2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz temmuzda izne çıkıyoruz ben temmuz ağustosta gelmicem kabul ediyorsanız dedim eylül ayında çalışıcam sonra izne ayrılıcam

Canm emzık kullanmasını ıstıyorsan keısnlılkle hastaneye götur ıkı kızımda kullandım kurtarıcı oluyor ka
Canim hastaneye gotur derken hemen hastanede emzigi ver alissin manasinda di mi?
Yanlis mi anladim? Ben de emzik kullansin istiyorum da ondan sordum

Merhaba güzel anneler, bayagidir okuyorum burayı ama üye olup yazmak istedim artık 3. Gebeliğim, Allah herkesi sağlıklıca meleğine kavuştursun
aramıza hoş geldiniz :)
artık aktif olmaya karar verdiyseniz tabloya ekleyebilirim
sağlıcakla gelsin bebeğiniz cinsiyetiniz belli oldu mu :)
GGünaydınnnn KIZLAR

benim dün koşturmalı günden sonra cinsiyet belli oldu

kızımız oluyormuş ❤❤
ooo aramıza bi bıcırık daha katılmış
gözünüz aydın canım. sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah :)

Kızlar dün gözümün dönmesi ile kendimi kek çikolata yerken buldum, sonra inanılmaz bir vicdan azabı çektim ama sabah kalktığımda dün dünde kaldı dedim kendime.
Bu iş vicdan işi ve bazen kendimi kötü hissediyorum

şeker takibi yapan arkadaşlarım bana bir şeker ölçüm cihazı önerebilir mi?

Emziği yanına almalısın diyor canım doğuma giderken

Canim hastaneye gotur derken hemen hastanede emzigi ver alissin manasinda di mi?
Yanlis mi anladim? Ben de emzik kullansin istiyorum da ondan sordum
Ben de hastanede bebeğe emzik eğitimi vericekler sandım aslında komik geliyor ama 5 seneye buna da başlayanlar olur görürsünüz biz bebekken annelerimize bebeğe uyku eğitimi verdir deseler onlar da bi şok geçirirdi heralde

ben arada kontrol ediyorum. elimde on call plus var canım
ama doğruluğu konusunda hiç emin değilim. elimde ölçebileceğim bi parametre yok. peşpeşe ölçümler yaptığımda yakın sonuçlar çıkıyordu sadece

bu arada bu dönem benim de ani şeker düşmelerim oluyor elim ayağım titriyor, bayılacak gibi oluyorum ne bulursam atıyorum ağzıma.
sanırım az az da olsa sık beslenmenin önemli olduğu döneme giriş yaptık yavaştan :)

Ona bakayım canım bir de T temmuzekim babasının şeker ölçüm cihazını aldığını söylemişti o da yazar görünce. Haftaya şeker yüklemem var o zamana kadar biraz dikkat edip ölçeyim diyorum.

Benim de öyle hem iştahım açık hem de kendimi bitkin hissediyorum şekerimiz düşüyor galiba arada.hep atıştırmadık taşımak lazım aslında.

Canım markası optima. Bitkinlik bendede aşırı var özellikle yemeklerden sonra gözlerim falan kararıyor tansiyon mu şeker mi bilemiyorum. Tansiyonumda düşük gidiyor çünkü

Neyse ki bu hastaneye götürün kısmını böyle anlayan tek kişi ben değilmişim :)

Kızlar emzikte philip soothie ile ultra air arasındaki farkı bilen varmı emzik alıcamda

Bu arada trendyolda premium prima 140 lı 1 numara 289 tl haberiniz olsun kızlar
Soothie tatlı görünüyor ama biraz sert ve ağır bence canım yoruluyo gibi geliyodu emzik ipi yeri de yok sonra weenin normal emziklerinden almıştım

Biberon olarak avent yamuk kafalı kapağı tam oturmuyor gibi olmuştu memnun kalmamıştım dr browns kolik biberonları da işe yaramıyor gaz konusunda şikayet var da yazınca hepsinden şikayet var zaten yine ucuz wee nin cam biberonuna dönmüştüm chicco da iyiydi gibi hturlıyorum
Ben tatlıya çok düştüm sırf bu yüzden şeker takibimi yapıcam dün kendimi kandırmak için light kola içtim bu tarz şeyleri ağzıma sürmeyen ben :/ eşimde alet var ama memnun kalmadık başka arıyorum ben de

Güneş ışığım :) Aynı durum bende de var bir süredir. Sabah demir hapını aç karnına içtikten sonra 1 saat aç bekliyoruz ya sonrasında bişeyler hazırlamak için ayağa kalktığımda kötü oluyorum.
Demek ki hamile diyetisyenleri o yüzden böyle listeler veriyorlar. Sık sık azar azar yemeli.
Ben bunun şerefine hamile diyetlerinden bazılarını buraya bırakayım yararlanmak isteyene :)

Eklentiler

• file_2019_36_10_7433460358520625997.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 64
  • gebelik-ve-endokrinoloji-diyeti-6920-5920405303.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 68
avent için kapatma problemi çok sık yaşanan bi durum sanırım kimilerinde yokken seninki gibi akıtma problemi çok denk geldim yorumlarda.
aslında ben de başlangıç olarak ucuz bi şey alıp kenara koysam mı diyorum lazım olur da kullanamazsak deneye deneye gideceğiz mecburr :)

bu şeker stripleri çok pahalanmış ya benimki de bitmek üzereydi bakayım dedim abboov

teşekkür ederiz çiçeğim
beslenme düzeniyle ilgili fikir olur bize de :)

Hoş buldum evet kızım olacak inşallah, 3 kız kardeş olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…