2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ay çok güzell manzara iyi seyirler miniğinle annesi

bizim hiç kafeye gitme gibi bir alışkanlığımız yok kuzum, sandalyelerimizi alıyoruz tam bu baraj kenarında barajı bir önceki fotoğrafta attığım şekilde göre yol kenarında bariyerlerin arkasında oturma yerleri var, orda oturuyoruz. Sen geleceğin zaman bana söyle ben sana tam oturulacak yer konumu atarım

İzmit yaşanacak yer ya gerçi her yer gibi burası da çok kalabalık olmaya başladı ama her yere yakın her türlü imkan var, çıkın çıkın gelin
Eki Görüntüle 3070611
Özellikle babamızın seçimlerinden oluşan kreasyonumuz ektedir
Yerde minik bi Servet yatıyor
Aya göre sıraladım 0-1 ay aldıklarım sadece en üstteki 2 takım
Oooo alışverişler yapılmış, ben de dün 2 müslin örtü siparişi verdim.
Bi arkadaş şey demiş gidin dokunarak alın bakın gezin internetten siparişten çok daha keyifli oluyor diye. Çok mantıklı geldi fırsat buldukça gidip gezip almak istiyorum

Birbasak sapanca mıııı? Ne işin var buralarda anlamadım aydınlat bizi.

Arkadaşlar bugün göğüslerimden birinin ucunda açıklık farkettim. Diğerine bakayım derken hafif sıkmış oldum, o esnada içinden sıvı geldi Dr. Banu Çiftçinin kitabında bu haftalarda süt gelebilir diyor. Başına gelen oldu mu? Çok erken değil mi

Hepsii çok güzell sağlıkla gelsinde kullansın minik kız

Çok güzeller güle güle kullanın siz baya tamamlamışsnz kıyafetleri
Ay yok hiçbir şey yok aslında kız iç zıbın alınacak ve dışa kalın tulumlar çoraplar alınacak daha çok eksik var
Bebiş zayıf olursa bi de yenidoğan eklemek gerekebilir ilerde şimdi 3-6,6-9 aldık çoğunlukla
Ay hiç çocuğum olmadığı için bilemiyorum kaçar tane lazım olur

Biz de öyle kuzum SEKA 3. Etap daha sakin oluyor diye Oraya götürdüm eşimi
Çıkarken termosumuzu ve yiyeceklerimizi alıp çıkıyoruz yola hep
ben 8 sene izmitte yaşadım biliyor musun ah izmitte komple sahil plajyolu filan bisikletle turlar kendimizi otlara bırakırdık. Burnumda tütüyor valla.
Öğrenci halimizle sekaya 5 dk mesafede deniz manzaralı evde oturuyorduk gözyaşım pıt

Ay daha müslinler örtüler var dimi yaa
Of daha çok eksik var böyle böyle tamamlayacağız inş
Gezmesi güzel gerçekten eline alıyorsun minicik, insan hayal kurmadan edemiyor

Canım benim de 17+ da gelmeye başladı hatta baya sarıya döndü şimdi.
Doktorum yine normal demişti tabi
Anneme göreyse kabızlık yüzünden karışık komposto içe içe sütümü getirmişim

canım anneler teşekkür ederim cevabınız için

Kizlar catlak kremi veya yagi en iyileri hangileri ben henuz baslamadim kullanmaya, bolca nemlendiriyorum sadece. Tavsilerinizi alabilirim.
Merhaba,
Ben baya araştırdım,12 haftadan beri loccitane badem yagını kullanıyorum. Hemen emiliyor ve çok güzel kokuyor.Normal badem yagı tüylenme yapabiliyor. Yine hindistan cevizi yagıda kullanan çok arkadasım var,tek sıkıntısı hemen emilemiyor oluşu,bekleyip giyinmek gerekli.
Burts bee nin yine belly creamini aldım, temiz içerikli ona bu hafta yani 16.haftamda başlayacagım.
Lierac kullananlar çok memnun
Doktorum bir yağın bir kremin olsun demişti,o şekilde bakabilirsiniz.
Yine bio oil de oldukça kullanılan bir ürün

Bebeğimin daha dünyaya gelmeden bana yaptığı ilk jest. Sigarayı bıraktım miniğimin sayesinde. Bebeğime zarar verme riski varken nasıl zevk alınır anlayamıyorum

@Unabuna
Cok guzel isimler soylemissin, ben de kizim olur diye birsuru international isim bulmustum, hollanda da zorlanmasin diye. Ama erkek icin cok bisey bulamiyorum. Listemde bunlar var onerilerinize acigim
Spicelover
Ya biz de hep kız düşünmüşüz erkek denilince kalakaldık.
İsim önerileriniz var mı erkek??

