Philips air ve chicco arasında kaldık emzikte daha biberona geçmedim bileSoothie tatlı görünüyor ama biraz sert ve ağır bence canım yoruluyo gibi geliyodu emzik ipi yeri de yok sonra weenin normal emziklerinden almıştım
Biberon olarak avent yamuk kafalı kapağı tam oturmuyor gibi olmuştu memnun kalmamıştım dr browns kolik biberonları da işe yaramıyor gaz konusunda şikayet var da yazınca hepsinden şikayet var zaten yine ucuz wee nin cam biberonuna dönmüştüm chicco da iyiydi gibi hturlıyorum
Ben tatlıya çok düştüm sırf bu yüzden şeker takibimi yapıcam dün kendimi kandırmak için light kola içtim bu tarz şeyleri ağzıma sürmeyen ben :/ eşimde alet var ama memnun kalmadık başka arıyorum ben de
avent için kapatma problemi çok sık yaşanan bi durum sanırım kimilerinde yokken seninki gibi akıtma problemi çok denk geldim yorumlarda.
aslında ben de başlangıç olarak ucuz bi şey alıp kenara koysam mı diyorumlazım olur da kullanamazsak deneye deneye gideceğiz mecburr :)
bu şeker stripleri çok pahalanmış ya benimki de bitmek üzereydi bakayım dedim abboov
GGünaydınnnn KIZLAR
benim dün koşturmalı günden sonra cinsiyet belli oldu
kızımız oluyormuş ❤❤
ayy ne güzel ya benim böyle bi arkadaşım vardı gerçekten çok büyük şans :)Hoş buldumevet kızım olacak inşallah, 3 kız kardeş olacaklar
Bendeki yorgunlukta maalesef hiç geçmiyor. Çalışıyorum bir de ben, bıraksalar da günlerce uyusam diyorum uykuya hasret çekiyorum artık. Elimi kolumu kaldırasım gelmiyor. Hep bir kenarlarda uyuşuklanmak istiyorumBir de kızlar aşırı yorgunluğum geçmiyor bir gün aktifsem ertesi gün ölü gibi yatıyorum gerçekten ölü gibi hiçbir şey duymuyorum dün biri doğunca bugünleri arayacaksınız demiş ama ben dışarda daha az yoruluyorum :/ her gün ayrı bi ağrı yorgunluk zor ya
:):):)):))Aa nickine bayıldım kız çok manidar kim bu dedim önceBiberon dediğin gibi deneyerek bulunuyor en pahalısı en iyisi demek olamayabiliyor cam olduğu müddetçe hepsi olur
Emzikte şu bipslerden sırf foto çekmek için alcam pastel güzel tonları var :)
Sen şeker takibi yapıyor muydun ben daha başlamadım korkudan ama kendimi kısıtlıyorum günde tek top dondurma vs gibi çünkü genel tahlilde açlık şekerim 94tü az değil açıkçası
Bir de kızlar aşırı yorgunluğum geçmiyor bir gün aktifsem ertesi gün ölü gibi yatıyorum gerçekten ölü gibi hiçbir şey duymuyorum dün biri doğunca bugünleri arayacaksınız demiş ama ben dışarda daha az yoruluyorum :/ her gün ayrı bi ağrı yorgunluk zor ya
canım benim doktor öneriyorKızlar merhaba bir sorum olacak, omega3 kullanıyormusunuz ? Malum ben çalıştığım için yemek işi de zorluyor beni o yüzden balık hiç yemedim bu ay neredeyse. Kullanmak gerekir mi? Doktoruma sorduğumda ben önermiyorum ama kullanmak istiyorsan alıp kendin kullanabilirsin dedi. Sizleri merak ettim de bir sorayım dedim.
Bu aradaDilos6342 tan haber alan var mı. Yarın ikimizinde detaylı ultrasonu vardı. Uzun zamandır yazmıyor takip ettiğim kadarıyla merak ettim.
