Benim eşim konuşamıyor bile utanıyor bence, seviyor falan göbeğimi ama Max canlarım benim gibi bir şey dediğini duydumbiz de ilkinde öyleydik. eşim göbeğimle konuşurdu falan. 2. de hiiçç aklına bile gelmiyorarada diyorum ki baya hareketli bugün iyi iyi maşallah diyor geçiyor. ilkinde her gece kızım diye okşar dururdu göbeğimi gerçi dedim ya ben de koşa koşa giderdim doktora. 1 ay geçmezdi. şimdi 1.5 ay oldu hala bugün gidicem yatın gidicem modunda erteliyorum napalım doğunca heyecanlanıcaz bunda da artıık
Yok canım düz mantık hesap yap sat ne zaman ondan bu yana say ay o. Mesela benim 15 Aralık, 15 Mayis itibariyle 5 ay bitti gibi.Kızlar ben bugün 17+6 yık yarından itibaren 18+ haftaya başlıyorum ben şimdi 4. Ay bitmiş 5. Aya mı girmiş olcam yarından itibareen
Cnm senin 5. Ayın bitti 6. Ayına girdin dolu dolu 5 ay bitti ama biri sordumu 6. Aydayız dersinYok canım düz mantık hesap yap sat ne zaman ondan bu yana say ay o. Mesela benim 15 Aralık, 15 Mayis itibariyle 5 ay bitti gibi.
-Sunshine öyle dimi kuzu senden öğrenmiştim bu hesabı?
4du coktan bitirmissin canim benimKızlar ben bugün 17+6 yık yarından itibaren 18+ haftaya başlıyorum ben şimdi 4. Ay bitmiş 5. Aya mı girmiş olcam yarından itibareen
Hay azini seveyim senin 22 haftalik 5 ay dolu demekCnm senin 5. Ayın bitti 6. Ayına girdin dolu dolu 5 ay bitti ama biri sordumu 6. Aydayız dersinbende haftaya 5. Ayım bitcek
4du coktan bitirmissin canim benim
17 haftalik 4 aylik
22 haftalik 5 ay dolu
26 hafta 6 ay dolu
30 haftalik 7 aylik
35 h. 8 ay
38 h. 9 ay
40 hafta 9 ay 10 gun
Hadi bakalim yaktim yine herkesin beynini
Cok güzeller canım hayırlı saglıklı gunlerde kullanır güneş hanımcıkEki Görüntüle 3070611
Özellikle babamızın seçimlerinden oluşan kreasyonumuz ektedir
Yerde minik bi Servet yatıyor
Aya göre sıraladım 0-1 ay aldıklarım sadece en üstteki 2 takım
Yok canım düz mantık hesap yap sat ne zaman ondan bu yana say ay o. Mesela benim 15 Aralık, 15 Mayis itibariyle 5 ay bitti gibi.
-Sunshine öyle dimi kuzu senden öğrenmiştim bu hesabı?
Nasil istersenSankii hafta söyleyince daha azmış ama ay söyleyince daha büyükmüşüüz gibi geliyor psikolojiiko yüzden 30. Haftalar kadar ay söylüycem
Ben hem doğal hemde uygun diye hindistan cevizi yağından devam ediyorum çokta bereketli her akşam sürüyorum bi kavanoz bitmedi daha hemde hiç katkı vs yok diğerleri çok katkılı sürdüğümüz şey kana karışıyor iyice araştırmak lazım
Cok tesekkürler kızlar hindistan cevizi deniyim. Bu arada kakao yağı da duymuştum. Teşekkür ederim.Merhaba,
Ben baya araştırdım,12 haftadan beri loccitane badem yagını kullanıyorum. Hemen emiliyor ve çok güzel kokuyor.Normal badem yagı tüylenme yapabiliyor. Yine hindistan cevizi yagıda kullanan çok arkadasım var,tek sıkıntısı hemen emilemiyor oluşu,bekleyip giyinmek gerekli.
Burts bee nin yine belly creamini aldım, temiz içerikli ona bu hafta yani 16.haftamda başlayacagım.
Lierac kullananlar çok memnun
Doktorum bir yağın bir kremin olsun demişti,o şekilde bakabilirsiniz.
