Demir ilacı kullandığımdan beri benimde öyle. Burada yazanlar olmuştu normalmiş :)Kızlar size bir şey danışıcam doktor bana b12 eksik diye b12 fısfıs verdi ve ayrıca demir hapına başladım bu ikisine başladığımdan beri ayıptır söylemesi dışkım siyaha yakın bunu yaşayan var mı?
Kızlar size bir şey danışıcam doktor bana b12 eksik diye b12 fısfıs verdi ve ayrıca demir hapına başladım bu ikisine başladığımdan beri ayıptır söylemesi dışkım siyaha yakın bunu yaşayan var mı?
Demir ilacı kullandığımdan beri benimde öyle. Burada yazanlar olmuştu normalmiş :)
Ay çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız ben kaçırmışım bu konuyu insanın başına gelmeden okuyup geçiyor demekkiDemir hapı yapıyor canım onu
Ay hadi az kaldı kız gibi doğdu içimeAy kizlar bugün sonunda benimde randevum var inşallah artık cinsiyeti bende sizler gibi öğrenicem çok heyecanliyom 10.30da randevu akşama balon patlaticaz ailecek içim içimi yiyor
Bende anlayamıyorum bu hesaplamayı4du coktan bitirmissin canim benim
17 haftalik 4 aylik
22 haftalik 5 ay dolu
26 hafta 6 ay dolu
30 haftalik 7 aylik
35 h. 8 ay
38 h. 9 ay
40 hafta 9 ay 10 gun
Hadi bakalim yaktim yine herkesin beynini
Gece sürekli uyanıyorum sebepsiz bir şekilde o yüzden son 1 ay'dır hep uykum var halsizim, zaten normalde de severdim ben uyumayıBende aynı sanahta uykumu hiç alamadım diye uyanıyorum eşimde ne zaman alacaksın acaba diyorAynı şeyleri yaşasalar keşke
Ay hepsi çok güzeller, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3070611
Özellikle babamızın seçimlerinden oluşan kreasyonumuz ektedir
Yerde minik bi Servet yatıyor
Aya göre sıraladım 0-1 ay aldıklarım sadece en üstteki 2 takım
Valla pekte baska yapacak bir seyi yok yaniKıyamam zamanla alışır fikre bence
evet yenidoğan eksiği var yaa.Ay hepsi çok güzeller, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahYalnız, yenidoğan takımlarının daha fazla gerektiğini söylediler banada, ilk doğduğunda çok kıyafet pisletiyorlarmış
Ek olarakta başka neler aldınız, neler gerekli ? Liste yaptınız mı ya da daha önce konuştunuz mu bilemiyorum fakat ne alınması gerekiyor ? doğru biberon ve kaç adet alınması gerekiyor, emzik, kremler, kanguru vs. hakkında da bilgileriniz var mı acaba ? Her bebek her ürünü kabul etmiyormuş o yüzden en doğrularını seçmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum
Sata gore hesaplayabilirsin canim benim 15 ocak mesela ayin 15de ayimi dolduruyorum oyle daha kolay hesaplamasiBende anlayamıyorum bu hesaplamayıAy'ı 4 haftadan hesaladığımda da 40. hafta 10. ay'a denk geliyor nerede yanlış yapıyorum acaba
Süper, çok teşekkür ederim bilgiler içinevet yenidoğan eksiği var yaa.
lcw outlet kısmında ciddi indirimli ürünler vardı ve üstelik defosuzdu, o sebeple böyle bi alışveriş yaptık cıktık kısa sürede. yoksa kıyafet alışverişini 1 ay sonra yapacaktık.
ah bedenleri olsa kışlık tulumlar yelekler alacaktım ama çoğunluğu hep incecik mevsimliklerdi.
ben burda geçen bi liste paylaştım içine eklenecekler çıkacaklar var tabi de. eksik varsa söyleyin ekleyeyim ben de yine.
biberon için fikrim yok aventler chiccolar kolik biberonlar konuşuldu ama bebek kullanır mı ya da gerçekten mama vermeye gerek olur mu bilemiyorum. alırsam kolik biberon alabilirim belki. bir de bunların akış hızı muhabbeti varmış, haliyle 3 aylık bebeyle yenidoğanın emme-yutma refleksi bir değil.
emzik zaten bebek tutar mı hangisini tutar belli değil. bi düzine almak zorunda kalmayız inş.
kanguru dolaptan ergobaby alabilrim ya da komşumda varmış o verebilirm oturuş pozisyonu ve bel desteği önemliymiş.
kremler sampuanlar deterjanlar gibi şeylerde temiz içerik olmasına dikkat etmek lazımmış.
not: ilk gebeliğim
tecrübeli anneleri sessizce izlemek yerine göreve davet ediyorum.
fotoyu ekledim şukuları eksik etmeyelim
rica ederimSüper, çok teşekkür ederim bilgiler içinAyrıca listeyi de kaydettim ve gördüğüm kadarıyla ben daha hiçbişey almamışım biberon ve emzikler dışında biberon olarak Dr. Brown'un antikolik biberonlarını aldım bende fakat yedek uçlar ve 12 aydan sonrası için de alıştırma bardakları yeni biberonlar almak gerekiyormuş emin olamadım Reflü yatağı mutlaka alınmalıymış birde onu duydum
Çok normal canım ben esas renk neydi onu unuttum mesela aylardırKızlar size bir şey danışıcam doktor bana b12 eksik diye b12 fısfıs verdi ve ayrıca demir hapına başladım bu ikisine başladığımdan beri ayıptır söylemesi dışkım siyaha yakın bunu yaşayan var mı?
daha prensesliği yaşayamadan yeniden ızdırap dolu günler başlıyo yaniÇok normal canım ben esas renk neydi onu unuttum mesela aylardır
Kızlar inanılmaz uykum var ya eve ışınlanıp uyumak istiyorum, 3. Trimestere doğru prenseslik bitiyor yeniden halsizlik başlıyor sanırım.
ben oğlumda kullandım çok rahat ettik prego markası şimdi inşallah kızımda da kullanacağım. tavsiye derimKızlar park yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben kanz mı alsam dedim ama ortak şikayet hep çocuk döndükçe ses gelmesi. Diğer park yataklarda da aynı sorun var mı acaba?
Evet canım antalyaAynur ben de özelde öğretmenim. Sen Antalya da mıydın?
Aynen canım bende umarım bir an önce geçerGece sürekli uyanıyorum sebepsiz bir şekilde o yüzden son 1 ay'dır hep uykum var halsizim, zaten normalde de severdim ben uyumayı4. Aydan sonra halsizlik geçer dediler fakat hiçbir değişiklik yok bende :/
Ben de ist. Okullar kapansa diye bekliyorum. Allahtan seminer koymadılar 17 sinden sonra.Evet canım antalya
Hepsi birbirinden güzel gelsin de kullansın minnaginEki Görüntüle 3070611
Özellikle babamızın seçimlerinden oluşan kreasyonumuz ektedir
Yerde minik bi Servet yatıyor
Aya göre sıraladım 0-1 ay aldıklarım sadece en üstteki 2 takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?