Hepimizde geçerli bu durum maalesef. Dün öğlene kadar dışarıdaydım trafik vs sıcak derken akşam eve geldim 2-3 saat uyumuşum. Hala da yarı baygın haldeyim. 3. trimesterda sıcaklara gelecek artık Allah hepimize sabır versin diyelim.Bir de kızlar aşırı yorgunluğum geçmiyor bir gün aktifsem ertesi gün ölü gibi yatıyorum gerçekten ölü gibi hiçbir şey duymuyorum dün biri doğunca bugünleri arayacaksınız demiş ama ben dışarda daha az yoruluyorum :/ her gün ayrı bi ağrı yorgunluk zor ya
Omegayi her doktor önermiyor, TSH yüksek çıkınca iyotsuz beslenmek gerekiyor balık vs yeme demişti doktorum. İyotsuz OMEGA al onunla takviye et demiştiKızlar merhaba bir sorum olacak, omega3 kullanıyormusunuz ? Malum ben çalıştığım için yemek işi de zorluyor beni o yüzden balık hiç yemedim bu ay neredeyse. Kullanmak gerekir mi? Doktoruma sorduğumda ben önermiyorum ama kullanmak istiyorsan alıp kendin kullanabilirsin dedi. Sizleri merak ettim de bir sorayım dedim.
Bu aradaDilos6342 tan haber alan var mı. Yarın ikimizinde detaylı ultrasonu vardı. Uzun zamandır yazmıyor takip ettiğim kadarıyla merak ettim.
Teşekkür ederizz, şimdi bile çok büyük kavgalar veriyoruz evde 3.olunca onu düşünüyorumayy ne güzel ya benim böyle bi arkadaşım vardı gerçekten çok büyük şans :)
evde tabi kavga kıyamet koptuğu cok olurdu ama ergenlik dönemleri atlatılınca büyük destek gerçekten.
Siparişi verdim gelir gelmez başlayacağım kuzum aklımda bulunsun, ben zaten hızlı yediğim için ilk lokma ve yemek bitişi arasında çok fark olmuyor aslında:):):)):))
sen bips dedin girdim baktım ayy biberon fiyatları uçmuş ama hepsi biberonlar dahil cok güzelmiş be :)
şeker takibim şöyle. arada denemek için kendimi kontrol ediyorum canım.
ama vücudum yediğim şeylere eskisi gibi tepki vermediğini farkındayım. geçen yemek ardına yarım çay kaşığı fındık ezmesi yedim 1 saat sonra 160 tı. o biraz ürküttü :)
evet açlık sınırın az üstünde çıkmış sanırım.
bir de takip yapacaksanız eğer ölçümlerinizi yemeğin son lokması değil, ilk lokma alındıktan sonra 1. saat yapmak gerekiyormuş bilginiz olsun canlar L Lalalala1
canım benim doktor öneriyor
kullandığım multivitaminin içinde olduğu için ekstra kullanmama gerek olmadığını söyledi. senin multivitaminde vardır belki?
Dilos6342 u ben de farkındayım sorun yoktur inşallah. o aile fertleriyle uğraşıyor sanırım
40+40 km git gel araba sürüyorum o da çok yoruyor ama becerip de bi rapor alamıyorum bizim hocalar en ufak boğaz ağrısına rapor alıyor hiç huyum değil :/ 2 gündür de boşluk ağrım var yne gittim nöbet bile tuttum oy nenem yarabbim :/Hepimizde geçerli bu durum maalesef. Dün öğlene kadar dışarıdaydım trafik vs sıcak derken akşam eve geldim 2-3 saat uyumuşum. Hala da yarı baygın haldeyim. 3. trimesterda sıcaklara gelecek artık Allah hepimize sabır versin diyelim.
tsh yüksekse iyotlu beslenmek gerekmez mi yanlış mı biliyorum acaba :/Omegayi her doktor önermiyor, TSH yüksek çıkınca iyotsuz beslenmek gerekiyor balık vs yeme demişti doktorum. İyotsuz OMEGA al onunla takviye et demişti
Ara öğün yapabilsek ne güzel bende dün derste bayılıyordum neredeyse çocuklar hemen kek verdi attım ağzıma kahvaltıyı biraz azaltayım demiştim ama olmuyorGüneş ışığım :) Aynı durum bende de var bir süredir. Sabah demir hapını aç karnına içtikten sonra 1 saat aç bekliyoruz ya sonrasında bişeyler hazırlamak için ayağa kalktığımda kötü oluyorum.
