2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba, benim bir tanidigim buna benzer bir sey yapiyordu tam olarak tuvalet iletisimi degil ama bebegi ik mik etmeye baslayinca alip tuvalete goturup çişşş diyordu ve cocuk da cisini yapiyordu. Ben ilk gordugumde cok gulmustum sacmalik vs demistim. Bebegi 8-9 aylikken bir daha gordugumde cisini degil ama kakasini soyleyebiliyordu kakasi gelince ihhh diye bagiriyordu ama ikinir gibi degil seslenir sekilde. O an yaninda kim varsa ihh diyordu annesi de kosup tutuyordu orada yapiyordu kakasini ama cisini bezine yapiyordu. Gecen yine gordum 1.5 yaslarinda simdi cisini de ogrenmis.
Yani kisacasi bence baslarda ugras isteyen bir sey ama uzun vadede konforlu gibi duruyor.

Yine tutturdum valla. Gözünüz aydın minnoş, sağlıkla gelsin oğluşun.

ayyy hayirli olsun canimm

Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah

Alışman için 3-5 bilemedin 12 saat veriyorum sürmez Bile o kadar
Hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıkla vaktiyle kolaylıkla gelsin oğluşun inşallah

Teşekkür ederiim kızlar sağlıkla alalım insallah kucağımııza hepimiiz

Aynen canım sabırsızlıkla bekliyoruz. Sağlıkla, hayır ve bereketle gelsinler inşallah amin

Sağdan ittirince bende anladım çok az kaldı artık tam hissederiz
Ben de hissedemiyorum henüz ama bazen bebek bir yerde toplanıyor. Karnımın bi tarafı daha şişik diğer tarafı daha inik oluyor. Diyorum herhalde burda. Hissetmeye başlasak artık yaaa acaba napıyo içerde oğluşum

Uğraşmaya değer bence de. İlk günden yapamam belki ama bebeğe alıştıktan sonra denemelere başlıcam. İnşallah o gücü kendimizde buluruz kızlar :)

Evet eşimin kuzenide bebeği dogduktan sonra bunu yaptı. Şuan 5 aylık hala devam ediyorlar ancak bebek beze kakasını yapmıyor alıştığı için. Sürekli dışarıda olmayı planlayanlar, yada sürekli yolculukta durumu olanlarda biraz sorun yaratabilir. Çalışanlar içinde bebeği bakacak kişi yapamazsa da sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…