Hayırlı olsun canımmGGünaydınnnn KIZLAR
benim dün koşturmalı günden sonra cinsiyet belli oldu
kızımız oluyormuş ❤❤
Biz temmuzda izne çıkıyoruz ben temmuz ağustosta gelmicem kabul ediyorsanız dedimCanım ben özeldeyim 17 Hazirandan sonra izne çıkıyoruz ama ağustos 15 gibi dönücez. Bir de ben 32. hafta izne ayrılmayı düşünüyorum. Okulların açılacağı gün ben izne çıkmış olacağım. Çok saçma sapan bir şey oldu. İnşallah çok zorlamazlar
Emziği yanına almalısın diyor canım doğuma giderkenNasıl yani hastaneye götürmek anlamadım cnm?
ŞükürGGünaydınnnn KIZLAR
kızımız oluyormuş ❤❤
ben avent aldım onu da çok memnun kaldım. ama fiyatı iyice yükselmiş. kuzenim lansinoh aldı memnunduPompada da avent mi en iyisi? Lansinoh nasil bilginiz var mi acaba
Canim hastaneye gotur derken hemen hastanede emzigi ver alissin manasinda di mi?Canm emzık kullanmasını ıstıyorsan keısnlılkle hastaneye götur ıkı kızımda kullandım kurtarıcı oluyor ka
aramıza hoş geldiniz :)Merhaba güzel anneler, bayagidir okuyorum burayı ama üye olup yazmak istedim artık3. Gebeliğim, Allah herkesi sağlıklıca meleğine kavuştursun
ooo aramıza bi bıcırık daha katılmışGGünaydınnnn KIZLAR
kızımız oluyormuş ❤❤
Emziği yanına almalısın diyor canım doğuma giderken
Ben de hastanede bebeğe emzik eğitimi vericekler sandımCanim hastaneye gotur derken hemen hastanede emzigi ver alissin manasinda di mi?
Yanlis mi anladim? Ben de emzik kullansin istiyorum da ondan sordum
İyi yaparsın canım imkan sundularsa değerlendir. hem ağustos aşırı sıcak.Biz temmuzda izne çıkıyoruz ben temmuz ağustosta gelmicem kabul ediyorsanız dedimeylül ayında çalışıcam sonra izne ayrılıcam
ben arada kontrol ediyorum. elimde on call plus var canımKızlar dün gözümün dönmesi ile kendimi kek çikolata yerken buldum, sonra inanılmaz bir vicdan azabı çektim ama sabah kalktığımda dün dünde kaldı dedim kendime.
Bu iş vicdan işi ve bazen kendimi kötü hissediyorum
şeker takibi yapan arkadaşlarım bana bir şeker ölçüm cihazı önerebilir mi?
Canım markası optima. Bitkinlik bendede aşırı var özellikle yemeklerden sonra gözlerim falan kararıyor tansiyon mu şeker mi bilemiyorum. Tansiyonumda düşük gidiyor çünküOna bakayım canım bir de T temmuzekim babasının şeker ölçüm cihazını aldığını söylemişti o da yazar görünce. Haftaya şeker yüklemem var o zamana kadar biraz dikkat edip ölçeyim diyorum.
Benim de öyle hem iştahım açık hem de kendimi bitkin hissediyorum şekerimiz düşüyor galiba arada.hep atıştırmadık taşımak lazım aslında.
Neyse ki bu hastaneye götürün kısmını böyle anlayan tek kişi ben değilmişim :)Ben de hastanede bebeğe emzik eğitimi vericekler sandımaslında komik geliyor ama 5 seneye buna da başlayanlar olur görürsünüz biz bebekken annelerimize bebeğe uyku eğitimi verdir deseler onlar da bi şok geçirirdi heralde
Soothie tatlı görünüyor ama biraz sert ve ağır bence canım yoruluyo gibi geliyodu emzik ipi yeri de yok sonra weenin normal emziklerinden almıştımKızlar emzikte philip soothie ile ultra air arasındaki farkı bilen varmı emzik alıcamda
Bu arada trendyolda premium prima 140 lı 1 numara 289 tl haberiniz olsun kızlar
Ben tatlıya çok düştüm sırf bu yüzden şeker takibimi yapıcam dün kendimi kandırmak için light kola içtim bu tarz şeyleri ağzıma sürmeyen ben :/ eşimde alet var ama memnun kalmadık başka arıyorum ben deKızlar dün gözümün dönmesi ile kendimi kek çikolata yerken buldum, sonra inanılmaz bir vicdan azabı çektim ama sabah kalktığımda dün dünde kaldı dedim kendime.
Bu iş vicdan işi ve bazen kendimi kötü hissediyorum
şeker takibi yapan arkadaşlarım bana bir şeker ölçüm cihazı önerebilir mi?
Güneş ışığım :) Aynı durum bende de var bir süredir. Sabah demir hapını aç karnına içtikten sonra 1 saat aç bekliyoruz ya sonrasında bişeyler hazırlamak için ayağa kalktığımda kötü oluyorum.bu arada bu dönem benim de ani şeker düşmelerim oluyor elim ayağım titriyor, bayılacak gibi oluyorum ne bulursam atıyorum ağzıma.
sanırım az az da olsa sık beslenmenin önemli olduğu döneme giriş yaptık yavaştan :)
avent için kapatma problemi çok sık yaşanan bi durum sanırım kimilerinde yokken seninki gibi akıtma problemi çok denk geldim yorumlarda.Soothie tatlı görünüyor ama biraz sert ve ağır bence canım yoruluyo gibi geliyodu emzik ipi yeri de yok sonra weenin normal emziklerinden almıştım
Biberon olarak avent yamuk kafalı kapağı tam oturmuyor gibi olmuştu memnun kalmamıştım dr browns kolik biberonları da işe yaramıyor gaz konusunda şikayet var da yazınca hepsinden şikayet var zaten yine ucuz wee nin cam biberonuna dönmüştüm chicco da iyiydi gibi hturlıyorum
Ben tatlıya çok düştüm sırf bu yüzden şeker takibimi yapıcam dün kendimi kandırmak için light kola içtim bu tarz şeyleri ağzıma sürmeyen ben :/ eşimde alet var ama memnun kalmadık başka arıyorum ben de
teşekkür ederiz çiçeğimGüneş ışığım :) Aynı durum bende de var bir süredir. Sabah demir hapını aç karnına içtikten sonra 1 saat aç bekliyoruz ya sonrasında bişeyler hazırlamak için ayağa kalktığımda kötü oluyorum.
Demek ki hamile diyetisyenleri o yüzden böyle listeler veriyorlar. Sık sık azar azar yemeli.
Ben bunun şerefine hamile diyetlerinden bazılarını buraya bırakayım yararlanmak isteyene :)
Hoş buldumaramıza hoş geldiniz :)
artık aktif olmaya karar verdiyseniz tabloya ekleyebilirim
sağlıcakla gelsin bebeğiniz cinsiyetiniz belli oldu mu :)
ooo aramıza bi bıcırık daha katılmış
gözünüz aydın canım. sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?