Demek ki hamile diyetisyenleri o yüzden böyle listeler veriyorlar. Sık sık azar azar yemeli.
Ben bunun şerefine hamile diyetlerinden bazılarını buraya bırakayım yararlanmak isteyene :)
Galiba kullandığım multivitaminde yok bak içeriğinin de resmini atayım.canım benim doktor öneriyor
kullandığım multivitaminin içinde olduğu için ekstra kullanmama gerek olmadığını söyledi. senin multivitaminde vardır belki?
Dilos6342 u ben de farkındayım sorun yoktur inşallah. o aile fertleriyle uğraşıyor sanırım
Yolun çokmuş. Ben de dün bu kadar yol git gel yaptım gerçekten yoruluyoruz nerede eski hayyal :)40+40 km git gel araba sürüyorum o da çok yoruyor ama becerip de bi rapor alamıyorum bizim hocalar en ufak boğaz ağrısına rapor alıyor hiç huyum değil :/ 2 gündür de boşluk ağrım var yne gittim nöbet bile tuttum oy nenem yarabbim :/
umutlugunler10 regenesis max kullanıyorum içinde omega var canım
evet içinde omega yokmuşGaliba kullandığım multivitaminde yok bak içeriğinin de resmini atayım.
Aynen canım ben de o yüzden merak ettim. Epeydir yok çünkü, çok sıkıntılı durumdaydı en son, o günden sonra da birdaha yazmadı. İnşallah herşey yolundadır
Yaklaşık bu tarz listeler oluyor ben de araştırıp kaydediyorum buna uygun besleniyorum böylece biz de gereksiz kan şekeri düşüşünü yaşamıyoruz. Rica ederim canım.Ara öğün yapabilsek ne güzel bende dün derste bayılıyordum neredeyse çocuklar hemen kek verdi attım ağzıma kahvaltıyı biraz azaltayım demiştim ama olmuyorneredeyse listelere uygun besleniyorum ama ara öğünsüz iyi oldu attığın canım kontrol ettim
Ay bilemedim40+40 km git gel araba sürüyorum o da çok yoruyor ama becerip de bi rapor alamıyorum bizim hocalar en ufak boğaz ağrısına rapor alıyor hiç huyum değil :/ 2 gündür de boşluk ağrım var yne gittim nöbet bile tuttum oy nenem yarabbim :/
umutlugunler10 regenesis max kullanıyorum içinde omega var canım
tsh yüksekse iyotlu beslenmek gerekmez mi yanlış mı biliyorum acaba :/
evet ben de ara öğünümü sütlü kahve ile yapacağım birazdanYaklaşık bu tarz listeler oluyor ben de araştırıp kaydediyorum buna uygun besleniyorum böylece biz de gereksiz kan şekeri düşüşünü yaşamıyoruz. Rica ederim canım.
En önemlisi meyve ile süt ürünlerini beraber tüketmek. Yanında süt filan götür en azından 1 elmayla filan hemen yersin arada.
tsh yüksekliği için ekstra ilaç kullanıyor musunuz ? burada bi çok arkadaş gebelikte ilaçla kontrol altında tutmaya çalışıyor.Ay bilemedimbenimki yüksek dediği için iyotsuz sofra tuzu vs aldirdi hatta. Düşmeye başlamıştı zaten belki de bu hafta bitirecek iyotsuz beslenmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?