2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim eşim konuşamıyor bile utanıyor bence, seviyor falan göbeğimi ama Max canlarım benim gibi bir şey dediğini duydum

Doktor kontrolü zaten allahlık heyecandan uyuyamam o gün. 1 ay ne kelime ben 12. Haftay kadar her hafta gittim o bile zor geliyordu beklemesi, sonra 3 haftaya düştük orası ayrı tabi de :)

İnsan her şeye olduğu gibi bu duyguya da alışıyor sanırım iyisiyle kötüsüyle. Çocuğunuz kaç yaşındayken oldu bu ikincisi?

Kızlar ben bugün 17+6 yık yarından itibaren 18+ haftaya başlıyorum ben şimdi 4. Ay bitmiş 5. Aya mı girmiş olcam yarından itibareen
Yok canım düz mantık hesap yap sat ne zaman ondan bu yana say ay o. Mesela benim 15 Aralık, 15 Mayis itibariyle 5 ay bitti gibi.

-Sunshine öyle dimi kuzu senden öğrenmiştim bu hesabı?

Yok canım düz mantık hesap yap sat ne zaman ondan bu yana say ay o. Mesela benim 15 Aralık, 15 Mayis itibariyle 5 ay bitti gibi.

-Sunshine öyle dimi kuzu senden öğrenmiştim bu hesabı?
Cnm senin 5. Ayın bitti 6. Ayına girdin dolu dolu 5 ay bitti ama biri sordumu 6. Aydayız dersin bende haftaya 5. Ayım bitcek

Kızlar ben bugün 17+6 yık yarından itibaren 18+ haftaya başlıyorum ben şimdi 4. Ay bitmiş 5. Aya mı girmiş olcam yarından itibareen
4du coktan bitirmissin canim benim
17 haftalik 4 aylik
22 haftalik 5 ay dolu
26 hafta 6 ay dolu
30 haftalik 7 aylik
35 h. 8 ay
38 h. 9 ay
40 hafta 9 ay 10 gun
Hadi bakalim yaktim yine herkesin beynini

17 haftalik 4 aylik
22 haftalik 5 ay dolu
26 hafta 6 ay dolu
30 haftalik 7 aylik
35 h. 8 ay
38 h. 9 ay
40 hafta 9 ay 10 gun

Sankii hafta söyleyince daha azmış ama ay söyleyince daha büyükmüşüüz gibi geliyor psikolojiik o yüzden 30. Haftalar kadar ay söylüycem

Sankii hafta söyleyince daha azmış ama ay söyleyince daha büyükmüşüüz gibi geliyor psikolojiik o yüzden 30. Haftalar kadar ay söylüycem
Nasil istersen ama deisen bir sey olmuyor malesef bende bugun 18+1gun oldum seninle 2 gun aramiz var yani ikimizde 4 aylik hamileyiz 5ci ayin icindeyiz doktorum bitirilen ay soylenir demisti oyuzden soran olursa 4 aylik hamileyim diyorum gerci burada sizlerden baska hic kimse hamile oldugumu bilmiyor esim haric tabi sakliyoruz biz

Cok tesekkürler kızlar hindistan cevizi deniyim. Bu arada kakao yağı da duymuştum. Teşekkür ederim.
Ya biz de hep kız düşünmüşüz erkek denilince kalakaldık.
İsim önerileriniz var mı erkek??
Bi düşüniim cnm yazarım

Bende aynı sanahta uykumu hiç alamadım diye uyanıyorum eşimde ne zaman alacaksın acaba diyor Aynı şeyleri yaşasalar keşke

Keske onlar dogursa canim benim esim hep diyor bu 4cu gebeligim keske diyor sen tasisanda ben dogursam cabucak cikaririm onu diyor
Bende aynı sanahta uykumu hiç alamadım diye uyanıyorum eşimde ne zaman alacaksın acaba diyor Aynı şeyleri yaşasalar keşke

Cnm senin 5. Ayın bitti 6. Ayına girdin dolu dolu 5 ay bitti ama biri sordumu 6. Aydayız dersin bende haftaya 5. Ayım bitcek
Ya resmen yarısından fazlası bitmiş, gerçi ilk ay bir şey bilmiyor insan. Hamile olduğunu öğrendiğinde zaten 5-6 hafta geçmiş oluyor. Demek öğrendikten sonraki zaman kadar kaldı Allah nasip kısmet ederse
17 haftalik 4 aylik
22 haftalik 5 ay dolu
26 hafta 6 ay dolu
30 haftalik 7 aylik
35 h. 8 ay
38 h. 9 ay
40 hafta 9 ay 10 gun
Ekran görüntüsü alındı

Bende öyle canım buradan birisi tavsiye etmişti hatta doğal yağ kullanmak en iyisi bencede

Keske onlar dogursa canim benim esim hep diyor bu 4cu gebeligim keske diyor sen tasisanda ben dogursam cabucak cikaririm onu diyor
çok fenalar bazı günler çok yorgun geliyorum okuldan geldiğimde uyuyorum 1 saat kadar o yüzden söylüyor benimki

Aa onu bilmiyordum bak bana kalsa 5. Aylık derdim mesela yarından sonra yaş gibi aslında da bu olay dolan yaş söylemeye başlıyoruz ya en güzelini yapıyorsunuz valla ben nasipse 2. Hamileliğimde yapcam onu dışardan tamamen anlaşılana kadar saklıycam şimdi bile anlaşılmıyor ki hamileliğim kendi göbeğimden dolayı

Eki Görüntüle 3070611
Özellikle babamızın seçimlerinden oluşan kreasyonumuz ektedir
Yerde minik bi Servet yatıyor
Aya göre sıraladım 0-1 ay aldıklarım sadece en üstteki 2 takım
Yaa bu minnoş kızların kıyafetleri ne olacak
Çok tatlı sağlıkla giysin inşallah

Evde olsak bu kadar yıpranmayız sanırım. Sen de öğretmensin galiba canım, bizim işte uyanık kafa lazım. Kaldıramıyorum çocukları uykusuzlukla vallahi Okulun kapanmasına son 3 hafta, ha gayret :)

çok fenalar bazı günler çok yorgun geliyorum okuldan geldiğimde uyuyorum 1 saat kadar o yüzden söylüyor benimki
Vallahi helal sana okadar cocuga bakiyorsun benim ogulum 4 yasina giricem temmuzda o bana yetiyor valla yemek ev isi temizlik falan senin enerjin iyimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…