2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Maşallah gözün Aydın

-Sunshine
senden de çok güzel haberler bekliyoruz Hüseyin hocaya söyle acele etsin hızlıca yesin gelsin

Sırt üstü yatmak iyi değil artık bize. Rahim yukarıya çıktığı için sağa sola doğru yayılıyormus sırt üstü pozisyonda ondan kaynaklıdır belki. Doktor bir sorun görseydi söylerdi ya

-Sunshine cım bizimde 1. Bebe Antalyadayız ismi Mehmet olacak 4+5 kese gördük 7+3 kalp atışını duyduk eksikler varmış tamamlayalım
Ekleyeyim akşama kuzum
Ayyy aydınlandım ben de zorlama baskı kurma taraftarı değilim denerim arada bez arada tuvalet giderim bakalımcocupumun. Frekansına göre

Maşallah gözün Aydın

-Sunshine
senden de çok güzel haberler bekliyoruz Hüseyin hocaya söyle acele etsin hızlıca yesin gelsin
Ay hemen geldi sağolsun
evet o şekilde daha rahat oluyor ama doktora haber vermem gerekir mi ki
Siz yine de paylaşın ama ben şimdi çıktım tüm saydıklarıma normal dedi istirahat dedi.
Bol su iç ve süt yoğurt tüket bu arada

Canlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Her şey yolunda şükürler olsun
Plasentam aşağıda ama rahim ağzından yükselmiş artık kapatmıyor
Takip edicez her şeyi şimdilik çok yorulmamaya ve uzun süre ayakta durmamaya dikkat edicez

Size bir minik bırakıyorum buraya. Nazar duanızı alırım

Eklentiler

• A7E2896D-9BD7-4336-88A4-BC0D9974D58C.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 120
Ya maşallah maşallah bonus olarak da güzel bir poz yakalamışsın canım benim çok şanslısın.
Bak demek ki yukarı çıkmaya başlamış plesanta, zamanla daha da iyi olacak Allah’ın izniyle her şey

evet o şekilde daha rahat oluyor ama doktora haber vermem gerekir mi ki
Ben çok sık yaşıyorum, kasılmalar normal dedi doktorum, ama gidene kadar endişeliydim neyseki her şey yolundaymış. Demek ki gerçekten sorun teşkil eden bir durum değil bebeğim.

Oyy maşallah annesi çok büyümüş ya surata bak maşallah benzettiniz mi kendinize çok net çıkmış
Akıntın için normaldir inşallah hersey canim

Çok duygulandım çok büyüdüler artık

Allahım esirgesin, şükürler olsun çiçeğim.
O gıza söyle onun için erken kalktım ben tekrar uyuyayım rahat rahat.

Bende dün izledim EC güzel aslında olabilir ama Freud tuvalet eğitimi için ilerde kişiliğe kadar etkilediğini söylüyor nasıl etkiler acaba bebeği hazır olur mu bu duruma
Evet bu beni düşündürdü. İyi bir şey yapalım derken kişiliğinde hasar bırakmayalım.

Ne gibi etkiler bilemiyorum ama kötü olmaz sanırım ya

En fazla toto yıkama konusunda takıntılı olur gibi geliyor o da yıkamayı bilmeyen insanların olduğu ortamda iyi bi şey bence
bebek doğası gereği kendini temiz tutmak ister görüşüne göre düşününce iyi bir şey aslında :)

Allahım sana şükür maşallah sübhanallah
Güzel haberlerinle günümüz daha aydınlandı çiçeğim sana demiştik güzel haberler alacaksın diye

inşallah kuzuuum
Çok hafifledim şükürler olsun ya
Oyy maşallah annesi çok büyümüş ya surata bak maşallah benzettiniz mi kendinize çok net çıkmış
Akıntın için normaldir inşallah hersey canim
Valla ikimize de benzetiyorum hiç bilemedim ama koca dudak olacak sanki
Çok duygulandım çok büyüdüler artık

Allahım esirgesin, şükürler olsun çiçeğim.
O gıza söyle onun için erken kalktım ben tekrar uyuyayım rahat rahat.
ya sen erken mi kalktın cidden
Çok şükür be kuzucum
bebek doğası gereği kendini temiz tutmak ister görüşüne göre düşününce iyi bir şey aslında :)
bence de ama yine her konuda olduğu gibi abartmadan bebeğe göre reaksiyon almak daha mantıklı tabi
Allahım sana şükür maşallah sübhanallah
Güzel haberlerinle günümüz daha aydınlandı çiçeğim sana demiştik güzel haberler alacaksın diye
Çok şükür be yavrum
O kadar hafifledim ki
Allahım çocuklarımızın sağlığını daim etsin inşallah.
Vaktiyle kolaylıkla sağlıkla kucağımız alalım hepimiz inşallah

Ayy çok şüküür biliyordum güzel haberler alacağını biz ekim anneleri birazcık pimpirikli olmuşuuz idare etsin yavrucaklar bizi artıık inşallah daha da yukarıya çıkar plesanta Yaa bal dudak mı olacak bu kız yoksa ne güzel bir kare yakalamış doktorun

Ohhhh sosyalcim içim rahatladı. Maşallah sağlıkla gelsin inşallah. Çok sevindim canım

Baya uğraştı güzel bi açı bulmak için en sonunda yakaladık bir esneyişi var allahım yarabbim

hani bunca kasılmaya ağrıya sızıya rağmen Her şey bu kadar yolunda çıktı ya kızlar hiç korkmayın Allah’ın izniyle bi şey olmaz

Eveet, tekrar uyuyamadım, yatak sefası yapıyorum.
Ohhh sefan olsun
Ohhhh sosyalcim içim rahatladı. Maşallah sağlıkla gelsin inşallah. Çok sevindim canım
Sağolasın kuzum çok amin
Tüm kuzularımız sağlıkla vaktiyle gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…