Peynirle yemeyi sevemedim bir türlü.Üzerinede peyniir olacaak
ben zaten oldum olasi balik pek sevmem , o yuzden dha hapi aliyorum omegalar var icindeYiyeceğim vallaSen bulantı, kusma yaşamayan bir hamilesin sanırım ne güzel Ben balık kokusunda bile kusuyorum malesef :)
Ondan var canım evde ama meletin aroması tatlı olan ya
Evet bi hissedip bi hissetmeyince öyle oluyor ama merak etme herkeste öyle oluyor, yakında bir dursa da rahat rahat uyusam diyeceksin annesiAman bebise bişey olmasında 1 hafta daha beklerim insan korkuyor sanki her gün hissetmek istiyorumilk oluncada kafaya takıyosun böyle
Ayy kız benimki de 19+3 tü o renkli ultrasonda22 cm 400 gram olmuşuz her şey normal detaylı baktı her şeyine her şey normal kalbi filan çok şükür. Ayakları aşağıda ondan çok hissediyormuşum. İdrar kültürü verdim idrar torbasında sistit gibisin zaten dedi her şeyi inceledi cumartesi çıkacak sonuç size ayak şov yapan kızımı göstereyim
SüperHoşbulduk amin hepimizin inşallahSon adet tarihim 3 Ocak 19 hafta 3 günlük hamileyim
Kuzum sat sat ne çöpe atmasıSon kullanma tarihini sordum almadan önce, gelince de baktım hemen, 2025.
Ürün de orijinal okutup sorgulattım.
Niye böyle oldu anlamıyorum, bir daha süreceğim aynı şey olursa çöpe artık. Ya da satıcıyla iletişime geçip şansımı denerim bir.
Haklısın, bir şeyler satmayı öğrenmem lazım, daha anakucağı falan satacağız değil mi?Ayy kız benimki de 19+3 tü o renkli ultrasonda
Güzelliğin maşallahı var yaaa
SüperAllah’ım gebeliğini sağlıklı ve kolay eylesin inşallah
Tabloya ekliyorum o halde
Kuzum sat sat ne çöpe atması
20+3 çıktı her şeyi normalmiş böyle kalbine bakarken kırmızı mavi şeyler oluyor sendede oldu mu?Ayy kız benimki de 19+3 tü o renkli ultrasonda
Renkli yani doppler ultrasonun amacı aslında bu zaten beybisi, damardaki kan akışını gösteriyor o renkler.20+3 çıktı her şeyi normalmiş böyle kalbine bakarken kırmızı mavi şeyler oluyor sendede oldu mu?
Ayy kız benimki de 19+3 tü o renkli ultrasonda
Ayy kız benimki de 19+3 tü o renkli ultrasonda
Ayyy bende aynı asla yememben zaten oldum olasi balik pek sevmem , o yuzden dha hapi aliyorum omegalar var icindebesinden alamadiklarimi hoop direk vitamin olarak aliyorum
Evet ilk defa açtı haklıymış kadın ben hep bakıyorum detaylı zaten sadece şimdi daha net görünür dedi hatta bazen şey dedi bu hafta iyi bakıyım diğer geldiğinde daha kemikleşecek görünmücek gibi midesine beyinciğine kadar baktı bide 600-700 tl verip başkasına gitcektim niyeyseRenkli yani doppler ultrasonun amacı aslında bu zaten beybisi, damardaki kan akışını gösteriyor o renkler.
oy kuzucukkk maşallah sana22 cm 400 gram olmuşuz her şey normal detaylı baktı her şeyine her şey normal kalbi filan çok şükür. Ayakları aşağıda ondan çok hissediyormuşum. İdrar kültürü verdim idrar torbasında sistit gibisin zaten dedi her şeyi inceledi cumartesi çıkacak sonuç size ayak şov yapan kızımı göstereyim
Valla 2. Çocuk düşünmüyorsak ne bulursak satıcaz mecburHaklısın, bir şeyler satmayı öğrenmem lazım, daha anakucağı falan satacağız değil mi?
Ben detaylı ultrasona girmedim canım. cihaz ona uygundu ama normal kontroldü benimki. Canlı ve renkli seyreyledik bebeyi bi de renkli foto aldık İşte. Ama başakcığımın da dediğin gibi renkli de o kan akışına bakıldığında öyle mavili görünüyor.20+3 çıktı her şeyi normalmiş böyle kalbine bakarken kırmızı mavi şeyler oluyor sendede oldu mu?
Renkli yani doppler ultrasonun amacı aslında bu zaten beybisi, damardaki kan akışını gösteriyor o renkler.
İkinciyi şimdiden istiyorum ama kısmet tabii, fikirler ve şartlar değişebilir.Valla 2. Çocuk düşünmüyorsak ne bulursak satıcaz mecburdevir ekonomi devri anacım koy hemen satışa nakite çevir en azından
Ben detaylı ultrasona girmedim canım. cihaz ona uygundu ama normal kontroldü benimki. Canlı ve renkli seyreyledik bebeyi bi de renkli foto aldık İşte. Ama başakcığımın da dediğin gibi renkli de o kan akışına bakıldığında öyle mavili görünüyor.
Benim ayrıntılı ultrason 2 haziranda
Aynen bekleyip göreceğizİkinciyi şimdiden istiyorum ama kısmet tabii, fikirler ve şartlar değişebilir.
Benim doktorum her gittiğinde 25 dk bakıyor detaylı sadece eksta kalbi için onuda açtı hep renkli açıyor bendeValla 2. Çocuk düşünmüyorsak ne bulursak satıcaz mecburdevir ekonomi devri anacım koy hemen satışa nakite çevir en azından
Ben detaylı ultrasona girmedim canım. cihaz ona uygundu ama normal kontroldü benimki. Canlı ve renkli seyreyledik bebeyi bi de renkli foto aldık İşte. Ama başakcığımın da dediğin gibi renkli de o kan akışına bakıldığında öyle mavili görünüyor.
Benim ayrıntılı ultrason 2 haziranda
Anladım. Teşekkür ederim cnmCanim ben zaten hasimato hastasiyim gebelik oncesinde de duzenli takip yaptiriyordum. Ama yine de gebelikten once gayet dusuktu degerlerim gebelik ile birlikte tekrar yukseldi onu takip ediyoruz simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?