2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Philips air ve chicco arasında kaldık emzikte daha biberona geçmedim bile

Aa nickine bayıldım kız çok manidar kim bu dedim önce Biberon dediğin gibi deneyerek bulunuyor en pahalısı en iyisi demek olamayabiliyor cam olduğu müddetçe hepsi olur
Emzikte şu bibslerden sırf foto çekmek için alcam pastel güzel tonları var :)
Sen şeker takibi yapıyor muydun ben daha başlamadım korkudan ama kendimi kısıtlıyorum günde tek top dondurma vs gibi çünkü genel tahlilde açlık şekerim 94tü az değil açıkçası

Bir de kızlar aşırı yorgunluğum geçmiyor bir gün aktifsem ertesi gün ölü gibi yatıyorum gerçekten ölü gibi hiçbir şey duymuyorum dün biri doğunca bugünleri arayacaksınız demiş ama ben dışarda daha az yoruluyorum :/ her gün ayrı bi ağrı yorgunluk zor ya

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bir sorum olacak, omega3 kullanıyormusunuz ? Malum ben çalıştığım için yemek işi de zorluyor beni o yüzden balık hiç yemedim bu ay neredeyse. Kullanmak gerekir mi? Doktoruma sorduğumda ben önermiyorum ama kullanmak istiyorsan alıp kendin kullanabilirsin dedi. Sizleri merak ettim de bir sorayım dedim.

Bu arada Dilos6342 tan haber alan var mı. Yarın ikimizinde detaylı ultrasonu vardı. Uzun zamandır yazmıyor takip ettiğim kadarıyla merak ettim.

Hoş buldum evet kızım olacak inşallah, 3 kız kardeş olacaklar
ayy ne güzel ya benim böyle bi arkadaşım vardı gerçekten çok büyük şans :)
evde tabi kavga kıyamet koptuğu cok olurdu ama ergenlik dönemleri atlatılınca büyük destek gerçekten.

Bendeki yorgunlukta maalesef hiç geçmiyor. Çalışıyorum bir de ben, bıraksalar da günlerce uyusam diyorum uykuya hasret çekiyorum artık. Elimi kolumu kaldırasım gelmiyor. Hep bir kenarlarda uyuşuklanmak istiyorum Son 10 gündür falan baş gösterdi bendeki durum öncesinde yoktu. Bebişler büyüyor artık ağırlaşmaya başladı vücutlarımız bir de bizde olan vitamin mineral hepsini sömürüyorlar sağolsunlar diye düşünüp ona yoruyorum ben

:):):)):))
sen bips dedin girdim baktım ayy biberon fiyatları uçmuş ama hepsi biberonlar dahil cok güzelmiş be :)
şeker takibim şöyle. arada denemek için kendimi kontrol ediyorum canım.
ama vücudum yediğim şeylere eskisi gibi tepki vermediğini farkındayım. geçen yemek ardına yarım çay kaşığı fındık ezmesi yedim 1 saat sonra 160 tı. o biraz ürküttü :)
evet açlık sınırın az üstünde çıkmış sanırım.

bir de takip yapacaksanız eğer ölçümlerinizi yemeğin son lokması değil, ilk lokma alındıktan sonra 1. saat yapmak gerekiyormuş bilginiz olsun canlar L Lalalala1

canım benim doktor öneriyor
kullandığım multivitaminin içinde olduğu için ekstra kullanmama gerek olmadığını söyledi. senin multivitaminde vardır belki?

Dilos6342 u ben de farkındayım sorun yoktur inşallah. o aile fertleriyle uğraşıyor sanırım

Hepimizde geçerli bu durum maalesef. Dün öğlene kadar dışarıdaydım trafik vs sıcak derken akşam eve geldim 2-3 saat uyumuşum. Hala da yarı baygın haldeyim. 3. trimesterda sıcaklara gelecek artık Allah hepimize sabır versin diyelim.

