2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba özellikle ikinci üçüncü gebeliği olan anneler banyo ürünlerinde mustela mı incia mı tercih edelim ben mustela çok duydum yenidoğan hemşiresi arkadaşım var incia aldı ama yorumlarda göz yakıyor diye okudum başka önerileriniz var mı ?

Bizde de bal sürüyorlar bir parmak bende yaptırmayacağım kuzenimde yaptırmadı onda olmayınca alıştı bizimkiler çok zararlı allah korusun azı çoğu yok geçmişte yenidoğan bebek kayıpları hep bu sebeple oluyor eşinle araları iyiyse belki o toplu bir şekilde söylese etkili olur hani biz istemiyoruz bilimsel açıdan doğru değil gibi sana baskı yapmaktan vazgeçer sanırım

Çok mantıklı eşim zaten genel olarak çok titiz biridir.. O söylerse hiç garip karşılanmaz ve lafı dinlenir aklıma gelmemişti bu sağolun gerçekten

Ahhhh gene aşkım kabardiii çok güzeller Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin canim

Yazıklar olsun bana birde bu tarafta oturuyorm bir kere gitmisligim yok alışmışız hep civile marmaraparka
İnşallah canım
Valla bi git bence ben de diğer topikte gördüm de haberim oldu
doktora gelmişken uğradık

yurt dışında öyleymiş. Türkiye de daha esnek doğru Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ben de 37 yaşındayım ilki 29 aylık

ne münasebet canım. doktorlar şekeri 2 yaşa kadar uygun bulmuyor hatta. şeker dediğimiz sağlıksız glikoz yükü. tabi ki öyle bir şey yaptırmayın. onların hepsi hurafe ve cehalet. bazı yerlerde hala çocuğu tuza basıyorlar ter kokmadın diye mesela

Offf evet şeker bizim için bile o kadar kötü iğrenç birşey ki.. O minicik bebeğin karaciğeri, böbreği neki? Böyle şeyler yapılmasına asla müsaade etmem zaten sadece anneme nasıl bir dille anlatsam diye düşünüyorum.. Çünkü aslında güzelce anlatsam kabul edecek biri ama bugün beni şok etti

sarılık her yeni doğanda olmaz kızımda olmadı mesela. ancak engellemek için bebeği uyandırıp emzirme ya da mama içiyorsa mama vermek için uyarırlar aileyi. bunun yanında sütteki doğal süt şekeri ve beyaz şeker tabi ki aynı şey değil

benim de kayınvalidem ısrar etti kızıma küçücükken süt vermek için. biz tüm çocuklara verdik de klasik savunma. net bir dille hayır dedim 2-3 kez sonra kabullendi. 2 yaşına yaklaşırken verdim ilk sütü

Gerçekten çok iyi yapmışsınız tebrik ederim o günler bir şekilde unutuluyor.. Fakat bebekte kalan hasar ömür boyu.. Gerek yok. Özellikle yenidoğana çok çok dikkatli olmak lazım. Yaş ilerleyince zaten malesef kötü içerikli şeyler yiyorlarda içiyorlarda tvde izliyorlar ama henüz anneye muhtaç bir canlıya dışardan müdahale edilmesine çok sinir oluyorum

peki özele gidip paranı verip göremiyor musun cidden merak ettim
Yok burda ozel hastane falanda yok, genel olarak sistem herkese esit sartlari sagliyor ve para cok birsey degistirmiyor Turkler kanamam oldu faln diye herhangi bir ters durum olmadanda yanlis bilgi verip randevu aliyormus ekstradan diye duydum ama emin de degilim

o zaman bu iyi bir şey. en azından herkes eşit

Demekki sizin doktorlarla bizim doktorlar arasinda fark var canim ne diyim herkezin dogrusu kendine tabii

ya bazı şeylere göz yumuyorsun ama bu tarz şeyler çok hayati bence de.minicik bebeğe şeker inek sütü ciddi sıkıntılı. biz bile inek sütü içince gazdan duramıyoruz mesela. ya da şeker dediğimiz keşke hiçbirmiz yemese diyeceğimiz uzmanların kanserojen dediği bir bileşik

Tabiki öyle o beyaz şeker ne işlemler görüyor.. Benim dahiliye doktorum hamileliği esnasında bile aldığımız besinlerin bebek için kritik olduğunu söylemişti. Herhangi bir toksit yada katkı maddesiniz bize büyük bir etkisi olmadığını ama bir bebek için felaketlerle sonuçlanabilecepini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…