ne tarafa gideceksiniz bilmiyorum ama beylikdüzü e bebek çok büyük 3 ya da 4 katlıydı.Kızlar İstanbulda en büyük e bebek mağazası nerde biliyor musunuz? avmlerde küçük olur diye tahmin ediyorum. 15 gün sonra İstanbula gideceğim alışveriş işini halledeyim istiyorum vaktimde çok olmayacak en azından büyük bir e bebek mağazasında çoğu şeyi bulabilirim.
Çok teşekkür ederim baya büyükmüş buraya gideceğim. Babymall olması da güzel oraya da giderim.ne tarafa gideceksiniz bilmiyorum ama beylikdüzü e bebek çok büyük 3 ya da 4 katlıydı.
ben de gittim gördüm ferah ferah gezmiştik. sadece 1 katı outlet üstelik. avm içinde değil kendi binası.
e5 üstünde kalıyor karşısında babymall var.,
ebebek Beylikdüzü · Beysan Sanayi Sitesi, Yakuplu, Sanayi Cd. No:3, 34520 Beylikdüzü/İstanbul
★★★★☆ · Bebek Mağazasıwww.google.com
Ayy evetBen de ist. Okullar kapansa diye bekliyorum. Allahtan seminer koymadılar 17 sinden sonra.
Etrafimda 2. 3. Cocukta genelde sizin anlattiginiz gibi, emzirmeyi bile cok uzun tutmuyorlar geneldebiz de ilkinde öyleydik. eşim göbeğimle konuşurdu falan. 2. de hiiçç aklına bile gelmiyorarada diyorum ki baya hareketli bugün iyi iyi maşallah diyor geçiyor. ilkinde her gece kızım diye okşar dururdu göbeğimi gerçi dedim ya ben de koşa koşa giderdim doktora. 1 ay geçmezdi. şimdi 1.5 ay oldu hala bugün gidicem yatın gidicem modunda erteliyorum napalım doğunca heyecanlanıcaz bunda da artık
Ben de aynen oyle yapiyorum 6. Ay hazirana girdigimizde, biri sorarsa 6 aylik gebeyim diyecegimBende mayıs 1 de 5. Aydayız demeye başladımşimdide 1 haziranı bekliyorum 6. Aydan gün aldık mı benim için 6. Aydır
Hangi ülkedesiniz?Etrafimda 2. 3. Cocukta genelde sizin anlattiginiz gibi, emzirmeyi bile cok uzun tutmuyorlar geneldebirde bulundugun konum sartlar cok onemli mesela ben 21. haftadayim doguma kadar bir kez daha ultrasonda gorecegim bebegi. Bu arada 36 yasindayim ilk gebelik ve cokta kolay oldu denemez turkiyede 3 hafta 1 ay dayanamiyip randevu aliyorlar, neguzel imkanlari var ama insan herseye alisiyor ve dayaniyor, kimseyi kinamamak lazim yeterki saglikla kucagimiza alalim bebisleri
Sezeryansa eylül annesiyiz canımBen de aynen oyle yapiyorum 6. Ay hazirana girdigimizde, biri sorarsa 6 aylik gebeyim diyecegimsuan mayis dayiz, 5 aylik gebeyim hatta son haftasi 5 bitiyo bana gore:) temmuz 7. Ay 7 aylik gebe olacagim dvbhjhj
Ekim 5 de de 10. Ayin basinda ins doguracagim saglikla
Emaar avm nin yanında e bebeğin merkez binası var ben hep oraya gidiyorum.. Diğerlerinden büyük mü bilemiyorum ama ilk ve merkez binası olduğunu biliyorumKızlar İstanbulda en büyük e bebek mağazası nerde biliyor musunuz? avmlerde küçük olur diye tahmin ediyorum. 15 gün sonra İstanbula gideceğim alışveriş işini halledeyim istiyorum vaktimde çok olmayacak en azından büyük bir e bebek mağazasında çoğu şeyi bulabilirim.
Dur daha 5si yeni bitirmissinÇok normal canım ben esas renk neydi onu unuttum mesela aylardır
Kızlar inanılmaz uykum var ya eve ışınlanıp uyumak istiyorum, 3. Trimestere doğru prenseslik bitiyor yeniden halsizlik başlıyor sanırım.
