- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 34
tamam canım benim ilgilendiğin için teşekkür ederim. En iyisi ben bittiğinde önerdiklerinden alayımevet içinde omega yokmuş
bir de tsh yüksekliği gibi ekstrem durumlarda bilemiyorum ama normalde gebelikte iyot eksikliğinin ciddi problemlere yol açtığını biliyorum ben de.
elenatal 2 kullandım, bulamadığım için ocean mummy e geçmiştim.
eczanelere geldi denmişti yeniden elenatal 2 kullanmayı düşünüyorum. ikisi de tam dolu vitaminler.
bunlar doktorumun tavsiyesiydi canım bi bak istersen;
Elenatal® 2
Kapsül Multivitamin, Mineral, Metafolin ve Omega-3 içeren Takviye Edici Gıdawww.elenatal.com.tr Ocean Mummy (30 Softjel Kapsül) - Orzax
Ocean Mummy 30 kapsül; omega 3, vitamin ve mineral içeren gıda takviyesidir. Ocean Mummy gıda takviyesi Orzax kalitesiyle sizlerle.www.orzax.com.tr
Canım elenetal 2 geldi evet ben de regenesis max kullanıyordum bitince tekrar elenetal geçtim.evet içinde omega yokmuş
bir de tsh yüksekliği gibi ekstrem durumlarda bilemiyorum ama normalde gebelikte iyot eksikliğinin ciddi problemlere yol açtığını biliyorum ben de.
elenatal 2 kullandım, bulamadığım için ocean mummy e geçmiştim.
eczanelere geldi denmişti yeniden elenatal 2 kullanmayı düşünüyorum. ikisi de tam dolu vitaminler.
bunlar doktorumun tavsiyesiydi canım bi bak istersen;
Elenatal® 2
Kapsül Multivitamin, Mineral, Metafolin ve Omega-3 içeren Takviye Edici Gıdawww.elenatal.com.tr Ocean Mummy (30 Softjel Kapsül) - Orzax
Ocean Mummy 30 kapsül; omega 3, vitamin ve mineral içeren gıda takviyesidir. Ocean Mummy gıda takviyesi Orzax kalitesiyle sizlerle.www.orzax.com.tr
Bugün aldım küçük sütlerden 6lı önce öyle yapıyordum bırakınca salladıYaklaşık bu tarz listeler oluyor ben de araştırıp kaydediyorum buna uygun besleniyorum böylece biz de gereksiz kan şekeri düşüşünü yaşamıyoruz. Rica ederim canım.
En önemlisi meyve ile süt ürünlerini beraber tüketmek. Yanında süt filan götür en azından 1 elmayla filan hemen yersin arada.
Hoş buldumevet kızım olacak inşallah, 3 kız kardeş olacaklar
Kızlar merhaba bir sorum olacak, omega3 kullanıyormusunuz ? Malum ben çalıştığım için yemek işi de zorluyor beni o yüzden balık hiç yemedim bu ay neredeyse. Kullanmak gerekir mi? Doktoruma sorduğumda ben önermiyorum ama kullanmak istiyorsan alıp kendin kullanabilirsin dedi. Sizleri merak ettim de bir sorayım dedim.
Ben 3. Ayımdan beri kullanıyorum memnunum da. SOLGAR OMEGA3 700MG olandanKızlar merhaba bir sorum olacak, omega3 kullanıyormusunuz ? Malum ben çalıştığım için yemek işi de zorluyor beni o yüzden balık hiç yemedim bu ay neredeyse. Kullanmak gerekir mi? Doktoruma sorduğumda ben önermiyorum ama kullanmak istiyorsan alıp kendin kullanabilirsin dedi. Sizleri merak ettim de bir sorayım dedim.
Bu aradaDilos6342 tan haber alan var mı. Yarın ikimizinde detaylı ultrasonu vardı. Uzun zamandır yazmıyor takip ettiğim kadarıyla merak ettim.
Canım şimdi gördüm mesajını kullanmiyorumCanım sen bulantı için ilaç kullanıyor musun?
Aaa nerden aldın canım eczane mi? İlk defa böyle bisey duydumKızlar ben Solante pregna güneş kremini alıp dün kullandım, yüzümü yıkadıktan sonra kıpkırmızı olmuştu elmacıklarım, alerji mi yaptı anlamadım, 300 taleye almasam okey başka marka deneyeyim diyeceğim ama üzüldüm.Sürdükten sonra yanma da hissettim. Dilos6342
Canım bu aralar pek giremedim geldimKızlar merhaba bir sorum olacak, omega3 kullanıyormusunuz ? Malum ben çalıştığım için yemek işi de zorluyor beni o yüzden balık hiç yemedim bu ay neredeyse. Kullanmak gerekir mi? Doktoruma sorduğumda ben önermiyorum ama kullanmak istiyorsan alıp kendin kullanabilirsin dedi. Sizleri merak ettim de bir sorayım dedim.
Bu aradaDilos6342 tan haber alan var mı. Yarın ikimizinde detaylı ultrasonu vardı. Uzun zamandır yazmıyor takip ettiğim kadarıyla merak ettim.
