elemination communication deniliyor bu tekniğe yurtdışında baya populermiş. İlk günden başlayanlar var. Ben de araştırıyorum. yapabilmek zor gibi görünüyor. Bir de onlara göre bebek yaradılışı gereği kendini temiz tutmak ister diyorlar. Ama Freud u düşününce oral anal dönem bebek onu kavrayamaz henüz. Alında bebeği şartlayarak belirli sesler çıkararak verilen bir eğitim. Acaba doğru bişi mi değil mi? Aramızda bilgi sahibi olanlar yazsın lütfen :)
Amin inşallah güzel haberler alsın-Sunshine ım şu an beklemedesin doktor için muhtemelen
Güzel ve hayırlı haberlerle gel güzel arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?