- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Yaaaa ben niye ağladım ki bu masum miniğe böyleCanlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Her şey yolunda şükürler olsun
Plasentam aşağıda ama rahim ağzından yükselmiş artık kapatmıyor
Takip edicez her şeyi şimdilik çok yorulmamaya ve uzun süre ayakta durmamaya dikkat edicez
Size bir minik bırakıyorum buraya. Nazar duanızı alırım
Baya uğraştı güzel bi açı bulmak için en sonunda yakaladıkbir esneyişi var allahım yarabbim
hani bunca kasılmaya ağrıya sızıya rağmen Her şey bu kadar yolunda çıktı ya kızlar hiç korkmayın Allah’ın izniyle bi şey olmaz
Ohhh sefan olsun
Sağolasın kuzum çok amin
Tüm kuzularımız sağlıkla vaktiyle gelsin inşallah
Maşallah bak herşey yolundaymış endişe etme artık çokta güzel poz vermiş:)Canlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Takip edicez her şeyi şimdilik çok yorulmamaya ve uzun süre ayakta durmamaya dikkat edicez
Bizde 28 bebe 2 yaşına gelince isterim hemen benimkini ikna edebilirsemOnların keyfi sağlığı yerinde eminiz aslında da işte bizler biraz en ufak şeyden nem kapıyoruz. Dün gittim baktım totusunu karnıma yaslamış duruyor öyle. Hani gayet keyfi yerindeydii doktor karnımı dürtüyor hafif sallıyor elindeki cihazı bastırıyor filan hiiç banamısın demiyor. Bizde en ufak şeyden nem kapıyoruz aslında tadını çıkartabilseek. Dün eşimle gelirken konuşuyoruz yaşımız 28 hatta 2,5 ay sonra 29 olcam bu bebişi azıcık büyütüp 35 olmadan bir tane daha yapsak yeter bize oda zaten bu bebiş bile kaç aydır uğrastırdı tedaviyle oldu. 2. Nasıl olacak muallakta. Hani ne yaşımız ne de hayat şartları 3-4 çocuğu kaldırabilir. Ki ben 4 kardeşim ve kardeşten yana çok sanslıyım isterdim yani çocuklarım olsun 3-4 tane diye. Hepi topu 1-2 kez yaşıycaz bu duyguları kendimize işkence etmesek ne güzel olur
Of ben de full ağlıyorum Bebiş ultrasonları gördükçe seni çok iyi anlıyorum o yüzdenYaaaa ben niye ağladım ki bu masum miniğe böyleÇok tatlı kuzum maşallah Artık korkma annesi, sağlıkla al inşallah kucağına
Kesinlikle katılıyorumOnların keyfi sağlığı yerinde eminiz aslında da işte bizler biraz en ufak şeyden nem kapıyoruz. Dün gittim baktım totusunu karnıma yaslamış duruyor öyle. Hani gayet keyfi yerindeydii doktor karnımı dürtüyor hafif sallıyor elindeki cihazı bastırıyor filan hiiç banamısın demiyor. Bizde en ufak şeyden nem kapıyoruz aslında tadını çıkartabilseek. Dün eşimle gelirken konuşuyoruz yaşımız 28 hatta 2,5 ay sonra 29 olcam bu bebişi azıcık büyütüp 35 olmadan bir tane daha yapsak yeter bize oda zaten bu bebiş bile kaç aydır uğrastırdı tedaviyle oldu. 2. Nasıl olacak muallakta. Hani ne yaşımız ne de hayat şartları 3-4 çocuğu kaldırabilir. Ki ben 4 kardeşim ve kardeşten yana çok sanslıyım isterdim yani çocuklarım olsun 3-4 tane diye. Hepi topu 1-2 kez yaşıycaz bu duyguları kendimize işkence etmesek ne güzel olur
Maşallah bak herşey yolundaymış endişe etme artık çokta güzel poz vermiş:)
Aramıza hoş geldinizMerhaba Ekim anneleri :) ben de yeni katıldım size selam vermek istedim.
umarım herkesin sağlığı yerindedir, güzel bir yolculuk geçiririz
Bizde 28 bebe 2 yaşına gelince isterim hemen benimkini ikna edebilirsem
Of ben de full ağlıyorum Bebiş ultrasonları gördükçe seni çok iyi anlıyorum o yüzden
İnşallah hepimiz kuzum
Kesinlikle katılıyorum
Biz de 2 düşünüyorduk yaşlar 29 olacak
Hayırlısıyla su çocuğu bi kucağımıza alalım dediğin yaşlarda kısmet olursa olur bakalım fikrimiz değişmezseama değişeceğini sanmam
Maalesef zamane şartlar yaşlarımız buna elveriyor okul iş evlilik ancak bu yaşlarda ilk çocuk için yola çıkabildik biz de
Allah güzel olanı hakkımızda hayırlı eylesin canım benim
Aramıza hoş geldiniz
Kuru kuru olmaz ama cinsiyetiniz belli oldu mu
Merhaba Ekim anneleri :) ben de yeni katıldım size selam vermek istedim.