Evet canim agiz sutu diye geciyor. Tamamen normal ve fiziyolojik bir durum ama goguslerini sikmamalisin.

Kızlar biz hamile iken daha mı hassas oluyoruz ki kapıya kolıma sağ omurgamı çarptım kolum hala sızlıyor ağrıyor parol içtim ama yarın nasıl çalışıcam bilmiyorum

Ben bile bulantim varken cok karbonhidrat yiyor muyum diye aksamlari yediklerimi bir aklimdan gecirirdim.

Sigara icmek ne bileyim , bana bile bile icinde ki mucizevi canliyi ölume bir adim yaklastirmak gibi geliyor.

benim yasadigim sehirde sozde medikal uyusturucu otlarin icimi serbest, bir sokak var evsizler fln hep orada . hamile kadinlari goruyorum , ne kafalari yerinde , ne sagliklari …

onlari gordukce , ben kesin saglikla 38. haftaya kadar dayanirim hep diyorum.
Eki Görüntüle 3070611
Özellikle babamızın seçimlerinden oluşan kreasyonumuz ektedir
Yerde minik bi Servet yatıyor
Aya göre sıraladım 0-1 ay aldıklarım sadece en üstteki 2 takım
Cok guzeller gule gule giysin kuzum
Kızlar biz hamile iken daha mı hassas oluyoruz ki kapıya kolıma sağ omurgamı çarptım kolum hala sızlıyor ağrıyor parol içtim ama yarın nasıl çalışıcam bilmiyorum

Ben eskiden yogun gunlerde 8-9 saat ayakta calisir bana misin demezdim. simdi bir iki saat calisayim aayy kollarima bir agri giriyor sanki 10 ton yuk tasimisim.

Kesin oyle cuma gunu asi oldum uc gundur sol kolumu kaldiramiyorum. Oyle aciyor ki dokunamiyorum bile. Daha once de defalarca asi igne vs oldum bir kere bile boyle bir sey yasamadim.

ben de sigara kullanıyorum seviyorum da ne yalan söyleyim benim midem kendinden bulandığı için içemiyorum. bulanmasa günde birkaç tane içerdim muhtemelen doktorlar 5 taneye kadar izin veriyor dayanamayanlara. çünkü nikotin bağımlılığı diye bir gerçek var ve tiryaki anneler daha çok strese giriyorlar içmeyince. en doğrusu içmemek kendi kararıyla içmeyenler tabi ki doğrusunu yapıyor ancak bu içenleri de kötü ve düşüncesiz anne yapmıyor bence. kar zarar durumu göz önüne alınmalı.
bir de işin şu boyutu var. benim 2. bebeğim çocuğunuzun yazdıklarını heyecanını hissetmiyorum mesela ama ilkinde tıpkı buradaki yeni anneler gibi heyecan yumağı içinde dolanıp duruyordum şimdi vücudum hatırlatıyor hamile olduğumu bi de her şey var abladan birtek üç beş kıyafet alınacak o kadar. ilkinde ay beşik ne olacak yok banyo küveti yok bebek arabası yok o yok bu tüm hayatım bebek olmuştu. şimdi küçük bir çocuğum daha olması da etken tabi hamile olduğumu bedenim olmasa unutuyorum

Ya biz de hep kız düşünmüşüz erkek denilince kalakaldık.
İsim önerileriniz var mı erkek??
Ege düşünüyoruz biz de :)
Bak şimdi tatlı yiyesim geldi mesela benim, be yapacağız of bu vicdan olayı çok tuhaf şey.
Burda çok şey öğreniyoruz bunu da sizden duymuş öğrenmiş oldum mesela:)
Kesinlikle herkesin kendi tercihi, benim de kayıplarım var o yüzden bir hassas geçiyor sürecim.
Ama okuduğum kadarıyla 2-3. Gebeliklerde insan daha rahat oluyormuş bakalım biz nasıl olacağız.
Şimdi bizim tüm hayat bebek, akşam göbek açıp bekleme mesaim bile var

biz de ilkinde öyleydik. eşim göbeğimle konuşurdu falan. 2. de hiiçç aklına bile gelmiyorarada diyorum ki baya hareketli bugün iyi iyi maşallah diyor geçiyor. ilkinde her gece kızım diye okşar dururdu göbeğimi gerçi dedim ya ben de koşa koşa giderdim doktora. 1 ay geçmezdi. şimdi 1.5 ay oldu hala bugün gidicem yatın gidicem modunda erteliyorum napalım doğunca heyecanlanıcaz bunda da artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…