2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
6 aydan sonra verin demişler yeni gördüm iyi bari onu doğru demişler suyun tadı yumuşasın tam olarak ne demek anlamıyorum zaten mama/anne sütü öyle şeker tadı yok ki, suyu da ne kadar içecekler 3-5 yudum ben de 2.5 yıl emzirdim 6 ay su vermedim çok sıcak bir ildeydim yazın inanılmaz terliyordu ve severek de içti suyunu ilk yadırgıyorlar tadı farklı ama şimdi şekerli suya alışınca normal suyu hep yadırgayacak, bizim dr lara ve tıb eğitimimize bir kez daha saygı duydum sayenizde kendini geliştiren güncel dr larımız iyi ki varlar

Ayyy keske diyerki yorumumu okusaydiniz ama yoruldum laf anlatmaya galiba ya.... Dur son bi kez acikliga kavusturayim yinede simdi baskasida okuyacak boyle yanlis anlayacak BEN BEBEGE SU VERILSIN DEMIYORUM BENDE VERMEDIM ZATEN 1 SENE 4 AY EMZIRDIM 6 AYLIK OLUNCA EK GIDAYA GECTIK KATI GIDADA SUYA IHTIYACI VAR BEBEGIN SINDIREBILSIN DIYE BU SUYA BI CIMDIK SEKER ATILIYOR TADI YUMUSASIN DIYE OKADAR bunuda cocuk doktorum onerdi kendi kafama gore yapmadim yani sizin bizim doktorlar derkende ben turkiyede yasamiyorum oyuzden oyle yazdim tekrar soyluyorum bebege dogar domaz veya ilk 6ay su verin diyenlerden deilim ek gidaya gecince ihtiyac icin su tuketmesi gerek haa bu suyun bebegin bogazini rahatsiz etmemesi icin bir cimdik veya cay kasigin ucuyla artik goz karari diyim seker atiliyor okadar umarim anladiniz artik

Canm emzık kullanmasını ıstıyorsan keısnlılkle hastaneye götur ıkı kızımda kullandım kurtarıcı oluyor

Canm emzık kullanmasını ıstıyorsan keısnlılkle hastaneye götur ıkı kızımda kullandım kurtarıcı oluyor ka

Canm emzık kullanmasını ıstıyorsan keısnlılkle hastaneye götur ıkı kızımda kullandım kurtarıcı oluyor
Kafam tabi ki bu konuda da Çok karışık
süreç tam olarak nasıl gider kestiremiyorum.
6-8 aydan sonra bırakmasını isterim herhalde o da baştan öyle alışırsa benim isteğimle bırakmaz muhtemelen
Sizin güzel kızlarda süreç nasıl işledi ? Ne kadar süre kullandılar.

Teşekkürler

Ben turkiyede yasamiyorum... Suyun tadi sekerli olmuyor zaten alin bir bardak suyu bir tutam seker atin az bsy sadece tadini deistirmiyor da neyse yaa ne aciklama yaptim bu aksam ama hep yanlis anlamayin diye bak deminde kadinin biri yazmis yanlis yonlendirme insanlari su zararli fln e be kadin ben sanki dogunca su ver demisim EK GIDAYA baslayinca ama anlamadan dinlemeden iste konu bayagi bi uzadi en azindan acikladim artik okuyanda yanlis anlamaz bu sayede diye dusunuyorum

Ben böyle aldım -Sunshine cım bakalım kullanacakmıyız emzik bilemiyorum ama biberon ilerde başlığı değiştirip su için kullanabilirim en azından e bebekte 200 tl gibi bir fiyatı vardı set olarak

Eklentiler

• 00EC5E65-7B8A-4737-A3A4-5B726C825010.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 40
Su için mantıklı olabilir sanırım
bende de nuk un ikili emziği var simdilik
Ne olur ne olmazlık bi biberon almak hazırda tutmak şart anlaşılan ya
Ben de chicco ya sıcak bakıyorum buna da bi bakarım

Okuduğumu gayet net anlıyor ve yorumluyorum siz orda eksik bilgi vermişsiniz ay belirtmemişsiniz yazdığınızı tekrar okuyup öyle yayınlayın burası geniş ve büyük bir platform yazmadan okuyan yüzlerce insan var genel bir bilgi verirken açık, net ve doğru bilgi vermek zorundasınız, yurt dışında yaşadığınızı da biliyorum burayı sıkı takip ediyorum yaşadığım şehirde en iyi dr lara gitmeme rağmen burdan da takip ediyorum ve gerçekten faydalanıyorum, rica ederim seviyeyi de düşürmeyelim

canım mustela kızıma yaramadı şampuan ve losyon olarak minidolin aldım doktor tavsiyesi ile ve çok memnun kaldım. ama pişik kremi rakipsiz mustela
yağ hücreleri büyüyor bebeklerin ve evet obeziteye davetiye.

Su için mantıklı olabilir sanırım
bende de nuk un ikili emziği var simdilik
Ne olur ne olmazlık bi biberon almak hazırda tutmak şart anlaşılan ya
Ben de chicco ya sıcak bakıyorum buna da bi bakarım
avent daha pahalı olmasına karşın rakipsiz kızlar

Anladım teşekkürler peki fitilin ismi neydi acaba gyno max mı? Doktor nasıl mantar olduğunu anladı alttan muayene ederek mi? Kaşıntı çok kötü
Evet alttan muayene etti, zaten antibiyotik tedavisi görmüştüm ona rağmen geçmedi arttı akıntım. Mantar olduğu için tetiklenmiştir dedi. Gynomax değildi gyno ile başlıyordu ama adını unuttum. İki adet fitil vardı içinde.

Burası büyük bir platform olabilir ama verilen bilgiler doğru ona göre yaşayın diye bir şey yok herkes kendi doktorunun söylediğini paylaşıyor ve çok gördük burda benim doktorumun tam tersi başka şey diyen doktorları aslında siz seviyeyi düşürmeyin net doğru bilgi vermek zorundasınız filan emir kipi cümleler senin yaşadığın şehirdeki en iyi doktor sana iyidir bana kötüdür insanlar fikirlerini sunabilir burda burdan faydalanabilirsin ama burası hastane değil herkesin düşüncesine yazısına saygı duyulmalı burda ayrıca bizim forumda böyle tartışmalar olmaz bugüne kadar 22 hafta geçirdik herkesde seviyeli konuştu bu ortamı germeyin

Seminer koymadılar mı? Belli oldu mu biz var diye biliyoruz İstanbula özel olamaz değil mi ay lütfen olmasın şu gereksiz seminerler derslere razıyım seminer yerine
Canım ben özeldeyim 17 Hazirandan sonra izne çıkıyoruz ama ağustos 15 gibi dönücez. Bir de ben 32. hafta izne ayrılmayı düşünüyorum. Okulların açılacağı gün ben izne çıkmış olacağım. Çok saçma sapan bir şey oldu. İnşallah çok zorlamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…