Bünyen alerjik tepki veriyor anlaşılan.Yok yavrum niye pişman olasın zaten çok tavsiye ediliyordu, belli ki ne kullansam sorun yaşayacağım, o gün far süreyim dedim başından beri makyaj yapmıyordum, far bile göz kapaklarımı yaktı. Kesinlikle içinde bulunduğum dönem ve cildimle alakalı.
Yaaa.hafta dönümünü kutlarım çiçeğim
Bir de cilt doktoruyla görüşsem iyi olur.Bünyen alerjik tepki veriyor anlaşılan.
Bi ikili test sonucunda stres yapmıştım bir de detaylı da ama bu seferki çok farklı içim daralıyor. Bir de 5 haftayı geçiyor görmeyeli kuzum o yüzden galiba çok fazla oldu çünkü bekleyeli çok sabırsızlanıyorummkuzuu strese neden giriyorsun bol heyecan olsun sadece yaa :)
saat kaçta randevun?
tayin ne zaman açıklanacak hakkınızda en güzeli hayırlısı olur inşallah canım benim
hafta dönümünü kutlarım çiçeğim
şimdiden başladılar sömürmeye
Kesinlikle canım.Bir de cilt doktoruyla görüşsem iyi olur.
Ay kuzum kıyamam ya. Olmadı sıkıntın devam ederse bi cildiye doktoruna çık bari. En azından cildini rahatlatacak kremler verebilirYok yavrum niye pişman olasın zaten çok tavsiye ediliyordu, belli ki ne kullansam sorun yaşayacağım, o gün far süreyim dedim başından beri makyaj yapmıyordum, far bile göz kapaklarımı yaktı. Kesinlikle içinde bulunduğum dönem ve cildimle alakalı.
Bende aynı durumu araştırıyorum uzun zamandır, doktorum banada yazmadı fakat omega3 çok önemliymiş. Decavit, Vegaferon ve folbiol yazdı doktorum 4. aydan itibaren bunları kullanıyorum. Bu hafta doktora soracağım bakalım bilgilendiririm sizide.
Saat 11 de bu aradakuzuu strese neden giriyorsun bol heyecan olsun sadece yaa :)
saat kaçta randevun?
tayin ne zaman açıklanacak hakkınızda en güzeli hayırlısı olur inşallah canım benim
hafta dönümünü kutlarım çiçeğim
şimdiden başladılar sömürmeye
kuzu ya bu ciltten yapılan alerji testlerinden yaptırayım diyorum ben de.Bünyen alerjik tepki veriyor anlaşılan.
Yaaa.Sırf bu yüzden durup durup gülüyorum, 20+0 oldu diyorum kendi kendime. Kocacık diyordur içinden, şu kız delirmeden doğursaydı…
oy ya bu tayin durumlarında en çok can sıkan şey şu belirsizliktir herhalde.Bi ikili test sonucunda stres yapmıştım bir de detaylı da ama bu seferki çok farklı içim daralıyor. Bir de 5 haftayı geçiyor görmeyeli kuzum o yüzden galiba çok fazla oldu çünkü bekleyeli çok sabırsızlanıyorumm
Bu aralar açıklanacak yavrum ama ne zaman belli değil bi gün vermiyorlar. Jandarmaların acıklandi kara kuvvetlerinden ses yok daha. Bir de eşimin gelme vakti yaklaştı. Nasıl yapicaz gel git uzak yol çıkacak mı, bir de toplanması var sürekli plan yapıp duruyoruz
Aynı yerde kalma durumumuzda var o zamanda doğumu düşünüyoruz görevlerden dolayı hakkımızda hayırlısı olsun insallah
kaşıyor musun canım?Kızlar bu arada vücudumda temre olmaya başladı hani böyle cilt kurur, kaşınır sert gibi olur yüzeyi. O tamam normal olarak görüyorum da bir de altta gördüyseniz ufak kan toplayan bi yer var. Bi de böyle şeyler çıkmaya başladı vücudumda. Küçük küçük kan toplamış noktalar var. Yaşadığım yerde cildiye de yok gidemedim bu ara böyle bisey yaşayan oldu mu hiç ne olduğunu da bilmiyorum
iyi bariSaat 11 de bu arada
Ayyy bende en çok yüzünü merak ediyorumInsallahh insallahh bunu da atlatırsak tamamen rahatlayacagim gibi geliyor bi sıkıntı çıkmasın hiç birimizde
Birde yüzünü çok merak ediyorum
Aynen belirsizlik insanı mahvediyor bir de zaman kısıtlı oluyor tabi bi şehirden bi şehire taşınmak zaten çok zordur. Allah yardımcımız olsun artıkkuzu ya bu ciltten yapılan alerji testlerinden yaptırayım diyorum ben de.