Omegayi her doktor önermiyor, TSH yüksek çıkınca iyotsuz beslenmek gerekiyor balık vs yeme demişti doktorum. İyotsuz OMEGA al onunla takviye et demişti

ayy ne güzel ya benim böyle bi arkadaşım vardı gerçekten çok büyük şans :)
evde tabi kavga kıyamet koptuğu cok olurdu ama ergenlik dönemleri atlatılınca büyük destek gerçekten.
Teşekkür ederizz, şimdi bile çok büyük kavgalar veriyoruz evde 3.olunca onu düşünüyorum Allah canlarını sağ etsin bu günler geçip dediğiniz gibi bana en büyük destek olacakları zaman da gelecek

Siparişi verdim gelir gelmez başlayacağım kuzum aklımda bulunsun, ben zaten hızlı yediğim için ilk lokma ve yemek bitişi arasında çok fark olmuyor aslında

40+40 km git gel araba sürüyorum o da çok yoruyor ama becerip de bi rapor alamıyorum bizim hocalar en ufak boğaz ağrısına rapor alıyor hiç huyum değil :/ 2 gündür de boşluk ağrım var yne gittim nöbet bile tuttum oy nenem yarabbim :/
umutlugunler10 regenesis max kullanıyorum içinde omega var canım
Omegayi her doktor önermiyor, TSH yüksek çıkınca iyotsuz beslenmek gerekiyor balık vs yeme demişti doktorum. İyotsuz OMEGA al onunla takviye et demişti
tsh yüksekse iyotlu beslenmek gerekmez mi yanlış mı biliyorum acaba :/

Ara öğün yapabilsek ne güzel bende dün derste bayılıyordum neredeyse çocuklar hemen kek verdi attım ağzıma kahvaltıyı biraz azaltayım demiştim ama olmuyor neredeyse listelere uygun besleniyorum ama ara öğünsüz iyi oldu attığın canım kontrol ettim

Galiba kullandığım multivitaminde yok bak içeriğinin de resmini atayım.

Aynen canım ben de o yüzden merak ettim. Epeydir yok çünkü, çok sıkıntılı durumdaydı en son, o günden sonra da birdaha yazmadı. İnşallah herşey yolundadır

Eklentiler

• IMG_3004.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 56
Yolun çokmuş. Ben de dün bu kadar yol git gel yaptım gerçekten yoruluyoruz nerede eski hayyal :)

evet içinde omega yokmuş
bir de tsh yüksekliği gibi ekstrem durumlarda bilemiyorum ama normalde gebelikte iyot eksikliğinin ciddi problemlere yol açtığını biliyorum ben de.

elenatal 2 kullandım, bulamadığım için ocean mummy e geçmiştim.
eczanelere geldi denmişti yeniden elenatal 2 kullanmayı düşünüyorum. ikisi de tam dolu vitaminler.
bunlar doktorumun tavsiyesiydi canım bi bak istersen;

Yaklaşık bu tarz listeler oluyor ben de araştırıp kaydediyorum buna uygun besleniyorum böylece biz de gereksiz kan şekeri düşüşünü yaşamıyoruz. Rica ederim canım.
En önemlisi meyve ile süt ürünlerini beraber tüketmek. Yanında süt filan götür en azından 1 elmayla filan hemen yersin arada.

Ay bilemedim benimki yüksek dediği için iyotsuz sofra tuzu vs aldirdi hatta. Düşmeye başlamıştı zaten belki de bu hafta bitirecek iyotsuz beslenmeyi.

evet ben de ara öğünümü sütlü kahve ile yapacağım birazdan daha bi saat önce yedim ama sanki açım önceden böyle olmuyordu :))))

Ay bilemedim benimki yüksek dediği için iyotsuz sofra tuzu vs aldirdi hatta. Düşmeye başlamıştı zaten belki de bu hafta bitirecek iyotsuz beslenmeyi.
tsh yüksekliği için ekstra ilaç kullanıyor musunuz ? burada bi çok arkadaş gebelikte ilaçla kontrol altında tutmaya çalışıyor.
dahiliye doktoru takibinde bakanlar var hatta.

gebelik etkisiyle tsh ve şeker değerlerine karşı hep tetikte olmakta fayda var sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…