2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Demir ilacı kullandığımdan beri benimde öyle. Burada yazanlar olmuştu normalmiş :)

Demir hapı yapıyor canım onu

4du coktan bitirmissin canim benim
17 haftalik 4 aylik
22 haftalik 5 ay dolu
26 hafta 6 ay dolu
30 haftalik 7 aylik
35 h. 8 ay
38 h. 9 ay
40 hafta 9 ay 10 gun
Hadi bakalim yaktim yine herkesin beynini
Bende anlayamıyorum bu hesaplamayı Ay'ı 4 haftadan hesaladığımda da 40. hafta 10. ay'a denk geliyor nerede yanlış yapıyorum acaba

Bende aynı sanahta uykumu hiç alamadım diye uyanıyorum eşimde ne zaman alacaksın acaba diyor Aynı şeyleri yaşasalar keşke
Gece sürekli uyanıyorum sebepsiz bir şekilde o yüzden son 1 ay'dır hep uykum var halsizim, zaten normalde de severdim ben uyumayı 4. Aydan sonra halsizlik geçer dediler fakat hiçbir değişiklik yok bende :/

Eki Görüntüle 3070611
Özellikle babamızın seçimlerinden oluşan kreasyonumuz ektedir
Yerde minik bi Servet yatıyor
Aya göre sıraladım 0-1 ay aldıklarım sadece en üstteki 2 takım
Ay hepsi çok güzeller, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah Yalnız, yenidoğan takımlarının daha fazla gerektiğini söylediler banada, ilk doğduğunda çok kıyafet pisletiyorlarmış

Ek olarakta başka neler aldınız, neler gerekli ? Liste yaptınız mı ya da daha önce konuştunuz mu bilemiyorum fakat ne alınması gerekiyor ? doğru biberon ve kaç adet alınması gerekiyor, emzik, kremler, kanguru vs. hakkında da bilgileriniz var mı acaba ? Her bebek her ürünü kabul etmiyormuş o yüzden en doğrularını seçmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum

evet yenidoğan eksiği var yaa.
lcw outlet kısmında ciddi indirimli ürünler vardı ve üstelik defosuzdu, o sebeple böyle bi alışveriş yaptık cıktık kısa sürede. yoksa kıyafet alışverişini 1 ay sonra yapacaktık.
ah bedenleri olsa kışlık tulumlar yelekler alacaktım ama çoğunluğu hep incecik mevsimliklerdi.

ben burda geçen bi liste paylaştım içine eklenecekler çıkacaklar var tabi de. eksik varsa söyleyin ekleyeyim ben de yine.

biberon için fikrim yok aventler chiccolar kolik biberonlar konuşuldu ama bebek kullanır mı ya da gerçekten mama vermeye gerek olur mu bilemiyorum. alırsam kolik biberon alabilirim belki. bir de bunların akış hızı muhabbeti varmış, haliyle 3 aylık bebeyle yenidoğanın emme-yutma refleksi bir değil.

emzik zaten bebek tutar mı hangisini tutar belli değil. bi düzine almak zorunda kalmayız inş.

kanguru dolaptan ergobaby alabilrim ya da komşumda varmış o verebilir m oturuş pozisyonu ve bel desteği önemliymiş.

kremler sampuanlar deterjanlar gibi şeylerde temiz içerik olmasına dikkat etmek lazımmış.

not: ilk gebeliğim

tecrübeli anneleri sessizce izlemek yerine göreve davet ediyorum.

fotoyu ekledim şukuları eksik etmeyelim

Eklentiler

• alışveriş listesi.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 71
Süper, çok teşekkür ederim bilgiler için Ayrıca listeyi de kaydettim ve gördüğüm kadarıyla ben daha hiçbişey almamışım biberon ve emzikler dışında biberon olarak Dr. Brown'un antikolik biberonlarını aldım bende fakat yedek uçlar ve 12 aydan sonrası için de alıştırma bardakları yeni biberonlar almak gerekiyormuş emin olamadım Reflü yatağı mutlaka alınmalıymış birde onu duydum

rica ederim
helali hoş olsun, ben de hep topiklerdeki annelerden faydalandım
reflü yatağı evet lazım ama ben alır mıyım bilmiyorum annem babynest almış. hem beşiği hem de onda yatarken yükseltme şansım olursa almayı düşünmüyorum biraz duruma göre şekillenecek.
bi de bazı beşiklerde tek taraflı kaldırma özelliği var mesela öyle bi şey alırsan eğer çocuğu koltukta yatırmadıkça ihtiyaç duymazsın muhtemelen.

alıştırma bardakları filan dur hele seneye bu zamanlar daha ekgıdaya yeni başlamış olacağız alınır elbet indirim denk gelirse al ama tabi

Çok normal canım ben esas renk neydi onu unuttum mesela aylardır

Kızlar inanılmaz uykum var ya eve ışınlanıp uyumak istiyorum, 3. Trimestere doğru prenseslik bitiyor yeniden halsizlik başlıyor sanırım.

Çok normal canım ben esas renk neydi onu unuttum mesela aylardır

Kızlar inanılmaz uykum var ya eve ışınlanıp uyumak istiyorum, 3. Trimestere doğru prenseslik bitiyor yeniden halsizlik başlıyor sanırım.
daha prensesliği yaşayamadan yeniden ızdırap dolu günler başlıyo yani

Kızlar park yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben kanz mı alsam dedim ama ortak şikayet hep çocuk döndükçe ses gelmesi. Diğer park yataklarda da aynı sorun var mı acaba?
ben oğlumda kullandım çok rahat ettik prego markası şimdi inşallah kızımda da kullanacağım. tavsiye derim

Gece sürekli uyanıyorum sebepsiz bir şekilde o yüzden son 1 ay'dır hep uykum var halsizim, zaten normalde de severdim ben uyumayı 4. Aydan sonra halsizlik geçer dediler fakat hiçbir değişiklik yok bende :/
Aynen canım bende umarım bir an önce geçer ilk trimester hadi neyse olacak diyordum yine aynı sabah ölü gibi uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…