normalde hep cildim pulpul dökülürdü kızarırdım sık sık minik nokta olarak.
bu ara çok arttı.
sanırım domatese alerjim varçok seviyom
ben de öyleydim. salak bi sırıtış yüzümde
resmen yarılandı maşallah.
benimki de şimdi sırayla 16 temmuz ve 3 eylüle geri sayım yapmaya başladı
28 ve 35 hafta engellerini aşarsak bitiş çizgisinde sayıyormuş kendisini
oy ya bu tayin durumlarında en çok can sıkan şey şu belirsizliktir herhalde.
her soruna bi çözüm bulunur evelallah da önce şu belirsizlikler geçse. hayırlısı olur inşallah canım.
sen çocikini özlemişsin annesi ondan bu darlanman :)
az kalmış bak bitti gitti :) yarın bizi çok bekletme haberlerini getir :)
kaşıyor musun canım?
benim de belimin iki yanında bu kemiklerin orda var aynısı. kaşıdıkça pul pul dökülüyor. sonra morarıyor sonra da bazen kanıyor.
yağlasam da yetmiyor sanki. fenalardayım.
iyi bariBirbasak uyanır senin muayene çıkışına
Amiiin inşallah canım sağlıklı olduğunu duyayım kuş gibi cikicam yarın herhaldeAyyy bende en çok yüzünü merak ediyorumçok çok sağlıklı olduğunu duyarak ayrılırsın inşallah canım benim
Benim kan testlerimde folik asitim düşük çıkmıştı o yüzden hiç kesmedi devam etmemi söyledi. Umarım bir zararı olmazFolbiol folik asit değil mi? Neden verdi ki genelde 12. Hftada bıraktırıyorlar ya folik asiti
amin canım benimAynen belirsizlik insanı mahvediyor bir de zaman kısıtlı oluyor tabi bi şehirden bi şehire taşınmak zaten çok zordur. Allah yardımcımız olsun artık
Evet çok özledim bi de hareketleri de hissediyorum seyirme iktirme şeklinde özlemim daha da coşuyor
Kuzum fotoda gördüğün gibi yukarı da olan temre dediğim kaşınıyor o daha önceleri de olurdu bende. Ben altında olana anlam veremedim kan topluyor bildiğin o kaşınmıyor bu arada
Ahahah isticem inşallah uzun süre görmememin hediyesi olsunamin canım benim
maşallah kuzuya kocaman oldu artık :) bol bol renkliden görüntü iste. isteyenin bi yüzü ama vermeyenin dötü kara demişler
şimdi kontrol ettim aynı benzer noktacık yaraya dönüşmüş bende de var o bölgede. napsak bilmem ki bol su ve kremle nemlendirmek çözüm herhalde.
Enişte bey duygulandırdı beni be, kıyamam o da çok tedirgin.ben de öyleydim. salak bi sırıtış yüzümde
resmen yarılandı maşallah.
benimki de şimdi sırayla 16 temmuz ve 3 eylüle geri sayım yapmaya başladı
28 ve 35 hafta engellerini aşarsak bitiş çizgisinde sayıyormuş kendisini
iyi bariBirbasak uyanır senin muayene çıkışına
Çok memnun olurum, teşekkür ederimBende aynı durumu araştırıyorum uzun zamandır, doktorum banada yazmadı fakat omega3 çok önemliymiş. Decavit, Vegaferon ve folbiol yazdı doktorum 4. aydan itibaren bunları kullanıyorum. Bu hafta doktora soracağım bakalım bilgilendiririm sizide.
Ben geç bile kalmışım ya üzüldüm şimdiBen 3. Ayımdan beri kullanıyorum memnunum da. SOLGAR OMEGA3 700MG olandan
Kız Diloş merak ettirdin ya kendini. Nasılsın herşey yolunda dimi, günlerdir seni arıyor gözlerimCanım bu aralar pek giremedim geldim
Evet yarın detaylı var ayrı heyecanlıyım stresi çöktü üstüme
Omega olarak ben reGenesis max takviyesinin içinde var o şekilde alıyorum canım, doktor içinde omega da var iyi olur demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?