2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaaaa ben niye ağladım ki bu masum miniğe böyle Çok tatlı kuzum maşallah Artık korkma annesi, sağlıkla al inşallah kucağına

Onların keyfi sağlığı yerinde eminiz aslında da işte bizler biraz en ufak şeyden nem kapıyoruz. Dün gittim baktım totusunu karnıma yaslamış duruyor öyle. Hani gayet keyfi yerindeydii doktor karnımı dürtüyor hafif sallıyor elindeki cihazı bastırıyor filan hiiç banamısın demiyor. Bizde en ufak şeyden nem kapıyoruz aslında tadını çıkartabilseek. Dün eşimle gelirken konuşuyoruz yaşımız 28 hatta 2,5 ay sonra 29 olcam bu bebişi azıcık büyütüp 35 olmadan bir tane daha yapsak yeter bize oda zaten bu bebiş bile kaç aydır uğrastırdı tedaviyle oldu. 2. Nasıl olacak muallakta. Hani ne yaşımız ne de hayat şartları 3-4 çocuğu kaldırabilir. Ki ben 4 kardeşim ve kardeşten yana çok sanslıyım isterdim yani çocuklarım olsun 3-4 tane diye. Hepi topu 1-2 kez yaşıycaz bu duyguları kendimize işkence etmesek ne güzel olur

Maşallah bak herşey yolundaymış endişe etme artık çokta güzel poz vermiş:)

Bizde 28 bebe 2 yaşına gelince isterim hemen benimkini ikna edebilirsem

Yaaaa ben niye ağladım ki bu masum miniğe böyle Çok tatlı kuzum maşallah Artık korkma annesi, sağlıkla al inşallah kucağına
Of ben de full ağlıyorum Bebiş ultrasonları gördükçe seni çok iyi anlıyorum o yüzden
İnşallah hepimiz kuzum
Kesinlikle katılıyorum
Biz de 2 düşünüyorduk yaşlar 29 olacak
Hayırlısıyla su çocuğu bi kucağımıza alalım dediğin yaşlarda kısmet olursa olur bakalım fikrimiz değişmezse ama değişeceğini sanmam
Maalesef zamane şartlar yaşlarımız buna elveriyor okul iş evlilik ancak bu yaşlarda ilk çocuk için yola çıkabildik biz de
Allah güzel olanı hakkımızda hayırlı eylesin canım benim
Maşallah bak herşey yolundaymış endişe etme artık çokta güzel poz vermiş:)

Merhaba Ekim anneleri :) ben de yeni katıldım size selam vermek istedim.
umarım herkesin sağlığı yerindedir, güzel bir yolculuk geçiririz
Aramıza hoş geldiniz
Kuru kuru olmaz ama cinsiyetiniz belli oldu mu

Bizde 28 bebe 2 yaşına gelince isterim hemen benimkini ikna edebilirsem

Aynen kuzum bende 1,5 yasına girsin bi kendim deniycem 2 ay, belki olur kendiliğinden diye. Baktım olmuyor doktora giderim onda da zaten her ay bir şeye baktıkları için teferruatlı oluyor anca olursa işte zaten oda olursa jubile olur bitiririz

Aynen kuzum hayırlısı olsun valla bu minikleri bir alalım kucağımıza sayılı günler çabuk geçiyor valla. Kocaman oldular

Merhaba Ekim anneleri :) ben de yeni katıldım size selam vermek istedim.
umarım herkesin sağlığı yerindedir, güzel bir yolculuk geçiririz

Hoşgeldiniiz insallah valla yolun yarısı iyisiyle kötüysüyle bitmek üzere kalan yarısında da keyfini sürüp bitircez insallah

Hepinize teşekkür ederim kızlar ben dayanamadım doktoruma gittim muayene oldum. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş rahim ağzına falan baktı zaten hep bakıyor vajinal her şey normal bebeğim de iyi şükür. Anlattım, rahim büyüdüğü için sen krampları hissediyorsundur dedi. Magnezyum verdi ben kullanmıyordum şimdi başlıycam inşallah iyi gelir saşe olanlardan.

oyy minnoş maşallah sana nasıl da büyümüş kuzucuk

İçin ferahladıysa iyi yapmıssın gitmekle. Çok şükür sırt üstü yatma konusunda ama genede dikkat edin. Göbeklerimiz daha kocaman olmadığı sürece yattıgımızda çokta rahatsız olmuyoruz ama ilerleyen aylarda iyice biz onları onlar bizi sıkıştırırlar

maşallah sizin kasılmalarınız nasıl oluyor?
Tepe gibi oluyor ama bazen de ağrı hissediyorum normal dedi çok sık olmuyorsa
Bu arada ben 18+2 yim normalde bu şekilde baktığımda 14 cm boy normal görünüyor nette ama szinkiler mi çok uzun ya burda hiç benimkinin boyunda görmedim :) gerçi ben takmam ana baba 160-170 insanlarız sanırım göbek çevresi büyük ac si 19+2 verdi ama boyu ve kafa 18+6 verdi

evet sanırım artık sırt üstü yatmamak gerek dün yan dönüp bacaklarımı kendime çektikçe rahatladım hep

Maşallah çok çok seviniyorum senin iyi haberini duyunca çünkü şimdiden çok ilgili iyi bi annesin hakediyosun cnm sağlıkla kavuşacaksın inşallah
evet sanırım artık sırt üstü yatmamak gerek dün yan dönüp bacaklarımı kendime çektikçe rahatladım hep
Magnezyum seni rahatlatır canım bol su dinlenme ile azalıyor kasılma korkma ilk baktığı yer rahim ağzı oluyor doktorların onda sıkıntı yoksa kasılmayı önemsemiyolar

Her hamilelik birbirinden ne farklı. Aynı annenin bütün hamilelikleri ayrı ayrı. Hiç öyle düşünmeyin
Tedavi sonrası hamile daha kolay kalındığını duydum ve gördüm. Nasipse senin de en rahatından 2. Bebişin de olsun

Biz kesin kızmışız :) 267 gram 14 cm olmuş kasılmalar çok sık olmadıkça sorun yokmuş
E ama nerde ultrason Fotoğrafı yok mu kankamızın

Çok şükür Magnezyum iyi gelir
Bol su içmeyi süt ve yoğurt tüketimini arttır bak farkı hissedersin.
Bugün kasılmam sadece 3 kere oldu. Dünden beri 1 lt süt içtim magnezyum zaten alıyorum. Bir de su. Doktor sürekli su iç derdi doğru sanırım
oyy minnoş maşallah sana nasıl da büyümüş kuzucuk
E senin kuzucuk nerde hani
Ya inşallah hepimiz kavuşacağız canım benim

Aynı duayı ben senin için de ediyorum haberin olsun sakın bana yaş filan deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…