Burdayım canım geldim:):):)):))
sen bips dedin girdim baktım ayy biberon fiyatları uçmuş ama hepsi biberonlar dahil cok güzelmiş be :)
şeker takibim şöyle. arada denemek için kendimi kontrol ediyorum canım.
ama vücudum yediğim şeylere eskisi gibi tepki vermediğini farkındayım. geçen yemek ardına yarım çay kaşığı fındık ezmesi yedim 1 saat sonra 160 tı. o biraz ürküttü :)
evet açlık sınırın az üstünde çıkmış sanırım.
bir de takip yapacaksanız eğer ölçümlerinizi yemeğin son lokması değil, ilk lokma alındıktan sonra 1. saat yapmak gerekiyormuş bilginiz olsun canlar L Lalalala1
canım benim doktor öneriyor
kullandığım multivitaminin içinde olduğu için ekstra kullanmama gerek olmadığını söyledi. senin multivitaminde vardır belki?
Dilos6342 u ben de farkındayım sorun yoktur inşallah. o aile fertleriyle uğraşıyor sanırım
Evin çevresinde birkaç eczane var onlarda olmayınca internetten sipariş ettim bebeğim, orijinal olduğuna dair bir sürü yorum vardı ben de okuttum sorun yok ama hamilelikten belki fazla hassaslaştı cildim, bir defa daha kullanacağım aynısı olursa farklı bir krem alırım artık.Aaa nerden aldın canım eczane mi? İlk defa böyle bisey duydum
Bebekler çekip duruyor kalorileri, büyüyecekler diye bizi sömürdülerevet ben de ara öğünümü sütlü kahve ile yapacağım birazdandaha bi saat önce yedim ama sanki açım önceden böyle olmuyordu :))))
Nasıl güzel bir heyecan en güzel şekilde geçsin canım diloşum. Güzel haberlerle gel.Canım bu aralar pek giremedim geldim
Evet yarın detaylı var ayrı heyecanlıyım stresi çöktü üstüme
Omega olarak ben reGenesis max takviyesinin içinde var o şekilde alıyorum canım, doktor içinde omega da var iyi olur demişti bana
Valla kuzum şaşkınım çünkü bi güneş kreminin hiç öyle yaptığını duymamıştım, hatta yeğenim şimdi sivilce tedavisi görüyor ona da solantenin başka bi formunu aldık kullanıyor bi sıkıntı yok. Güneş kremlerinin böyle sıkıntılar yaptığını hiç bilmiyordumEvin çevresinde birkaç eczane var onlarda olmayınca internetten sipariş ettim bebeğim, orijinal olduğuna dair bir sürü yorum vardı ben de okuttum sorun yok ama hamilelikten belki fazla hassaslaştı cildim, bir defa daha kullanacağım aynısı olursa farklı bir krem alırım artık.
Insallahh insallahh bunu da atlatırsak tamamen rahatlayacagim gibi geliyor bi sıkıntı çıkmasın hiç birimizdeNasıl güzel bir heyecan en güzel şekilde geçsin canım diloşum. Güzel haberlerle gel.
Daha önce de yanma falan yaşamıştım farklı güneş kremlerinde Diloşum, cildimle alakalı olabilir.Valla kuzum şaşkınım çünkü bi güneş kreminin hiç öyle yaptığını duymamıştım, hatta yeğenim şimdi sivilce tedavisi görüyor ona da solantenin başka bi formunu aldık kullanıyor bi sıkıntı yok. Güneş kremlerinin böyle sıkıntılar yaptığını hiç bilmiyordum
Hadi yaa inşallah bi daha yapmaz canım önerdigime de pişman oldum, paran boşuna da gitmesin şimdiDaha önce de yanma falan yaşamıştım farklı güneş kremlerinde Diloşum, cildimle alakalı olabilir.Bir yoruma denk geldim, ilkinde kızarıklık yapmış bendeki gibi, sonra düzelmiş, umarım öyle olur benimki de.
kuzuu strese neden giriyorsun bol heyecan olsun sadece yaa :)Burdayım canım geldim
Azıcık iç sıkıntılarımla kaldım baş başa
Iyiyim şükür bi sıkıntı yok yarın detaylı stresi var hatta
Bir de tayin sıkıntıları var açıklansa da rahatlasak işimizi bilsek
hafta dönümünü kutlarım çiçeğimEvin çevresinde birkaç eczane var onlarda olmayınca internetten sipariş ettim bebeğim, orijinal olduğuna dair bir sürü yorum vardı ben de okuttum sorun yok ama hamilelikten belki fazla hassaslaştı cildim, bir defa daha kullanacağım aynısı olursa farklı bir krem alırım artık.
şimdiden başladılar sömürmeyeBebekler çekip duruyor kalorileri, büyüyecekler diye bizi sömürdüler
Yok yavrum niye pişman olasın zaten çok tavsiye ediliyordu, belli ki ne kullansam sorun yaşayacağım, o gün far süreyim dedim başından beri makyaj yapmıyordum, far bile göz kapaklarımı yaktı. Kesinlikle içinde bulunduğum dönem ve cildimle alakalı.Hadi yaa inşallah bi daha yapmaz canım önerdigime de pişman oldum, paran boşuna da gitmesin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?