2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
tamam canım benim ilgilendiğin için teşekkür ederim. En iyisi ben bittiğinde önerdiklerinden alayım

Canım elenetal 2 geldi evet ben de regenesis max kullanıyordum bitince tekrar elenetal geçtim.

Bugün aldım küçük sütlerden 6lı önce öyle yapıyordum bırakınca salladı

Bende aynı durumu araştırıyorum uzun zamandır, doktorum banada yazmadı fakat omega3 çok önemliymiş. Decavit, Vegaferon ve folbiol yazdı doktorum 4. aydan itibaren bunları kullanıyorum. Bu hafta doktora soracağım bakalım bilgilendiririm sizide.

Ben 3. Ayımdan beri kullanıyorum memnunum da. SOLGAR OMEGA3 700MG olandan

Aaa nerden aldın canım eczane mi? İlk defa böyle bisey duydum

Canım bu aralar pek giremedim geldim
Evet yarın detaylı var ayrı heyecanlıyım stresi çöktü üstüme
Omega olarak ben reGenesis max takviyesinin içinde var o şekilde alıyorum canım, doktor içinde omega da var iyi olur demişti bana

Burdayım canım geldim
Azıcık iç sıkıntılarımla kaldım baş başa
Iyiyim şükür bi sıkıntı yok yarın detaylı stresi var hatta
Bir de tayin sıkıntıları var açıklansa da rahatlasak işimizi bilsek

Aaa nerden aldın canım eczane mi? İlk defa böyle bisey duydum
Evin çevresinde birkaç eczane var onlarda olmayınca internetten sipariş ettim bebeğim, orijinal olduğuna dair bir sürü yorum vardı ben de okuttum sorun yok ama hamilelikten belki fazla hassaslaştı cildim, bir defa daha kullanacağım aynısı olursa farklı bir krem alırım artık.

Nasıl güzel bir heyecan en güzel şekilde geçsin canım diloşum. Güzel haberlerle gel.

Valla kuzum şaşkınım çünkü bi güneş kreminin hiç öyle yaptığını duymamıştım, hatta yeğenim şimdi sivilce tedavisi görüyor ona da solantenin başka bi formunu aldık kullanıyor bi sıkıntı yok. Güneş kremlerinin böyle sıkıntılar yaptığını hiç bilmiyordum

Daha önce de yanma falan yaşamıştım farklı güneş kremlerinde Diloşum, cildimle alakalı olabilir. Bir yoruma denk geldim, ilkinde kızarıklık yapmış bendeki gibi, sonra düzelmiş, umarım öyle olur benimki de.

Hadi yaa inşallah bi daha yapmaz canım önerdigime de pişman oldum, paran boşuna da gitmesin şimdi

kuzuu strese neden giriyorsun bol heyecan olsun sadece yaa :)
saat kaçta randevun?

tayin ne zaman açıklanacak hakkınızda en güzeli hayırlısı olur inşallah canım benim

hafta dönümünü kutlarım çiçeğim

Bebekler çekip duruyor kalorileri, büyüyecekler diye bizi sömürdüler
şimdiden başladılar sömürmeye

Hadi yaa inşallah bi daha yapmaz canım önerdigime de pişman oldum, paran boşuna da gitmesin şimdi
Yok yavrum niye pişman olasın zaten çok tavsiye ediliyordu, belli ki ne kullansam sorun yaşayacağım, o gün far süreyim dedim başından beri makyaj yapmıyordum, far bile göz kapaklarımı yaktı. Kesinlikle içinde bulunduğum dönem ve cildimle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…