2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bünyen alerjik tepki veriyor anlaşılan.

Bi ikili test sonucunda stres yapmıştım bir de detaylı da ama bu seferki çok farklı içim daralıyor. Bir de 5 haftayı geçiyor görmeyeli kuzum o yüzden galiba çok fazla oldu çünkü bekleyeli çok sabırsızlanıyorumm
Bu aralar açıklanacak yavrum ama ne zaman belli değil bi gün vermiyorlar. Jandarmaların acıklandi kara kuvvetlerinden ses yok daha. Bir de eşimin gelme vakti yaklaştı. Nasıl yapicaz gel git uzak yol çıkacak mı, bir de toplanması var sürekli plan yapıp duruyoruz
Aynı yerde kalma durumumuzda var o zamanda doğumu düşünüyoruz görevlerden dolayı hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Ay kuzum kıyamam ya. Olmadı sıkıntın devam ederse bi cildiye doktoruna çık bari. En azından cildini rahatlatacak kremler verebilir

Folbiol folik asit değil mi? Neden verdi ki genelde 12. Hftada bıraktırıyorlar ya folik asiti

Kızlar bu arada vücudumda temre olmaya başladı hani böyle cilt kurur, kaşınır sert gibi olur yüzeyi. O tamam normal olarak görüyorum da bir de altta gördüyseniz ufak kan toplayan bi yer var. Bi de böyle şeyler çıkmaya başladı vücudumda. Küçük küçük kan toplamış noktalar var. Yaşadığım yerde cildiye de yok gidemedim bu ara böyle bisey yaşayan oldu mu hiç ne olduğunu da bilmiyorum

Eklentiler

• 20220522_110933.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 53
Bünyen alerjik tepki veriyor anlaşılan.
kuzu ya bu ciltten yapılan alerji testlerinden yaptırayım diyorum ben de.
normalde hep cildim pulpul dökülürdü kızarırdım sık sık minik nokta olarak.
bu ara çok arttı.
sanırım domatese alerjim var çok seviyom
Yaaa. Sırf bu yüzden durup durup gülüyorum, 20+0 oldu diyorum kendi kendime. Kocacık diyordur içinden, şu kız delirmeden doğursaydı…
ben de öyleydim. salak bi sırıtış yüzümde
resmen yarılandı maşallah.
benimki de şimdi sırayla 16 temmuz ve 3 eylüle geri sayım yapmaya başladı
28 ve 35 hafta engellerini aşarsak bitiş çizgisinde sayıyormuş kendisini
oy ya bu tayin durumlarında en çok can sıkan şey şu belirsizliktir herhalde.
her soruna bi çözüm bulunur evelallah da önce şu belirsizlikler geçse. hayırlısı olur inşallah canım.

sen çocikini özlemişsin annesi ondan bu darlanman :)
az kalmış bak bitti gitti :) yarın bizi çok bekletme haberlerini getir :)

kaşıyor musun canım?
benim de belimin iki yanında bu kemiklerin orda var aynısı. kaşıdıkça pul pul dökülüyor. sonra morarıyor sonra da bazen kanıyor.
yağlasam da yetmiyor sanki. fenalardayım.
Saat 11 de bu arada
iyi bari Birbasak uyanır senin muayene çıkışına

Insallahh insallahh bunu da atlatırsak tamamen rahatlayacagim gibi geliyor bi sıkıntı çıkmasın hiç birimizde
Birde yüzünü çok merak ediyorum
Ayyy bende en çok yüzünü merak ediyorum çok çok sağlıklı olduğunu duyarak ayrılırsın inşallah canım benim

Aynen belirsizlik insanı mahvediyor bir de zaman kısıtlı oluyor tabi bi şehirden bi şehire taşınmak zaten çok zordur. Allah yardımcımız olsun artık
Evet çok özledim bi de hareketleri de hissediyorum seyirme iktirme şeklinde özlemim daha da coşuyor
Kuzum fotoda gördüğün gibi yukarı da olan temre dediğim kaşınıyor o daha önceleri de olurdu bende. Ben altında olana anlam veremedim kan topluyor bildiğin o kaşınmıyor bu arada

Ayyy bende en çok yüzünü merak ediyorum çok çok sağlıklı olduğunu duyarak ayrılırsın inşallah canım benim
Amiiin inşallah canım sağlıklı olduğunu duyayım kuş gibi cikicam yarın herhalde
Ondan sonra da yüzünü merak ediyorum inşallah gösterir her seferinde değişik pozlarda görüyorum bakalım bu sefer nolacak
Hepimiz o detaylıdan güzel hafiflemis ayrılalım aklımızda hiç bi sorun olmadan inşallah amiiinn

Folbiol folik asit değil mi? Neden verdi ki genelde 12. Hftada bıraktırıyorlar ya folik asiti
Benim kan testlerimde folik asitim düşük çıkmıştı o yüzden hiç kesmedi devam etmemi söyledi. Umarım bir zararı olmaz Birde bu bahsettiğim vitaminler dışında Ocean D3 verdi ona da devam ediyorum. Hatta B vitamini de kullanıyordum bunların tamamıyla beraber fakat kendim bıraktım.

amin canım benim
maşallah kuzuya kocaman oldu artık :) bol bol renkliden görüntü iste. isteyenin bi yüzü ama vermeyenin dötü kara demişler
şimdi kontrol ettim aynı benzer noktacık yaraya dönüşmüş bende de var o bölgede. napsak bilmem ki bol su ve kremle nemlendirmek çözüm herhalde.

Ahahah isticem inşallah uzun süre görmememin hediyesi olsun
Hindistan cevizi yağı sürüyordum ama yine olmaya devam ediyor yarın bi doktora göstereyim dedim, olmadı şu sıralar vaktim olursa başka ilçeye cildiye için giderim. Ya da kadın doğum uzmanı bi krem falan önerir mi onu da bilemiyorum
Kan toplamasina şaşırdım öylece duruyor bi kaç yerimde, küçük et beni çıkmışta kan toplamış gibi. Bu sefer herseyi not aldım

Enişte bey duygulandırdı beni be, kıyamam o da çok tedirgin. 28 ve 35 engellerini de başarıyla aşacaksınız inanıyorum minnoşlarım benim.

Ne sen benimle dalga geçiyorsun, 7’de uyuyoruz kolay mı? Dillere düştük aman. Hem o saatte uyanamam bi kere. Mecbur alarm kuracağım.

Çok memnun olurum, teşekkür ederim

Kız Diloş merak ettirdin ya kendini. Nasılsın herşey yolunda dimi, günlerdir seni arıyor gözlerim
sorma bende çok heyecanlıyım bakalım bizim minik adamlar neler yapıyor oralarda Benim randevum 11,30 da seninki kaçta?
Bak görüyormusun doktorcuğumdan bir miktar soğudum şuanda. Hamilelikten önce kullandığım omega 3 var elimde onunla destekleyeyim bari bende. Multivitaminim bitince içinde omega 3 olan multivitamin alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…