2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sankii hafta söyleyince daha azmış ama ay söyleyince daha büyükmüşüüz gibi geliyor psikolojiik o yüzden 30. Haftalar kadar ay söylüycem
Ben ilk girdiği gün 5 aylık dedim öyle devam ediyor canım etraftakilerde kaç zamandır 5 ayda diyorlar

Evde olsak bu kadar yıpranmayız sanırım. Sen de öğretmensin galiba canım, bizim işte uyanık kafa lazım. Kaldıramıyorum çocukları uykusuzlukla vallahi Okulun kapanmasına son 3 hafta, ha gayret
Evet çok haklısın ben özeldeyim birde biz temmuz kapanış Eşim asker işyerinde uyuyor diyorum senin iş benimki gibi değil yok anlamıyor adam

Vallahi helal sana okadar cocuga bakiyorsun benim ogulum 4 yasina giricem temmuzda o bana yetiyor valla yemek ev isi temizlik falan senin enerjin iyimis
Çalışmayı seviyorum ben sanırım o yüzden ev iş ikisini götürebiliyorum eşim çok titiz birde o yoruyor beni. Kendi çocuğuna bakmak daha çok sabır istiyor canım eminim öyle olduğuna Allah sabır güç ve anlayışlı eş versin bize bu süreçte

Ben ilk girdiği gün 5 aylık dedim öyle devam ediyor canım etraftakilerde kaç zamandır 5 ayda diyorlar

ay ilerliyor aslında da işte benim çevremde 4-5 tane hamile vardı hepsi sağlıkla kucağına aldı böyle hayırlı olsuna yada ziyaretlerine gittiğimizde nasıl hoşuma gidiyor bizde sağlıkla alalım inşallah kucağjmıza zamanı gelince

Kızlar ben bugün 17+6 yık yarından itibaren 18+ haftaya başlıyorum ben şimdi 4. Ay bitmiş 5. Aya mı girmiş olcam yarından itibareen
Kuzu ayın 17 sinde dolmuş zaten senin. 5. Ayın içindesin. Haftaya takılmasana hiç çünkü doğru değil tam anlamıyla onlar.
Yok canım düz mantık hesap yap sat ne zaman ondan bu yana say ay o. Mesela benim 15 Aralık, 15 Mayis itibariyle 5 ay bitti gibi.

-Sunshine öyle dimi kuzu senden öğrenmiştim bu hesabı?
Aynen yani direkt böyle bakmak daha kolay sat ayın kaçıncı gününe denk geliyorsa. Benim de 8 günüm kaldı dolmasına :)

Bi şey bilmiyoruz da ondan bu telaş heyecan
İşte siz daha çok aktif olun da bizler de faydalanalım deneyimlerinizden önerilerinizden

Benim Sat 19 ocak ayın 19unda hafta dönüyor o zaman yani bugün aydınlandım thanks -Sunshine
Ay dönüyor demek istedin sanırım
Direkt böyle bakın ya hesaplamalar saçma 3 hafta geçince 1 ay mı doluyor kiminde dümdüz 4 hafta yazılmış.
Her ayın 19 unda 1 ay atlat sen tertemiz

Amiiiiiiin canim ben asil ogulum kardes istemiyor onu ne yapicaz diye dusunuyorum yeni soyledik daha abi olmak istemiyormus beyfendi aksamlari uyumasaymis dedi babasida

Bi şey bilmiyoruz da ondan bu telaş heyecan
İşte siz daha çok aktif olun da bizler de faydalanalım deneyimlerinizden önerilerinizden
haklısın daha çok etkileşimde bulunmak hepimize iyi gelir canım ayrıca inan bu heyecanlar çok güzel zamanlar. şunu da söyleyim ilk bebeğini bekleyen herkese şu anların tadını çıkarın. bol bol dinlenin. ben bir an önce doğsa diye beklerken bunları söyleyenleri anlamıyordum. kabus doğum sonrasında bu zamanların tadını çıkarın şaka bir yana gerçekten doğum sonrası çok enerjiye ihtiyaç oluyor doğsun diye hiiççç aceleyle beklemeyin. yan gelip yatın. çok arayacaksınız bu zamanları

şu an 29 aylık. aralarında 33 ay olacak inşallah. aşağı yukarı 3 yaş. ama çok zormuş tavsiye etmem çünkü uykum geldi uyuyayım biraz yatakta oyalanayım vs yok. sabah 6.30 da anne kalk. şu an anne yanıma yat dedi mesela 2 büklüm dalmasını bekliyorum kızlar yazmış ya yukarda şöyle uyuyamıyorum böyle rahat edemiyorum diye şu anki halimi çekip atarsın geldi

YAa evet öyle diyor herkes ama
o kadar stresli ve kaybetme korkusu dolu geçiyor ki bi an önce ekim ayını görelim de cocuk gözümün önünde dursun istiyorum. tek telaşem o.
karnımda bir şey olmadan sapasağlam duracağını bilsem 18 yaşına kadar dursun karnımda ses etmem

Aynı sizin gibiyim. Resmen uyuyamıyorum belim cok ağrıyor sürekli sırt üstü yatmak istiyor bedenim. Hamile yastığı kullanmaya başlarım bir tık daha iyi geldi. Sırtı destekleyen kısmı var yan yatınca biraz daha rahatlık veriyor

bi şey olmaz inş. bi de bazen hayatı akıla bırakmak gerekiyor. bir şey olacaksa oluyor zaten. olmayacaksa da biz olmuş gibi acı ve stres yaşatıyoruz ruhumuza. ne gerek var

Ay ben kokusunu almak istiyorum ya bir an önce ekim gelsin istiyorum valla yalan yok. tamam herkes uyuyun dinlenilmiyor hamileliğin tadını çıkartın vs diyorda bende bana bunu diyene söylüyorum valla 2. Çocugu varsa 2. Nasıl cesaret ettin o zaman diye. O his güzel kii insanlar tekrardn anne baba olmak istiyor yoksa hepimiz tek kardeş kalırdık.

Kızlar size bir şey danışıcam doktor bana b12 eksik diye b12 fısfıs verdi ve ayrıca demir hapına başladım bu ikisine başladığımdan beri ayıptır söylemesi dışkım siyaha yakın bunu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…