2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar avocado yerine badem , antep fistigi, ceviz, yagli balik ( somon gibi ) , full yagli yogurt , soguk sıkım zeytinyagi ve zeytin , chia tohumu ve bitter cikolata yiyebilirsiniz.

Avocado da saglikli yag var , bu yukaridaki besinlerde de ayni sekilde saglikli yag var . onu almak onemli. tek basina bir avocado 200 kusur kalori zaten.

Aman bebise bişey olmasında 1 hafta daha beklerim insan korkuyor sanki her gün hissetmek istiyorum ilk oluncada kafaya takıyosun böyle
Evet bi hissedip bi hissetmeyince öyle oluyor ama merak etme herkeste öyle oluyor, yakında bir dursa da rahat rahat uyusam diyeceksin annesi

Ayy kız benimki de 19+3 tü o renkli ultrasonda
Güzelliğin maşallahı var yaaa
Hoşbulduk amin hepimizin inşallah Son adet tarihim 3 Ocak 19 hafta 3 günlük hamileyim
Süper Allah’ım gebeliğini sağlıklı ve kolay eylesin inşallah
Tabloya ekliyorum o halde

Kuzum sat sat ne çöpe atması

Haklısın, bir şeyler satmayı öğrenmem lazım, daha anakucağı falan satacağız değil mi?

20+3 çıktı her şeyi normalmiş böyle kalbine bakarken kırmızı mavi şeyler oluyor sendede oldu mu?

-Sunshine an Allah hepimizin gebeliğini kolay eylesin sağlıkla kavuşalım inşallah teşekkür ederim

Renkli yani doppler ultrasonun amacı aslında bu zaten beybisi, damardaki kan akışını gösteriyor o renkler.
Evet ilk defa açtı haklıymış kadın ben hep bakıyorum detaylı zaten sadece şimdi daha net görünür dedi hatta bazen şey dedi bu hafta iyi bakıyım diğer geldiğinde daha kemikleşecek görünmücek gibi midesine beyinciğine kadar baktı bide 600-700 tl verip başkasına gitcektim niyeyse ayakları alttaymış ondan ben gün içinde çok hissediyormuşum her ayaklarını oynaşında

oy kuzucukkk maşallah sana

Haklısın, bir şeyler satmayı öğrenmem lazım, daha anakucağı falan satacağız değil mi?
Valla 2. Çocuk düşünmüyorsak ne bulursak satıcaz mecbur devir ekonomi devri anacım koy hemen satışa nakite çevir en azından
20+3 çıktı her şeyi normalmiş böyle kalbine bakarken kırmızı mavi şeyler oluyor sendede oldu mu?
Ben detaylı ultrasona girmedim canım. cihaz ona uygundu ama normal kontroldü benimki. Canlı ve renkli seyreyledik bebeyi bi de renkli foto aldık İşte. Ama başakcığımın da dediğin gibi renkli de o kan akışına bakıldığında öyle mavili görünüyor.
Benim ayrıntılı ultrason 2 haziranda
Renkli yani doppler ultrasonun amacı aslında bu zaten beybisi, damardaki kan akışını gösteriyor o renkler.

İkinciyi şimdiden istiyorum ama kısmet tabii, fikirler ve şartlar değişebilir.

Benim doktorum her gittiğinde 25 dk bakıyor detaylı sadece eksta kalbi için onuda açtı hep renkli açıyor bende

Kızlar geçen haftalarda karnımda top gibi hafif tümsek hissediyordum. Sanırım bebek oraya toplanıyordu. ama bu hafta hiç hissedemedim. Sizce normal bi durum mu? İçim rahat etmiyor. Sizde benim haftalarda böyle şeyler yaşıyor muydunuz? Bir de 1 ay oldu hala doktora görünemedim. Salı günü kavuşacağız. En son 12+5 de görüşmüştük. 16+ 3 de randevum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…