2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaaaa öyle ama mağazaya girince insan kendine hakim olamıyor biz henüz çıkmadık önümüzdeki hafta bende düşünüyorum artık biseyler almaya

Yaaaa öyle ama mağazaya girince insan kendine hakim olamıyor biz henüz çıkmadık önümüzdeki hafta bende düşünüyorum artık biseyler almaya
Öyle valla yaa
Bi hevesle getirdiği şeyleri reddetmedim bana kalsa almam ama babası heves etti ay allahım giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize

Öyle valla yaa
Bi hevesle getirdiği şeyleri reddetmedim bana kalsa almam ama babası heves etti ay allahım giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Aminnn güzel günler de inşallah kuzum mağazaya girince ben direk kız reyonunda buluyorum kendimi

Merhaba. 16 haftalık olduk oğlum olcağını öğrendim çok şükür siz hamişler bebişleri kaçıncı haftada hissettiniz
ilk 17+4 te minicik kelebek kıpırtısı gibi hissettim sonra 18+6 da tekrar hissettim ve 3 gündür devamlı ve net hissediyorum artık

Yan yatarken bacaklarının arasına yastık vb koymanı tavsiye ederim. Acayip rahatlatıyor

Kizlar catlak kremi veya yagi en iyileri hangileri ben henuz baslamadim kullanmaya, bolca nemlendiriyorum sadece. Tavsilerinizi alabilirim.
Ben hem doğal hemde uygun diye hindistan cevizi yağından devam ediyorum çokta bereketli her akşam sürüyorum bi kavanoz bitmedi daha hemde hiç katkı vs yok diğerleri çok katkılı sürdüğümüz şey kana karışıyor iyice araştırmak lazım

bende gece uyanıp durdum hamile yastığı kullanıyorum bende bacak arama sıkıştırıyorum ama zaten yatarken belim ağrımaya başlamıştı uyandığımda da hatırladığım karnım sertti bir yandan bacak ağrısı

Kuzenim çocugunun daha kırkı çıkmadı yüzünde sırtında isilik çıkmış. Doktor duştan önce hindistan cevizi yağı ile yağlayın öyle yıkayın demiş. bacağında denemişler alerji olmayınca yağlamışlar iyileşmede görülmüş. Ben bu bebek yağları, mustelanın böyle banyo sonrası bebek yağlarına filanda sevmiyorum. Kuzenim kullanıyormus duştan doktor demiş bebeğin doğal vücut yağ dengesini bozuyorsun diye. doğal şeyler en güzeli bende hindistan cevizi yağı sürüyorum kendime nemlendirmek için. Hatta ben bir ara saçlarıma duştan önce sürüp bekletirdim dökülme azalmıştı şimdi uğrasamıyorum ama yeniden başlasam iyi olur bebek gelmeden önce

Kızlar kahvaltı İçin açık hava bir yere gelmiştik sandalyelerimizi alıp, epey oturduk iyi geldi

O esnada karnı benden büyük olmakla 6-7 aylık hamile olduğunu düşündüğüm bir kadın sigara içerken gördüm çok şaşırdım.
Ben bir dondurma yeyince bile acaba çok mu şeker aldım diye düşünürken ne bileyim çok farı geldi.
Herkesin süreci biricik ve kendine özel, herkesin kendi tercihi ama acaba biz mi çok pimpirikliyiz?
Değişik duygulardayım.

Maşallahhh ilk hamileliğiniz mi

Ben de çok şahit oldum bebeğim, arkadaşımın ablası iki bebeğinde de doğuma kadar içti, yengelerimden biri de öyle.

Pimpirikli değiliz biz, olması gerekeni yapıyoruz, bebeğin içerde açıp hava alacağı bir penceresi yok, üzerine duman üfleyemeyecek kadar fedakar anneleriz. Çok şükür.

Bunları bilmiyordum ama doğru eskiden annelerimiz bize bebek yağlarımı sürüyordu zaten bu tarz çok katkılı şeyler bence çoğu bebeği isilik alerji falan yapıyor dalın falan çöp aslında hiçte doğal değil

Ben bide doktordan dinlemiştim yiyemeyeceginiz hiç-bir şeyi cildinize surmeyin diye ben yüzüme maske bile sürmüyorum artık yoğurtlu yumurtalı cilt bakımı tarifleri var onları yapıyorum

Onu bende duymuştum. Bu zamanda neyi ne kadar doğal kullanabiliyorsan o kadar iyi bence hem yiyecek hemde bedenimize kullandıgımız şeylerde

Aminnn güzel günler de inşallah kuzum mağazaya girince ben direk kız reyonunda buluyorum kendimi
cok güzel şeyler var
Kıızzz nereye gittiniz
Biz de izmite geldik outlet e dönüşe geçtik şimdi. Hava çok güzeldi. SEKA havası da aldık

Kendimize dikkat edebildiğimiz kadar etmek en güzeli

Maşallahhh ilk hamileliğiniz mi
Evet

Bende hamile olduğumu öğrendiğim an bırakanlardanım yok ben yapamam ya. Hep diyordum hamile kalınca bırakabilir miyim diye uzun süredir kullanıyordum çünkü. Ama farklı bir sorumluluk oluyor. Pimpirik demeyelim de ona bence doğrusu bu ya tamamen senden beslenen bir canlıdan bahsediyoruz organları vs tertemiz kıyamazsın ki

cok güzel şeyler var

Kıızzz nereye gittiniz
Biz de izmite geldik outlet e dönüşe geçtik şimdi. Hava çok güzeldi. SEKA havası da aldık

Kendimize dikkat edebildiğimiz kadar etmek en güzeli

Evet
Yaaaa SEKA mı??? Daha dün oradaydım.
Bugün Yuvacık’a gittik canım tavsiye ederim oraya da gelin bir gün kahvaltı manzarası İçin ideal. Biz evden hazırlayıp orda sandalyelerimizi açıp oturuyoruz, baraj da dolmuş baya bi çok güzeldi.

Birbasak hope2022 haklısınız kızlar, asla kınamıyorum da işte herkesin kendi tercihi. Biz doğru bildiğimiz yoldan devam:)

Eklentiler

• 508D1327-81F1-4D73-A0C3-84294D09E4D0.webp
    182 KB · Görüntüleme: 90
Sapanca’ya direkt uçuş yokmuş, Kocaeli’den aktarma yapmak gerekiyormuş. Ne üzüldüm ne üzüldüm. -Sunshine
Sapanca’ya mı geliyorsunuz kız yoksa anlamadım konuyu
Yuvacık’a gittim daha önce ama kötü kalitesiz hizmetli kafelerle dolu iyice.
tam olarak ne tarafında oturdunuz siz
Çok güzel görünüyor valla.
Biz de maide tarafına geçtik valla ilaç gibi geldi. Darıca’nın sahili de güzel bayramoğluna gidiyoruz genelde ama İzmit’i çok seviyorum.
eylülde Kocaeli’deki 10 senem doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…