Yine bio oil de oldukça kullanılan bir ürün
Bi düşüniim cnm yazarımYa biz de hep kız düşünmüşüz erkek denilince kalakaldık.
İsim önerileriniz var mı erkek??
Bende aynı sanahta uykumu hiç alamadım diye uyanıyorum eşimde ne zaman alacaksın acaba diyorBen de aynı şekildeyim. Hem ayağımı, bacağımı koyacak yer bulamıyorum, yanlış yatsam karnım geriliyor, çocuk kalk üstümden diyor sanırımhem de sıfır uyku Gece 3-4 kez uyanıyorum (wc ye zor yetişiyorum) sonra uyumak için kıvranıyorum. Sabah da öyle işe gidiyorum
Bende aynı sanahta uykumu hiç alamadım diye uyanıyorum eşimde ne zaman alacaksın acaba diyorAynı şeyleri yaşasalar keşke
Ya resmen yarısından fazlası bitmiş, gerçi ilk ay bir şey bilmiyor insan. Hamile olduğunu öğrendiğinde zaten 5-6 hafta geçmiş oluyor. Demek öğrendikten sonraki zaman kadar kaldı Allah nasip kısmet ederseCnm senin 5. Ayın bitti 6. Ayına girdin dolu dolu 5 ay bitti ama biri sordumu 6. Aydayız dersinbende haftaya 5. Ayım bitcek
Ekran görüntüsü alındı4du coktan bitirmissin canim benim
17 haftalik 4 aylik
22 haftalik 5 ay dolu
26 hafta 6 ay dolu
30 haftalik 7 aylik
35 h. 8 ay
38 h. 9 ay
40 hafta 9 ay 10 gun
Hadi bakalim yaktim yine herkesin beynini
Bende öyle canım buradan birisi tavsiye etmişti hatta doğal yağ kullanmak en iyisi bencedeKuzenim çocugunun daha kırkı çıkmadı yüzünde sırtında isilik çıkmış. Doktor duştan önce hindistan cevizi yağı ile yağlayın öyle yıkayın demiş. bacağında denemişler alerji olmayınca yağlamışlar iyileşmede görülmüş. Ben bu bebek yağları, mustelanın böyle banyo sonrası bebek yağlarına filanda sevmiyorum. Kuzenim kullanıyormus duştan doktor demiş bebeğin doğal vücut yağ dengesini bozuyorsun diye. doğal şeyler en güzeli bende hindistan cevizi yağı sürüyorum kendime nemlendirmek için. Hatta ben bir ara saçlarıma duştan önce sürüp bekletirdim dökülme azalmıştı şimdi uğrasamıyorum ama yeniden başlasam iyi olur bebek gelmeden önce
Keske onlar dogursa canimbenim esim hep diyor bu 4cu gebeligim keske diyor sen tasisanda ben dogursam cabucak cikaririm onu diyor
Nasil istersenama deisen bir sey olmuyor malesef bende bugun 18+1gun oldum seninle 2 gun aramiz var yani ikimizde 4 aylik hamileyiz 5ci ayin icindeyiz doktorum bitirilen ay soylenir demisti oyuzden soran olursa 4 aylik hamileyim diyorum gerci burada sizlerden baska hic kimse hamile oldugumu bilmiyor esim haric tabi sakliyoruz biz
Yaa bu minnoş kızların kıyafetleri ne olacakEki Görüntüle 3070611
Özellikle babamızın seçimlerinden oluşan kreasyonumuz ektedir
Yerde minik bi Servet yatıyor
Aya göre sıraladım 0-1 ay aldıklarım sadece en üstteki 2 takım
Evde olsak bu kadar yıpranmayız sanırım. Sen de öğretmensin galiba canım, bizim işte uyanık kafa lazım. Kaldıramıyorum çocukları uykusuzlukla vallahiBende aynı sanahta uykumu hiç alamadım diye uyanıyorum eşimde ne zaman alacaksın acaba diyorAynı şeyleri yaşasalar keşke
Vallahi helal sana okadar cocuga bakiyorsun benim ogulum 4 yasina giricem temmuzda o bana yetiyor valla yemek ev isi temizlik falan senin enerjin iyimisçok fenalar bazı günler çok yorgun geliyorum okuldan geldiğimde uyuyorum 1 saat kadar o yüzden söylüyor benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?