Kızlar ben 19+6 da detaylı ultrasonu oldum. Cok sükür herşey yolunda dedi, ölçümler haftayla uyumluymuş, plasenta uterusu kapatmıyor dedi, baktı bi şüphelendi sonra yok yok dedi.. boy kilo falan ölçmedibir anormallik görmedim dedi.
Artık sırayla hepimiz detaylıyı olacagız,herkes güzel haberlerle gelsin inşallah
evet o şekilde daha rahat oluyor ama doktora haber vermem gerekir mi kiKasılmalar normal olarak bahsediliyor
Tavsiyem sırtüstü çok uzanmamak uzanırsan da dizlerini kendine Çek gerilince çok daha sık oluyor çünkü
AaaaBir pipili haberide benden gelsiin o zamanvalla süpriz oldu 17 haftadır bebişimi minik kızım diye seviyordum
kızlar merhaba bir şey soracağım size. benim dün ve önceki gün özellikle sırt üstü yattığımda alt karnımda birden sertleşmeler oluyor orada içerde bir şey taşlaşıyor resmen öyle olup olup geçiyor yarım saat bir saat aralıklı olarak sürüyor bu durum. önce bebek sanmıştım ama ben bebeği daha o kadar hissetmiyorum. ayrıca bebek bir saat hareket etmez durmaksızın daha küçük. internetten baktım kasılma olabilir diyor çok korktum. dün doktor kontrolüm vardı ultrasonda her şey yolundaydı şimdi tedirginim. bilgisi olan yaşayan var mı bu durumu?
Ekleyeyim akşama kuzum-Sunshine cım bizimde 1. Bebe Antalyadayız ismi Mehmet olacak 4+5 kese gördük 7+3 kalp atışını duyduk eksikler varmış tamamlayalım
Ayyy aydınlandım ben de zorlama baskı kurma taraftarı değilim denerim arada bez arada tuvalet giderim bakalımcocupumun. Frekansına göreZorlarsan özellikle kakasında çok tutumlu,maddi varlıklara çok bağımlı aşırı titiz olabiliyormuş canım yada çok rahat bırakırsan çok dağınık serbest olabiliyormuş büyüyünce, anal dönem sıkma bırakma refleksi o kaslarla bağlantılıymış formasyon alırken görmüştük biz
Ay hemen geldi sağolsunMaşallahgözün Aydın
-Sunshine
senden de çok güzel haberler bekliyoruz Hüseyin hocaya söyle acele etsinhızlıca yesin gelsin
Siz yine de paylaşın ama ben şimdi çıktım tüm saydıklarıma normal dedi istirahat dedi.evet o şekilde daha rahat oluyor ama doktora haber vermem gerekir mi ki
Amiin amin hepimizin bebişi sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsiinAaaatutmadı tahmin sağlıkla gelsin paşa
Ya maşallah maşallah bonus olarak da güzel bir poz yakalamışsın canım benim çok şanslısın.Canlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Her şey yolunda şükürler olsun
Plasentam aşağıda ama rahim ağzından yükselmiş artık kapatmıyor
Takip edicez her şeyi şimdilik çok yorulmamaya ve uzun süre ayakta durmamaya dikkat edicez
Size bir minik bırakıyorum buraya. Nazar duanızı alırım
Ben çok sık yaşıyorum, kasılmalar normal dedi doktorum, ama gidene kadar endişeliydim neyseki her şey yolundaymış.evet o şekilde daha rahat oluyor ama doktora haber vermem gerekir mi ki
Oyy maşallah annesi çok büyümüş yaCanlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Takip edicez her şeyi şimdilik çok yorulmamaya ve uzun süre ayakta durmamaya dikkat edicez
Çok duygulandım çok büyüdüler artıkCanlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Allahım esirgesin, şükürler olsun çiçeğim.Canlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Evet bu beni düşündürdü. İyi bir şey yapalım derken kişiliğinde hasar bırakmayalım.Bende dün izledim EC güzel aslında olabilir ama Freud tuvalet eğitimi için ilerde kişiliğe kadar etkilediğini söylüyor nasıl etkiler acaba bebeği hazır olur mu bu duruma
bebek doğası gereği kendini temiz tutmak ister görüşüne göre düşününce iyi bir şey aslında :)Ne gibi etkiler bilemiyorum ama kötü olmaz sanırım ya
En fazla toto yıkama konusunda takıntılı olur gibi geliyoro da yıkamayı bilmeyen insanların olduğu ortamda iyi bi şey bence
Allahım sana şükürCanlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Ya maşallah maşallah bonus olarak da güzel bir poz yakalamışsın canım benim çok şanslısın.
Bak demek ki yukarı çıkmaya başlamış plesanta, zamanla daha da iyi olacak Allah’ın izniyle her şey
Valla ikimize de benzetiyorum hiç bilemedim ama koca dudak olacak sankiOyy maşallah annesi çok büyümüş yasurata bak maşallah benzettiniz mi kendinize çok net çıkmış
Akıntın için normaldir inşallah hersey canim
Çok duygulandım çok büyüdüler artık
Allahım esirgesin, şükürler olsun çiçeğim.
O gıza söyle onun için erken kalktım ben tekrar uyuyayım rahat rahat.
bence de ama yine her konuda olduğu gibi abartmadan bebeğe göre reaksiyon almak daha mantıklı tabibebek doğası gereği kendini temiz tutmak ister görüşüne göre düşününce iyi bir şey aslında :)
Çok şükür be yavrumAllahım sana şükürmaşallah sübhanallah
Güzel haberlerinle günümüz daha aydınlandı çiçeğimsana demiştik güzel haberler alacaksın diye
Canlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Eveet, tekrar uyuyamadım, yatak sefası yapıyorum.ya sen erken mi kalktın cidden
Çok şükür be kuzucum
Ohhhh sosyalcim içim rahatladı. Maşallah sağlıkla gelsin inşallah. Çok sevindim canımCanlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Baya uğraştı güzel bi açı bulmak için en sonunda yakaladıkAyy çok şüküür biliyordum güzel haberler alacağını biz ekim anneleri birazcık pimpirikli olmuşuuz idare etsin yavrucaklar bizi artııkinşallah daha da yukarıya çıkar plesanta Yaa bal dudak mı olacak bu kız yoksa ne güzel bir kare yakalamış doktorun
Ohhh sefan olsunEveet, tekrar uyuyamadım, yatak sefası yapıyorum.
Sağolasın kuzum çok aminOhhhh sosyalcim içim rahatladı. Maşallah sağlıkla gelsin inşallah. Çok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?