5 dk ya hastanedeyizz
İstanbul’da aşşırı trafik var
Ama hava çok güzel
Bakalım doktorla ne zaman görüşeceğiz
Inşallah guzel haberlerle gel canım5 dk ya hastanedeyizz
Ama hava çok güzel
Canım aklım sende5 dk ya hastanedeyizz
Ama hava çok güzel
:):):):)):)Sen boştan yere miniğin adını Güneş koymayacaksın çünkğ annesii o gittiği her yere ışıklar saçacak güzel enerjiler verecekgüzel haberlerle gel inşallah bekliyoruz bizde
İnşallah canım benimInşallah guzel haberlerle gel canım
Canım aklım sende
Solante var hamilelere özel ama yağlandirabilir ben normal olanını kullanıyordum ama hamileler için olanı nasıldır bilemiyorumKızlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz? Konuşulmuştu ama bulamadım. Cildim yağlıya dönük hafif lekelerim de var. Kullandığınız renkli hamilelere özel ve yağlandırmayan güneş kremi var mı?
Kasılmalar normal olarak bahsediliyorkızlar merhaba bir şey soracağım size. benim dün ve önceki gün özellikle sırt üstü yattığımda alt karnımda birden sertleşmeler oluyor orada içerde bir şey taşlaşıyor resmen öyle olup olup geçiyor yarım saat bir saat aralıklı olarak sürüyor bu durum. önce bebek sanmıştım ama ben bebeği daha o kadar hissetmiyorum. ayrıca bebek bir saat hareket etmez durmaksızın daha küçük. internetten baktım kasılma olabilir diyor çok korktum. dün doktor kontrolüm vardı ultrasonda her şey yolundaydı şimdi tedirginim. bilgisi olan yaşayan var mı bu durumu?
Ben konuşmaya denk gelmedim ama missha nın ve yves rocher in 2 kremi var onları kullanıyorum.Kızlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz? Konuşulmuştu ama bulamadım. Cildim yağlıya dönük hafif lekelerim de var. Kullandığınız renkli hamilelere özel ve yağlandırmayan güneş kremi var mı?
Annesi artık yavaş yavaş sırt üstü yatmalari bırakmak gerekiyor sanırım. Aynı şey bana da oluyor zaman zaman hemen pozisyon değiştiriyorum. Sağ tarafıma fazla yatarsam mesela sabah uyandığımda ellerimde ağrı ve uyuşukluk hissediyorum. Mümkün olduğunca sol tarafa yatmak gerekiyo. O zaman kipirtisini da hissediyorum.kızlar merhaba bir şey soracağım size. benim dün ve önceki gün özellikle sırt üstü yattığımda alt karnımda birden sertleşmeler oluyor orada içerde bir şey taşlaşıyor resmen öyle olup olup geçiyor yarım saat bir saat aralıklı olarak sürüyor bu durum. önce bebek sanmıştım ama ben bebeği daha o kadar hissetmiyorum. ayrıca bebek bir saat hareket etmez durmaksızın daha küçük. internetten baktım kasılma olabilir diyor çok korktum. dün doktor kontrolüm vardı ultrasonda her şey yolundaydı şimdi tedirginim. bilgisi olan yaşayan var mı bu durumu?
Bende dün izledim EC güzel aslında olabilir ama Freud tuvalet eğitimi için ilerde kişiliğe kadar etkilediğini söylüyor nasıl etkiler acaba bebeği hazır olur mu bu durumaEvet eşimin kuzenide bebeği dogduktan sonra bunu yaptı. Şuan 5 aylık hala devam ediyorlar ancak bebek beze kakasını yapmıyor alıştığı için. Sürekli dışarıda olmayı planlayanlar, yada sürekli yolculukta durumu olanlarda biraz sorun yaratabilir. Çalışanlar içinde bebeği bakacak kişi yapamazsa da sorun olabilir.
Ayyy çok güzel fotiler çıkıcak eminimDoktor yeni çıktı yemek yemeye gitti şimdi kaybolma bi yere geliyorum diyorrenkli bakarız hatta dedi oturduğum yerde su içiyordum heyecandan suyu döktüm
Çok heyecanlandım ağlayasım geldi gözlerim doluyor
Ne güzel haberler onlar yaKızlar ben 19+6 da detaylı ultrasonu oldum. Cok sükür herşey yolunda dedi, ölçümler haftayla uyumluymuş, plasenta uterusu kapatmıyor dedi, baktı bi şüphelendi sonra yok yok dedi.. boy kilo falan ölçmedibir anormallik görmedim dedi.
Artık sırayla hepimiz detaylıyı olacagız,herkes güzel haberlerle gelsin inşallah
-Sunshine canım seni merak ediyorum, yazmasamda sık, hep okuyorum, güzel haberlerle cıkacagına inancım sonsuz
Ne gibi etkiler bilemiyorum ama kötü olmaz sanırım yaBende dün izledim EC güzel aslında olabilir ama Freud tuvalet eğitimi için ilerde kişiliğe kadar etkilediğini söylüyor nasıl etkiler acaba bebeği hazır olur mu bu duruma
Zorlarsan özellikle kakasında çok tutumlu,maddi varlıklara çok bağımlı aşırı titiz olabiliyormuş canım yada çok rahat bırakırsan çok dağınık serbest olabiliyormuş büyüyünce, anal dönem sıkma bırakma refleksi o kaslarla bağlantılıymış formasyon alırken görmüştük bizNe gibi etkiler bilemiyorum ama kötü olmaz sanırım ya
En fazla toto yıkama konusunda takıntılı olur gibi geliyoro da yıkamayı bilmeyen insanların olduğu ortamda iyi bi şey bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?