umarım herkesin sağlığı yerindedir, güzel bir yolculuk geçiririz
oyy minnoş maşallah sana nasıl da büyümüş kuzucukCanlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
maşallah sizin kasılmalarınız nasıl oluyor?Biz kesin kızmışız :) 267 gram 14 cm olmuş kasılmalar çok sık olmadıkça sorun yokmuş
Hepinize teşekkür ederim kızlar ben dayanamadım doktoruma gittim muayene oldum. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş rahim ağzına falan baktı zaten hep bakıyor vajinal her şey normal bebeğim de iyi şükür. Anlattım, rahim büyüdüğü için sen krampları hissediyorsundur dedi. Magnezyum verdi ben kullanmıyordum şimdi başlıycam inşallah iyi gelir saşe olanlardan.
Tepe gibi oluyor ama bazen de ağrı hissediyorum normal dedi çok sık olmuyorsamaşallah sizin kasılmalarınız nasıl oluyor?
evet sanırım artık sırt üstü yatmamak gerek dün yan dönüp bacaklarımı kendime çektikçe rahatladım hepİçin ferahladıysa iyi yapmıssın gitmekle. Çok şükür sırt üstü yatma konusunda ama genede dikkat edin. Göbeklerimiz daha kocaman olmadığı sürece yattıgımızda çokta rahatsız olmuyoruz ama ilerleyen aylarda iyice biz onları onlar bizi sıkıştırırlar
Maşallah çok çok seviniyorum senin iyi haberini duyunca çünkü şimdiden çok ilgili iyi bi annesin hakediyosun cnm sağlıkla kavuşacaksın inşallahCanlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Magnezyum seni rahatlatır canım bol su dinlenme ile azalıyor kasılma korkma ilk baktığı yer rahim ağzı oluyor doktorların onda sıkıntı yoksa kasılmayı önemsemiyolarevet sanırım artık sırt üstü yatmamak gerek dün yan dönüp bacaklarımı kendime çektikçe rahatladım hep
Zaten 1 ay sonra istesek de öyle yatmak mümkün olmayacak yavaş yavaş kendimizi alıştıralımevet sanırım artık sırt üstü yatmamak gerek dün yan dönüp bacaklarımı kendime çektikçe rahatladım hep
Her hamilelik birbirinden ne farklı. Aynı annenin bütün hamilelikleri ayrı ayrı. Hiç öyle düşünmeyinOnların keyfi sağlığı yerinde eminiz aslında da işte bizler biraz en ufak şeyden nem kapıyoruz. Dün gittim baktım totusunu karnıma yaslamış duruyor öyle. Hani gayet keyfi yerindeydii doktor karnımı dürtüyor hafif sallıyor elindeki cihazı bastırıyor filan hiiç banamısın demiyor. Bizde en ufak şeyden nem kapıyoruz aslında tadını çıkartabilseek. Dün eşimle gelirken konuşuyoruz yaşımız 28 hatta 2,5 ay sonra 29 olcam bu bebişi azıcık büyütüp 35 olmadan bir tane daha yapsak yeter bize oda zaten bu bebiş bile kaç aydır uğrastırdı tedaviyle oldu. 2. Nasıl olacak muallakta. Hani ne yaşımız ne de hayat şartları 3-4 çocuğu kaldırabilir. Ki ben 4 kardeşim ve kardeşten yana çok sanslıyım isterdim yani çocuklarım olsun 3-4 tane diye. Hepi topu 1-2 kez yaşıycaz bu duyguları kendimize işkence etmesek ne güzel olur
E ama nerde ultrason Fotoğrafı yok mu kankamızınBiz kesin kızmışız :) 267 gram 14 cm olmuş kasılmalar çok sık olmadıkça sorun yokmuş
Çok şükürHepinize teşekkür ederim kızlar ben dayanamadım doktoruma gittim muayene oldum. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş rahim ağzına falan baktı zaten hep bakıyor vajinal her şey normal bebeğim de iyi şükür. Anlattım, rahim büyüdüğü için sen krampları hissediyorsundur dedi. Magnezyum verdi ben kullanmıyordum şimdi başlıycam inşallah iyi gelir saşe olanlardan.
E senin kuzucuk nerde hanioyy minnoş maşallah sana nasıl da büyümüş kuzucuk
YaMaşallah çok çok seviniyorum senin iyi haberini duyunca çünkü şimdiden çok ilgili iyi bi annesin hakediyosun cnm sağlıkla kavuşacaksın inşallah
Magnezyum seni rahatlatır canım bol su dinlenme ile azalıyor kasılma korkma ilk baktığı yer rahim ağzı oluyor doktorların onda sıkıntı yoksa kasılmayı önemsemiyolar
Aynı duayı ben senin için de ediyorum haberin olsun sakın bana yaş filan demeHer hamilelik birbirinden ne farklı. Aynı annenin bütün hamilelikleri ayrı ayrı. Hiç öyle düşünmeyin
Tedavi sonrası hamile daha kolay kalındığını duydum ve gördüm. Nasipse senin de en rahatından 2. Bebişin de olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?