4 mü maşallah canım Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDur daha 5si yeni bitirmissinson 3 aylik doneme dusunuyorsun hele bi tadini cikar 6tiyida bitir benim 4cu gebeligim bu oyle sandigin gibi bir sey olmuyor 7 8 9 ayda anca tekme yiyeceksin bol bol bide ayak el yuz sismesi su tutuyoruz hamilelikte malum ve reflu ahhh o reflu yokmu hele 8 ve 9 cu ayda mide yaniyor yaniyor
Anen hakli soyle hakli bebeklere su verilicekse icine azicik seker koyulur suyun tadini yumusatsin diye bogazini rahatsiz etmesin diye ayrica anne sutundede seker var ben 1sene 4 ay emzirdim ogulumuKızlar biraz önce annemle telefonda konuşurken bebeğim doğunca şekerli su vereceğini söyleyip durdu.. Sarılık için veriliyormuş onada teyzem söylemişŞeker çok zararlı anne vermeyelim desemde resmen inat etti. Yani daha doğmamış bir bebek için neden bu kadar inatlaştı anlamadım gitti bu tarz sorunları annemle nasıl çözmem gerekir? Kırmakta istemiyorum sonuçta annem o benim. Doktorlar 1 yaşa kadar şekeri tuzu yasaklıyorlar diyorum. Biz size verdik bişey olmadı sanki bardakla içmeyecek ya çocuk diyor hey Allahım
Bu yuzden buraya kayit oldum aslinda belki birilerin sorusu olur bildigim bir sey varsa yardimci olurum diye tabi herseyi bilemez insan ama tecrube bayagi bi var4 mü maşallah canım Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim karnım bile yeni yeni çıkmaya başladı ama yorgunluk bi baş gösterdi sanki. Sizin tecrübelere ihtiyaç var:)
Anladım teşekkürler peki fitilin ismi neydi acaba gyno max mı? Doktor nasıl mantar olduğunu anladı alttan muayene ederek mi? Kaşıntı çok kötüBen antibiyotikten sonra mantar enfeksiyonu olmuşum. Hep sarı akıntım vardı ama kokusuz olduğu için normal diyorlardı. doktor değiştirdim. Yeni doktorum bu candida dedi ve fitil verdi.
Merhaba, oncelikle gecmis olsun diyorum cunku insanin etrafinda kararlarina saygi duymayanlar insanlar olmasi cok zor. Bence herkese bu benim ve esimin cocugu kararlarimiza saygi duyun diyebilmemiz gerekiyor. Tabiki buyuklerin tecrubelerinden saygi duyup yararlanmak lazim ama dunya uzerinde butun doktorlar ilk 6 ay sadece anne sutu derken, sekerin zararlari kanitlanmisken kimse israrci olmamali. Sizin cocugunuza sizin istemediginiz bir seyi yapmamalilar. Bu durumlarda istediklerini yapamayacaklarini anlatmak icin gerekirse kalp kirmak gerekiyor. Insallah kalp kirmadan halledebilirsinizKızlar biraz önce annemle telefonda konuşurken bebeğim doğunca şekerli su vereceğini söyleyip durdu.. Sarılık için veriliyormuş onada teyzem söylemişŞeker çok zararlı anne vermeyelim desemde resmen inat etti. Yani daha doğmamış bir bebek için neden bu kadar inatlaştı anlamadım gitti bu tarz sorunları annemle nasıl çözmem gerekir? Kırmakta istemiyorum sonuçta annem o benim. Doktorlar 1 yaşa kadar şekeri tuzu yasaklıyorlar diyorum. Biz size verdik bişey olmadı sanki bardakla içmeyecek ya çocuk diyor hey Allahım
Ahhhh gene aşkım kabardiii çok güzeller Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin canimEki Görüntüle 3070611
Özellikle babamızın seçimlerinden oluşan kreasyonumuz ektedir
Yerde minik bi Servet yatıyor
Aya göre sıraladım 0-1 ay aldıklarım sadece en üstteki 2 takım
Yazıklar olsun bana birde bu tarafta oturuyorm bir kere gitmisligim yok alışmışız hep civile marmaraparkane tarafa gideceksiniz bilmiyorum ama beylikdüzü e bebek çok büyük 3 ya da 4 katlıydı.
ben de gittim gördüm ferah ferah gezmiştik. sadece 1 katı outlet üstelik. avm içinde değil kendi binası.
e5 üstünde kalıyor karşısında babymall var.,
ebebek Beylikdüzü · Beysan Sanayi Sitesi, Yakuplu, Sanayi Cd. No:3, 34520 Beylikdüzü/İstanbul
★★★★☆ · Bebek Mağazasıwww.google.com
Çok teşekkür ederimMerhaba, oncelikle gecmis olsun diyorum cunku insanin etrafinda kararlarina saygi duymayanlar insanlar olmasi cok zor. Bence herkese bu benim ve esimin cocugu kararlarimiza saygi duyun diyebilmemiz gerekiyor. Tabiki buyuklerin tecrubelerinden saygi duyup yararlanmak lazim ama dunya uzerinde butun doktorlar ilk 6 ay sadece anne sutu derken, sekerin zararlari kanitlanmisken kimse israrci olmamali. Sizin cocugunuza sizin istemediginiz bir seyi yapmamalilar. Bu durumlarda istediklerini yapamayacaklarini anlatmak icin gerekirse kalp kirmak gerekiyor. Insallah kalp kirmadan halledebilirsiniz
Kızlar hindistan cevizi yağı demiştiniz çatlak için hangi marka kullanıyorsunuz? Sipariş veriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?